Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Zatezanje konopca

Milovan Brkić

U kući obešenog se ne priča o konopcu, kažu.

U kabinetu srpskog predsednika se ne zbori o smrti, jer se krajnjeg ishoda on užasno plaši. On postaje sve usamljeniji, a samoća je najbliži rod smrti.

Devojački osmeh i mljackanje jezikom sa njegovog lica skinuo je prvi susret sa izaslanikom američkog predsednika Trampa, ambasadorom u Nemačkoj, gospodinom Ričardom Grenelom.

Odluka predsednika Trampa da iz pregovora između Beograda i Prištine isključi ličnog izaslanika državnog sekretara Majka Pompea, zloglasnog Metju Palmera, uterala je strah u kosti šizofrenom Vučiću , njegovim ratnim drugovima iz Prištine Haradinaju, Tačiju i zločinačkoj strukturi tzv. Oslobodilačke vojske Kosova. A noge se od straha tresu i Angeli Merkel, briselskim komesarima i Emanuelu Makronu. Palmer je bio udarana pesnica demokrata, Soroša i Rotšilda koji su nameravali da trećesvetizuju Evropu, posebno Balkan.

U američkoj ambasadi u Beogradu svi gospodina Grenela nazivaju "najtrampskijim" Trampovim ambasadorom, on ima imidž teškog oružja.

Američki ambasador u Prištini Filip Kosnet najavio je da će s njim doći i Metju Palmer. Od toga nije bilo ništa. Kad je Kosnet pitao Grenela kad će stići Palmer, Grenelov stafer je uzvratio pitanjem - ko je Palmer?

U suretu s Merkelovom, ambasador Grenel pomenuo je ovoj, u istoriji Nemačke najkorumpiranijom kancelarkom, da zna sve o njenim poslovima, kriminalu, svoj njenoj bandi i evropskoj eliti koju je instalirala.

Izvori bliski Beloj kući tvrde da je ambasador Grenel pitao Merkelovu da li Nemci još pamte američko bombardovanje, da li je ona zaslužna što Vašington svoje interese prebacuje u Poljsku, zbog njenih profašističkih stavova, kojima je ujedinila ponovo Nemce, sa ciljem da ostali narodi rade, a da se Nemci slade.

Dakle, nije slučajno predsednik Tramp izabrao ovog čoveka da zavrne uši i kancelarki i mafiji na Balkanu.

U kratkom, desetominutnom razgovoru, ambasador Ričard Grenel, je 11. oktobra, obavestio Vučića šta mu se sprema. Suzana Vasiljević, Vučićeva savetnica za medije, iznela je utiske s tog sastanka: „Njih dvojica su razgovarali nasamo. Čudno je da je predsednik prvi put sam pisao službenu belešku sa sastanka, jer je razgovor očigledno bio dosta težak i on nije bio voljan ni sa nama o tome da razgovara."

Nadam se da će i srpskoj opoziciji doći iz dupeta u glavu da je Vučićev režim mrtav, da će odbiti svaku dalju komunikaciju sa Merkelinim emisarima Mekalisterom i Kukanom, da će im u lice reći da se nose ...

A i vreme je da se zauvek oslobodimo Čede, Zorana Živkovića, Čanka i bulumente koja je išla kod Maje u Skupštinu, pravadjući se da žele u Evropsku uniju! Nisu razumeli ni poruku Tanje Miščević, koja je, neopozivo napustila mesto direktora Kancelarije za evropske integracije, znajući da od tog posla, dugoročno, nema ništa.

Kolega iz inostranstva mi je potvrdio da će Zagorka Dolovac, kad joj jave, podneti ostavku, da će pismeno ovlastiti zamenika Gorana Ilića da je zamenjuje, da će tako početi akcija ''Familija", a u hodu će se stvoriti institucionalni uslovi da nekoliko hiljada prestupnika iz Vučićevog kartela i DOS-ove mafije predvođene Mlađanom Dinkićem i glavarima iz DS-a, stanu pred krivična veća.

Posetom Erdogana Beogradu zabrinut je i ruski predsednik Putin, koji tvrdi da će napad Turske na Siriju omogućiti da nekoliko stotina najistaknutiji boraca islamske države dođe na Balkan i da odatle započnu svoj krvavi pir.

Pre nego što mu zategnu konopče, šizofreni Vučić činiće sve da nam se osveti, da nas satre.

Oni, koji od danas budu još uz njega, biće dodatno optuženi. Uzeće im se to kao naročito otežavajuća okolnost.

A koliko su njegovi članovi kartela uplašeni za svoje i živote svoje porodice, svedoči i slučaj jednog od uglednih biznismena, koji me, u izrežiranom susretu, zamolio da mu pomognem. Pravdao se da nije znao razmere Vučićevog ludila i zla, da iz tog krda nije mogao da izađe, jer bi ga bata Andrej ubio.

Vapio je: ''Operi me, operi me!''

Posebno će biti bolno čišćenje sudova. Pre neki dan jedna od sudija mi se javila na hodniku sa ''dobro jutro'''. To je do sada bilo nezamislivo za sudije i tužioce.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane