Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Smrt belog čoveka

Milovan Brkić

Nemačka kancelarka Angela Merkel, za koju se spekuliše da je klonirana kćerka Adolfa Hitlera, zadala je smrtni udarac Evropi, kao prostornom, kulturnom i istorijskom stecištu bele rase.

Ova surova žena, bez poroda, bez biografije, okupirala je balkanske države, opljačkala ih do gole kože, dala je sunarodnicima da žive od ''viška vrednosti'' koje su pljačkale nemačke banke i kompanije.

Njeni računi su teški milijarde dolara i evra. Ona se smrtno uplašila onog što je uradila Nemcima i Evropi. Trese se od straha, možda je i pripremljena, od onih kojima je služila, da ode što pre u pakao, kao opasan svedok tog zločinačkog projekta.

Uljuljkala je Nemce, koji su, poluglasno, protestovali zbog dolaska skoro dva miliona migranata iz Avganistana, Pakistana, Sirije, Iraka, Irana, Libije... A sve pod izgovorom da reši ''nedostatak radne snage''. Nije ulagala novac u stvaranje boljih tehnologija, koje bi nadoknadile ''nedostatak radne snage''.

Merkelova je okupirala Brisel i svi komesari su služili njenoj ideji. Iz te zajednice se sada izvlači Velika Britanija, a Makron pokušava da promeni ulogu EU i u životima Francuza.

Bela rasa je napadnuta svom žestinom od Familija koje vladaju svetom. One bi da trećesvetizuju i Sjedinjene Države, Evropu... Da svi mi postanemo goje, koji će raditi samo za njih.

Srećom, vojno-obaveštajne elite SAD-a i Rusije su, u strateškoj razmeni informacija, shvatile da se obe zemlje okupiraju ideologijom koja vodi belu rasu njenom trajnom nestanku.

Američki predsednik Tramp je izabran da bi spasio Sjedinjene Države od zloglasnog plana Džordža Soroša, Rotšildovih i mafije sa Volstrita. Uz pomoć Pentagona počeo je da gradi zid prema Meksiku, da spreči ilegalne migracije, dopremanje droge...

Protivnici Trampa ne miruju. Jedva su dobili malu većinu na glasanju u Kongresu, oko opoziva.

Predsednik Tramp je odbio da se brani; nije se ni pojavio. On zna šta je obećao građanima. To i ispunjava. Izbacio je iz Amerike velike komunističke kineske kompanije koje su imale isključivo pravo na građenje mostova i puteva u ovoj zemlji i to pravo dao američkim kompanijama. Normalno je da ga oni koji su primali mito ne vole.

Doneo je zakon kojim je naložio povratak iznetih milijardi izvan SAD-a, uvodeđi carine koje te američke kompanije dovode do bankrota. Obećao je Amerikancima povratak hrišćanskim vrednostima, pa nije čudo što naduvani pederi iz Holuvuda ne mogu da ga smisle, a mediji, koje sve odreda drže Jevreji sa Volstrita, pljuju ga svaki dan. Pljunuće mu, srećom, pod prozor.

Jevrejski lobi sa Volstrita napao je i Izrael, koji je na braniku najezde islamističke ideologije i njenih oružanih formacija. Oni bi i svoje sunarodnike, Jevreje Aškenaze, da žrtvuju svojoj ideji uništenja bele rase.

Taj lobi je u Srbiji, a i Balkanu, instalirao bolesnike koji nas satiru. Jedan od njih je i šizofreni Aleksandar Vučić. On, uplašen da će umreti od teške bolesti, pokušava da za života stvori Veliku Albaniju, preko koje će islamisti legalno dolaziti u albanske luke i ulaziti u Srbiju, kao novi kalifat.

Sve bivše kasarne u Srbiji se preuređuju za prihvat migranata kojih Merkelova mora da se oslobađa.

Vučić će u januaru na sastanku sa njom potpisati Ugovor o preuzimanju migranata. Nekoliko stotina hiljada dovešće u Srbiju, dati im državljanstvo, imovinu, škole, maternji jezik... Živeće o našem trošku.

Za par nedelja u Nemačkoj su prikupili preko 4,5 miliona potpisa protiv migranata. Onda su vlasti pokušale da ih zaustave. Nisu uspeli jer je tamo i policija stala na stranu građana. Nemački mediji o tome ćute.

U Čačku je takođe određena kasarna i već spremljena za migrante.

Građani potpisuju peticiju protiv toga. Vlast pravi plan kako da sabotira izjašnjavanje naroda.

Migranti su uglavnom muškarci vojno soposbni. Došli su u Evropu po zadatku. Osim što planira da ih razmesti po svim gradovima po hiljadu dve, građani Srbije će morati da pripreme i kčerke, snaje, žene, jer nekoliko stotina hiljada njih mora nešto i da j...

U Nemačkoj su samo jedne noći silovali hiljadu Nemica, jer im je to Alah odobrio!

Nema nam spasa, ako ne podignemo svoje ruke. Zar tri smrtno bolesna čoveka, Aleksandar, Andrej i Anđelko da nas satru, bez ikakvog otpora.

Srećan vam Božić. Možda ga više ne smemo ni slaviti.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane