Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Počelo rastakanje Vučićevog kartela i privođenje pravdi

Poslednja jesen diktatora

Kada je američki predsednik Donald Tramp saopštio 4. oktobra da će ambasador SAD-a u Nemačkoj Ričard Grenel, biti specijalni izaslanik Bele kuće u pregovorima između Beograda i Prištine, srpski diktator se šokirao. "Vest je iznenađujuća'', uspeo je da samo to kaže. Znao je da dolaze po njega, njegovu glavu, brata i kartel. I bi sudbina, reći će oni koji su taj dan dugo čekali.

Milovan Brkić

Kao što sam najavljivao, odstranjivanje diplomate Metju Palmera iz pregovora o statusu južne srpske pokrajine, moralo se dogoditi.

Da podsetimo, Vučić je, sa svojim savetnikom Tonijem Blerom, uspeo da se u Palati Ujedinjenih nacija susretne sa državnim sekretarom Majkom Pompeom i Palmerom. Nakon toga je Pompeo imenovao Palmera kao svog ličnog izaslanika za pitanje Balkana.

Ova odluka je šokirala Belu kuću, a naročito vest da je preko Blera Vučić ponudio Pompeu 250 miliona dolara, jer bi Palmer osigurao da on ne vraća avans od 300 miliona evra, koje je u martu prošle godine uzeo od Hašima Tačija, da prizna nezavisnost Kosova. Te pare je ranije Andrej Vučić pokušao da uplati u Pireus banci u Londonu, ali su ga odbili. Moguće je da je to učinio u nekoj arapskoj banci.

Odlukom o postavljenju gospodina Grenela kao ključnog igrača u pregovorima Prištine i Beograda, predsednik Tramp je zadao više udaraca. Osim mafije u Prištini i Beogradu, žestok šamar su dobili i odlazeći briselski komesari Federika Mogerini, Johanes Han i predsednik EU Žan Klod Junker, kao i nemačka kancelarka Angela Merkel i francuski predsednik Emanuel Makron.

Osim odluke o postavljenju gospodina Grenela, predsednik Tramp je pisanim ukazom obavezao američke ambasadore u balkanskim državama, da u predstavljanju svoje države postupaju po instrukcijama koje će dobitai od savetnika za nacionalnu bezbednost i šefa kabineta američkog predsednika, čime se, potpuno, isključuje uticaj Metju Palmera, diplomate koji je naneo neotklonjivu štetu balkanskim narodima. On je pod opsežnom istragom zbog korupcije i kriminala, kao udarna pesnica bivše državne sekretarke Medlin Olbrajt.

I izbori na Kosovu i Metohiji su zastrašili Vučića i njegov kartel. Kao što sam početkom godine i najavljivao, počelo je čišćenje Balkana, koje Sjedinjene Države sprovode u saradnji sa saveznicima.

Sa političke scene su udaljeni Ramuš Haradinaj, Kadri Veselji, Hašim Tači i ratna struktura takozvane Oslobodilačke vojske Kosova. Na političku scenu su došli oni koji su željni slobode, pravde i normalnog života.

Za očekivati je da u sinhronizovanoj akciji krajem novembra, nakon što se institucionalizuje nova politička garniutra na Kosovu, od Suda za ratne zločine koje su počinili pripadnici OVK, poziv da se jave u pritvorsku jedinicu u Hagu dobiju Ramuš Haradinaj, Kadri Veselji, Hašim Tači i njihovi pomagači u najtežim zločinima.

Potvrdila se moja tvrdnja da pregovore o statusu Kosova neće dovršiti Hašim Tači i Aleksandar Vučić.

U Beograd će 24. oktobra doputovati novi američki ambasador Entoni Godfri, koji je prošao propitivanja u Senatu. Neobično je da Sjedinjene Države u Beogradu nemaju 24 dana ambasadora, ali se, očigledno je, ambasador Godfri dobro priprema za ulogu i ovlašćenja koje mu je dao lično predsednik Donald Tramp.

Sa gospodinom Godfrijem dolazi skoro stotinu američkih istražnih službenika koji sprovode istragu u okviru akcije ''Familija''. Ovu akciju sprovode američka DEA, FBI-a, Agencija za sprečavanje pranja novca, a u saradnji sa Europolom. Do sada je u Hrvatskoj, u okviru ove akcije, a u saradnji sa Europolom, uhapešno 70 biznismena, koji su bili u najtešnjoj kriminalnoj vezi sa bandom Andreja Vučića.

Hrvatsko tužilaštvo je, bez oklevanja, prihvatilo krivične prijave Europola i privelo sudovima sve osumnjičene.

Srpski diktator je sprečio sužbenike srpskog interpola da kolegama iz Europola na ispitivanje privedu Andreja Vučića, Nikolu Petrovića i druge osumnjičene za koje istražni organi SAD-a imaju neoborive dokaze da su uključeni u pranje novca, trgovinu oružjem, narkoticima, trgovinu belim robljem...

Ono čega se srpski diktator pribojava je mogućnost da svi osumnjičeni budu uhapšeni na teritoriji Srbije, od strane islednika iz SAD-a i Europola. Pravni okviri postoje, jer se Srbija obavezala zakonom, koji je Narodna skupština Srbije ratifikovala 14. februara ove godine, da Sjedinjenim Državama izruči sve optužene koje traži pravosuđe ove zemlje.

Takođe, Vuk Drašković je potpisao ugovor sa NATO paktom, koji pruža osnovu da osumnjičene za najteža krivična dela, jedinice alijanse traže po Srbiji.

Da bi zaplašio predsednika Trampa, Vučić je pokušao da, nahuškan od svojih savetnika, traži pomoć u Vatikanu, Berlinu, Briselu i Ankari.

Tako je nemačka kancelarka Angela Merkel u pomoć svom bogatom i galantnom klijentu Vučiću poslala Dejvida Mekalistera da prisiljiva srpsku opoziciju da izađe na izbore, na kojima nema nikakve šanse. Uključila je i bitange popt Evdarda Kukana i Knuta Flekenštajna, da i oni prete Vučićevim oponentima da moraju da ga slušaju. Isti zadatak je imao i Metju Palmer, ali ga je predsednik Tramp izopštio iz pregovora. o Najuticajnija srpska opozicija je odlučila da ne pristane ni na kakve pregovore sa Vučićevim kartelom. Jak vetar u leđa dobila je i od Bele kuće, samo Vučić nije toga svestan.

Nakon formiranja vlade u Prištini, kosovska skupština će razvlastiti Hašima Tačija da pregovara sa Vučićem. Nekompromitovani kosovski političari će razumno prihvatiti rešenje koje predloži Bela kuća, a koje se zansiva na realnom stanju stvari, koje je lišeno interesa koje su Vučićeva i Tačijeva mafija ugrađivale.

Nema sumnje da će Vučić odbiti smenu Zagorke Dolovac, sa mesta javnog tužioca Srbije, osim ako joj neko iz inostranstva ne šapne da sama pobegne sa tog mesta koliko je noge nose. A to bi mogao da joj kaže i kum Bojan Pajtić.

U svakom slučaju, Vučić će pokušavati da lažinim obećanjima prolongira hapšenje svog kartela. On je to do sada uspešno činio, jer je opljačkanim parama podmićivao Merkelovu, Federiku Mogerini, Metju Palmera, Džozefa Bajdena, koji su ga snažno podržavali da ostane na vlasti i surovo pljačka Srbiju.

Ono što je sigurno, to je da sadašnja administrcaija u Vašingtonu više neće imati smisla za njegove marifetluke. Ljudi oko predsednika Trampa znaju sve o Vučiću, o njegovom ništavilu. Gađaće ga tamo gde on ne može da se brani, a niti mogu da ga brane Merkelova, Makorn, Erdogan, Mekalister i druga gospoda, koja je ogrezla u korupciji.

Gospodin Grenel zna da je Vučić loš momak, tako će se prema njemu i ophoditi. Rame uz rame sa njim će delovati i ambasador Entoni Godfri, koji će tražiti da Vučić ispuni obećanje, da isporuči osumnjičene za ubistvo braće Bitići, da isporuči Vašingtonu inspiratore paljenja američke ambadade, a da optuženima ubrza proces. Među inspiratorima je, po tvrdnji SAD-a i Aleksandar Vučić.

Ovi zahtevi će matirati srpskog diktatora. Niko iz inostranstva mu ne može pomoći. Ni Moksva, ni Peking, ni Berlin, ni Brisel, pa ni Redžep Tajip Erdogan. Borba protiv krimnala je legitimna, tako da se Sjedinjenim Državama ne može prigovoriti da vrše pritisak na Srbiju, hapšenjem osumnjičenih za teška krivična dela, počinjena i na štetu Sjedinjenih Država.

Čim padne prva ''žrtva'', Vučić je gotov. On i njegov kartel će se raspasti.

Iz Prištine neće stizati podrška svom ratnom drugu. Njegova Srpska lista će se raspasti, a njene vođe će pobeći u Srbiju. Pravo u ruke državnog tužilaštva.

Pregovarač Grenel će, za početak, ''dozvati pameti'' izabrane predstavnike nove vlade u Prištini, upristojiće im retoriku, saopštiti im realno stanje u kojem se nalazi kosovsko društvo, pomenuće im ljudska prava, potrebu potpunog procesuiranja ratnih zločina, zaštitu nacionalnih manjina...

Sa Vučićem će pregovori biti kao sa gluvim čovekom. On će na jedno uvo da prihvati šta mu se kaže, na drugo će da to izađe, nastojaće da igra na kartu ''bratstva i jedinstva'' sa Rusijom, daće mitski značaj poseti ruskog premijera Medvedeva, Angele Merkel, kao i pismima iz Pekinga, kojim ga Si Đinping uzdiže u nebesa.

Ono što može da građane Srbije mnogo košta, jeste činjenica, da dok pregovara sa gospodinom Grenelom, može da rasproda i vazduh koji udišemo, mada je i on najzatrovaniji u Evropi, a možda i na planeti.

Dok gospodin Grenel bude šamarao Vučića, pominjući mu sve zločine koje je počinio, sve pljačke koje je izvršio, sve račune i sefove u bankama, taj bol će osećati i Milorad Dodik. I njemu će nove vlasti u Srbiji staviti bukagije, za sve prljave poslove sa braćom Vučić. Tvrdnje da će hapšenjem Dodika Srbi u Bosni i Hercegovini ostati bez zaštitnika i da će se sin Alije Izetbegovića ustoličiti kao sultan, lišene su svakog osnova. Barem sadašnja administracija u Vašingtonu ne namerava da islamistima pruži ruku spasa.

Sasvim je sigurno da je Bela kuća, sa saveznicima, postigla dogovor da očisti Balkan od kriminala.

Koliko su mafije u balkanskim državama povezane, svedoči susret u Novom Sadu između Edi Rame, Zorana Zaeva i Vučića. Prva dvojica su premijeri, Vučić je predsednik države, ali to su braća po novcu. Očigledno je da Vučićevi savetnici pokušavaju da pošalju poruku Beloj kući da, iako su otpisani, mogu da zajedničkim snagama sačuvaju svoje kartele. Ovo su dečje igrarije.

Bela kuća je, sa saveznicima, dobro proučila stanje u Srbiji. Za njih je srpski diktator mrtvo puvalo. Njegovim odlaskom kartel i partija bi se raspali, kao kula od karata. (Više Vučićevih saradnika iz kartela ponudilo se potpisanom novinaru da budu zaštićeni svedoci).

Ali, u nameri da u Srbiji stvore pretpostavke za normalan život i stvaranje institucija demokratskog društva, osim uklanjanja Vučića i javnog suđenja njegovom kartelu i zločinima, koji će šokirati građane, potrebno je odmah ukloniti Veliku propagandu laži i zakonu privesti stotinak onih koji su Vučića veličali i ružili narod.

Ako Vučić odmah padne, neće se saznati o svim njegovim zlodelima. Ubijeni građani mogu da ga smatraju čak i žrtvom.

U narednom periodu je moguć opšti ustanak. Počev od štrajka taksista, pa ustanka studenata, profesora i đaka, do štrajka rudara, vozača, železničara, podrškom sindikata. Tu vatru Vučić ne može da gasi, ali će masovni protesti pokazati Vučićevo lice i njegovu tiraniju.

U masovnoj pobuni isplivaće sve njegove pljačke, ubistva, izdaje... On ne može da računa na upotrebu oružanih snaga. U tom slučaju, da izvede vojsku, deolovala bi NATO alijansa. A ni oficiri, podoficiri i vojnici nisu spremni da služe šizofrenom diktatoru.

Policija, specijalne službe, poput SAJ-a, nisu na Vučićevoj strani. Možda samo beogradski odred Žandarmerije, ali bi i on, u slučaju krvoprolića, bio bombardovan.

Dakle, počinje rastakanje Vučićevog kartela i sistema vladanja.

Izaslanik Grenel je rekao da će pregovori Beograda i Prištine potrajati, što upućuje na zaključak da je plan Bele kuće da sinhronizovano oslobode Balkan od najtežih kriminalaca u novijoj istoriji Evrope.

Problem predstavlja srpska opozcija, odnosno lideri koji su se nametnuli, a koji, po objetivnom kriterijumu, nisu sposobni da počnu sa radom na stvaranju novog društva. Svi su oni vaspitni proizvod DOS-ove vladavine, koju je ustoličila Klintonova administracija.

Poseban problem su nevladine organizacije, koje su, predvođene Soroševom perjanicom Sonjom Liht, u službi Vučićeve strahovlade. Nije ni čudo što je Fond za otvoreno društvo uzeo na sebe sramnu ulogu da srpsku opoziciju privede Vučiću na poklonjenje.

Sve te organizacije finansira Soroš i Američka nevaldina organizacija USAID, koja koristi budžetska sredstva američke vlade, a kojima je, do sada, uglavnom raspolagao Džordž Soroš.

Psihološki i novčano srpske nevladine organizacije su vezane za Soroša, tako da im administracija Donalda Trampa predstavlja ''pretnju po demokratski poredak u svetu''. S druge strane, na čelu većine nevladinih organizacija su pederi i lezbejke, koje su na liniji seksualne sklonosti Vučića, njegovih ministara i kabineta. Ta emotivna povezanost je jaka.

Slična je sitacija i u medijima. Predsednik Tramp nije omiljen ni među novinarima TV N1, Danasa, NIN-a, Vremena.

Rastakanjem Vučićevog kartela i sistema vladavine, Bela kuća će uspeti da registruje sve kriminalne veze njegovog režima sa Merkelovom, Makronom, Si Đinpingom, Tajipom Erdoganom. FBI-a, DEA, Agencija za sprečavanje pranja novca i NSA raspolažu nespornim dokazima o kretanju novca, načinu na koji je on pran. Tako će se na udaru naći i mnoge kineske i banke u evropskim gradovima u kojima je, preko arapskih država, pran Vučićev krvav novac.

Biće teško Vučićevim ''saveznicima'' da ga zaštite, jer pranje novca će odvesti u zatvor i Merkelovu, mnoge bandite iz njene Vlade, koji su uzimali od siromašnih balkanskih naroda kapom i šakom.

Bela kuća je u prilici da svojim i građanima evropskih država pokaže na koji su surov način i Merkelova i Makron gušili medije, pljačkali banke, iznosili novac u inostranstvo i urušavali institucije u svojim zemljama. Probuđeni Nemci i Francuzi će dobiti dokaze da treba da u zatvor oteraju svu tu razbojničku družinu.

Pirovanje Metju Palmera, ovejanog kriminalca i plaćenika Džordža Soroša, ograničeno je samo na lupetanje. On ima kuću u Crnoj Gori i bankovne račune, na ime svoje supruge. Žestoko podržava tamošnju vlast, kao i u Albaniji Edi Ramu, narko bosa i kriminalca, protiv kojeg je više od 80 odsto građana. Posetom Albaniji i Severnoj Makedoniji, državni sekretar Pompeo, koji je u kandžama Metju Palmera, pokušava da dovede u pitanje legitimnu akciju predsednika Trampa i njegove administracije.

U napadu na Vučića koristiće se i najbliži njegovi saradnici iz kartela, koji će ga psihološki destabilizovati. On nije kadar da bilo koga od njih izvede na sud. Rado bi ih žrtvovao, ali tu je njegov brat, koji ih ne da.

Najnoviji raskol u Vladi Srbije između premijerke Ane Brnabić i potpredsednice Zorane Mihajlović, oko štrajka beogradskih taksista, u svakoj normalnoj državi rešio bi se padom Vlade, njenim raspuštanjem i izborom nove, jer vladajuće stranke imaju apsolutnu većinu u parlamentu. Ali, to pokazjue koliko je Vučić mrtvo puvalo, kako sve stavlja pod tepih, verujući da će se to rešiti podmićivanjem vođa taksista i drugih pobunjenika.

Strani posmatrači razmatraju mogućnost da Vučić pozove svoje pristalice da ga barne od opozicije, koja je, reći će on, potplaćena i izdajnička i služi stranim interesima. Možda prisliom i izvede neki broj pristalica. To bi bio njegov momentalni kraj.

On, koji je za savtenike imao Toni Blera, Gerharda Šredra, Alfreda Guzenabuera, konsiljere iz Izraela, Nemačke, Klintona, Palmera, optužiće opoziciju za izdaju!

Nakon prvog sastanka sa Ričardom Grenelom, na kojem se, za kamere, pre početka, smešio devojčakim osmehom, nakon razgovora saopštio je da je razočaran, da Grenel ne nudi ništa. Pod tim''ništa'' Vučić misli na svoj status, svoje dupe, svoju vlast i svoj kartel.

Opozicija treba da shvati da je Vučić gotov. Razgovori sa Mekalisterom, Kukanom i ostalom gospodom iz Brisela je čisto gubljenje vremena. Njih treba da ostave Vučiću. Jer on odlazi.

Mnogi čitaoci me pitaju, a i ljute se na mene, što smena diktatora ne ide brže. Kao da sam ja kriv što su decenijama ćutali, praveći se ludi, da ništa ne vide što je Vučić, kao i oni pre njega, radili ovom narodu i državi.

Strpite se, poručujem svima koji od mene očekuju da im razbijem najopasniji kartel u Evropi. Bog mi je svedok da sam činio sve što je u moći jednog čoveka.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane