Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Duplerica

Pismo prvom čoveku Bele kuće Donaldu Trampu

Predsedniče, nas tuku i ubijaju

Milica Grabež

Za vreme sastanka predstavnika kosovskih Srba u Mesnoj zajednici u Kosovu Polju 24. aprila 1987. godine, sa delegacijom Saveza komunista Srbije na čelu sa Slobodanom Miloševićem, policija je počela da nasrće na okupljene građane, uglavnom Srbe, da ih rasteruje palicama i suzavcem.

Neko je pozvao Miloševića da spreči policiju da tuče građane, pa se on, s prozora, preko megafona, obratio prisutnima rečima- ''Niko ne sme da vas bije! Niko ne sme da bije ovaj narod''.

Kasnije je, kada se gospodin Milošević učvrstio na vlasti, njegova poruka preformulisana - ''Niko ne sme da vas bije, osim mene i milicije''!

Gospodine predsedniče,

Vi ste obećali građanima Sjedinjenih Država da će ubuduće moći da ostvare američki san, da ćete stvoriti Ameriku u kojoj će vladati hrišćanske vrednosti, da ćete spasiti od diktature narode koje su probile prethodne američke vlade...

Sa velikom nadom građani Srbije, osim kartela srpskog diktatora Aleksandra Vučića, dočekali su Vaš izbor za prvog čoveka Sjedinjenih Država.

Nažalost, petina građana Srbije neće dočekati da se za vreme Vašeg prvog mandata oslobodi diktature Aleksandra Vučića i njegove bande, koju nam je instalirala administracija bivših predsednika Klintona i Obame.

Službenik Ministarstva spoljnih poslova SAD-a Metju Palmer, koji je blizak saradnik bivšeg predsednik Klintona i državne sekretarke Medlin Olbrajt, koji su razorili Srbiju, napadom NATO alijanse koja je našu i onako opustošenu zemlju surovo bombardovala 14 nedelja, uz pomoć visokih struktura CIA instalirao je u razorenu Srbiju bandu kojoj je, inače, bio zabranjen ulaz u Sjedinjene Države kao opasnim ludacima i ''ekstremistima'', igrajući na kartu šizofrenog Aleksandra Vučića.

Ceo Balkan teroriše gospodin Palmer, uzimajući milione evra koje stavlja na račune koje obezbeđuju službenici CIA.

Ceo Balkan pljačkaju, kao lešinari, bivši direktori američkih službi i vlasti, naravno, preko firmi koje ne plaćaju porez u SAD-u, nego u drugim državama, koje se, takođe, ustručavaju da im taj porez naplate.

Magazin Tabloid je, iz sveg glasa i od srca, podržao Vašu politiku.

Nažalost, 20. avgusta državni sekretar Pompeo je, zajedno sa pomenutim Palmerom, primio u zgradi Ujedinjenih nacija srpskog diktatora i njegovog ''savetnika'' Toni Blera, bivšeg britanskog premijera, koji je presudno uticao na bivšeg predsednika Klintona da NATO alijansa napadne malu Srbiju i skoro je slisti sa lica zemlje.

Po povratku u Srbiju zločinac Vučić se hvalio prijateljima da ga je podrška Majka Pompea, koju su ugovorili gospoda Palmer i Bler, koštala 250 miliona, koje će CIA odblokirati u Saudijskoj Arabiji, a koje će on pokloniti Vašem državnom sekretaru.

Iako je Vučić patološki lažov, sumnje postaju sve opravdanije! Ceo Balkan očekuje da nam skinete okove koje su nam stavile prethodne administracije. Da li su životi 25 miliona građana manje vredni od tih prokletih 250 miliona dolara koje će uzeti naduvani žabar, vaš državni sekretar Pompeo.

Da li ćete poniziti stotine agenata DEA, FBI-a, Agencije za sprečavanje pranja novca NSA i drugih službi, koje su danonoćno pratile tragove narko pošiljki, tovare oružja, migrante sa lažnim pasošima dobijenim u Srbiji, prebacivanjem milijardi prljavog novca, tako što ćete pustiti da gospodin Pompeo pokupi novac, uz pomoć CIA-e, a diktatorima omogući da pljačkaju, prebijaju i ubijaju svoje građane, kao što to čini srpski predsednik Vučić.

Da li mislite da se mogu zapušiti usta svim dobrim momcima koji pošteno i vredno rade, u korist Amerike, da ne progovore i ne pitaju američku javnost ko to zataškava njihove istrage.

Da li Vas brine mogućnost da se ponašanje gospodina Pompea ne pokrene u Kongresu, u Senatu ili medijima.

Verujemo, Gospodine Predsedniče, da Vam je poznato koliko ubistava građana Srbije se pripisuje srpskom diktatoru i njegovom kartelu, koliko je građana prebijeno, ne saginjući se pred njegovim zločinima, surovim pljačkama i otimanjima javne imovine.

Ako gospodin Pompeo nije ugovorio uzimanje tolike količine novca, u šta sumnjamo, jer dolazak Toni Blera koji je zastupao mnoge evropske državnike koji su danas u bekstvu, ukazuje da je reč o špekulativnoj poseti, dislociranom sastanku u zgradu Ujedinjenih nacija, treba da javnosti objasnite koji su to razlozi bili ovakvoj poseti i sastanku Vašeg državnog sekretara sa srpskim diktatorom, koji je odbio svaku pomisao da sarađuje sa pravosudnim organima SAD-a i Europolom, našta ga obavezuju i srpski zakoni.

Koliko nas još treba da ubije srpski diktator, zbog novca koje je uzeo državni sekretar podstican od svog službenika Metju Palmera, koji je i Vama lično i prijateljima, kao eksponent Klintonove klike, naneo velike neprilike?

Mi se nadamo da će srpski diktator Vučić završiti u Gvantanamu, koji je osnovala direktorka CIA Đina Haspel, iz kojeg su, kao nevini, pušteni mnogi uhapšeni, kojima je dokazana nevinost. Srpskom diktatoru i diktatorima sa Balkana, koje je iznedrio službenik kod gospodina Pompea, Metju Palmer, mesto je u Gantanamu, ili našim zatvorima.

Verujemo da ćete brzo reagovati i objasniti postupke Vašeg državnog sekretara.

Nadamo se da nas nećete ostaviti bez nade.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane