Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Šta braća Vučić mogu da poruče svom kartelu

Drugovi, dolazi vreme ćorke

Skoro dve godine pišem o akciji pripreme čišćenja balkanskih država od zločinačkih režima koji surovo pljačkaju nesrećne balkanske narode. Mnogi su mi se smejali, smatrajući Vučića večnim čovekom Zapada. A onda je došao predsednik Donald Tramp i Vučićev kartel pada. Došlo je vreme da svi oni koje sam prozivao, dokazujući njihov kriminal, odu iza rešetaka. Spisak je, što bi rekli vranjanci, pogolem. I zastrašujući. Nisam srećan zbog toga. Voleo bih da nisam bio u pravu, a da su milioni opljačkanih ljudi ostali u Srbiji

Milovan Brkić

Američki predstavnički dom jednoglasno je usvojio rezoluciju kojom se od Republike Srbije traži da reši slučaj ubijene braće Bitići, koji su bili američki državljani, a srpske policijske snage su ih streljale za vreme dejstva NATO alijanse, bez presude.

Srpski diktator je oćutao ovu rezoluciju. Oglasio se osumnjičeni Goran Radosavljević, komadant Žandarmerije, u vreme stradanja braće Bitići, rekavši da ga ona ne zanima.

Američki kongres baš ume da se šali! Za nekoliko dana okačiće Vučiću o vrat sankcije, zabranu ulaska u Sjedinjene Države...

Smetnuo je s uma da je Srbija potpisala Ugovor o izručenju svojih građana, ako ih za zločin traže američki sudovi. A ratni zločin ne zastareva.

Nakon što je 11. oktobra zanemeo, posle razgovora sa ličnim izaslanikom američkog predsednika Donalda Trampa, amabasadorom u Nemačakoj gospodinom Ričardom Grenelom, Vučić se, pojačanom dozom lekova, presabrao. Nastavio je da laže i sebe i nas, ali za njegove marifetluke više niko nema razumevanja.

Saradnicima je Vučić objasnio da je on, trenutno, najjajča figura u Evropi! Ima toliko novca da je, tvrdi, lako došao do američkog predsednika Trampa. Parama. A dao ih je navodno, Toni Bler. Bolesna mašta može svašta.

Zaokruživanje Vučića i njegovog kartela ide po planu.

Izaslanik Grenel je rekao da sporazum između Beograda i Prištine neće biti tako brz. Ne pre aprila 2020 godine. I neće ga potpisati ni Aleksandar Vučić ni Hašim Tači!

U toku je formianje Vlade u Prištini, pa smena Hašima Tačija.

Nova vlast, sigurno je, neće imati sa Vučićevim kartelom nikakvih špekulativnih poslova. I odlazeća garnitura u Hag moraće da ubrzano posvršava poslove i namiri račune sa Vučićem!

Potom sledi hapšenje optuženih članova OVK i njihovo prebacivanje u Hag. Počev od Ramuša Haradinaja i svih onih koji su do sada carovali na Kosmetu.

Srbi, nažalost, neće da čuju da je Haradinaj i OVK na Kosmetu pobio i masakrirao dvostruko više Albanaca nego Srba. Da je i nad njima vršio zverstva, gora nego nad Srbima, o čemu svedoči i ratni dnevnik Ramuša Haradinaja. Njega je ranije od odgovronosti spašavao Vučić, naredbom srpskom tužilaštvu i ministarki pravde Neli Kuburović, da ne dostavlja francuskom sudu dokaze koji bi bili podobni za izručenje.

Privodi se kraju istraga oko ubistva Olivera Ivanovića. Specijalni tužilac je prikupio dovoljno dokaza da osim do sada uhapšenih i onih koji su u bekstvu, dođe do naručioca, Aleksandra Vučića i podstrekača Johanesa Hana.

UNMNIK je ustupio sve dokaze oko boravka na Kosmetu Željka Mitrovića i Dragana J. Vučićevića, koji su bili Vučićevi emisari u organizaciji ubistva. Sasvim je moguće da pred sudsko veće bude izvedena i Oliverova udovica Milena Ivanović, koju teško u svom iskazu optužuje Oliverova sekretarica Arsović.

Nakon što je specijalni tužilac iz Prištine obavestio Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije da će u Kosovskoj Mitrovici biti, a povodom istrage o ubistvu Ivanovića, privedeni osumnjičeni policijski rukovodioci Kosovske policije Bojić i Basara, a što je zvanično i potvrdio direktor srpske policije Rebić i ministar Stefanović, obaveštajne službe su snimile upozorenje koje je iz Beograda upućeno Bojiću da pobegne, a Basara je ostavljen da bude uhapšen, Vučić je na sva zvona, preko Velike propagande laži, počeo da leleče, da se Srbima sprema veliko zlo, da je upad policije, koja se, nakon hapšenja Basare i pretresa Bojićevog sina, odmah povukla iz Severne Mitrovice, zločinački akt uperen protiv svih Srba.

Branićemo naš goloruk narod, a ja ću, rekao je Vučić, sledeće godine o tome da govorim u Ujedinjenim Nacijama! Ovom rečenicom hteo je da poruči da je večan, da mu niko ništa ne može!

Dakle, isporučivanje odgovornih za smrt braće Bitići, optuženih u procesu za ubistvo Olivera Ivanovića, ne zanima Vučića!

Da je ovaj ocvali šizofreni diktator u velikom problemu, vidi se i po poseti nemačkog ministra Petera Altmajera, koji je preneo poruke Angele Merkel da se ne može više Vučiću tolerisati gušenje medija, nasilje nad građanima i zloupotreba pravosuđa i policije. Vučić ni to nije hteo da čuje.

Otišli su mu i saveznici Merkelova, Mekalister, Kukan, Mogerinijeva, Johanes Han...

Niko više ne vrši pritisak na poziciju da obavezno ide na kanabe kod Vučićevih emisara, jer se on gadi da sa neistomišljenicima razgovara. Nema ni pomoći od Metju Palmera, koga kongresni odbor propituje šta je do sada radio na Balkanu.

Njegov ''veliki prijatelj'' Emanuel Makron stavio je veto na prijem Severne Makedonije i Albanije u Evropsku Uniju. I to baš u trenutku kada je imao sastanak sa Zoranom Zaevim i Edi Ramom, koji je od Vučića i Zaeva tražio da mu omoguće stvaranje Velike Albanije, a on će im dati azili. Makronu su poručili iz Vašingtona da odgovori ovim barabama koji su stvorili ''mini balkansku uniju''.

Izdaše ga prijatelji, izdaće ga brat.

Početak suđenja učesnicima u ubistvu Olivera Ivanovića mora uskoro da počne, zbog isteka pritvorskog roka. Optužnica će biti sinhronizovano podignuta i Beogradu stavljen ultimatum da optužene odmah isporuči, ili će ih juriti međunarodne policijske snage.

Administracija predsednika Trampa mora sprovesti jednoglasnu odluku Kongresa o izvođenju na sud ubica braće Bitići. Vučića to, izgleda, ne zanima.

On još i preti. Ako ga neće SAD-e, ide u Moskvu. I poslao je Anu Brnabić da potpiše sporazum o pristupanju evroazijskoj uniji!

Njegova Velika propaganda laži veliča doprinos Rusije i predsednika Putina stabilnosti Srbije. Pominju se najmoderniji odbrambeni sistemi, što je čista laž. Vučić će se toga odreći preko noći, ako mu ponude. Zato je i poslao Brnabićku, ali se prevario. Rusi znaju da je Vučić potrošen, pa će taj ugovor potpisati legitimni predsednik Vlade Srbije, koji ima i ustavna ovlaščenja za sklapanje sporazuma, za razliku od predsednika Srbije, koga su do sada u Moskvi dočekivali s počastima.

Stidljiva vest da nas čeka ''kriza sa gasom'' govori o ''velikoj ljubavi Rusije i Srbije'', bolje reći Vladimira Putina i Aleksandra Vučića.

Na to ukazuje i oštra izjava Sergeja Nariškina, direktora Federalne spoljne obaveštajne službe upućena Srbiji, povodom humanitarnog centra u Nišu i Vučićeve odluke da ništa povodom tog zahteva godinama ne odluči.

U Hrvatskoj je pritvoreno više od 70 optuženih biznismena, u akciji Europola pod nazivom Familija. Više od 20 osumnjičenih je pobeglo u Srbiju, koja im pruža utočište. Njihovo kretanje i kontakti se prate. Ali, Hrvatska ima problem što mora sprovesti sudski proces uhapšenima. Kako će FBi-a, DEA, Agencija za sprečavanje pranja novca i Europol objasniti javnosti da u Srbiju nisu mogli da uđu, jer im nije dozvolio strašni Aleksandar Vučić i njegov brat Andrej.

Postavljanjem ambasadora Entoni Godfrija, Vašington je poslao čoveka koji zna kako se razgovara sa bitangama , kakav je, između ostalog i Vučić.

Američki FBI-a je okončao istragu trgovinom oružja za ISIS, kao i o transverima novca, prodajom pasoša teroristima i obaveštajcima iz arapskih zemalja.

Vučićeva kamarila je trgovinu nasledila od Tadićeve mafije. Njegov kum i ministar Dragan Šutanovac je, sa svojim kumom i pomoćnikom Ilijom Pilipovićem i direktorom SDPR-a Stevanom Nikčevićem satro srpsku namensku industriju.

Po nalogu zamenika tužioca za borbu protiv organizovanog kriminala Jovana Jovanovića, više službenika Bezbednosno-informativne agencije sproveli su opsežnu istragu o trgovini oružjem. Od tih poslova se masno okoristio tadašnji američki podpredsednik Džozef Bajden, koji je naplašio predsednika Tadića ''da ne talasa''.

U toj istrazi svedočio je i istraživač Magazina Tabloid, prilažući validne dokumente. Sav taj istražni materijal dospeo je u posed i Vašingtona i Moskve, jer ga je tadašnji savetnik predsednika Tadića Miodrag Rakić prosledio na obe strane. Zato je Bajden i bio besan.

Javno objavljeni dokumenti o snabdevanju ISIS-a oružjem, obavezuju američku administraciju, naročito FBI-a, da slučaj prenese na sud.

Iako je Srbija umešana do lakata u ovaj krvavi posao, Vučić je odlučio da ga sve to ne zanima. ''Sve je bilo čisto'' i oslobodio je penzionisanog radnika Telekoma Branka Stefanovića, novopečenog trgovca oružjem, svake odgovornosti. Ne tužilac, ne sud, već lično on. On je taj koji odlučuje o krivici i o amnestiji! O životu i o smrti u Srbiji!

U novembru, samo u novembru, Vučića čekaju mnoge zasede. A prijatelja niotkuda.

Upućeni tvrde da se on uveliko sprema da pobegne. Uveren je da će mu Metju Palmer biti od koristi da ode u Paragvaj. Ali, od tog posla neće biti ništa. Ni Moskva ne želi da Vučiću omogući da dobije azil, jer je umešan u mnoga teška krivična dela, zbog kojih ni Moskva ne želi da se kompromituje. On se nada da će ga primiti Lukašenko, ali je mala nada.

Iako je veoma vezan za brata Andreja, najnoviji razvoj događaja ukazuje da ni Andrej nije spreman da ga brat isporuči za Gvatanamo.

Na jednom sastanku sa svojim ''poslovnim partnerima'' iz kartela, Andrej je citirao Šojićevu izjavu - ''Drugovi, dolazi vreme ćorke''.

Na tom sastanku su Andrejevi ljudi razmatrali stvarno stanje stvari i šta ih čeka. Neko je predložio da se udruže, da Aleka smene s vlasti, odnosno nateraju ga na ostavku, da tako instaliraju, privremeno, svoje ljude i odlože reakciju zapadnih istražnih organa.

Ta ideja se sigurno ne bi dopala Aleksandru, da mu je saopšte, ali on, objektivno, među kartelom nije igrač za poštovanje. On je DON koji pravi krupne greške i PORODICU uvlači u teške sukobe i krvave ratove. A onda se zna kakava je sudbina DON-a!

Da li je moguće da Vučića smakne njegov kartel?

Sasvim je moguće, jer njega niko više ne štiti svojim životom. On nema uporište u vojsci, osim kod direktora Vojno obavšetajne i Vojno bezbednosne agencije.

Arhivski fonodovi BIA i Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije spremni su da budu predati novovoformiranom Tužilaštvu za korupciju i organizovani kriminal.

Upućeni u akciju čišćenja Balkana od najteže vrste kriminala tvrde da će pod udar doći svi oni koji su od 2001. godine iz Srbije izneli preko 200 milijardi evra! Samo je Tadićeva mafija opelješila Srbiju za preko 100 milijardi dolara! U tome je prednjačio Mlađan Dinkić i njegova klika iz G17 Plus. Bivši predsednik Vlade Srbije (u dva mandata) Mirko Cvetković ''debeo'' je preko milijardu evra.

Andrej Vučić je kao kum mafije, odgovoran pred onim članovima kartela koje je kontroilisao i koje je uveo u kriminal. Oni od njega traže zaštitu, a kao opasnost od zla koje im preti označavaju šizofrenog mu brata Aleksandra. Upućeni tvrde da je Andrej spreman da se otarasi brata, da sačuva svoju i njegovu porodicu..

Drugovi, dolazi vreme ćorke, uzviknuo bi Šojić.

1

Lični dugovi

Aleksandar Vučić je od svojih sledbenika i prijatelja uzimao ogromne pare. na zajam, ili da ih postavi na neku važnu funkciju, sa koje mogu da povrate ''uloženi novac''.

Hiljade prevarenih naprednjaka ima žive svedoke da su Aleksandru dali novac, ali da im on nikada nije ni pomenuo da ga vrati. Oni koji su se drznuli da ga traže završili su u zatvoru.

Tako je i njegov kum, verni prijatelj i saradnik Saša Mirković, estradni menadžer, pozajmio ''na mesec'' dana Vučiću 600 hiljada evra. Alek je vratio samo 80 hiljada. Za ostalo nije hteo da čuje.

Mirković je smenjen sa mesta predsednika Skupštine grada Zaječara, osuđen je u montiranom procesu na kaznu zatvora u kojem se još nalazi.

Preko advokata Mirković je tužio Višem sudu u Beogradu bivšeg kuma Vučića. Tadašnji zamenik predsednika Višeg suda u Beogradu Ivan Ilić odbacio je Mirkovićevu tužbu, jer nije označio adresu tuženog Vučića, koga sud nije ''mogao pronaći na adresi Predsedništva u Beogradu, Andrićev venac broj 1.'''

Ovo rešenje potvrdila je sudija Apelacionog suda u Beogradu Branka Dražić, rođena u Knjaževcu! Ona, nažalost, još sudi u ovom sudu koji donosi konačne presude.

Mirković je podneo ponovo tužbu Višem sudu u Beogradu, koja, opet, dolazi na presuđenje sudiji Ivanu Iliću, koji, u međuvremenu, prelazi na rad u Apelacioni sud u Beogradu. Čeka se podobni sudija da dobije ovaj predmet.

Sud bi morao da donese meru obezbeđenja i da zapleni Vučićevu imovinu, radi naplate duga. Ali.. Srpsko je to pravosuđe.

2

Klintonovi

(Kako se u Sjedinjenim Državama provode vlastodržci)

Dana 19 jula 1993. g. u magazinu El Paso Herald Post, izašao je tekst autora Vikotra Vengasa, o hapšenju dva lica sa više od dve tone kokaina (tadašnje tržišne vrednosti od preko 600 miliona USD)

Uhapšeni su Giljermo Vijalba Marta iz El Pasa, Meksiko i njegova 21-godišnja devojka Jolanda Arendo Kantiljo. Hapšenje je izvršio specijalni agent u administraciji za suzbijanje narkotika u El Pasu u gradu Džanksen (Junction) u Teksasu. Marta je prevozio drogu u hladnjači a namenjena je bila za korišćenje u Hjustonu i Čikagu. Zaplenjeni kokain je bio čistoće od 90 do 95%.

Na zaplenjenim paketima droge nalazila se slovna oznaka - CLINTON (slika).

...

Afera koja se još uvek zataškava potresa Vladu Novog Zelanda. Naime, uzbunjivači su došli do podataka da Vlada Novog Zelenda, parama poreskih obveznika ove dražave, još uvek učestvuje u radu privatnog fonda porodice Klinton - Clinton Health Access Initiative i to sa više od 10 miliona USD.

Nakon poraza Hilari Klinton na poslednjim izborima od strane aktuelanog predsednika USA, Donalda Trampa, mnoge zapadne države su masovno odustale od participiranja u radu privatnog zdravstvenog fonda porodice Klinton (fond je bio "legalna" maska za rekeriranje Vlada suverenih država)

Australija je zaustavila finansiranje krajem 2016. g. ali je Novi Zeland nastavio da finansira.

Poreski obveznici traže da se prekine sa tom praksom i da se istraže odgovorni. Pominju se i "poslovi" sa "human trafficking operation" - poslovi sa trgovinom robljem.

Sa dva miliona dolara, koliko je, zvanično saopštio, Aleksandar Vučić je pomogao izbornu kampanju gospođe Hilari.

...

U Indiji su uhapšena braća SING, koji su vodili poslove u tom delu sveta za ime i račun porodice Klinton.

...

Ukrajina

Izveštaji iz Ukrajine govore o tome da je deset velikih kamiona napunjeno dokumentacijom i stvarima iz Porošenkove vile i da je njegova desna ruka Oleg Gladkovsky - Svinarchuk uhapšen zbog korupcije. Hapšenje je izvršio Ukrajinski nacionalni biro za borbu protiv korupcije. Još jedan Porošenkov saradnik, milijarder Igor Kolomozski, na nepoznat način došao je do informacije da mu se sprema hapšenje i nalazi se u bekstvu.

Zvanično, Ukrajinska Vlada je sada spemna da sarađuje sa FBI u vezi istrage "pranja para".

U okviru svih istraga jasno se govori o prljavim vezama mafijaškog Porošenkovog režima sa korumpiranom administracijom bivšeg predsenika SAD, Baraka Obame, gde je poverljivi "oficir za vezu" bio Hunter Biden (Hanter Bajden), sin tadašnjeg potpredsednika SAD-a Džozefa Džo Bajdena.

podeli ovaj članak:

Natrag