Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Ramuš Haradinaj je pod istragom, hapšenje čeka i braću Vučić

Varljivo leto 2019

Ne drhti samo Angela Merkel. Vučića svako veče špricaju na VMA, smrtno je uplašen, kuka, boji se, strah vlada njime. Poziv u Hag Haradinaju jasna je poruka i njemu, da je sada on na redu. Ko će biti prvi sa lisicama na rukama- brat Andrej ili on? Sada je već potpuno jasno da će pregovore sa Prištinom voditi Ivica Dačić, što je još jedan ujed za srce Vučiću. Ali on se, što bi rekli Moravci, još kurobeca

Milovan Brkić

U petak, 19. jula, iz Prištine je stigla vest da je predsednika tzv. Vlade Kosova Ramuša Haradinaja kontaktirao savetnik francuskog predsednika Emanulea Makrona, u vezi posredovanja oko dijaloga sa Beogradom. Haradinaj je bio veoma zadovoljan ovom vešću, kao i zvaničnici Beograda, ali sledeća, koju je dobio, bila je za njega veoma neprijatna.

Iz Tribunala u Hagu, koji sudi za zločine koje su pripadnici OVK počinili na Kosmetu pre, za vreme i nakon agresije NATO alijanse, stigao je poziv gospodinu Haradinaju da se javi na ispitivanje u ovaj sud, u svojstvu osumnjičenog za ratne zločine!

Već oko 14 sati istog dana Haradinaj je podneo neopozivu ostavku na mesto predsednika kosovske Vlade, objasnivši to svojom obavezom da se odazove na poziv suda, koji će ga, kako je rekao, siguran je u to, osloboditi svake odgovornosti, pa će se ponovo kandidaovati na izborima za kosovski paralament.

Već sutradan, 20. jula, u 10 sati, Aleksandar Vučić je imao "obraćanje naciji'', da objasni da se ne treba radovati Haradinajevoj ostavci, jer će po Srbe na Kosmetu biti još teže, da će to odložiti pregovore sa Prištinom... Vrlo vešto je branio Haradinaja kao budućeg vođu Velike Albanije.

Njegov potrčko, poslanik Narodne skupštine Srbije Milovan Drecun, koji se predstavlja kao pukovnik Vojne obaveštajne agencije, isto jutro je gostovao na RTS-u, PINK-u i Happy televiziji, pričajući ono što mu je Vučić naložio.

Drecun je opasan kriminalac, koji sa novinarom Milomirom Marićem eksploatiše šume u pojasu ''administrativne granice''' i prebacuje kolima, u pratnji Marića, veće količine droge, jer policija ne može da zaustavlja narodnog poslanika, zbog imuniteta, a Marić odmah zove Vučića.Sin Milovana Drecuna, uzeo je nekoliko miliona evra za izgradnju bioelektrane u Velikom Gradištu. A 2016. je namenski raspisan tender za zakup zemljišta, mada on u to vreme nije imao registrovanu firmu. Uzeo je pare, a od posla ništa. Iako je firma od početka kršila ugovor, on je raskinut tek krajem 2018, a od investicije vredne više miliona evra nije ostalo ništa

Marićev gazda Predrag Ranković Peconi je policijski obrađen za hapšenje, biće u prvoj grupi onih koji su finansirali Vučićevu mafiju i medijski je promovisali.

Da, otišao je veliki poslovni prijatelj Aleksandra i Andreja Vučića, Zvonka Veselinovića, Milana Radojičića...

Dva dana ranije u Vašingtonu je šef srpske diplomatije i potpisnik Briselskog sporazuma Ivica Dačić imao zvaničan sastanak sa državnim sekretarom za spoljne poslove Majklom Pompeom i Džonom Boltonom, savetnikom za nacionalnu bezbednost američkog predsednika.

Vučić se javno distancirao od '' Briselskog sporazuma'' napominjući da ga je potpisao Ivica Dačić, a ne on.

Očigledno je da će dalje pregovore oko statusa Kosova Dačić nastaviti da vodi bez Vučića.

Sledeći koji bi mogao da se nađe na optuženičkoj klupi do kraja avgusta je srpski predsednik Aleksandar Vučić! Srpski diktator postaje svestan da mu je blizu kraj.

Poslednjih mesec dana neprestano je noću na VMA, na terapijama u VIP apartmanima. Osim sarkoma male karlice, srpski diktator ima velike psihičke probleme. U njegovo lečenje uključeni su timovi lekara, različite specijalnosti, čije aktivnosti nadzire Vojnobezbednosna agencija. Vučić ima česte psihičke ispade, rasplače se i moli da bude spašen i on i njegova porodica. Naduvenost njegovog lica je, između ostalog, i od velike količine antidepresiva.

Ovaj surovi pljačkaš i nemilosrdni čovek postaje svestan da nakon pozivanja Haradinaja u sud u Hagu, sada je red na njega, kao predstavnika vlasti iz Beograda. Moguće je da pre njega ulove njegovog brata Andreja, koji je, takođe, bolestan.

U Evropskoj uniji bi hapšenje moglo da počne sa Aleksisom Ciprasom, a potom i gospođom Merkel, koja je, takođe, u stanju prepasti. Zatim bi u zatvor mogao otići bivši šef EU Žan Klod Junker, protiv koga je podignuta optužnica u Luksemburgu zbog velike korupcije. Cipras je već kontaktirao ''žestoke momke'' sa Balkana da mu omoguće odlazak iz Grčke, poput bivšeg makedonskog premijera Gruevskog.

U Srpskoj naprednoj stranci njeni najistaknutiji članovi, koji su svesni da ih je Vučić uvukao u svoj brlog i dovukao do optužnica, okupljaju se sa ciljem da od Vučića preuzmu vlast! Čim se obznani da su on i njegov brat na optužnici američkog federalnog suda, zbog trgovine oružjem, narkoticima, saradnje sa islamskim teroristima koje su snabdevali nemačkim i slovenačkim pasošima, Aleksandar Vučić će biti u mreži iz koje se ne može iskoprcati.

On je svestan svoga kraja, ali ne miruje. Kurobeca se, što bi rekli Moravci.

Srpska vojska je dovedena do rasula. Ipak, oficirima je to poziv od kojeg žive i za koji su posvetili svoj život. Vučićevi šverceri oružja, njegova pederska grupa, na čelu sa ministrom Vulinom, prevršila je svaku meru. Vučić ima poverenje samo u Vojno obaveštajnu agenciju, ali se, kao i uvek, gadno vara. Bes, mržnja i prezir prema Vučićevoj porodici i mafiji prisutna je kod svakog oficira, možda osim kod načelnika Generalštaba i njegovog zamenika.

Vučić bi mogao da prođe kao i Slobodan Milošević sa svojim vojskom, među kojom je, ipak, on imao veliku podršku oficira, a pao je bez ispaljenog metka.

Ali, Vučić se, po ugledu na pokojnog Slobodana Miloševića, priprema za konačni obračun.

Smatrajući da sa opozicijom nema nikakvih problema, on sprema pajser brigade da uklone ''pokrete otpora'' koji će građani početi da pružaju.

Vučić je naložio ministarki pravde da sudovi puste na uslovnu slobodu momke koji imaju iza sebe dosije nemilosrdnih batinaša i ubica. U Šapcu je na čelu Policijske uprave policajac iz Valjeva, koji je preneražen činjenicom da većina inspektora voze džipove, da su uključeni u najtežu vrstu kriminala, da se viđaju u restoranima, kafanama i kafićima sa tek oslobođenim ubicama. Oni imaju zajednički zadatak da nasiljem obore sadašnju gradsku vlast u Šapcu i gradonačelnika Nebojšu Zelenovića. U ovom gradu bi moglo da se prolije dosta krvi.

I Milošević je koristio isti sistem. Surčinski klan je prebijao građane po nalogu Marka Miloševića i njegove majke.

Vučić je sebi stavio u zadatak da njegovi kordoni smrti premlate ugledne građane, da uteraju strah u kosti svakom građaninu. On kao da ne vidi da je đavo došao po svoje, da više ne može ničim da podmiti evropske glavare, američke posebno.

Osim Šapca, Vučić je naložio da se obore gradske i opštinske vlasti u svim opštinama u kojima vlast ne drži SNS.

Na tom spisku su i gradske opštine u Beogradu. Pašće Stari Grad, Vračar... Diktator je odobrio da se od para koje su opljačakne rasprodajom poslovnog prostora ovih opština, kupe odbornici, ili premlate i ucenjuju.

Opštinske i loklane vlasti koje ne drži SNS izložene su stalnim pretnjama, blokadom računa, uskraćivanjem dotacija, investicija...

Ali, sve Vučićeve akcije su u pola daha. Svaki funkcioner koga je Vučić postavio, morao je da plati. Većina njih je svesna da je Vučić lipasni magarac.

On na isti način, kao i kada je došao na vlast, pokušava da vlada. Nakon što se iz Vašingtona, u majskoj poseti, vratio ministar unutrašnjih poslova, Vučić je, svestan koje je zadatke u Vašingtonu mogao dobiti ministar policije, počeo akciju kompromitovanja Stefanovića. Ali, on to čini šeprtljasto. Dok pujda na njega, istovremeno ga poslanici SNS-a žestoko brane, a tu odbranu Vučić, pred Stefanovićem, pravda svojim uticajem!

Postaje očigledno da je u SNS-u formirana jaka grupa koja će oduvati Vučića. U bezbednosnom aparatu Vučić ima pojedince koji ''tasterišu''. U BIA je to izvesni Zoran Stanić ZIS, nekadašnji načelnik VII uprave. ZIS ima prislušne uređaje kojima prati rad hiljadu ljudi, o čemu obaveštava Vučića, koji na taj način želi da impresionira direktora BIA Bratislava Gašića i rukovodioce policije i vojnih službi bezbednosti. U stilu, ko ste Vi, ja sve znam i bez vas.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar o svakom ministru ima dosije, jer ZIS radi za njega. Oni ucenjuju novinare, šalju im kompromitujuće slike, prete im ''provalama''...

U Bezbednosnoj agenciji postoji posebno odeljenje koje se bavi mafijom Zlatibora Lončara, u kojoj su Nataša Krivokapić, viši tužilac, predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović, biznismeni Nikola Petrović, Nenad Kovač ...

Potez poslanika SNS-a Vladimira Đukanovića da zamrzne sve svoje aktivnosti u SNS-u dok Vučić ne počne da hapsi članove svoje mafije, prvi je ozbiljan udar na diktatora iz njegovih redova. Đukanović dobro zna da Vučić ne želi da hapsi članove svog kartela, da ne propevaju. Naprotiv, njemu su oni em mili, em dragi. A i da hoće, nema kapaciteta da to uradi, jer objavljuje rat svima koji su u njegovoj mafiji. A toliko nije lud. Zato Đukanović na vreme odlazi iz SNS-a, utirući put da to i drugi učine.

Načelnik Uprave saobraćajne policije MUP-a Srbije naložio je odeljenjima saobraćajne policije da cepaju prekršajne prijave protiv uglednih ljudi, zbog svih saobraćajnih prekršaja.Tako je, po nalogu načelnika Arsova, načelinica Odeljenja sobraćajne policije u Savskoj ulici demonstrativno pocepala prekršajnu prijavu protiv Olivere Jovićević, voditeljke RTS-a. Saobraćajna patrola podnela je prekršajnu prijavu, jer je u Stepojevcu, nadomak Beograda, vozila 119 kilometara na sat, a dozvoljena brzina je 60 kilometara!

Sudija bi morao da joj oduzme vozačku dozvolu i pošalje je u zatvor. Magazin Tabloid raspolaže sa 65 povučenih prekršajnih prijava. Spisak ćemo objavti u sledećem broju.

Još uvek službena žena Aleksandra Vučića Tamara Đukanović pogazila je devojku na putu Loznica Šabac, ali je sve zataškano.

Nasilje je, kao u slučaju Zorana Babića, dozvoljeno Vučićevoj kamarili.

Ali, približava se dan kada će torokuše iz Vučićevog kabineta utrčati kod njega i na sav glas, kukajući, viknuti - ''Odvedoše Andreja''. Spustio se helkopter i ubaciše ga i nestaše na nebu.

Varljivo je ovo leto.

1

Navukli i Kineze

Vlasti iz Pekinga sprovode intenzivnu istragu protiv svojih službenika koji su zaključili ugovore sa Železarom u Smederevu i oko poslovanja RTB Bor.

Neki kineski službenik je osumnjičen da je pri nabavci 28 kamiona danpera, ugovorio posao njihovog transporta perko luke u Rijeci, za 15.000 hiljada evra po komadu. Osim velike provizije za ugovorene poslove sa kineskim kompanijama koju su uzela braća Vučić, izgleda da su na proviziju navučeni i kineski službenici i funkcioneri, koji bi mogli da okočaju uskoro živote sa metkom u glavi.

Vučić i Vulin uz pomoć policije i izvršitelja proganjaju oficire-ratnike smeštene u hotelu ''Bristol''

Pederi i dezerter nasrću na prvoborce

U vreme NATO bombardovanja, vlada Srbije je svom ministru Aleksandru Vučiću poklonila stan od 117 kvadrata u novom, luksuznom naselju „Ju biznis centar". Dok je on birao nameštaj i zavese, protiv agresora borili su se vojnici i oficiri Vojske Jugoslavije. Dve decenije kasnije, ratni i posleratni profiter Vučić opet je na vlasti i sad upotrebljava izvršitelje, policiju i kriminalce da iz „privremenog smeštaja" istera porodice ratnih veterana. U progonu učestvuje i vojni dezerter Aleksandar Vulin, aktuelni ministar odbrane.

Milica Grabež

Vlast je, pre nekoliko dana, pokrenula združenu zločinačku akciju protiv porodica vojnih penzionera koji stanuju u hotelu „Bristol". Neidentifikovani počinioci nedavno su isključili struju, obili su brave i, na kraju, izazvali poplavu u hotelu. Na četvrtom spratu isečene su vodovodne cevi i puštena voda, koja se slivala do prizemlja, uništavajući nameštaj i ostalu imovinu stanara. Civilna i vojna policija odbila je da dođe i izvrši uviđaj, ne reaguju ni tužilaštvo, ni Zaštitnik građana. Pošto se za smeštaj vojnih penzionera „brine" Vojna ustanova „Dedinje", koja posluje u sastavu Sektora za materijalne resurse Ministarstva odbrane, pretpostavlja se da su njeni rukovodioci angažovali izvršioce sabotaže.

Hotel „Bristol" je pre 60 godina ustupljen na korišćenje tadašnjem ministarstvu odbrane.Vlada Srbije je krajem avgusta prošle godine donela zaključak o prestanku prava Ministarstva odbrane na korišćenje hotela, koji je pripojen korupcionaškom projektu „Beograd na vodi", pa sad stanari smetaju arapskim tzv. investitorima. Iako su u toj zgradi smešteni vojni penzioneri kojima stambeno pitanje nije rešeno skoro 30 godina, Ministarstvo odbrane im je 24. septembra prošle godine dalo rok od 15 dana da se isele. Određenim porodicama ponuđeno je da pređu u druge vojne hotele, s mnogo lošijim životnim uslovima, a dobili su i obećanje da će se njihov problem rešiti na najbolji način.

Kratak sastanak predstavnika Ministarstva i stanara završen je bez dogovora. Dragan Stojanović, predstavnik stanara, rekao je da bi pristali na ukidanje rešenja o korišćenju soba u „Bristolu" da su dobili makar kontejnere u Biafri, a ne prazno obećanje o „odgovarajućem privremenom smeštaju".

Ponuda je odbijena, jer vojni veterani ne žele privremeno rešenje. Većina njih odavno je otplatila stanove koje nikad nisu dobili. Ministarstvo je prokockalo poverenje kad je netrasparentno podelilo 134 stana, koje je ustupio Grad Beograd. Pošto se ne zna ko, kako i po kojim kriterijumima pravi rang listu za dodelu stanova, vojni penzioneri su odlučili da ostanu u „Bristolu" dok im se ne nađe trajno rešenje.

Početkom oktobra 2018. godine, kad je istekao rok za iseljenje, vlast nije pokušala da izbaci stanare, ali Ministarstvo odbrane nije pristalo ni da razgovara s njima, kako bi se našlo prihvatljivo rešenje. Ministarstvo je sredinom februara ove godine odlučilo da zapreti prinudnim iseljenjem iz preostalih 15 soba.

Ultimatum su pojačali praktičnim pritiscima i ugrožavanjem života stanara. U sred zime isključili su grejanje, a zatim i lift, pa su starci od 80 godina morali da se stepeništem penju do svojih soba.

Vojna ustanova „Dedinje" u maju je napustila zgradu „Bristola". Zapečaćene su prazne prostorije, na portirnici više nije bilo čuvara, pa je svako s ulice mogao da priđe strujnim ormanima i trafo stanici, koja se smeštena u dvorištu.

Umesto obezbeđenja objekta, ostalo je samo obaveštenje nalepljeno na vrata u kome se navodi da će „lica iz VU Dedinje svakodnevno vršiti obilazak i kontrolu". Stanari su obavestili policiju da će promeniti bravu na ulaznim vratima. Dobili su odgovor da ništa nije obijeno ili uništeno, tako da slučaj nije u nadležnosti MUP-a.

Policija nije reagovala ni pre neki dan, kad je izvršena sabotaža u kojoj je devastirana cela zgrada. Za razliku od policije, pravosuđe reaguje selektivno.

Pukovnik Miodrag Kuljanin nedavno je dobio tužbu Ministarstva odbrane, kojom se zahteva da se iseli u roku od 15 dana, pod pretnjom prinudnog izvršenja. Isto tako, Vojno pravobranilaštvo zahteva od Dragana Stojanovića da napusti hotel u roku od osam dana ili će pokrenuti parnični postupak protiv njega.

S druge strane, Ministarstvo odbrane godinama odbija da postupi po rešenju Upravnog suda, kojim je dodeljen stan 77-godišnjoj Zori Petrović, izbeglici iz Karlovca.

Na poslednje pritiske, vojni penzioneri su odgovorili odlukom da se po svaku cenu odupru maltretiranju i zaštite svoja prava.

- Doneli smo odluku da se obratimo predsedniku Srbije, predsednici Vlade i predsednici Narodne skupštine za hitan prijem, u roku od pet dana. Ako do toga ne dođe, ako vlast ne pristane na razgovor, idemo u štrajk glađu. Nabavićemo šatore i postavićemo ih na ulicu, jer posle ovih incidenata ne možemo obezbediti svoje porodice - piše na jednom letku koji su stanari nalepili na vrata „logora", kako zovu hotel „Bristol".

Ministarstvo odbrane još žešći pritisak vrši na penzionisanog pukovnika Gojka Lalovića. Postupajući po spornoj izvršnoj presudi i zahtevu Ministarstva, uz asistenciju naoružanih pripadnika MUP-a, javna izvršiteljka Vesna Marković pokušala je da sprovede prinudno iseljenje porodice Lalović iz stana u Vespučijevoj ulici u beogradskom naselju Bežanijska kosa.

Pukovnikova supruga Stojanka i ćerka Žana izašl polile su benzinom ceo stan i sebe, zapretivši da će se spaliti. Posle višečasovne drame, pošto su u pomoć ugroženoj porodici priskočili prijatelji, komšije i aktivisti organizacije Združena akcija - Krov nad glavom, izvršiteljka je odustala od prinudnog izbacivanja iz stana.

Pukovnik Lalović odavno vodi više sporova s Ministarstvom odbrane. On tvrdi da je nezakonito penzionisan 2005. godine i da je dobio nekoliko presuda u svoju korist, prema kojima bi trebalo da bude vraćen u službu, ali Ministarstvo nije htelo da ih sprovede. Ministarstvo odbrane je saopštilo da Lalović nije uplatio 58 odsto vrednosti stana u kome „bespravno" živi.

- Kao zaposlenom profesionalnom licu, tokom službe od svake plate mi je odbijan deo za rešavanje stambenog pitanja. Ministarstvo odbrane mi to nije priznalo, iako je od nadležnog organa potvrđeno da je namena sredstava za pribavljanje stana u ličnu svojinu kroz učešće ličnim sredstvima. O uplaćenom novcu posedujem potvrdu, koja nikad nije priznata. Kao raseljenom oficiru iz Bosne i Hercegovine, predao sam stan u dobojskom garnizonu, za koji se država Srbija obavezala da će mi pribaviti odgovarajući stan na svojoj teritoriji. Međutim, taj podatak je potpuno zanemarila, iako su državni organi izdali sopstveni zaključak, koji potvrđuje moje navode. Pošto sam nezakonito penzionisao, ostao sam bez mogućnosti da dobijem kredit i u potpunosti otplatim stan - tvrdi Lalović.

Rešenje o dodeli spornog stana doneto je 14. oktobra 2005. godine. Lalović se uselio u februaru 2008, da bi Ministarstvo u novembru poništilo to rešenje. Od tada traje spor kome se ne vidi kraj.

Lalović je Ministarstvu odbrane predložio da se napravi novi ugovor o zakupu stana u kome bi bilo obračunato sve što se smatra njegovim dugovanjem, a bilo bi priznato sve što je on tokom službe uplaćivao u vojno-stambeni fond, pa bi razliku otplaćivao kroz mesečne rate. Ministarstvo još nije odgovorilo na ponudu o kompromisnom rešenju, ali javna izvršiteljka je nastavila s pokušajima da porodicu Lalović izbaci iz stana.

Artiljerijski pukovnik sa 42 godine straža, kome je dodeljeno deset ordena za zasluge u ratovima na prostoru bivše SFRJ, kao i u tokom NATO agresije, svakodnevnop strepi od upada javnih izvršitelja. Na zahtev vojske kojoj je služio, izvršiteljka je pokušala da ga najuri iz stana u martu, maju i sad u julu. Gojku Laloviću je ozbiljno narušeno zdravstveno stanje, pod stresom se nalazi cela porodica, ali državne institucije ne mare.

Gojko i Stojanka Lalović su javno molili predsednika Vučića i ministra Vulina da pomognu u rešavanju problema i isprave nepravdu koja im je, kako kažu, nenata od strane Ministarstva odbrane. Odgovora, zasad, nema.

Tortura nad vojnim penzionerima iz Bristola i nad porodicom Lalović, koju predvode ratni huškači i profiteri Vučić i Vulin, ilustruje pravo stanje u naprednoj Srbiji.

Vučić je usred rata dobio stan od države, Vulin nedavno od tetke, obojica imaju nekoliko stotina kvadrata, a zlopotrebljavaju policiju i pravosuđe s namerom da na ulicu izbace vojnike i oficire.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane