Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Poslednja rasprodaja: građani Srbije se, po ekskluzivno niskim cenama nude da služe inostranim poslodavcima

Stari lovci i trgovci

Vučić ne rasprodaje samo državnu imovinu, zemljište, rudnike i reke, nego i žive ljude, gladne i opljačkane građane.To je jedan od razloga zašto je postao najbogatiji političar u savremenoj Evropi. Da bi sve to pokrio, platio je da Srbija i zemlje Balkana dobiju starog-novog protektora Metju Palmera, koji će, veruje on, pokriti sve njegove zločine i zločine koji su počinili i dikatori drugih balkanskih država

Milica Grabež

Prema zvaničnim podacima, Srbiju je prošle godine napustilo 51.000 ljudi.To je 4.250 mesečno, odnosno 141 svakog dana.

Aleksandar Vučić i Zlatibor Lončar su predprošle nedelje išli na Maltu, na tajne pregovore s njihovim funkcionerima oko liberalizacije postupka dobijanja radnih dozvola.

Sastanak je prekinut kad je ministar Lončar zatražio pare, 50 evra po glavi. Po njegovoj logici, kad im već dajemo kvalifikovanu radnu snagu, neka malo daju i nama, odnosno njima - vlastima Srbije.

Maltežani su prekinuli pregovore, nisu mogli da veruju šta čuju.

Vučić ne rasprodaje samo državnu imovinu, zemljište, rudnike i reke, nego i žive ljude, gladne i opljačkane građane.To je jedan od razloga zašto je postao najbogatiji političar u savremenoj Evropi.

Njegov ministar zdravlja Zlatibor Lončar, od koga Vučić zazire jer rasplaže podacima iz njegovog i zdravstenih kartona njegovog kartela, a i njemu je, takođe, krpio šupak u Urgentnom centru, sveo je zdravstveni sistem Srbije na nivo afričkih plemena iz prošlog veka.

Nacionalna služba za zapošljavanje slvaodobitno saopštava da je samo 10 odsto, još uvek živih građana Srbije, zvanično nezaposleno. Ali, uposliće njih šizofreni Alek Vučić i njegov ministar Lončar.

Nacionalna služba zapošljavanja nudi inostranim poslodavcima mlade medicinske sestre da služe po staračkim domovima i kućama bogatih i vremešnih Nemaca, Francuza, čak i kod Bugara, da im peru dupe, a sve to za nekoliko stotina evra.

Upućeni izvori tvrde da javne kuće u Holandiji, Mađarskoj, Nemačakoj i drugim evropskim državama, ''svežom robom'', uz veliku proviziju, snabdeva Lončarev kartel! Ko nabije, taj dobije, a i plati! Mladim zdravstvenim radnicama, koje završe fakultete, srednje i više škole, razne agnecije za posredovanje u zapošljavanju, koje radnike zapošljavaju na lizing, iznajmljujući stranim i domačim kompanijama, nude poslove prostitucije u stranim državama.

Srpsko radno zakonodavstvo je nalik na ono iz robovlasničkog perioda.

Ana Brnabić je prošle nedelje rekla da se u Srbiji "sasvim lepo može živeti od 30.000 dinara". A, ona je, po dolasku na vlast, kupila stan na Dedinju, koji je platila 490.000 evra, odnosno 1.927 prosečnih plata

Brnabićka kaže da je u Srbiji značajno smanjena stopa rizika od siromašta, a podaci Eurostata pokazuju da ovde više od 200.000 dece živi u bedi, bez zdravstvene zaštite, obrazovanja i osnova za normalnu egzistenciju.

Dvogodišnje dete umrlo je u Surdulici jer hitna pomoć nije došla, nije imao ko, nema lekara! Svi su oterani u pečalbu, kao stručni, a malo plaćeni, da na njima zarade i stranci, koje Vučić i njegov kartel rasprodaju.

Sirotinju uništavaju i izvršitelji, otimaju sve što stignu, zbog neplaćenih računa za komunalije i struju ugrožavaju egzistenciju mnogih porodica. Samo u dva beogradska osnovna suda, ovog trenutka, postoji 19.500 predmeta koji su podeljeni izvršiteljima da krenu u harač.

A izvršitelji su zaplenili penzije za preko 700.000 penzionera. Onima koji imaju penziju od 15.000 uzimaju im polovinu, plus neverovatno visoke takse, troškovi i nagrada za izvšitelje, te za sud koji izvršenje odobrava.

Izvršitelji otimaju seljacima njive, krave, svinje, plugove, samo da napune opštinske budžete.

Vučić, opet, kaže da izvršitelji spašavaju Srbiju i da svi koji ih kritikuju mrze Srbiju. Važno je da se puni budžet, a da li će neko prživeti, nije važno.

Vučićev projektat uništavanja Srbije gori je i imaće teže posledice od "spržene zemlje".

E, ovakvog satrapa i ludaka već godinama podržava drugi šizofrenik, Metju Palmer, funkcioner Stejt Departmenta, koji veliča Vučićeve uspehe. Vučić njemu trpa u džepove, Palmer njemu drži građane u toru, pretnjama da če ''Amerika intervenisati ako Srbi ne slede Vučićeve evropske ciljeve i put''.

Stari lovci na ljudske duše i njihovu imovinu Aleksandar Vučić i Metju Palmer, koji je sada i zvanično protektor za Balkan, nastaviće da maste brke, dok ne satru i poslednjeg živog čoveka na Balkanu, koji neće moći da posvedoči o njihovim zlodelima.

Vučić će nastojati da sve koji ne mogu očima gledati njegovu despotiju, pobije, pozatvara ili otera u emigraciju.

U toku je poslednja rasprodaja: građani Srbije se, po ekskluzivno niskim cenama nude da služe inostranim poslodavcima, za šaku evra.

To je i jedan od razloga zašto će i njegov život biti jeftin.

Ako se nađe junak koji je hrabar stići i uteći i na strašnom mestu postojati, možda i Metju Palmer dobije ono što je zaslužio.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane