Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Vučić je svoje ministre doveo s koca i konopca

Od gore majke i zla oca

Šizofreni diktator Aleksandar Vučić je kao svoje seize za predsednika Vlade, ministre i državne sekretare doveo ljude najnižih moralnih svojstava. Opozicija bi morala da objavi ko su ovi ljudi, da pozove na ustanak, na građansko hapšenje, da svim medijima u svetu i svim institucijama i međunarodnim centrima pošalje njihove biografije i zatraži da oni povuku ovaj ološ u svoje ili naše zatvore, ili pozovu građane da ih oteramo. Ta manite ih. Proglase treba lepiti na svakom mestu, čitati na svim mitinzima, radio i te-ve nastupima, na jutjub emisijama, na stranim radio te-ve stanicama - Glas Amerike, Dojče vele, Radio Slobodna Evropa... Svom žestinom, proglasom opisati fukare koji rukovode Srbijom.

***

Aleksandar Vučić, šizofrenik, hronični bolesnik (sarkom pelvis - sarkom male karlice), tri godine boluje od ove teške i neizlečive bolesti, leči se u najskupljim klinikama na svetu, na šta troši desetine miliona evra. Priznaje da navodno nije redovno pio lekove, pa mu je i srce obolelo. Ima zečje srce, ali nas teroriše kao lav.

Za predsednika Vlade postavio je Anu Brnabić, državljanku Republike Hrvatske. Deklarisanu lezbejku.

Ana je članTtrilaterale. Bio/la je direktor u firmi Marka Krendala, pa ga izdala. Njen brat Igor Brnabić je vlasnik firmi kojima je Ana uterala stotine miliona evra. U javnosti je to sve opisano.

Zorana Mihajlović je javno optužila kompaniju Car Go, iza koje stoji Anin brat Igor, da se nelegalno bavi taksi prevozom, zbog čega su taksi udruženja blokirala ulice Beograda.

Ana je bila devojka Predraga Malog. On je teško pretukao Anu, koja nije mogla više da ostane trudna, pa se odala ženama. Tako je njenoj izabranici Milici njen brat Igor donirao spermu, pa je ona veštački oplođena i rodila sina u Sjedinjenim Državama. Ana mu je dala ime svoga brata.

Ana je Predragovog brata Sinišu Malog postavila za ministra finansija. Uprkos optužbama da je plagirao doktorat, da je kao funkcioner u Agenciji za privatizaciju prodao trideset preduzeća. Te privatizacije su potom poništene, a Siniša je postao vlansik dvadestak stanova u letovalištu u Bugarskoj, vlasnik 1.000 ari stambene površine u Beogradu... Odgovoran je, kao gradonačelnik, za rušenje Savamale, za nasilje nad prisutnim građanima i ubistvo noćnog čuvara, kao i za ogromnu ljudsku i materijalnu štetu u vreme poplava u Obrenovcu,

Kao ministar koji je nasledio Dušana Vujovića, intenzivno radi na pokrivanju svog kriminala, pljačkanju budžeta i javnih preduzeća, kreditnih linija, koje je izvršio Vučić. Dušan Vujović je dokumente o tim pljačkama odneo iz zemlje i predao stranim istražnim organima.

Samo zbog plagiranja doktorata Mali bi morao odmah biti izveden pored sud, trebalo bi mu zabraniti dalji rad u državnim preduzećima i započeti proces utvrđivanja krivice za nedela koja je počinio.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je optužen, što je i dokazano, da je primio novac od Zvonka Veselinovića za kupovinu kuće na Bežanijskoj kosi i vile u Petrovcu na moru. Skupocene nekretnine i automobile dobio je kao nagradu za zataškavanje ubistava, montiranje lažnih procesa, pokrivanje zločina njegovih kumova i šverca oružja njegovog oca Branka... Toliko kriminala ne učine ni najjače mafije u Njujorku i drugim svetskim metropolama.

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović je kupila sinu, tek punoletnom, stan u Londonu, u svaki posao izgradnje puteva i magistrala ugrađuje se sa po 50 miliona evra.

Ništa bolji nije ni ministar odbrane Aleksandar Vulin. Peder i narkoman, kome je kokain popio mozak, Vučićev je trbuhozovac, opljačkao je desetine miliona evra, a kupovinu stanova je pravdao ''parama tetke iz Kanade''.

Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, peder i narkoman, opustošio je srpsku poljoprivredu, kompromitovao izvoz stoke u Rusiju, odobrio uvoz zaražene stoke i pokvarenog mesa u Srbiju. Težak je desetinu miliona evra koje je dobio od uvozničkog lobija. U neslužbenom je braku sa svojim šefom kabineta.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar, poznat kao Doktor smrti, optuživan je za ubistva bolesnika, za saradnju sa Zemunskim klanom, za satiranje srpskog zdravstva. Opljačako je stotinu miliona evra na izgradnji i renoviranju bolnica, domova zdravlja, kliničkih centara, na uvozu opreme, lekova i saradnji sa farmaceutskom mafijom, koja u Srbiji, po Lončarevom naređenju, ima srpske građane kao zamorčiče, koji besplano služe za eksperimente sa novim neispitanim lekovima.

Branko Ružić, ministar za lokalnu samoupravu uknjižio je stan od 25o kvadrata, više nekretnina i desetine miliona evra. Vučić ga je podsticao da krade, da bi mu bio veran.

Psihodelična ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović je uvreda za državu Srbiju. Duševna je bolesnica, pacijent je Zlatibora Lončara, koji je šprica kada dođe u krizu.

Vučič je podvodi Johanesu Hanu i malobrojnim ''prijateljima iz Evrope'' koji nisu homoseksualci.

Šta još treba, pa da Srbi kažu - ne može više ovako. Zar ćemo mirno gledati kako ovi bednici pljačkaju, dok svi normalni beže iz Srbije?

Maloumna ministarka pravde Nela Kuburović je prisutni građanin u Vladi Srbije. U drugom je stanju, a otac će se naknadno utvrditi, ako ona označi sve one kojima je podvođena. Ako ih se seti.

Srpska opozicija može da plati oglase u najuticajnijim svetskim listovima, koji ionako pišu o Vučićevoj mafiji. Posebno je citiran bivši kum Nikola Petrović, koji je za svog novog advokata odredio Igora Isailovića, koji je član/advokat porodice Brnabić i Mali. On im je osnivao lažna preduzeća, upisivao ih u registre i prevodio imovinu na druga lica.

Ovakvi proglasi zgadili bi svetskim centrima moći mafiju koja je u Vladi Srbije, u kabinetima državnih preduzeća.

Lakše ćemo se osloboditi ako opišemo njihova nedela. Bilo bi nam oprošteno ako ih potamanimo. Jer ovakve spodobe majke više ne rađaju.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane