Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Kojot u Vašingtonu

Milovan Brkić

U nedelju, 18. avgusta, kad mu vreme nije, srpski diktator je imao najduži nastup pred kamerama televizija sa nacionalnom frekvencijom (RTS, TV Pink, Studio B, Happy, TV02). Otvarao je autoput od Obrenovca do Ljiga.

Početak direktnog prenosa bio je u 15 sati, a Vučićevo ludilo je prestalo oko 21 sat. Ej, punih 6 sati je šizofreni srpski predsednik govorio o svojim uspesima, o opoziciji koje je označio kao ništarije, o svetloj budućnosti građana koje je satro, opljačkao... On, pa on.

Nisu ga u tom ludilu pratili strani ambasadori, osim Kineskinje, koja se sama sebi smejala u bradu, gledajući čoveka koji se ponaša kao budalina Tale.

Da li je ovo oproštajni nastup Aleksandra Vučića? Videlo se da je zajapuren, crveno lice samo što nije eksplodiralo, a desna ruka mu je bila skoro ''otkačena''.

Klanjajući se kineskoj ambasadorki, Vučić nije pomenuo zlo koje je doveo u Srbiju. U RTB Bor zagađenost vazduha i vode je na nivou koji preti opštem pomoru građana. Kinezi su odlučili da osuđenike iz Kine dovode u Srbiju, da besplatno rade u Boru, u Smederevu, u fabrikama koje oni otvaraju. Kinesko roblje iz Kine zameniće roblje iz Srbije.

Vučić je najavio da će potpisati ugovor o pristupanju Evro-azijskoj uniji! Teško nama. Kinesko robovlasništvo i Putinova demokratija Srbiji! Samo nam još to fali, pa da nestanemo sa zemljopisne karte. Groblja bi ponela i ove jeseni, a zatvori bi postali dušegubke.

Lekari će upotrebiti natprirodne napore da špricaju Vučića, da ga napuderišu i pripreme ga za sastanak zakazan za 20. avgust sa Majklom Pompeom, državnim sekretarom za spoljne poslove. Razgovaraće se i o Kosmetu, saopšteno je iz Stejt Departmenta.

Iznenadni poziv usledio je nakon što je srpski diktator odlučno odbio svaku saradnju u akcijama koje sprovode Europol policija, DEA, Agencija za sprečavanje pranja prljavog novca, FBI. I dok Hrvatska policija, u saradnji sa pomenutim službama potpuno sarađuje i privodi sudijama osumnjičene za teške kriminalne prestupe, Vučić je javno izjavio da sa ministrom unutrašnjih dela Stefanovićem prekida saradnju, navodeći da mu je sada, desna ruka, direktor policije Rebić, koji je naložio srpskoj kriminalističkoj policiji da sabotira svaku aktivnost na privođenju pravdi osumnjičenih za mafijaško udruživanje.

Mnogi uhapšeni su potvrdili svoje veze i poslove preko fantomskih firmi u Srbiji, preko kojih je pran prljavi novac, a iza kojih stoje Andrej Vučić, Nikola Petrović i najbliži saradnici iz kartela srpskog predsednika.

Sve ponižene i osramoćene građane Srbije obradovao je poziv državnog sekretara Pompea Vučiću. Zavrtanje ušiju se ne isključuje, predsednik će sve prihvatiti na jedno, a pustiti na drugo uvo.

Kada se bude vratio, diktator će, preko Velike propagande laži, rukovanje sa Pompeom predstaviti kao veliku podršku njegovoj miroljubivoj politici, označiće je kao istorijsku. Saradnicima iz kartela će reći šta ih čeka, tražiće puno novca, hitno mobilisanje ubilačkih odreda, njihovo naoružavanje, obučavanje... nastojaće da nas uvuče u građanski rat, da zaboravimo na Kosmet, na svoju budućnost.

A čim neko iz njegovog kartela bude uhapšen, počeće da plače, da kuka. Ako još počne propaganda o zločinima njegovog kartela, makar u američkim medijima, a moguće je, taj događaj podići će borbeni moral kod građana. Oni moraju biti ti koji će srušiti Vučićev poredak, koji se zasniva na nemoralu, na Parovima, Zadrugama, celodnevnom laganju i pretnjama građanima i opoziciji.

Najmanje 15.000 onih koji su na funkcijama sa lažnim diplomama moraju se privesti pravdi. Hiljade sledbenika SNS-a treba resocijalizovati, da im se oduzme oteta imovina...

Posebna priča su sudije i tužioci, javni izvršitelji, preko kojih je Vučić satro građane. U ovom broju opisujemo stanje u srpskom društvu i pustoš koji Vučićev kartel ostavlja iza sebe.

Možete pročitati i kako nas Vučićev bivši kum Nikola Petrović davi kao zmija žabu, upotrebljavajući sudije i tužioce kao toalet papir. Prijatelji iz Vašingtona nas uveravaju da je kraj našem posrtanju sasvim blizu.

Posle Svetog Ilije, sunce je sve milije.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane