Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tragom vesti

Skandalozna uloga MUP-a Srbije u zaštiti ovejanog kriminalca

Mali je veliko mudo

Direktor policije Srbije Vladimir Rebić raspisao je nagradu od 500.000 dinara za pružanje informacija koje bi identifikovale muškarca, za kog se sumnja da je ugrožavao sigurnost M.A. i njene šestomesečne ćerke, saopštilo je 25. jula Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP). Reč je o očigledno montiranom slučaju, poput ''Kantrimena'' i drugih, a po odobrenju i zaštiti šizofrenog Vučića, koji je Srbiju uvukao u stanje potpunog ludila i beznađa

Milica Grabež

"MUP intenzivno traga za nepoznatim muškarcem imajući u vidu da se, u skladu sa nalogom Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, sprovode predistražne radnje zbog sumnje da je on ugrozilo život i telo M.A. i njene šestomesečne

ćerkice, pa u cilju identifikovanja ovog lica, pozivamo građane da pruže potrebne informacije o osobi čiju fotografiju ujedno dostavljamo", navodi se u saopštenju.

Iako se u saopštenju ne navodi o kojem je slučaju reč, mediji bliski vlasti već nekoliko dana pišu da je nepoznati muškarac danima pratio nevenčanu suprugu Predraga Malog, dok je šetala dete. Predrag je brat ministra finansija Siniše Malog.

Podsetimo, Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) objavila je da Predrag Mali, rođeni brat ministra finansija i nekadašnjeg gradonačelnika Beograda Siniše Malog, već pet godina vozi „audi" u vlasništvu firmi srpskih biznismena Ivana Bošnjaka i Stojana Vujka.

Kako se navodi u istraživanju KRIK-a, automobil je najpre bio u vlasništvu njihove poznate firme „Milenijum tim" angažovane na najvrednijim državnim projektima, uključujući i „Beograd na vodi", a zatim je preregistrovan na „KBV Datakom", drugu kompaniju Bošnjaka i Vujka.

Kako saznaje Magazin Tabloid, Pavle Ćorović, zet Milorada Dodika, suvlasnik je firme KBV Datakom iz Banjaluke, a partneri su mu Ivan Bošnjak i Stojan Vujko, koji su Predragu Malom ustupili stan i auto.

Da podsetimo, Predrag Peka Mali je nerazdvojni dug Andreja Vučića, nezvaničnog šefa srpske državne mafije. Njih dvojicu pretukli su žandarmi, kada su pružali otpor na Paradi ponosa. Žandarima se još sudi, zbog ''zloupotrebe službenog položaja''.

A, da su žene prisutni građani u životima braće Mali, potvrđuju primeri. Rođeni brat Siniše Malog, Predrag, bio je do 2015. godine zaposlen u Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca, zajedno sa Andrejom Vučićem.

Predrag Mali se razveo od supruge Ivane Mali 2015. godine, istovremeno kada i Andrej Vučić od svoje žene, nakon što ga je uhvatila u krevetu sa drugim muškarcem.

Predrag je svoju tadašnju devojku Vanju Grujić, uz pomoć brata Siniše, tada gradonačelnika Beograda postavio za direktora Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda. Vanja je imala samo 24 godine kada je 29. februara 2016. godine, nađena mrtva u stanu. Bila je u trećem mesecu trudnoće. Da li se obesila, ili je ubijena? Istraga nikada nije sprovedena. Predrag Mali je 2. marta 2016. platio čitulju u Politici sa porukom: "Poslednji pozdrav Vanji, zauvek njen Peka".

Pokojna Vanja se pred smrt žalila da je Predrag Mali maltretira i preti joj da abortira, jer ga više ne zanimaju žene. Zašto bi se ubila devojka sa 24. godine, koja je dobila stan, posao direktora Direkcije za građevinsko zemljište sa ogromnom platom i privilegijama?

Dvoje zaposlenih u Direkciji za građevinsko zemljište opisali su Istraživaču Magazina Tabloid pokojnu Vanju kao vedru i veselu, kao uglađenu damu koja nije imala pojma o poslu, ali da nije bila zlonamerna prema zaposlenima. Drugi su, umesto nje, radili posao. U Direkciji se obrću ogromne pare.

Bitka oko prevlasti nad Direkcijom između tadašnjeg gradonačelnika Malog i menadžera Gorana Vesića bila je žestoka. Menadžer Vesić želeo je da Direkciju stavi pod svoju kontrolu, ali Mali odbijao da joj promeni status. Pretpostavlja se da je Vesić tajno dostavio podatke strancima oko slučaja Savamala, da obesi kamen oko vrata Malom.

Skupština grada Beograda je harem braće Mali i Vučićevog kartela. Nakon smrti Vanje Grujić, Predrag Mali je upao u srce Ivone Jevtić, bivše gradske sekretarke, danas direktoke Muzeja.

Brat Siniše Malog je važan lik u Srpskoj naprednoj stranci, odmah je do Andreja Vučića. On rukovodi odborima, izdaje naredbe. U poslu je sa Andrejom oko transporta heroina sa Kosmeta. Andrej je u najtešnjoj vezi sa Hašimom Tačijem. On osigurava transporte sa Kosmeta. Nekoliko stotina hiljada mladih u Evropi truje se narkoticima, koji dolaze preko Kosmeta.

Predrag Mali je bio godinama u vezi sa Anom Brnabić, pijanicom i propalicom, koja je volela društvo, provod i laku paru. Radila je kao direktor u firmi tadašnje ministarke Kori Udovički. Predrag je naterao Anu da svedoči protiv Kori Udovički.

Nakon raskida njihove veze, koja je usledila nakon što je Predrag krvnički pretukao Anu, koja je podvrgnuta hitnoj operaciji, ona se prolezbejisala i prekinula seksualne odnos sa muškarcima.

Izbor Ane Brnabić za premijera je delo Andreja Vučić i Predraga Malog, jer izborom ove lezbejke Vučić osigurava

podršku gej lobija, a ona, i onako, ni o čemu ne odlučuje.

Odluka direktora srpske policije da raspiše nagradu od 500.000 dinara za informaciju o licu koje je navodno pratilo nevenčanu suprugu Predraga Malog, predstavlja akt najbestijalnojeg služenja političkoj mafiji. Desetine nerazjašnjenih ubistava samo u Beogradu, a policija nudi nagradu za identitet lica koje se ne može optužiti ni za jedno krivično delo.

Premijerka Ana Brnabić je reagovala, potvrđujući poziv nadležnim institucijama da reše ovaj slučaj!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane