Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

U Montenegru skoro u potpunosti spovedeno etničko čišćenje

DRŽAVNE INSTITUCIJE BEZ SRBA

Glavni urednik IN4S, Gojko Raičević je u emisiji „Neđelja u petak" na A1 televiziji, iznio frapantne dokaze o diskriminaciji Srba u Crnoj Gori, koji se nalaze u zvaničnom dokumentu Vlade Crne Gore koji se zove „Informacija o zastupljenosti manjinskih naroda i drugih manjinskih zajednica u državnim organima, organima državne uprave, organima lokalnih uprava i Državnom Tužilaštvu"U Apelacionom sudu od 27 zaposlenih nema nijednog Srbina, Srba nema ni u Upravni sudu među 21 zaposlenih, ni u Vrhovnom sudu, od 46 zaposlenih, nema nijednog Srbina

Piše: Gojko Raičević

Dokument koji je objavilo Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, je iz 2015. godine, ali kako je ocijenio Raičević: „Nažalost, tendencija može biti samo još gora nego prije 4 godine".

Glavni urednik IN4S je kazao da je analizirajući ovaj Vladin zvanični dokument, došao do frapantih podataka, i kako je kazao, valjda će sada biti svima jasno sve što je u ovoj emisiji pričao i na šta je ukazivao u proteklih godinu i po dana.

-Apelacioni sud, od 27 zaposlenih, Srba NEMA

-Upravni sud, od 21 zaposlenog, Srba NEMA.

-Vrhovni sud, od 46 zaoposlenih, Srba NEMA

Izuzeci potvrđuju pravilo da su Srbi planski uklonjeni iz svih institucija vlasti

Ustavni sud, od 32 zaposledna, imamo jednog Srbina.

Dakle, ukupno od 126 zaposlenih u ovim sudovima, radi 1 Srbin, i valjda je jasno zašto Srbi nemaju povjerenja u ovakve sudove, a izrazio je uvjerenost, ni većina građana Crne Gore.

Ako ovome dodamo, Vijeće za prekršaje, u kojem je zaposleno 22, takođe nema nijednog Srbina, u Vrhovnom državnom tužilaštvu od njih 34, dvoje su Srbi.

Raičević je pomenuo i malo „iznenađenje", a to je da je u Osnovnom sudu na Cetinju, zaposlen 1 Srbin od 22 zaposlena. Bez takvog iznenađenja su Osnovni sudovi u Plavu, Rožajama, Danilovgradu.

Privredni sud u Podgorici, od 39 zaposlenih, 1 Srbin, i zatim je Raičević nabrajao Osnovna tužilaštva po opštinama, koja su kako je kazao „oslobođena od prisustva Srba".

Etnički sastav Crne Gore prema poslednjem popisu iz 2011. -SRBA je 178.000.

I u organima opštinima ista slika - bez Srba

Raičević je potom pomenuo i Direkcije, poput; Direkcija javnih radova- nema Srba; Direkcija za razvoj malih i srednjih preduzeća- sve su Crnogorci; Direkcija za zaštitu podataka- nema Srba; Državna komisija za kontrolu postupka javnih nabavki -nema Srba.

Takođe, bez Srba je Fond rada, Fond za obeštećenje, Fond za zaštitu i ostvarivanje manjinskih prava, Komisija za sprečavanje sukoba interesa, Uprava za antikorupcijsku inicijativu, Uprava za igre na sreću, Uprava za kadrove, Uprava za zaštitu kulturnih dobara, Uprava za zbrinjavanje izbjeglica, Sekretarijat za razvojne projekte.

U Generalnom sekretarijatu Vlade Crne Gore, od 106 zaposlenih, nema Srba, Ministarstvo nauke-nema Srba, Ministarstvo rada i socijalnog staranja-nema Srba, Ministarstvo pravde-nema Srba, što ove podatke čini katastrofalnim, kazao je Raičević.

Zatim je izdvojio Ministarstva sa po jednim Srbinom i to: Ministarstvo spoljnih poslova, Ministarstvo kulture, Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, i zaštitnik ljudskih prava je zaposlio 18 ljudi, među kojima nema nijedan Srbin.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane