Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Vjekoslav Škreblin, dopisnik iz Zagreba tvrdi

Vjekoslav Škreblin, dopisnik iz Zagreba tvrdi

Ne postoje konkretni dokazi..pisani trag ili nešto slično..Kreatori rata i mira su s te strane dobro obavili svoj posao...Međutim, događaji koji su se zbili za vrijeme rata ukazuju kako je rat dogovoren.... Ako imamo motiv ovoj tvrdnji onda sami također možete zaključiti da su ratni vihor i svekolika stradanja detaljno dogovoreni i realizirani.. t vrdi dopsinik Magazina Tabloid iz Zagreba Vjeko Škreblin. Tako je, smatramo i mi iz redakcije

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Treba stalno pisati i objavljivati kako je rat dogovoren sa ciljem ostanka na vlasti pripadnika Jugoslavenskog režima... Dakle, dokaza o planiranom ratu nema ali svi pripadnici Jugo režima ostali su na svojim pozicijama. Suci su ostali na svojim mjestima..

Nekada su sudili po nalogu komunističke partije a sada isti suci sude kako bi zaštitili lopove, prevarante..ratne profitere, instant tajkune. I takva činjenica govori u prilog tvrdnjama kako je rat bio dogovoren po svim vertikalama i horizontalama JUGO REŽIMA.. Srbi su okupirali Hrvatsku.. Počinjeni su teški ratni zločini..Hrvati su odoljeli najezdi srboMILOŠEVIĆEVE IDEJE.....

Danas je očito kako neki državnici blate zemlju koju zastupaju..To je neshvatljivo na prvi pogled..

Koga zapravo takve spodobe predstavljaju - znamo..Međutim, gotovo je neshvatljivo da se stalno održavaju na površini.. Hrvatski predsjednik zvan plavojka sa Pantovčaka uvijek ide korak dalje u pljuckanju po vlastitoj zemlji.. Ona to nikako ne može barem malo prikriti.. Očito je kako se radi o osobi na kojoj je vidljivo kako njome netko manipulira..To su primjetili i drugi analitičari..

Jedan od njih se pita: "Je li ova trilateralka, masonka, KGK, zapravo ona koja destruira Hrvatsku?"

u Bosni ju slave kao "kraljicu Balkana", čim malo zacmizdri, odmah će zaboraviti što je izvalila u Izraelu

odlazi u Izrael, baš zemlju koja se nada sukobu kršćana i muslimana i koji trljaju ruke kada vide da ima kretena na svim stranama, koji guraju u sukobe (pripadnici balkanskih plemena se mrze, to valja iskoristiti, fuj)

potomci pripadnika Handžar divizije prozivaju nas Hrvate za Jasenovac, a pretci su im ubijali Srbe u Podrinju, a u 90-tima su dekapitirali (odsjecali glave Srbima)

slušajući političare, čitajući medije, imaš osjećaj da svi susjedi oko nas sanjaju komadanje Hrvatske i nestanak Hrvata, a znano je tko je u komunizmu proizvodio unutarnje i vanjske neprijatelje"..

Dok se naši tzv političari svako malo izvinjavaju zbog žrtava palih prije 80-90 godina, dotle u sve većem broju nadiru emigranti..Gaze sve pred sobom..Uzimaju što im ruka dohvati..Tretirani su od strane režima sa svekolikim poštovanjem..Oni od države dobivaju sve pogodnosti a s druge strane, običan čovjek sve je napušteniji i zapušteniji od države i svega sto država predstavlja...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane