Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Pre smrti

Milovan Brkić

Andrej Vučić je nedavno bio u Londonu. U jednoj banci hteo je da otvori račun i stavi na njega 200 miliona evra. Odbijen je. Zvanično, zato što je "Cause he is Politically Exposed Person" (politički izložena ličnost). Njegovu posetu su zabeležile i kamere. Verovatno su i ostale ozbiljne banke upozorene da ne sarađuju sa braćom Vučić, da ne bi imali problema, jer su FBI, DEA, američka Agencija za sprečavanje pranja novca i Europol, već kod ovih banaka proveravali račune Vučićevih i njegovog kartela.

Najteži udarac Srbiji zadao je 31. avgusta državni sekretar SAD-a Majk Pompeo, imenujući ozloglašenog Metju Palmera za specijalnog izaslanika za Balkan. U prevodu, Palmera je imenovao za protektora, jer se ovaj jurodivi šizofrenik već deceniju tako i ponaša.

Možda su ovih 200 miliona bili namenjeni da preko Londona dođu do Pompea, na nekom šifrovanom računu.

Znači li to da je gospodin Pompeo poništio obećanja predsednika Trampa da će porobljene zemlje, od strane prethonih administracija, vratiti demokratskim vrednostima i institucijama.

Metju Palmer Srbe smatra govnima. Postoje mnogobrojni dokazi o njegovoj korupciji, o kojima su u svojim izveštajima pisali i agenti CIA iz Beograda i Londona.

Palmer je bio najuren iz Stejt departmenta, jer je bio umešan u aferu trgovine dijamantima u jednoj afričkoj državi. Uhvaćen je i u pederastiji, ali ga je jedna strana služba vrbovala i za velike svote novca vratila u Stejt department, ali i kao agenta CIA, dakle, dvostrukog agenta.

Palmer traži da Kosovo ostane u sadašnjim granicama, što baš i odgovara toj istočnoj državi, kojoj bi to bilo pokriće za prisajedinjenje svojih, nekadašnjih teritorija.

Braća Vučić i njihov kartel, koji se raspada, pokrali su Srbiju za desetinu milijardi u kešu, rasprodali resurse, zemlju, rudnike, doveli najprljavije tehnologije, Kineze, Arape, migrante, teroriste...

Samo u ovom broju možete pročitati o tome kako Vučić lažno prikazuje visinu plata i penzija u Srbiji, kako se zadužuje za izgradnju puteva, na kojim transakcijama strancima, za njihovu podršku, plaća i po pola milijarde evra više, od realne cene, kako rasprodaje strancima radnu snagu, koje nema u Srbiji, da bi prikazao manju stopu nezaposlenosti....

Da li će, uz pomoć raspomamljenog Metju Palmera, Vučić nastaviti sa nasiljem nad građanima Srbije, naročito nad Srbima?

Palmer je jednom srpskom opozicionaru, opominjući ga da se ne suprostavlja Vučiću, likujući, saopštio da je Vučić naredio ubistvo Olivera Ivanovića i da će, kako je kazao, CIA zatrti sve tragove. Da se zna ko je Vučić.

Specijalni tužilac iz Prištine, koji je pred penzijom, koji vodi istragu povodom ubistva Olivera Ivanovića, saopštio je da ima opstrukcije ove istrage, ali je uspeo da prikupi dokaze da za učešće u ovom zločinu, optuži članove Vučićevog kartela, koji teroriše Srbe na Kosmetu, o čemu, takođe, možete pročitati u ovom broju.

Raspomamljeni Vučić, koji pre smrti pokušava da se napije krvi srpskoj opoziciji, crkvenim velikodostojnicima (patrijarh je protivno svojoj volji prebačen na VMA), intelektualicima, deci, odmah je krenuo u akciju napada na opoziciju. Prvi je na udaru Đilas, pa će ići redom.

Vučić je prolio mnogo krvi građana Srbije, koje je huškao i vodio u ratove, a potom je ovaj skot postao, sa crne liste, miljenik američkih demokrata.

Predsednik Tramp u Beograd šalje za ambasadora Entonija Godfrija, bivšeg mornaričkog oficira, koji ima potpuno suprotne stavove koje će zastupati u Srbiji, od onih koje zastupa Palmer i sada Pompeo.

Predsednik Tramp, Majk Pens i Džon Bolton, trojica, po Ustavu SAD-a ključnih ljudi, u raskoraku su sa Pompeom, koji je naučio da za veliki novac lobira. Razlazi u njihovim stavovima su sve vidljiviji, pa će se predsednik Tramp u rešavanju balkanskog pitanja koristiti ustavnim ovlašćenjima, podržan od američkih oružanih snaga, od FBI, DEA, NSA...

Majk Pompeo je postao promoter politike demokrata. Iz gradova balkanskih država i agenti CIA izveštavaju o pojačanoj aktivnosti Džordža Soroša i njegovih instaliranih organizacija iz tzv. Fonda za otvoreno društvo, u podršci diktatorima sa Balkana.

Pre smrti, Vučić želi da se osveti predsedniku Trampu. Kakva ludost.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane