Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Vjekoslav Škreblin pokušava da objasni zašto smo ginuli i za koga

Rat je bio ugovoren

Kao i kod vas u Srbiji i u Hrvatskoj komunisti i lopovi su se dočepali vlasti.. Ne žele je niti pod cijenu rasprodaje država kojima harače, vlast ispustiti iz svojih kandži.. Krvavo su komunisti, djeca i unuci partizana, banditi i lopovi platili ostanak na glavnoj političkoj sceni...

Vjekoslav Škreblin (dopisnik iz Zagreba)

Jasno, svoju krv nisu založili već je DOGOVORENO da svoj naum i opstanak prikriju ratom nazvan velikosrpskom hegemonijom.. Biti će to najuvjerljiviji scenario kojega je jugoslavenska UDBA ikada napisala..U izvedbi će sudjelovati kompletan vojni lager koji će pokrenuti Slobodan Milošević..STATISTI i GLUMCI u ovom krvavom scenariju, biti će svi narodi i narodnosti bivše Jugoslavije..Tko neće povjerovati da se primarno radi o velikosrpskoj hegemoniji?.A tko će shvatiti da se iza toga zapravo krije najprljaviji scenario koji se ikada ostvario na prostoru bivše države ? OSTANAK KOMUNISTA NA VLASTI NAKON RASPADA

KOMUNISTIČKOG SISTEMA !!

Iako događaje opisujem uzročnoposljedičnom logikom, trebalo mi je više od dva desetljeća da shvatim i sam sebi dokažem kako je rat na ovim prostorima DOGOVOREN...Sam sebi sam u neku ruku ĐAVOLJI ODVJETNIK koji preispituje ispravnost vlastita mišljenja prije nego ga podijelim svekolikoj javnosti..

Ma koliko god ja želio sam sebe uvjeriti kako je suludo razmišljati i donositi ovakve zaključke, svakodnevne aktivnosti hrvatskih i srpskih političara me uvjeravaju kako su rat ZAJEDNIČKI UGOVORILI. Kako se oba režima nakon rata ponašaju kao da rata od 1945. godine na ovim prostorima nije niti bilo..

Ne znam da li itko u Srbiji analizira činjenicu kako je rat UGOVORILA režimska kamarila bivše države..U Hrvatskoj se takve analize sve češće pojavljuju pred najširom javnošću..

nositeljima najvećeg profita i najveće koristi od ovoga rata, zanimljivu analizu donosi poznati hrvatski povjesničar GORAN JURIŠIĆ...

Profesor Jurišić izravno ne spominje riječi UGOVORENI RAT, već to prepušta čitatelju da sam donese zaključak..

Ujedno je to i moja satisfakcija i dodatno zadovoljstvo što nisam jedini koji smatra kako je ovaj rat pomno planiran davno prije njegova izbijanja..

Slijedi analiza profesora Gorana Jurišića

Zaključak

Ako su režimi Zagreba i Beograda UGOVORILI rat, logično je kako nema niti ratne štete koju je velikosrpska agresia počinila..Tako danas razmišlja službeni Zagreb i Beograd..Stoga za sada nitko niti poteže pitanje o nekakvoj ratnoj odšteti...Štoviše, službeni Zagreb pripadnicima agresorske vojske koji žive u Hrvatskoj omogućuju radna mjesta u državnim službama..

Mnogima je priznat i radni staž i vrijeme ubijanja Hrvata za vrijeme velosrpske agresije..Sve se češće govori i o ratnoj odšteeti hrvatskim Srbima čija je imovina ratom uništena..Govorim o hrvatskim Srbima koji su okupirali hrvatski teritorij.. Očekuje se kako će im se zbog nanesenih strahota ispričati Kolinda Grabar Kitarović ali i Andrej Plenković..i Sabor Republike Hrvatske te neki generali koji su zastupnici tog Sabora

Također se službeni Zagreb upinje kako bi Srbiju što prije ugurali u Europsku uniju. Na taj bi način produžili život svojem lopovskom bratu Aleksandru Vučiću i lopovskobratski im režim iz Srbije..

Naime, kod vas postaje realna mogućnost da sirotinja, prevareni i opljačkani građani Srbije, vašem Aleksandru Vučiću presude kao što su učinili Rumunji svojem diktatoru Čaušesku..!

Otvaranjem granice prema EU, Srbima bi se omogućilo da masovno otiđu iz vlastite otadžbine trbuhom za kruhom..kao što to čine Hrvati bježeći iz vlstite domovine..Tim bi činom automatski prestao pritisak sirotinje na Vučićev zločinacki režim..

Hrvatska lopovska braća imala je u tom pogledu i sreće jer je ušla u EU..Zato u Hrvatskoj u odnosu na Srbiju postoje male šanse da ulica zbaci zločinacki režim sa trona..

Vrijeme Aleksandru Vučiću grozničavo sporo ide jer Srbija neće još dugo vremena biti spremna ući u EU a opljačkanih i sirotinje je svakim danom sve više...

ŠTO JE ZA VUČIĆA VRIJEME SPORIJE TO JE ZA SRBE U SRBIJI IZVJESNIJE KAKO ĆE SE BRŽE RIJEŠITI DIKTATORA I NJEGOVE DIKTATURE..

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane