Natrag

Region

Pogled iz Zagreba

BIVŠA DRŽAVA RATNI I PORATNI PLIJEN BANDI

Proces raspada Jugoslavije mogao je teći u velikim tenzijama ali bez rata..Moglo se razdvajanje i odvajanje od Jugoslavije završiti mirnim putem..

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Mogao se primjeniti način razdvajanja poput Čehoslovačke.

Tamo nikome mije palo na pamet započeti rat Čeha protiv Slovaka.

Tamo su novonastale države lustrirale i komunizam kao ideologiju ali i komuniste kao nositelje zločinacke ideologije...

Raspad bivše Yuge popratio je rat i sve što rat donosi.. Na ovim prostorima je komunističko-jugoslavenski režim pod bilo kakvom cijenom želio zadržati vlast..

To se jedino moglo ostvariti DOGOVORENIM RATOM IZMEĐU SRBIJE PROTIV SVIH BIVŠIH REPUBLIKA KOJE SU NAPUŠTALE BROD KOJI TONE ZVAN JUGOSLAVIJA...

Crvena banda se služila svim sredstvima i scenarijima kako bi pokrenula ratnu mašineriju.. Kako bi Srbi još više zamrzili Hrvate, Slovence, Albance, Makedonce..

I obrnuto...dakako...

Zar bi primjerice Ivica Todorić poslovao sa Srbima i Srbijom za vrijeme rata, da rat nije dogovoren..??

Možda bi pohlepni hrvatski tajkun ipak poslovao sa srpskom stranom, ali bi zbog IZDAJE ZAVRŠIO PRED STRELJAČKIM VODOM HRVATSKE VOJSKE po najkraćem postupku..

Jasno je dans kako su se takozvani DRŽAVNI VELIKANI iz svih republika BRATSKI DOGOVORILI NA KOJI NAČIN OSTATI NA ČELU DRŽAVICA I NAKON RASPADA JUGOSLAVIJE..

DOSJETILI SU SE RATA...!!

Zar bi i naš najpoznatiji general IVAN ČERMAK "pazario" sa srpskom agresorskom vojskom da rat nije dogovoren između Beograda, Zagreba, Ljubljane, Titograda...Sarajeva, Skoplja...?..

Jasno je da ne bi trgovao naftom sa agresorskom stranom.

Dobio bi metak u izdajničku glavu..!!..

Eto, danas je naš general IVAN ČERMAK ne samo najpoznatiji hrvatski general, ratni profiter, već je i najbogatiji hrvatski general veteran...

Navedeni primjeri u nizu su dokaza kako je rat na prostoru bivše Jugoslabije detaljno isplaniran i dogovoren mnogo vremena prije nego što je rat započeo...

U ratu uvijek netko profitira...

Pojedinačno poput debeljuškastog vodoinstalatera zvanog Ivan Čermak ..

Kolektivno pak, grupice ljudi koji su rat dogovarali, realizirali i ostali na čelu novonastalih državica...

Banda proizašla iz režima bivše države je ostala na čelu novonastalih geografskih pojmova nazvanih Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Bosna i Hercegovina ili drugo oko u glavi zvano Crna Gora..

Njihovo bratstvo i jedinstvo nikada nije bilo upitno..

Nikada čvršće nego što je upravo sada..

Banditi figuriraju poput državnika..Novonastale državice kojima su stali na čelo, pretvorili su u geografske pojmove.. Ljude pljačkaju i sustavno raseljavaju sa svojih vjekovnih ognjišta..

Na njihova mjesta dovode takozvane emigrante...

Državni lopovi i banditi imaju svekoliku podršku administracije Europske unije...

Definitivno...

Jugoslavija je postala ratni i poratni plijen CRVENE KOMUNISTIČKE BANDE I NJENIH JATAKA ..

Velikobanditska propaganda još se bavi prebrojavanjem žrtava Jasenovca..Bleiburga..Židova i Cigana koji su doslovce nestali iz Srbije nakon 1941. godine..

Narodi ovih prostora em su pokradeni, obespravljeni i nemaju nikakav motiv suprastaviti se BANDI..ili su pak slizani sa bandom.. jer banda je duboko pustila korijene i među običnim svijetom...

Sve su to razlozi zašto je na ovim prostorima nemoguće ostvariti lustraciju i komunizma kao sustava ali i nositelje tog zločinačkog sustava.. KOMUNISTE..

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane