Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

Diktatura

Branko Dragaš

Hteo sam u ovom broju da pišem o Budžetu za 2020. godinu, koji bi, da smo normalna i razvijena zemlja, morao da bude glavno poprište sukoba vlasti i opozicije.

Politika vladajućeg režima se najbolje vidi iz predloženog budžeta. Ali, mi nismo normalna država, jer se na čelu države nalazi bolesnik, koji je ovih dana otvoreno priznao da je - hronični bolesnik.

Tako je Uzurpator priznao ono što kolumnisti ovoga lista uporno tvrde i pišu, od trenutka kada se u julu 2012.godine, domogao vlasti, da je opasan psihopata, šizofrena ličnost, ludak i prevarant koji je dobio zadatak da uništi Srbiju i da Srbe dovede do biološkog nestanka.

Događaji koji su se filmskom brzinom odvijali u poslednjih dve nedelje, zbog kojih sam morao da odustanem od pisanja teksta o Budžetu i da ga pomerim za sledeći broj, pokazuju da ulazimo u opasan politički vrtlog manipulacije, laži, ucena, obmanjivanja, nasilja i kriminalnog pljačkanja države od strane nosilaca najviše vlasti, da ,sve to što nam se dešava, najavljuje ubrzani rasplet naše velike agonije.

Bolje je da počne što pre, nego da se ovo mrcvarenje nastavi čitavu sledeću godinu. Ovakvim tempom raspada političkog sistema u Srbiji možemo da očekujemo na proleće da će doći do kulminiranja političke krize sa neizvesnim završetkom.

Koje su prognoze? Nisu dobre. Sve opcije su u igri, jer je bolesni Uzurpator na sve spreman. Videli smo ga u ulozi albanskog lobiste, koji traži da se uvede „ Mali Šengen", kakakv neuspeli plagijat, da bi albanski paradjz brže stizao na srpsko tržište.

Paradajz predsednik, zgubidan i dokonjak, dokazuje da radi protiv srpskih nacionalnih interesa i ne libi se da to otvoreno pokazuje.

Veleizdajnik je spreman da podrži stvaranje Velike Albanije i sve preduzima da ispuni naloge svojih gazda u Briselu i Vašingtonu. Kada govorimo o njegovim gazdama, onda možemo da kažemo da je Vučić dosledno i profesionalno sledio sva njihova uputstva.

Kada je trebao da glumi estradnog nacionalistu i srpskog šovinistu, koji je tražio da se za jednog stradalog Srbina ubije sto muslimana i kada je crtao kartu Velike Srbije na granicama Karlobag, Ogulin, Karlovac i Virovitica, kada je sa svojim ideološkim ocem i uzorom

Šešeljem palio zastavu SAD, pištoljem mlatio, slikao se u ratničkim uniformama i automatima, onda je to sve bila jedna loše režirana televizijska predstava, Veljko Bulajić je to mnogo profesionalnije radio,namenjena za međunarodnu javnost sa ciljem da se Srbi optuže da su četnički koljači, ubice, primitivci, razbojnici, palikuće i genocidan narod, koji se ostrvio na druge, jadne, nevine, porobljene jugoslovenske narode.

Bila je to predstava omiljenih opozicionara bahatog i nadobudnog Miloševića, koji nije posedovao političku pamet i istorijsku odgovornost, viziju i strategiju, da Srbe uvede u treći milenijum kao pobednike iz jugoslovenske tragedije.

Šešelj i Vučić su bili dupljaci i igrači naših vekovnih neprijatelja, koji su dobili zadatak da odigraju plaćene uloge nasilnika i opasnih šovinista u krvavoj jugoslovenskoj drami, kako bi Srbi bili optuženi od strane Zapada za genocid. Čitava gebelsovska propaganda o genocidnim Srbima trebala je da pokrije zločine krstaša u Aušvicu, Dahau, Jasenovcu, Gradiški, Kragujevcu, Banjici, Kraljevu i genocid koji je počinjen nad Srbima u Mačvi u leto 1914 godine.

Kada je dobro odigrao tu ulogu energičnog i doslednog šoviniste, Vučić je bio idealan da bude lobotomiran i pristao je da bude nabaždaren na novu ulogu autošoviniste i konvertita, koja je trebala Zapadu da kazni večito pobunjene i nepokorne Srbe i da im isčupa iz nedara Kosovo i Metohiju.

Dolazak na vlast je bila farsa u režiji žutih Tadićevih pljačkaša, koji nisu imali snage i hrabrosti da krenu u otvorenu izdaju Kosmeta, pa su predali vlast estradnim nacionalistima, zadržavajući oteti kapital. Uzurpator više ne krije da radi na stvaranju Velike Albanije i njegov prezir prema Srbima, mržnja koju pokazuje prema svom narodu, posledica je njegove poremećene ličnosti koja mora da se leči, umesto što upravlja Srbijom.

Građani Srbije, koji čitaju ove redove, moraju to da shvate i da ovu dijagnozupacijenta prenesu našim sunarodnicima, kako bi se brzo raširila istina da su „ u cara Trojana kozije uši." Presudno važno je, za događaje koji su pred nama, da što veći broj građana Srbije shvati da je predsednik Srbije hronično bolestan, kako je sam priznao, da nema više sposobnosti da upravlja državom i da mora pod hitno da bude hospitalizovan.

Zar njegovo iskreno priznanje da je hronično bolestan nije dovoljno da ga opozovemo sa funkcije predsednika države? U čitavoj ovoj medijskoj zavrzlami oko naglog odlaska predsednika države na VMA i saopštenju lično predsednika države da se u ponedeljek vraća, hronično bolestan, da upravlja državom ima mnogi dramoseruckanja i političkog debilizma jednog političkog idiota, koji ne zna kako funkcioniše država i koji neprestalno krši sve zakone i Ustav.

Prvo da napišem neke osnovne civilizacijske postulate, koje su zaboravili neki ostrašćeni lažni opozicionari, novi kandidati za Uzurpatora u totalitarnom političkom sistemu, gde decenijama vladaju Kurta i Murta.

Građani Srbije žele dobro zdravlje svom predsedniku države i nikome razumnom ne treba njegova bolest, bez obzira šta mi mislili o njegovoj političkoj vladavini. Građani Srbije žele da smene predsednika Veleizdajnika i Uzurpatora, da predsednik bude sudski procesuiran i da mu se sudi za veleizdaju, pljačke, teror, nasilje i kršenje Ustava.

Sudska kazna mora da bude drakonska, kako se više niko nikada ne bi usudio da ponovi vladavinu Vučića.To sam predlagao Đinđiću odmah posle Petog oktobra, da nova vlast uhapsi Miloševića, Baba Julu i njihove kriminalne trabante, te da im se sudi pred narodnim sudom.

Osveta naroda bi bila surova. Hag ne bismo prihvatili. I nijedan Srbin ne bi bio isporučen haškoj Inkviziciji. Tako bi nova vlast pokazala nacionalno dostojanstvo i odlučnost da se sama suoči sa istorijskim zadatkom.Pokazali bi da smo sposobni da sami upravljamo državom i da nam ne trebaju kolonizatori i okupatori.

Nažalost, Đinđić je napravio pakleni savez sa demonima iz vremena Miloševićeve ere, otvorio je Pandorinu kutiju zla i stradao je od onih koje je sam stvorio.Podsećanje na to doba nam je važno da znamo šta nam je činiti nakon pada Vučića.

Nema opraštanja! Nema nagodbe! Nema kupovine slobode! Svako mora da odgovara pred sudom istorije.Osveta siromašnog naroda biće surova.Zakon o lustraciji će iz politike otstraniti sav politički ološ. Zakon o poreklu kapitala 1989-2019 i Zakon o konfiskaciji imovine će narodu doneti toliko željenu pravdu.

Zato poruka svima članovima SNS i botovima Uzurpatora, koji pažljivo čitaju moje političke prognoze, savetujem vam da odmah napustite Titanik i da na vreme, pre udara u ledeni breg istorijske nužnosti, dobijete pomilovanje od naroda i da sutra ne budete procesuirani kao sluge izdajničkog režima.

Napustite SNS dok je vreme. Posle će da bude kasno.Uzurpator je gotov! Propada jedan cirkusantski koruptivni sistem. Raspada se koruptivni politički sistem koji ne zna kako funkcioniše država. Ne mogu saopštenja o zdravlju predsednika da daju savetnici, ministri, prijatelji i novinari.Ne može o stanju svog zdravlja da govori hronično bolesni predsednik, koji je, u jednoj Marićevoj emisiji, sve u prisustvu roditelja, ubeđivao svoju majku kako je bilo na njegovom rođenju.

stanju predsednikovog zdravlja mora da se izjasni - Konzilijum lekara predsednika i da odgovaraju za sve što napišu.Javnost nije imala prilike da čuje ili pročita saopštenje Konzilijuma lekara predsednika države.Konzilijum lekara će morati pred istorijom da odgovaraju za to ćutanje.Zašto?

Zato što je, u trenucima dok je pažnja javnosti bila usmerena na VMA, predložen Nacrt zakona o referendumu u kome se predviđa da za uspeh referenduma ne mora da bude izlaznost veća od 50%, nego da izlaznost nije bitna i da se odlučuje većinom glasova onih koji su izašli na referendum. Šta ovo znači, gospodo drugovi? DIKTATURA! Uzurpator uvodi otvorenu diktaturu i vraća nas u feudalno doba. Demokratija je mrtva!

Demokratija više ništa ne znači. Izbori nam više nisu potrebni. Diktatoru ne treba narod. Ne trebaju mu ni građani. Dovoljno je da na izbore izađe njegov kriminalni klan i da on pobedi sa 99% glasova. To je njegov životni san.Sve će učiniti da to ostvari. Hoće da prvi uđe u istoriju besčašća i manipulacije.

Njemu je sve dozvoljeno jer je priznao da je hronični bolesnik. Zato Konzilijum lekara mora da skupi hrabrost ,moraju da odbrane svoju struku i moraju da pokažu svoje rodoljublje, zabrinutost za sudbinu države, naroda, svoje porodice, svoje dece i svojih unuka i moraju da izađu u javnost sa pismenim saopštenjem o pravom stanju zdravlja predsednika.

Ako to ne urade, gorko će se kajati. Biće optuženi od istorije za saučešće u zločinu. Uvođenje Diktaturu je zločin prema državi i narodu. Mi moramo da se suprostavimo tom planiranom zločinu. Građani Srbije, morate da uzmete sudbinu države u svoje ruke. Ne može državom da upravlja hronični bolesnik. On mora de se leči.

Postoji velika opasnost da hronični bolesnik potpiše priznanje terorističke države OVK i da tako ozbiljno ugrozi sudbinu Kosova i Metohije i sudbinu svih Srba na Kosmetu.

Šta o tome kaže Konzilijum lekara? Šta kaže Udruženje psihijatara Srbije? Gospodo psihijatri, kakva je vaša stručna dijagnoza stanja mentalnog zdravlja predsednika države? Nalazimo se pred raspletom. Država je ugrožena. Ustavni sud ćuti. Psihijatri ćute. Konzilijum lekara ćuti.Pravna struka ćuti! Hoće li neko da krikne nad našom nacionalnom tragedijom! Zašto ćutite? Čega se više plašite? Šta treba još on da uradi i šta treba da prizna hronični bolesnik da bi se vi oglasili? Nemate prava više da ćutite! Osuđujem ćutanje! Neću da ćutim! Postavljam pitanje svima vama što ste dužni da se oglasite.

Apelujem na vas da se više ne sramotite. Uzurpator je na kraju svoje vladavine. Nemojte da se brukate pred pokolenjem. Nemojte da vas se deca i unuci stide.

Nemojte da vas okrive da ste podržavali jedan odnarođeni, uzurpatorski, veleizdajnički i kriminalni režim koji je uništio državu i narod.Plan Uzurpatora je plan naših vekovnih neprijatelja. Hoće da izgubimo državu.

Hoće da nas satru.Jasno je da on hoće da u okupiranoj Srbiji održi nameštene izbore, da održi lažni referendum kako bi, navodno ,stekao legitimitet da prizna terorističku državu OVK. Šta ako se to pravno formalno i dogodi? Koji je naš odgovor? Šta kažu pravnici? Ako hronično bolestan predsednik potpiše ili neko iz njegovog hroničnog bolesnog sistema to uradi, kako bi zaštitili Uzurpatora, treba znati da su njihovi potpisi nevažeći i da sve to mora i može da se obori.

Bečka konvencija o ugovornom pravu, koja je potpisana 23.marta 1969 godine, predstavlja kodifikaciju običajnog prava međunarodnih ugovora, koju danas naši međunarodni pravnici i advokati moraju dobro da prouče i da, nakon smene Uzurpatora i uspostavljanja Vlade narodnog spasa, primene u obaranju svih štetnih ugovora za državu Srbiju.

Molim sve rodoljubive pravnike i advokate iz Srbije i rasejanja da mi se jave da zajedno analiziramo sve pravne mogućnosti i da izađemo pred građane Srbije sa konkretnim pravnim rešenjima. To je danas najvažniji zadatak stručnjaka iz međunarodnog prava. Tako vraćate dug prema svojoj otadžbini. Pročitao sam pažljivo ovu Bečku konvenciju. Voleo bih da mi stručnjaci za međunarodno pravo objasne, recimo, član 46. koji govori o NIŠTAVNOSTI UGOVORA i glasi : „ Propisi unutrašnjeg prava o nadležnosti za zaključenje ugovora 1. Jedna država se ne može pozvati na činjenicu što je njen pristanak da bude vezana ugovorom izražen na taj način što se narušava odredba njenog unutrašnjeg prava u vezi sa nadležnošću za zaključenje ugovora, kao na slučaj manljivosti, osim ako ova povreda nije bila očigledna i ne odnosi se na neko pravilo unutrašnjeg prava od suštinskog značaja. 2. Povreda je očigledna ako je objektivno jasna za svaku državu koja u tom pogledu postupa prema uobičajenoj praksi ili dobronamerno."

Zar predsednik države nije izjavio pred čitavom svetskom javnosti da je hroničan bolesnik?Zar nije očigledno da on nije sposoban da upravlja državom i da donesi odluke? Zar on ne krši svakodnevno Ustav?

Zar nije očigledno da je uveo diktaturu i ukinuo demokratiju? Zar sve to nije od suštinskog značaja za donošenje štetnih odluka po državu? Povreda ustava i prava je očigledna i objektivno jasna za svaku državu koja bi potpisala takav štetena ugovor.

Članovi od 50 do 53 govore o ništavnosti ugovora zbog korupcije predstavnika države koji potpisuje štetne ugovore za državu, svi dokazi o tome postoje da je Vučić korumpiran,ništavnost zbog prinude koja je izvršena nad Vučićem od strane Brisela i Vašingtona, svakodnevne pretnje i ucene koje izgovaraju zvaničnici EU i SAD, ništavnost zbog prinude i pretnje nad državom, koje nad Srbijom sprovode zvaničnici zapadnih zemalja.

Zaključak, ništa nije izgubljeno. Njihov potpis ništa ne vredi. Nova vlast će sve poništiti. Srbi neće DIKTATURU. SMENA DIKTATORA - SLOBODA GRAĐANIMA!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane