Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Banat

Novogodišnja čestitka vlasnika vlasti građanima srednjeg Banata

Uživajte u živom nazadnjačkom „blatu"

Uživati (sado-mazo) u maltretiranju sopstvenih građana i podrediti ih, grubo, vulgarno i bestidno privatnim bahanalijama šake ljudi, to u Srednjem Banatu mogu samo, blaža verzija, bolesnici u (SNS-SPS) foteljama. „Poludeo" je i kalendar na isteku 2019. godine, „precrtani" su ustav, zakon, istina, pravda, moral...Bezlična funkcionerska masa, udavljena u ovalima i valovima pića, javno se divi samoj sebi...

Zoltan Horvat

Stranački direktor osuđen za nasilje u porodici je junak koji se seli u sledeću fotelju, pomoćnik gradonačelnika dobija „veličanstvenu" godišnju nagradu „Miša Anastasijević", koja se kupuje za 40 hiljadarki dinara, megalomanska regionalna bolnica u večitoj izgradnji i pod prinudnom upravom, zbog retko nesposobnog i još alavijeg rukovodstva, idealno je sredstvo za privatno enormno bogaćenje stranačke medicinske mafije (lekari u sprezi sa jednima te istim farmako snabdevačima...)...

Odakle krenuti, a ne pogrešiti u literarnim opisima bezgrešnog začeća bezbožnika iz SNS-SPS dembelije.

Na poslednjem zrenjaninskom skupštinskom zasedanju održanom 17. decembra, vlasnici vlasti „šutnuli" su ovu godinu. Izglasan je godišnji budžet za 2020. godinu u iznosu od 5, 2 milijarde dinara, „mačku o rep" su okončeni svi pokušaji i predlozi, da se konkretno raspravlja o bolnim i tragičnim zabludama Zrenjanina u večitom trajanju: zašto još uvek nema zdrave vode za piće, zašto vlasnici vlasti ne podnose ni jedan jedini račun građanima (obrnuto se podrazumeva), zašto k'o podmazana, funkcioniše odnarođena, al' tako savršeno blentava mutava kulisa odbornika sa urednim diplomama svršenih osnovaca, plus kupljene fakultetske diplome za sedenje u više fotelja i obavljanje šurnajs sveplaćenih funkcija...

„Igranku" oko, opet blag izraz, protivzakonitog izbegavanja odgovornosti i zatvorske kazne Ilije Mandića, bivšeg direktora JKP Pijace i parkinzi, osuđenog za dokazano porodično nasilje (za temeljnu pljačku pijačne i parking kase da i ne govorimo), moglo bi da raščivija i petogodišnje dete.

Kriv k'o Krivi Darko, znaju svi zaposleni u ovom javnom preduzeću, ali, na skupštinskom zasedanju je saopšteno da, na lični zahtev, Ilija podnosi ostavku?!? Umesto javnog srama i teranja ove i ovakve vlasti naglavačke iz Gradske Kuće, inače osnivača JKP-a, nasilnik je od svojih stranačkih pajtosa predstavljen kao Junak sa kojim građani navodno moraju da saosećaju.

Gradonačelnik Čedomir Janjić nije ni beknuo, Oliver Mitrović, predsednik skupštine i šef JKP Pijace, odradio je prljav posao peglanja i ove najprljavije funkcionerske biografije lokalne vlasti. Ilija je kao „nagradu" dobio višemesečni kućni zatvor, a zaseo je i u novu funkcionersku fotelju u JKP Čistoća i zelenilo.

Izvršena je „trampa", pa je na čelo Pijaca i parkinga doveden dežurni gutač fotelja Goran Starčević, o kojem je Magazin Tabloid u rubrici „Tugo moja pregolema funkcionerska", u više navrata pisao.

I u ovom slučaju, dokazani kriminal, korupcija i nasilje, nisu bili dovoljni da svi nadležni reaguju. Naprotiv, zrenjaninske Ilije u foteljama su se tako raspomamile, da bi im trebalo omogućiti da, dosadašnja mučna zrenjaninska iskustva dokazuju, slobodno šamaraju mlađi ženski rod po ulicama, preteći usput dolepotpisanima Magazina Tabloid, da bi mogli ozbiljnije fasovati.

Od ovih i ovakvih funkcionerskih jadova koji, bez ikakvih posledica mlate slabije od sebe, danas se u Zrenjaninu ne boji ni spomenuto petogodišnje dete.

načinu na koji se Ilije svete bivšim suprugama, taštama i svima koji se usuđuju da javno komentarišu njihov ofirani kriminal, možda nekom drugom prilikom. Oliver Mitrović & Company bivših portira i konobara u foteljama, bave se samo jednim pitanjem: ko je taster iz sopstvenih redova koji redovno otkucava prljave radnje ogromne većine funkcionera u gradskoj upravi, javnim preduzećima i ustanovama...'Beš istinu, utvrđivanje činjenica i odgovornost foteljaša, istina ne sme u javnost. Posebno u predizbornim vremenima, koji u Zrenjaninu traju od 12. jula 2012. godine, kada je SNS "ukrao" odbornicu LSV-a, i za jedan jedini odbornički glas, "oteo" lokalnu vlast (34:33).

Novogodišnju idilu upotpunilo je, kako navode samoreklameri u Javnoj (Gradskoj) Kući, prestižno priznanje Miša Antanasijević, u pravim rukama. Dobio ga je Dragan Ćapin, popularni Ćapko, pomoćnik gradonačelnika, predsednik Vatrogasnog saveza Srbije, gradonačelnikov verni pajtos...Kako se navodi, za višegodišnji doprinos ulici gde živi, za vazduh koji udiše u Kleku, Zrenjaninu, srednjem Banatu, Vojvodini, Srbiji, vasioni i svemiru, Mlečnom putu...Za šta konkretno, ne navodi se, možda za kreativnu izgradnju malog zamka u dvorištu svoje kuće...

Naravno da je laureat ove nagrade bio i gradonačelnik, s tim što se u kasu delitelja ove prestižne nagrade koja je dovedena do apsurda, moralo priložiti samo 40 hiljada dinara...

Toliko je gos'n Ćapko, sa stotinak pajtosa i pajtoskinja, platio i pre dve godine SNS izbornu kampanju novcem svih građana. Podobni lokalni mediji se utrkivali u hvalospevima, računajući i simpatične psovačine na račun dolepotpisanog u trenucima traženja odgovora na konkretna pitanja, koja je Ćapko vulgarno okarakterisao kao drastično ometanje foteljaša u foteljašenju...

Toliko toga se nakupilo ove neparne godine u Javnoj Kući, da je red da se prozbori neka i o prosečnom građaninu, glasaču. Eno ih, proteklih dana su, gonjeni najavama ružičate nacionalne frekvencije, obijali pragove svih filijala banaka (30 -ak u Zrenjaninu). Naime, proširila se vest da nezaposleni mogu dobiti kredite u iznosu do 100 hiljada dinara, pod izuzetno povoljnim uslovima.

U svim filijalama banaka, prosečan Zrenjaninac je dobio identičan odgovor: na žalost, ovi krediti se nude isključivo nezaposlenima u Beogradu. Ako se (ne) zna da se predizborni socijalni mir kupuje, baš i uvek u Beogradu, prosečnom neposlenku - golji u Zrenjaninu, ponuđeno je ipak, neko rešenje.

Molimo vas, položite depozit u iznosu od 850 evra (cirka 100 hiljada dinara), mi vama 100 hiljada dinara na ruke, pa kad otplatite glavnicu i kamatu, brže - bolje vraćamo vam, svih 850 evra. Javno osramoćeni obijač pragova banaka je ovim povodom osetio potrebu da njače, kao magarac.

Legalni i legitimni ćapači para iz gradske i svih drugih javnih kasa, imaju identičan problem. Kako identičnu sumu od 100 hiljada dinara, od samo jedne naplatne funkcije mesečno, potrošiti na novogodišnje praznike. Joooj razlike, derastične...!

Ima li u Zrenjaninu 100 radno sposobnih lekara? Ima, zajebancija sa punim čekaonicama bolesne raje, leči se u privatnim bolnicama, klinikama i ordinacijama. Zašto bi dr Ivana Tešović, v.d. direktorke Regionalne bolnice, i njeni, po stranačkoj liniji nedodirljivi u upravnoj zgradi, morali svakodnevno da „ginu" u državnoj ustanovi. Eno ih, počev od ovdašnje privatne bolnice „Sveti Jovan", gde se isti pacijenti iz čekaonice državne bolnice šalju na privatno lečenje kod istih lekara. 'Ebi ga, navikavaj se, ubogi pacijentu, budućnost je u privatnoj praksi, daj da te, počev od plaženja jezikom za 2.500 dinara, ogulimo do gole kože.

Nisu više interesantni viskiji, bajadere i tompusi u prenatrpanim ormarima u državnoj bolnici, keš, keš, i samo keš!!! Čak ni „doktorska" prodaja flaša vinjaka i preostalog u pola cene kafićima (svojevremeno pisao o ovom slučaju Tabloid), ne pije vodu. Keš, keš i samo keš!

Sprega privilegovanih lekara sa dobavljačima je, bingo. Ima neka dobavljačka firma, da li Premium sa možda nekim čudnim prezimenom Zivčić (pisaćemo u nekom od narednih brojeva), koja već dugi niz godina snabdeva u Zrenjaninu sve, medicinsku opremu, lekove...državno, privatno...Lekarska džip armija se ispraksovala, pliva u lovi i blagostanju, j... im se, blag izraz, čast izuzecima, za stanje zdravlja nacije. Bolesnom narodu treba izvući i poslednju paru iz džepa, pa šta ako nema dijagnostike na odeljenju oftamologije u državnoj bolnici, ima je u privatnoj ordinaciji Helios kod istih lekara...Ima i kapi za oči „samo" kod izvesne dežurne uzbunjivačice, da li se preziva Lučić dr, koja u upravnoj zgradi ljupko i bezazleno cinkari sve one koji ne pristaju na pljačkaški rezon lekarske prakse u Zrenjaninu: lekarima keš. džipovi, vile i svetski simpozijumi, sirotim pacijentima, „zatvor" u klonji, bez toalet papira, u bolnici sa prinudnom upravom.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane