Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Razmišljanje iz Zagreba

KOME RAT(OVI) NOSI PROFIT?

U nekoliko navrata ovdje se govorilo kako je rat na ovim prostorima UGOVOREN..Ugovorila ga je KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE..Motiv je očit.. Ratom prekriti pljačku, palež, grabež, krvave obračune i orgije..

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

CILJ JE TAKOĐER OČIT...MAKAR I POD CIJENU DUGOGODIŠNJEG RATA KOMUNISTIČKI KADAR BIVŠE JUGOSLAVIJE MORA OSTATI NA ČELU NOVONASTALIH DRŽAVA...

Događaji koji su se događali uoči, za vrijeme a posebno nakon rata pokazuju kako je kompartijski kadar propale države u SVIM NOVONASTALIM DRŽAVAMA ostao na čelu tih država...

Nama koji trpimo svekoliki teror koji vrše tzv političke garniture, preostaje ujediniti se i svrgnuti MAFIJU sa trona novonastalih državica...

U protivnom, svima se događa ili će se događati situacije poput dolje navedenog slučaja pukovnika HRVATSKE VOJSKE...gospodina BRANKA KAKARIĆA

...................

POŠTOVANI SUGRAĐANI - POŠTOVANI SUBORCI.

ZA ONE KOJI NE ZNAJU O ČEMU GOVORIM DOZVOLITE MI DA POJASNIM.

Usamirovljeni sam pukovnik OS RH, te ratni vojni invalid. Osnivač sam i ratni zapovjednik pirotehničara Hrvatske, postrojbe koja je i danas aktivna postrojba OS RH - PIROTEHNIČKA BOJNA GLAVNOG STOŽERA HV- a.

U obranu domovine uključen sam od ranih 90. pa tako:

- 90. obiteljskim novcem u iznosu od 38.000,00 tadašnjih DM financiram naoružanje i opremu prvih postrojbi, tada ZNG a;

- U prvoj polovini 91. sprječavam ratni zločin perfidno planiran od strane UDBA - e, te sprječavam blamažu domovine i vojske koju smo tek stvarali;

- U prvoj polovini 91. teško sam ranjen (prvi puta do drugog ranjavanja došlo je sredinom 92.), ostajem bez lijeve ruke. Bez obzira na to, ostajem u borbenom sektoru do kraja Domovinskog rata;

Vjerujte nije bilo lako, a niti jednostavno ići u borbe, aktivno sudjelovati u svim ratnim operacijama, zapovijedati, i rukovoditi specijalnom pirotehničkom postrojbom koja je sama po sebi, zbog svoje specifičnosti, imala posebno teške zadaće - raditi samo s jednom rukom.

Od našeg uspješnog i požrtvovanog rada ovisio je uspjeh velikih akcija Oluje, Bljeska.

Jako sam ponosan na činjenicu da sam s pirotehničarima, kojima sam bio nadređen, spasio puno ljudskih života, kako naših vojnika, tako i civilnog stanovništva.

Nakon Domovinskog rata umirovljen sam mimo svoje volje, po zahtjevu ratnog profitera Vladimira Zagorca;

ZBOG MOG PRINCIPIJELNOG STAVA - OTVORENOG SUPROTSTAVLJANJA RATNIM PROFITERIMA, RATNIM LEŠINARIMA U PORAĆU SAM IZLOŽEN NEZAKONITOM PROGONU.

NEZAKONITO SAM PROGONJEN - KAO ČASNIK JEDNE POBJEDNIČKE VOJSKE IZLOŽEN SAM NAJPRLJAVIJEM POLITIČKOM PROGONU.

Ovo je samo manji dio represije koju trpimo ja i moja familija:

Policija me je nezakonito zadržala u službenim prostorijama P.U Zagrebačke, iako nikada nisam imao ni najmanji prekršaj, tom prilikom maltretirala, i prijetili mi da će ubiti mene, moju djecu, da će mi namjestiti kriminalni dosje. Kada sam im rekao da sam časnik OS RH i ratni vojni invalid i da njihove ovlasti ne podrazumijevaju takvo postupanje - jedan od njih doslovno je pljunuo na mene i rekao " KAKARIĆU NEZNAŠ U ŠTO SI DIRNUO I NIKADA TI NITKO NEĆE POMOĆ".

Samo nekoliko mjeseci nakon izrečene mi prijetnje, u namještenom incidentu umalo je ubijena moja kćerka. Tom prilikom polomljene su joj obje noge. Posebno vrijednoj studentici (sa zavidnim uspjehom pohađala je dva fakulteta) uništen je život i karijera;

2002. na okućnicu moje majke (Općina Križ, Zagrebačka Županija ) postavljene su mine. Mine do danas nisu otklonjene iako su prijetnja našim životima. Stara i teško bolesna Hrvatica pomoć mora tražiti od EUROPOLA, iako je našim zakonima jasno definirano na koji način policija mora postupati; Uz to što nam se time rade ogromne materijalne štete, radi nam se i nepravda što to zemljište naša obitelj stoljećima prenosi s koljena na koljeno. Dokaz tome je i zavjetna kapelica koju je na tom posjedu podigao moj predak - u znak zahvale Bogu i pripadnosti Katoličkoj crkvi nakon bijega ( PREDAK JE BIO HRVATSKI ČASNIK) iz Ruskog zarobljeništva u Odesi 1916. Iz tog razloga smatram da ćete shvatiti i koliko smo sentimentalno vezani za tu imovinu.

Miniranje novih teritorija RH u poraću čin je terorizma i nitko ga ne smije podržavati ili prikrivati.Da li mene i moju obitelj treba ubiti samo zato što inzistiram na opšivanju Ustava i zakona RH ?

Ako sam pogriješio što sam kazneno prijavio teroristu država je morale mene kazneno goniti, a ne ići na to da mi se osvećuje likvidacijom djeteta.

Nekoliko Djelatnika P.U. Zagrebačke i PP Ivanić Grad sudjelovalo je u pljački moje private imovine - Iako MUP ima hrpu konkretnih dokaza o tome zato što je na visoko političkoj razini odlučeno da se to meni smije, i mora raditi kako bi se financijski uništilo i isprovociralo da situaciju riješim oružjem. Kao časnik s besprijekornom karijerom i RVI (ponavljam - dva puta ranjen) bio sam potjeran iz domovine i prisiljen preko pet (5) godina živjeti u progonstvu.

Mladen Bajić, Dinko Cvitan, Milan Kiš, Milorad Cuculić (DORH) nudili su mi alternativu. Da preuzmem zakon u svoje ruke i da svoja prava branim, ni manje ni više nego ORUŽJEM, „ KAO PRAVI PUKOVNIK HRVATSKE VOJSKE".

Od DORH - a i niz drugih institucija tražio sam pojašnjenje, temeljem kojeg zakona djelatnici DORH - a ili MUP - a smiju građaninu predložiti preuzimanje zakona u vlastite ruke - još tome tražiti da građanin ubije je to po njima jedino rješenje na koje građanin može zaštititi soju imovinu.

Osobno ste se uvjerili da nikada ni u kojoj situaciji nisam uzmaknuo, sakrio se iza vojnika ili žrtvovao vojnika. Uvjerili ste se da se ne bojim smrti, pa prihvatiti prijedlog ljudi iz DORH -a nije ni najmanji problem.

SVI ISKRENI I PRAVI HEROJI DOMOVINSKOG RATA GINULI SU ZA PRAVNU I DEMOKRATSKU HRVATSKU A NE ZA PRĆIJU U KOJOJ TI OLOŠ SMIJE DJETETU POTRGAT NOGE RADI TVOG POLITIČKOG UVJERENJA .

STVARNIM HEROJIMA DOMOVINSKOG RATA TEK ĆE SE ČUT.

...........................

Ovaj tekst upućen je primarno SVIM borcima protiv terora i terorizma kojima se služe režimi novonastalih državica nakon raspada JUGOSLAVIJE.. CILJ TERORIZMA JE OSTATI NA ČELU NOVONASTALIH DRŽAVICA...

Takvom ponašanju DRŽAVNIKA I NJIHOVIH JATAKA mora se odlučno reći dosta i dovesti ih na doseg ruci prava i pravde...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane