Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Hoće li roštiljdžija zapaliti Kolubaru

Prodaće EPS na kilo

Tokom 2013. godine, kada je Milorad Grčić već zagazio u 6. mesec u mandatu generalnog direktora RB „Kolubara", lazarevački SNS se žestoko pobunio zašto se zapošljavaju samo Đokinovi kadrovi, a skoro niko iz SNS.

Piše: Insajder E 14

Zato je bio alarmiran Nebojša Stefanović, koji je upriličio javnu sednicu odbora u Baroševcu sa građanima koji „postavljaju pitanja direktoru Grčiću".

Tako je mučeni Grčić skrušeno sedeo kao sužanj dok su Baroševčani ustajali redom i žalili se Stefanoviću: „Gospodine Stefanoviću, mene direktor Grčić neće nikako da primi, a ne radim nigde"!

Stefanović odgovara: „Primiće vas direktor u ponedeljak ujutru". Grčić se nije pitao kad će da ih primi, nego Stefanović i tako je Grčiću demonstrirano da je njega tu ipak postavio Alekandar Vučić, a ne Đokin.

Iako je Grčić primao te ljude, ipak su morali jedan deo reketa za zapošljenje da daju Đokinom, a drugi deo SNS-u, te se ništa bitno nije promenilo, sem što je i SNS tada počeo da dobija svoj deo. Stefanović je znao za to, ali se pomirio sa time da Đokin i dalje dobija svoj deo oko zapošljavanja. Tako je Grčić nastavio da daje šakom i kapom Đokinom.

Kada je Aleksandar Obradović s pravom smenio Grčića u septembru 2015. godine, Đokin se već spremio na to i mislio je da će da uhvati i Obradovića na bućkalo kao što je uhvatio Grčića. Đokinom je Obradović saopštio da će smeniti Grčića već na proslavi Sv. Prokopija, krajem jula. Tada je Đokin bio ushićen Obradovićevom veličinom, pa Grčića nije ni uzimao u usta kao da ne postoji.

Zato je Đokin održao govor, koji je počeo s rečima: „Teško je govoriti posle ovakvih veličina, kakve su Aleksandar Obradović direktor EPS-a i Aleksandar Antić ministar energetike".

Iako je Grčić nešto nemušto govorio na nekom njegovom goveđem jeziku pre Đokinog, ovaj ga nije pomenuo da postoji. Bez problema je Aleksandar Obradović smenio Grčića sa mesta generalnog direktora Kolubare, tako što je ukinuo to mesto iz sistematizacije EPS-a.

Rasporedio ga je na nebitno mesto šefa kancelarije za društveno odgovorno poslovanje. Sam naziv tog mesta govori da se radi o nečemu bezveze. Taj posao je kad EPS deli neke flajere i nalepnice koliko je dobra firma i brine se za građane kako treba da štede struju i poklanja štedljive sijalice, pa kao Grčić time rukovodi.

Ova smena u prvi mah nije potresla Đokinog, jer mu je bila najavljena i sa njom se složio, ali zato što nije znao da Obradović nije idiot kao Grčić. Više od samog Grčića, ova smena je potresla Bojana Stevića Dživdžana, šefa lazarevačkih naprednjaka. On je nekako uvek bio u sukobu sa Grčićem oko para i pozicija, ali bi se ti sukobi uvek završavali tako što bi i Grčić i Dživdžan izdali svoje ljude, izmirili se i ortački podelili pare.

Dživdžanu je Grčić odgovarao da bude na mestu direktora Kolubare, jer mu niko drugi ne bi davao toliku količinu novca. Grčić je pomogao Dživdžanu da ne samo smeni Jevtića sa mesta u stranci i sa mesta direktora „Usluga" nego i da psihički uništi čoveka, koji i danas ulicom ide nafilovan bensedinima.

Kada su Marijana Marković, direktorka „Građevinara", inače Grčićeva bliska prijateljica, zajedno sa Vukašinom Janjevićem, direktorom „Toplifikacije", a sve na Grčićev nagovor pokušali da smene Dživdžana u stranci u tome nisu uspeli. Kada je video da im je plan propao, Grčić se okrenuo protiv Marijane i pomogao Dživdžanu da i nju uništi. Ni ona žena nije sva svoja od stresa koji je tokom smene preživela. Direktorska mesta Jevtića iz „Usluga" i Markovićke iz „Građevinara" Grčić je predao Đokinom, tako da je to bio uspešan posao za Dživdžana kao i za Grčića - Dživdžan se ustoličio i osvetio, a Grčić je dao Đokinom za pare kontrolu nad dve firme. Vukašinu Janjeviću su obećali da će biti predsednik opštine, pa je on svojevoljno izdao Marijanu i njene ljude. Janjevića je Dživdžan stavio kao prvog na listu za opštinske izbore i proglasio za kandidata za predsednika opštine, da bi kada je formirana opštinska većina, Dživdžan izvukao Bojana Sinđelića iz džaka i njega postavio umesto Vukašina. Tako su Grčić i Dživdžan lepo i profitabilno sarađivali da je Grčićeva smena predstavljala veliki šok za Dživdžana.

Odmah kada je čuo za Grčićevu smenu Dživdžan je hitno sazvao sastanak opštinskog odbora i sav izbezumljen saopštavao: „Ništa se neće promeniti. Sve će biti kao pre. Mića ide na veće radno mesto u EPS i biće glavni za zapošljenje u EPS! Mi ćemo i dalje zaposliti sve one kojima obećali zapošljenje"! Ovo njegovo izbezumljeno brbljanje niko nije uzimao za ozbiljno, jer svi su čuli da će biti šef neke nebitne kancelarije za društveno odgovorno poslovanje.

Približavao se jedan od onih Vučićevih megalomanskih skupova u Areni, a Dživdžan nije mogao da skupi dovoljno botova da idu da tapšu. Mnogima je obećao da će ih Mića zaposliti, ali sada Miće nije bilo nigde, a Đokin je već podigao cenu zapošljenja.

Zato je Dživdžan namolio Stefanovića, a ovaj Vučića da se Mići da neka funkcija u vezi sa Lazarevcom, kako bi botovi mislili da će Mića i dalje da zapošljava, pa da krenu ko ovce u te stočne autobuse za Arenu.

I dobi „Mića naš" (kako ga je prozvao Dživdžan) funkciju „izbornog koordinatora za OO SNS Lazarevac". Tako je Dživdžan ispred Arene molio Grčića: "Mićo, molim te stani na čelo naše kolone, jer ti si glavni za zapošljenje u EPS-u", da bi čuli botovi da budu dobri i da se nadaju poslu. Siroti Mića nije imao toliko uvažavanja u SNS ni kad je bio direktor! Sada kada je glumio direktora, više su ga cenili.

Zato je posvetio nekoliko strana u svojim privatnim novinama „Palež" o bitnosti svoje nove funkcije u EPS. Kada je Aleksandar Obradović video da se Grčić lažno predstavlja kao bitan faktor, odmah je poslao na sve mejl adrese u EPS i na sve oglasne table, dokument iz sistematizacije o dužnostima i obavezama šefa kancelarije za društveno odgovorno poslovanje.

Iz toga dokumenta se videlo da je taj šef kancelarije levo smetalo sa lepom platom i da nema ovlašćenja da nabavlja sebi toalet papir, a kamoli da zapošljava u EPS. To se proširilo lazarevačkom i obrenovačkom čaršijom kao poplava. Kada su botovi saznali da „Mića naš" nema nikakva ovlašćenja, plakali su kao kiša. Džabe su išli u Arenu i džabe su dali punu cenu Dživdžanu za zapošljenje kada će sada morati opet da daju i Đokinom još toliko.

Ubrzo je u Kolubaru došao Aleksandar Obradović da održi poslovodstvo i odmah su oko njega počeli da obleću kao nekad oko Grčića. Propalice iz SPS i Đokin su odmah poslali kupler-majstora Perišića da ga animira, ali to je bilo bez uspeha. Aleksandar Obradović je svetski čovek, govori jezike i oženjen je Brazilkom.

Ne možeš takvom čoveku poturati seljanke iz Vreoca koje ožiljke na licu natapaju tečnim puderom i polivaju se parfemom, a ne kupaju se redovno. Na tako nešto može da padne samo pravi džiberski manijak kao što je Grčić. Tako su konačno svi oni koji zapravo drže svoje pipke oko Kolubare shvatili da im Grčić nedostaje ko ozeblom Sunce i da sa Obradovićem neće biti uopšte lako i da će im se prihodi smanjiti, ako ne i totalno se ugasiti.

Grčića je najviše bolelo što više ne može da se pojavljuje u novinama i na televiziji. Dok je bio direktor pretvorio je Kolubarin bilten u sopstveni foto-album sa spomenarom. Radnici su to prestali da čitaju zbog njega. Obilazio je sve seoske utakmice, vašare, susrete motorista i pecaroša... Radio je posao predsednika opštine, onako kako ga je on zamišljao.

Tu je bio koren sukoba sa Dživdžanom: obojica su htela da budu predsednici opštine Lazarevac, jer je to jedini posao koji ljudi bez škole mogu nesmetano da rade, a da narod ne shvati da oni pojma nemaju. Ideš među narod i slikaš se i to je to.

Problem je bio što je Grčić već imao posao generalnog direktora Kolubare, koji je uvaljivao drugima da rade, dok on bleji po vašarima. U prvi mah je celu Kolubaru vodio Branko Petrović. Kada je Grčić video da bi ovaj mogao da ga smeni, počeo je da degradira Branka sve niže i niže i javno da ga proziva na lokalnoj tv gem, kako ne zna da radi projekte i kako će da ga smeni još niže ako ne završi projekat novog kopa.

Onda je Grčić za svog v.d. uzeo Mikicu Petrovića. Lepo ga je animirao: učlanio ga u SNS, odveo na zasedanje Glavnog odbora SNS, tetošio ga. Mikica je uspešno vodio Kolubaru, kao i Branko pre njega. Međutim, Grčić ima taj mali problem da mrzi one koji su sposobniji od njega, a pošto to nije teško biti, to bi bili uglavnom svi zaposleni u EPS-u.

Tako on koristi te ljude da vode firmu umesto njega i kada namiriše da bi mogli da ga smene, odmah ih smenjuje sa ponižavanjem. Uviđali su svi na poslovodstvu i poslovni partneri sa strane, da Grčić blage veze sa poslom u Kolubari nema, jer svaki put kada je neki sastanak poslovodstva i kada se priča o konkretnim merama koje se moraju preduzeti da se reše neke stvari, njemu iznenada zazvoni alarm na telefonu i on kao mora da izađe da se javi na hitan poziv.

Ostavljao je tako na poslovodstvu Branka, a posle Mikicu da rešavaju te „sitne stvari" oko upravljanja firmom. Krupne stvari su za njega bile da svaki dan bude na TV Gem u Lazarevcu i TV Mag u Obrenovcu, kao i da mu po 7 slika izlazi na svakoj strani biltena Kolubare.

Aleksandar Obradović je uvideo čemu vodi da svaki deo EPS ima svoj bilten, pa je to ukinuo i ostavio samo jedan bilten EPS, da se ne bi razni Grčići po Srbiji slikali, umesto da rade svoj posao. Sada kada je Grčić šef nebitne kancelarije, a trebalo bi da se slika po službenoj dužnosti, kako deli penzionerima štedljive sijalice po staračkim domovima, ni to mu Aleksandar Obradović nije dozvolio! Znao je da će to da mu ubije ego, jer Grčić je u Lazarevcu imao dva fotografa, od kojih je jedan - Milan Cvijetić, svuda išao sa njim, po Obrenovcu i Šapcu, da su ljudi počeli da pričaju svašta za njima, jer ipak je Cvijetić poznat. Koliko je Grčićeva duša patila bez fotografa, toliko je patila što ne može da se približi Vučiću na javnim događajima i da mu se baci pod skute da mu dodeli novu sinekuru.

Grčić je rešio da naplati usluge od svih funkcionera SNS čije je džepove napunio i čije džepove Aleksandar Obradović nije hteo da puni. Telefon u kabinetu Aleksandra Obradovića nije prestajao da zvoni.

Prvi poziv je bio od čoveka koji je na protestu ispred predsedništva Srbije 29.4.2011. god. čuvao Vučićev levi bok, dok je Vučić prozivao Tadića na megafon. Aleksandar Jokić iz Plava (mlađi, ne onaj stariji iz Valjeva) je zvao da se Grčiću dozvoli da prisustvuje otvaranju trafostanice „Beograd 20" u Mirijevu, jer će tu biti Vučić, pa će Grčić moći da mu se umiljava kao umiljato prase.

Drugi poziv ka Obradovićevom kabinetu bio je od čoveka, koji je na pomenutom protestu štitio Vučićev desni bok, a to je Aleksandar Vulin. Grčić je omogućio Vulinu da postavi svoje ljude da vode sektor unutrašnje kontrole u Kolubari i posledično naprave megalomansku nabavku sistema za video nadzor i opremanje komandnog centra za nadzor sa robotizovanim upravljanjem.

Tu se krila velika korist za Vulina, tada ministra za rad. Zato unutrašnja kontrola Kolubare nije na vreme upozoravala Vučića na Đokinovo preuzimanje vlasti u kombinatu Kolubare, jer su bili previše zauzeti štelovanjem nabavki za Vulina. I konačno treći čovek koji je pozvao Obradovićev kabinet je to morao da uradi dva puta. Drugi put je bio mnogo ubedljiviji i Aleksandar Obradović je dozvolio Grčiću da se pojavi na otvaranju trafo stanice „Beograd 20" u Mirijevu, 2. novembra 2015. godine.

Bio je to tadašnji ministar odbrane i zvezda u usponu ka BIA, Bratislav Gašić Bata. Šta je Grčić završio Bati, nećemo ovde izneti, pa neka se pomuče Sloba Georgijev i Brankica Stanković, koji svoja istraživanja prepisuju iz Magazina Tabloid i uzimaju od zapada na stotine hiljade evra godišnje.

Tako su svi navalili na Vučića da smeni Aleksandra Obradovića i postavi nekoga ko će biti odan samo njemu, a ne institucijama međunarodnog kapitala. Uspeli su da ga ubede da će Grčić biti odan samo njemu, ali stvarno nije jasno kako je uspeo da poveruje kada Grčića predlažu: Jokić, Vulin, Gašić, Stefanović i Đokin da će on biti odan samo njemu? Grčić jeste poslušan, ali koliko je slušao Vučića, toliko je slušao i sve pobrojane. Poslušnik koji sluša više gospodara nije baš pogodan da bude Vođin čovek od poverenja za EPS, ali to je sada Vučićev problem.

Kada su Vučićevi „prijatelji" obavili najteži deo posla u protežiranju Grčića za novog V.D. direktora EPS, Đokinom je preostalo da samo uzme tog lutka i povlači njegove konce. Opet ga je animirao vodeći ga po novogodišnjim zabavama sa ženama u kombinatu Kolubare i dizao mu ego, koji je bio skrhan kad je bio smenjen.

Ubrzo je Vučić napravio najveću grešku svoje političke karijere i postavio Grčića za V.D. direktora EPS i kada se bude pominjao u istoriji, to će biti prelomna tačka od koje će se računati početak njegovog pada.

Kada je Grčić postavljen za V.D. direktora EPS u martu 2016. godine, ubrzo je SNS Lazarevac opet sazvao sastanak opštinskog odbora sa Nebojšom Stefanovićem, kao nekada 2013. god. da bi opet maltretirali Grčića i tražili mu unapređenja.

Ovaj put je sastanak bio zatvoren za javnost, jer su lazarevačke glavonje prvo sebe htele da namire novim funkcijama. I opet su počeli žestoko da udaraju po Grčiću, kako im ništa ne da. Mile Ranković Kljunko iz Mirosaljaca, bliska veza sa Vitom Gusanom i glavni za Kolubarine kamione koji fiktivno rade po mesnim zajednicama, gde ga je Grčić na to mesto postavio, sada je tražio još više.

Kljunko se obratio Stefanoviću: „Ministre, nama direktor Grčić ne da da napredujemo"... Kljunko nije stigao ni da završi rečenicu, prekinuo ga je Grčić: „Mile, misliš da ja ne znam ko si ti i koliki si lopov? Direktor EPS-a sam ja! A ti se obraćaš ministru preko mene, a ja sedim tu i tražiš da ministar meni naredi da ja tebe unapredim!

Neće da može"! Iz Grčića je izbijala Đokinova moć, a Stefanović je samo ćutao. Vrh stranke se pomirio sa tim da Grčić sada bude Đokinov eksponent, a ne SNS-ov i da ne završava više kombinacije lokalcima, sve dok vrh dobija svoj deo. Lokalne glavonje su bile u čudu, kako je moguće da se tako u prisustvu Stefanovića ponaša isti onaj Grčić koga su oni kolektivno ponižavali na javnim skupovima prethodne tri godine. To je bila nova realnost, jer je sada sva Đokinova moć stajala iza leđa Grčiću.

Sada kada je lazarevački SNS ostavio iza leđa, Grčić je mogao da se vrati bitnim stvarima u EPS-u, ponovnom uvođenju zasebnih biltena u svim delovima EPS, pa je tako Kolubara opet dobila svoj bilten, a Grčić više prostora za slikanje.

Za to vreme su Đokinovi direktori doveli Kolubaru do ivice tehnološkog funkcionisanja. Ugalj se skoro više i ne proizvodi u Kolubari. TENT nema sa čime da proizvodi struju, pa se ona uvozi.

Distribucije su u haosu, pa je tako i Kotež bio 5 dana bez struje, o čemu direktor EPS-a nije imao pojma, dok ga nije zvao Vučić, kome je to preneo Vesić, kako je sam Grčić priznao za N1. Sve su to bili razlozi zbog kojih je Vučić razmišljao da smeni Grčića i da na njegovo mesto na čelu SNS Obrenovac, a možda i na mesto V.D. direktora EPS-a, postavi Miroslava Čučkovića.

Međutim, Čučković se iznenada pokazao kao neočekivani saveznik Grčiću i njegov jedini prijatelj, pa se kod Vučića aktivno zalaže da ostavi Grčića na svim funkcijama.

To je zaista šok, imajući u vidu da je Čučković svojevremeno čak i rođenu majku podsticao da po TENT-u širi glasine o Grčićevoj ženi. Kada su kolege iz GO SNS pitali Čučkovića, zašto se tako suludo ponaša i brani Grčića, umesto da sedne na njegove funkcije, on je odgovorio: „Grčić je prolupao od toga koliko ga Vučić jaše.

Parkinsonova bolest je uznapredovala kod Grčića. Meni je ovako dobro kao predsedniku opštine, jer nemam tako prisan kontakt sa Vučićem da moram da trpim njegovo nasilje, a Grčić sve istrpi i na kraju opet meni završi sav posao i kombinacije. Što bih ja sedao na njegovo mesto"?

Razvilo se crno vreme, dim i prašina u Kostolcu.

Nabujao šljam, progledale sve jazbine i kanali

Elektroprivredu Srbije (EPS) vodi roštilj majstor i vlasnik pečenjare v.d. Milorad Grčić. EPS je završio sa gubitkom u 2018. god, jer ga vode nesposobni i poslušni kadrovi koji pljačkaju i isisavaju državni novac.

Mersiha Hadzić

EPS je postao jedan od većih ekonomskih problema u zemlji i uskoro će početi kampanja da se on, kao gubitaš, proda strancima. Rukovodioci u ogranku TEKO Kostolac govore na proslavama da se upalilo crveno svetlo, a odnosi se na stručne kadrove i da nema ko da radi u sistemu i proizvodnji, i da nažalost dolaze penzioneri da otklanjaju složenije kvarove u elektranama.

Sve je ovo ogledalo Grčićevih kadrova poput Nenada Markovića, koji poseduje prištinsku diplomu.Treba da uzmemo u obzir da je Termoelektrana B najveći regionalni zagađivač vazduha i to stvara probleme za životnu sredinu i zdravlje stanovnika okolnih naselja, odnosno termoelektrane zagađuju atmosferu, uzrokuju klimatske promene, a kod ljudi izazivaju bolesti srca, alergije i druge bolesti.

Grčić, čuveni roštiljdžija i vlasnik pečenjare iz Obrenovca je i pasionirani ljubitelj vatrenog oružja i stalni gost u streljačkim klubovima. Što bi se reklo voli da puca i nosi kaubojke, pravi kauboj, koji voli da se kiti ordenjem a ne zna da se prekrsti.

On je veoma elokventan i obrazovan i u komunikaciji sa saradnicima i na sastancima koje održava u EPS - u, prosto puna su mu usta reči poput ku..ac i pi..ka. No, on je za ovih par godina potpuno urušio EPS.

Njegov glavni izaslanik za Kostolac je Dragan Krstić Krle. Pre više godina Krle je vlasniku pečenjare učinio par velikih usluga preko nekadašnjeg državnog sekretara u ministarstvu infrastrukture u dosovskoj vladi .

I to Grčić ne zaboravlja. A i sada, takođe, Krle voli često da zaseni Grčića sa bombonjerama i velikim čokoladama. Grćič se maksimalno trudi kada je u mogućnosti da Krletu namesti neku javnu nabavku poput pepelišta u Starom Kostolcu i još mnogo toga.

Trebalo bi odeljenja za suzbijanje korupcije MUP- a, i tužilaštvo da pogledaju javne nabavke koje se odnose na TEKO Kostolac?

Da li su se nameštale ponude u postupcima javnih nabavki i da se uključe veštaci koji mogu da utvrde nepravilnosti i urade adekvatnu reviziji određenih predmeta, pa da vidimo da li se novac iz EPS -a isisava u džepove određenih tajkuna i da li se prave gubici da bi se Grčićevi pajtosi obogatili za kratko vreme?

Osim određenih nabavki, Krle je zaposlio svastiku sa privatnom diplomom koja ima platu sto hiljada dinara, takođe je učinio svom prijatelju penzionisanom pripadniku BIA, koji nosi podignute pantalone do pupka, i zaposlio mu sina u kostolačkoj direkciji.

Za uzvrat je punački gospodin koji nosi podignute pantalone do pupka napravio svoj specijalitet prošle godine u Dragulju, gde ih je sve počastio. Nema dovoljno stručnog kadra, ali zato se zapošljavaju svastike , prijatelji koji znaju da spremaju specijalitete i rođake.

Kada govorimo o zapošljavanju u Kostolcu iz određenih saznanja, navodno, određena grupa uzima novac za zapošljavanje preko Pro tenta i to su cifre od pet hiljada do dvanaest, neki navodno koji su dali novac za posao iz Kličevca, Starog Kostolca i drugih sela ne smeju da govore kome su dali,jer se plaše, i govore da su dali novac nekim opasnim momcima.

Ako su to opasni momci onda treba da budu predmet istražnih organa? Takođe, govori se u kostolačkoj direkciji da trojka Nenad Marković, Suzana Bulajić i Krle prave spisak za zapošljavanje? Da li su oni opasni momci? Da li se onda zato nose velike čokolade i bombonjere kod šefa? Jedno je sigurno da se zapošljavaju preko Pro tenta iz Obrenovca. I postavlja se pitanje, a zašto Protent?. Pa vlasnik pečenjare je iz Obrenovca, a Kostolac je još uvek zlatna koka.

Krle je evidento napredovao od kako je počeo da radi u Kostolcu. Kupuju se novi automobili sklapaju poslovi i utiče se politički na gradski odbor SNS.

Krletov brat prima dve plate, jednu u izdvojenom preduzeću u Kostolcu ,bar je primao dok je bio prethodni direktor koji je smenjen pre mesec dana, a drugu platu kod brata Krleta. To je lepo i humano da se čoveku pomogne. Šta može da uradi sa jednom platom bolje su dve plate?

Naime, Krletovi radovi su poznati još od mladosti, ali da se vratimo malo u nazad. Što bi rekao jedan bivši visoki funcioner MUP - a. ...Krle je bio kriminalac u pokušaju?! Ono što je sigurno, bio je istaknuti član Demokratske stranke i posle petog oktobra ponašao se kao da je sudija, tužilac ili inspektor. Navodno, hteo je da reketira jednog bivšeg direktora javnog preduzeća u Požarevcu. Sklon je konfliktima pun je besa, mržnje i zavisti. Dok je bio aktivni član Demokratske stranke brzo se posvađao sa tadašnjim čelnim ljudima stranke i počeo je da ih cinkari, hteo je sa svojim pajtosima da preuzme odbor.

U jednom trenutku je bilo biti ili ne biti, ali u poslednjem času nije mu se scenario ostvario. Taj isti scenario je sada preneo na požarevački SNS , bio je u ljubavi neko kratko vreme sa njima i kada nisu želeli da mu ispunjavaju želje krenuo je sukob sa njima i to traje već pune dve godine.

Krle želi da vlada i da ima uticaj na političku prilike u gradu , jednim delom mu ta priča i prolazi. Nedoumica je mnogih u gradu. Da li je on član SNS, a vedri i oblači u kostolačkom EPS -u.

On je fabrika spinovanja i gluposti. Iako preko Grčića pokušava na sve načine da sruši sadašnje naprednjake u Požarevcu i ujedno lobira da njegovi poslušnici dođu na čelo stranke, to mu baš ne polazi za rukom.

Ali, jedno je sigurno došlo je Krletovo zlatno doba, Grčić i EPS Kostolac, znate kako „Svaka ptica svome jatu". Postavio je novog direktora PD Autotransport i sada je borba oko direktora PD RIO gde je i predsednik Skupštine jer je kao stručan kadar po zanimanju električar, postavljen od strane Grčića.

Tu je borba između njega i Miodraga Stepanovića . Videćemo ko će da postavi svog čoveka.

Krletov kum i poslovni prijatelj Nenad Marković sa prištinskom diplomom i koji po potrebi stavlja određene maske na svoje lice u zavisnosti od događaja i određenih prilika, koji voli da je u društvu lepih žena, što je i normalno, a ko pa ne voli, pa je tako viđen u jednom restoranu sa prelepom devojkom.

Govori se da Krle, njegov brat i Marković imaju zajednički kapital u Krletovoj firmi LDS, odnosno da su uložili sva trojica novac u mašine i kamione?

Marković je udvostručio imovinu otkako je postao direktor elektrana u Kostolcu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane