Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

I crna zemlja će proplakati kada se otkrije Vučićev kriminal, izdaja i štetni ugovori

Kalifat Sarabija u srcu Evrope

Početkom januara američki Senat odbaciće velikom većinom glasova predlog Kongresa da se predsednik Donald Tramp opozove sa ove najviše dužnosti. Ishod pokrenute inicijative bio je poznat i onima iz Demokratske stranke i lobija koje stoje uz nju. Umesto da opozovu Trampa, demokrate su, nehotice, na čistac isterale bivšeg potpredsednika Džozefa Bajdena i američkoj javnosti ukazali na mračne strane vladavine demokrata, surovost sa kojom su vladali i pljačkali svet, pa i sopstvene građane. U 2020. godini američka administracija se vraća i ostvarivanju ciljeva spoljne politike. Vučićev kartel je uzalud očekivao opoziv Trampa. Dah zapadnog vetra u ovoj godini oduvaće balkanske diktatore, ''razboleće'' i neke evropske lidere. Osim Vučića, u Srbiji su na Trampa besni i borci za ljudska prava, kojima Soroš puni džepove, a oni i dalje, iz sveg glasa, laju na svoje građane i ruže Srbiju.

Milovan Brkić

''Trampova Srpkinja donosi 10 milijardi dolara vredan plan za Balkan'', javio je Vučićev bilten ''Srpski telegraf''.

Srpkinja Jelena Makvilijams došla je u Beograd sa ciljem da pomogne realizaciju plana za Balkan teškog 10 milijardi dolara, piše "Srpski telegraf".

Makvilijams, rođena kao Jelena Obrenić, predsednica američke Savezne koorporacije za osiguranje depozita u koju Tramp ima poverenje, pripremiće tokom boravka u Srbiji teren za nove američke investicije.

"Jelena je harizmatična političarka, koja se bavi finansijama u ogromnoj administraciji SAD-a. Na sve pozicije tokom svoje zavidne karijere došla je isključivo trudom i zalaganjem, pa je Tramp to prepoznao i predložio je 2018. na ovu funkciju", rekao je izvor lista.

čemu je, ustvari, reč.

Ova naše gore list Jelena Makvilijams iz Amerike, koju su mediji predstavili kao da je došla da Amerika investira u Srbiju 10 milijardi, zapravo je došla zbog blokiranih iranskih para. Ona je došla da pita Vučića da li je normalan, šta to radi. I da te pare neće nikad biti odblokirane!

Pare su išle iz Irana, preko Nemačke, ali pošto su dolari, oni su išli preko Dojč banke, a krajnji korisnik novca je bio DP Novi Sad Gas i 10 milijardi dolara iranskog novca nalazilo se na računu DP Novi Sad Gas, blokiranih na kliringu u Njujorku u banci u Chanse Manhatan bank.

Potpisnik računa i ovlasćeno lice je Dušan Bajatović iako u vreme, kad je novac blokiran, Srbijagas nije bio vlasnik firme DP NoviSad Gas.

Jovo Vujanović je u to vreme bio direktor DP Novi Sad Gas i ovlašćeno lice firme na svim računima, osim na ovom u Komercijalnoj banci, koji je samo bio vezan za prijem 10 milijardi iranskih para. Na tom računu je samo ovlašćeno lice Dušan Bajatović. Nakon što su pare blokirane, Jovo Vujanović je podneo ostavku, a Srbijagas je ekspresno preuzeo DP Novi Sad Gas, na osnovu starih dugovanja.

Investicioni ciklus u iznosu u 10 milijardi koje spominju Siniša Mali i Vučić su, u stvari, te blokirane iranske pare, koje su bile namenjene za izgradnju infrastrukture i komunalnih objekata.

Sem problema vezanih za te blokirane pare, Srbija ima i problem što je Nemačka preko Srbije izvozila red mercuri (crvena živa - zove se crvena, a bele je boje, prave je samo Rusi, zato je zovu crvena), a koja je u Srbiju stizala iz nemačke kompanije Hager Werken, koja se bavi proizvodnjom opreme i sirovina za zubnu protetiku.

Srbija je prekršila američke sankcije prema Iranu u domenu pranja iranskih dolara i u domenu isporuke materijala za razvoj nuklearnog programa.

Osim toga, američki FBI-a je završio istragu koja dokazuje da je Nenad Kovač, vlasnik firme Roming iz Beograda, isporučio Iranu kompletan hardver i softver kineskog proizvođača Huawei, strogo zabranjene opreme.

Vučić je potpisao sa nemačkim investitorom MTU aero engines ag i prevario građane da će se u Srbiji remontovati nemački avio motori, a sakrio je činjenicu da je stvarni razlog dolaska MtU u Srbiju, remont MtU motora iranske avijacije, i koji su papirološki trebalo da završe u Srbiji, a u stvari remont bi se radio u Nemačkoj, a Srbija bi prala papire, što znači da bi Srbija bila izložena sankcijama Amerike, a Nemačka ostvarila materijalnu korist.

Svaki ugovor, koji je u svojoj ludoj glavi smislio Aleksandar Vučić i njegov brat Andrej, a sproveden je u delo, uperen je protiv nacionalnih interesa Srbije.

Kada se budu otkrili svi ti prljavi i špekulativni poslovi, nova srpska vlast imaće legitimno pravo da traži da na optuženičku klupu budu izvedeni svi oni iz Brisela, Berlina, Vašingtona i Pekinga i drugih centara moći, a koji su bili pokrovitelji zločinima braće Vučić i zajedno sa njim nemilice pljačkali srpsku imovinu i trajno onesposobili Srbiju da funkcioniše kao pravna država.

Nakon pokolja koji su nad njima izvršili vojnici paše Kemala Ataturka, Jermeni su od tada imali momke koji su, rođenjem, određeni da osvete milion ubijenih sunarodnika, ubijajući po belom svetu diplomatske predstavnkike Turske, skrećući na taj način pažnju na strašan zločin koji im je učinjen. Turska je posle 100 godina od većine zemalja sveta proglašena odgovornom za genocid na Jermenima.

Hoće li se ''Mlada Srbija'' iznjedriti, nakon strašnog zločina koji je nad građanima Srbije izvršila Soroševa mafija, podržana od Angele Merkel?

I dok se čeka da se akcija Familija prenese i na ostale balkanske zemlje, Aleksandar Vučić i njegov brat Andrej i otac Anđelko, iako sva trojica smrtno bolesni, kidišu da Srbiju zgaze.

Uz pomoć Džordža Soroša i njegovog sina Aleksandra, Vučić je svim srcem krenuo da stvara Veliku Albaniju. A sve pod izgovorom da stvara ''Mini Šengen''! U taj projekat je Soroš uključio i makedonskog premijera Zorana Zaeva, kako bi se projekat Velike Albanije u 2020. godini i realizovao.

Osim Soroša Edi Rami u ovom poslu pomaže i nemačka kancelarka Angela Merkel. Soroš namerava da promeni rutu i obezbedi dolazak migranata preko Albanije i njima naseli Srbiju i stvori bazu odakle će migranti osvajati i destabilizovati Evropu.

Konačan dogovor da Srbija postane Sarabija Vučić očekuje da sa Merkelovom postigne već u januaru 2020. godine. Zauzvrat, ona će mu dati novac, koji će završiti na nekom od računa u kineskim ili arapskim bankama.

Poljska je još pre dve godine zvanično odbila da primi migrante.

Vlast je pitala građane i građani su na referendumu rekli da ih ne žele, pogotovo one iz islamskih zemalja.

Država je onda zauzela stav da su oni hrišćanska zemlja i da takvi žele i da ostanu!

Edi Rama je 20. decembra, nakon sastanka sa Vučićem i Zaevim rekao da to što radi čini zbog Albanije i Kosova, a ne zbog Srbije! Ali ne postoji uvreda koju Vučić neće podneti, ako je u pitanju izdaja srpskih nacionalnih interesa.

Ovih dana se aerodrom u Kovinu i kasarna ubrzano preuređuju za prijem najmanje dve hiljade novih migranata, koji su, nakon provere, u Nemačkoj proglašeni za opasne i vraćeni su u Srbiju.

Predsednica Opštine Kovin je Sanja Petrović, zvana Sanja jebačica. Bila je ljubavnica Anđelka Vučića, dok se nije teško razbolela, a na Anđelkov mig ona je odmah izdala nalog da se kasarna preuredi, dovedu lekari, podigne ambulanta, kuhinja..

I podzemna pista će poslužiti za smeštaj migranata.

Predsednica opštine Sanja Petrović, zvanično supruga lokalnog sveštenika, već je pokrenula kampanju ''humanosti prema ljudima u nevolji''.

U pijanom stanju komesar za izbeglice Vladimir Cucić je objasnio prijateljima da ga čeka veliki biznis. U Srbiju, rekao je, treba da dođe 2020. godine nekoliko stotina hiljada migranata! Na svakom će se lepo zaraditi, mada, kaže on, braća i otac Vučić nemilice uzimaju skoro sve za sebe.

Komesar za izbeglice Cucić tvrdi da su napravljeni planovi da se u Vojvodini naseli 200.000, a u unutrašnjosti Srbije oko 400.000 migranata iz Avganistana, Iraka, Sirije... Za početak!

Uveliko se po Vojvodini i unutrašnjosti Srbije popisuju prazne kuće i imanja, koja će država konfiskovati, uz skromnu nadoknadu i dati ih migrantima u vlasništvo. Tamo gde migranti dođu, trava ne raste. Preostali stanovnici će morati da beže glavom bez obzira.

Vučić je planirao da policijske snage stavi na raspolaganje migrantima i njihovoj zaštiti prilikom iseljavanja starosedelaca iz njihovih kuća i imanja. Planira se igradnja nekoliko stotina džamija u Srbiji.

Novac za migrante, za njihovo trajno naseljavanje, daće Merkelova i Sorošev fond, a kesu će otvoriti i šeici sa bliskog istoka, kojima Vučić duguje velike pare.

Već 2020. godine Srbija će biti pregažena. Okupirana.

Okolne zemlje će morati da Srbiju hermetički izoluju. Migranti, sa srpskim pasošem, krenuće put Evrope, pa će Evropska unija, a i veći broj Srbiji naklonjenih zemalja, poput Rusije, morati da joj, takođe, uvedu vize. Srbija nema bezbednosni sistem koji može koliko-toliko kontrolisati migrante. Nema tehniku, prislušnu službu, stručnjake za arapski jezik. Za razliku od Nemačke, oni će se veoma lako organizovati u čelije Al Kaide i islamske države i delovaće sa teritorije Sarabije (Srbije).

Kada misli na biznis, komesar Cucić tu misli i na prodaju pasoša, lažnih ličnih karata, uverenja da su migranti ranije rođeni u Srbiji, na njihovo opremanje, na naoružavanje.

Ćelije Al Kaide i Islamske države će već 2020. godine u Srbiji pokušati da stvore kalifat u srcu Evrope. Srbija nije sposobna da se bori sa 600 hiljada mladih ljudi koji su, očigledno, po nečijem zadatku i nalogu, došli u Evropu, da joj zariju nož u srce.

Za pet godina u Srbiji će se izjednačiti broj građana rođenih u Srbiji i onih koji su doši kao migranti i njihova deca!

Pred očima Trampove administracije i Kremlja, Vučić, podržan od Soroša, Angele Merkel i arapskih šeika, stvara kalifat u srcu Evrope, koji Srbija neće moći da servisira.

Ovaj genocidni projekat brine i Kineze, koji će izgubiti mogućnost da preko Srbije uđu u Evropu sa svojim proizvodima. Velike probleme imaće Rumuni, Bugari, Hrvati, Mađari, jer će morati da angažuju desetine hiljada vojnika i policajaca da čuvaju svoje granice.

Kako će Srbija poslovati sa spoljnim svetom, kada joj svi budu uveli vize?

Vučići znaju da su im životi pri kraju. Oni iz dna duše mrze građane Srbije, koje nemilice pljačkaju i razaraju državu.

Partijske batinaše Vučić če nastojati da ugradi u bezbednosni sistem, tako da će oni, umesto migranata, prebijati starce i babe, da ih isteraju sa ognjišta i prebace u staračke domove, da bi na njihovom ognjištu, imanju i na njihovim pašnjacima, njivama i voćnjacima, migranti započinjali novi život, ako njih, uopšte, takav život i interesuje.

Da su hteli takav način života, ostali bi u svojim zemljama, na svojim ognjištima.

Šta će se desiti sa migrantima kada novac namenjen za njihovo izdržavanje Vučićeva mafija otme za sebe?

Sigurno je da će se novac odvajati iz budžeta, zaduživanjem, ali to jednom mora stati. Nema ko da daje novac.

Kako prilagoditi obrazovanje za toliki broj migranata, koji ne znaju jezik i srpski jezik nije blizak njihovoj jezičkoj skupini.

Šizofreni Vučić i njegov brat i otac vrište na sledbenike da ovaj projekat mora proći, da Srbija postane Sarabija. Hoće li banda zvana Vučić, dočekati živi da vide posledice svojih nedela?

Hoće li štrajkovi oboriti Vučićevu mafiju, koju zdušno podržava samo još Angela Merkel, ne i Nemci, i Aleksandar Soroš i njegov otac?

Nedavno je Novi sindikat zdravstva u Kliničkom centru Srbije organizovao štrajk. Medicinske sestre rade za 300 evra, u bolnicama nema lekova, a vlast izdvaja 500 miliona evra za fudbalske stadione! Vučićeva mafija je iz budžeta Zvezdi i Partizanu u poslednjoj tranši poklonila 38 miliona evra.

Srbi masovno beže u inostranstvo. Sve to je razlog za pobunu. Što kaže jedan moj prijatelj - Francuzi ne beže u Nemačku, gde su veće plate, nego se na ulicama tuku. A Srbi...?

Ipak, treba praviti razliku između Srba, njihovog položaja i Francuza. Srbe steže kao mengelama Merkelova, komesari iz Brisela, šeici, diplomatija Sjedinjenih Država. Prete im, podstiču Vučića na sve veće ludorije, znajući da je pri kraju života.

Pokretanje istrage protiv korupcije u Evropskoj komisiji, ogromnom trošenju novca od strane doskorašnjih evropskih komesara i njihovih komesarijata, koji se mere desetinama miliona evra godišnje, trošenje novca iz pretpristupnih fondova, a koju je započela glavni tužila Evropske Unije gospođa Laura Koveši, kao i snažna aktivnost američkih službi - DEA na presecanju puteva transporta narkotika preko Balkana za klijente u razvijenim evropskim državama, kao i sprečavanje tokova prljavog novca koji je sprovela Agencija za praćenje tokova novca u saradnji sa FBI-a, dovelo je do panike među glavarima ovog zločinačkog poduhvata.

Malo je poznato da je u Sjedinjenim Državama dobro istraženo poslovanje Soroševog Fonda za otvoreno društvo. Ovaj berzanski špekulant je novac zgrtao pljačkajući američke poreske obveznike preko USAID-a, tako što je u svim zemljama, u kojima USAD deluje, skoro 90 odsto novca dobijao Sorošev fond, a korisnici su bili obavezni da mu deo novca vraćaju, kako bi on mogao da vodi svoje prljave projekte i zamisli.

Srbija je za Soroša i njegove saborce eksperiment država.

Najuticajnije nevladine organizacije, na čijem su čelu uglavnom homoseksualci iz Vučićevog šinjela, na sva usta podržavaju njegovu diktaturu i sve odluke koje donosi u cilju rastakanja Srbije. Iz nekadašnjeg YUKOM-a u Fond za otvoreno društvo prešao je Milan Antonijević, navodni pokretač dogovora između vlasti i opozicije o izbornim uslovima.

Glavni finansijer ovog Fonda je Aleksandar Soroš. Istim novcem finansira se i CESID, na čijem je čelu Bojan Klačar, koji je zamenio Marka Blagojevića, bivšeg dečka Majkla Devenporta, prvo bitanskog ambasadora u Beogradu, potom šefa misije EU u Beogradu. Blagojević raspolaže novcem za investicije u Srbiji!

Svaku Vučićevu politiku, pa i doseljavanje skoro milion migranata u opustošenoj Srbiji, podržaće sve nevladine organizacije, a njihove stavove će prenositi na sva zvona Velika propaganda laži. Čak i da Vučić počinje svakodnevno da veša građane na Terazijama, počev od Sonje Liht do pomenutog Milana Antonijevića, oćutali bi ove zločine. Ne bih takvo Vučićevo zločinačko ponašanje doveli u sumnju.

Nakon Vučićevog pada, njegov kartel će se munjevito raspasti. Većina od njih želi da sačuva svoje bogatstvo, a distanciranje od bande Vučićevih biće im prioritetno.

Ali, opljčkani građani Srbije imaće i dalje istu propagandu. Samo ovog puta će nas u mozak ubijati svojim piskavim glasom Olja Bećković, dovodeći svoju ekipu da nam soli pamet.

Teško je srušiti tu mračnu mašineriju, osim odlučnom akcijom tužilaštva da ih privede zakonu, privremnom merom zabrani rad svim listovima i te-ve stanicama iz Velike propagande laži, da se saopšte podaci ko je ove medije finansirao, ko je njihov vlasnik. Ispostaviće se da je iza svih njih stajao klan Vučićevih, a da su finansirani uglavnom iz budžeta Srbije i pljačkom javnih preduzeća.

Ako nove vlasti samo smene glavne urednike, a ostave na poslu sve one koji su nas ubijali u pojam, Srbiji onda nema spasa.

Vučić se hvalio među članovima kabineta da će mu Soroš kupiti Nobelovu nagradu za mir, kada primi milion migranata. Put do Nobelove nagrade popločan je srpskim kostima!

1

Manijak

Uoči zaključenja ovog broja dobili smo pismo novinarki N1 u kojem nas mole da objavimo da im je težak položaj jer ih mesecima zlostavlja urednik Spoljno-političke rubrike Vladan Alimpijević, nekdašnji kamerman TV NTV Studija B, tražeći da sa njim polno opšte.

Alimpijević se predstavlja da je uticajni beogradski Jevrejin, da on odlučuje koga će zaposliti, koga otpustiti. Potpisnice tvrde da Alimpijević sa Jugoslavom Ćosićem briše pod, da se Ćosić njega plaši, jer raspolaže podacima o njegovom životu i radu. Alimpijević je i sitan doušnik BIA, te se dobro slaže sa Minjom Miletić, koja služi za razonodu visokih funkcionera ove tajne službe.

Povlaščeni migranti

U beogradskim osnovnim školama, naročito u prigradskim opštinama, upisuju se deca migranata, po desetak u svaku. Nastavnici su dobili uputstva kako da ih uključe u rad, ali da ne narušavaju njihove verske i nacionalne običaje.

U sarajevskoj opštini Hadžići traje pobuna starosedelaca protiv migranata.

Iako su iste vere, starosedioci se bune jer je izjednačen njihov s brojem izbeglica s Bliskog istoka.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane