Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Izbori(jada) ispod balkanske šatre

Nedolazak “novog, pravednijeg doba”

U svetlu tekućih brojnih afera, koje naizgled samo prete da uzdrmaju aktuelnu vlast, očito se radi o nameštenoj iz jednog centra sinhrinizovanoj lažiranoj borbi “ keč ez ken stila“. I to uz zdušno posredovanja evropskih parlamentaraca u ulozi sudije u toj farsi nazovi borbe za pravednije izborne uslove, Ali i navodno ofanzive protiv korupcije i oslobađanja sudstva.

Dragan Milosavljević (penzionisani dopisnik Tanjuga)

Ali upravo ovakva, suštinski nepromenljivlja vlast kao razdržava, obesnaženih insititucija , idealna je i elitama i nalogodavcima.I zato je putvanje u „Jevropu“ zamišljeno kao beskonačnost.A svakodvne priče o napretku u otvaranju poglavnja bivše urednice Šešeljeve Velike Srbije samo su žvaka za malu decu.

U međuvremenu, nepobitna svedočanstva dokumenti o nepočinstvima političkih i tajkunskih mafija obe strane obaveštjani punkntovi neprekidno ubacuju u predizbornu predstavu čim ona počne da gubi tempo i uverljivost opsenarskog nagoveštaja dolska „novog pravednijeg doba“.

To je udarna tačka srpskog predizbornog rialitija sa ciljem da se gleda u ekran a ne kroz prozor šta se trenutno u zemlji događa. I šta je naredno za prodaju. EPS sutra , voda i vaduh prekosutra.

Isti nakovanj , isti kovač

Da se sa malo preostale razboriosti sagledati da je ustvari cela strategija povratka nazad na vrh „ opozicije „ ustvari istog političkog kova i manira kao i tekuća odbrana vlasti.Koja je tako promovisana , svojevremeno, što je DOS vlast na „ izborima „ , a tek po zapovesti , predala konkurentima. . Para radikalima . Ali , pod uslovom da Kurta završi započeto oko Kosova, čega se libio Murta.

Kakao je rekla državna sekretarka , Hilari Kliton u Beogradu Tadiću , „mišljenjenja smo da će ovu zbrku na Balkanu najbonje srediti baš oni koji su je izazvali „

I tu se, u tom prećutnom sporazumu, ukrštaju dana i javno otkrivena sklonost ka muljanju i problematična trgovina oružjem obe strane.Recimo DOSa u građanskom ratu Liberije.Uz asistenciju istog posrednika i mitaza promenu adrese krajnjeg korisnika. Ato je bilo 6o tona kalašljikovkova i municije upotrbljenih za genocid liberijske vlasti nad sopstvenim narodom.

tome je, kao optuženik u Hagu, svedočio odbegli predsednik Čarls Tejlor, izručen od Nigerije, a prenele agencije . Kako i detalje o obimu transakcije, tako i „ narukvice“ date u Beogradu da kargo isporuka šest letova preko Konga, naslovljenog na Lagos , ipak završi na kraju u Monroviji. Što je bilo suštinski nezakonito poslovanje, doduše sa foramalnim pokrićem .

Lokalno upregnuto u globalno

Tako da će, po svemu, ,na kraju predizbone baladež i garntura dežurnih bojkotaša i pregovarača iz opozicije ostati i dalje na istoj dosadašnjoj oprobanoj neokolonijalnoj platfrmi . Zajedno sa vlašću.

Da se za razliku o Rusije ili Mađarska neće nikada otarasiti NVO sosroševskih emisara „duboke države“ i presudnog mešetarenja MMF i Svetske banke.

Šta više, iz krila duboke države, očito u cilju smekšavanja otpora prema ulasku uNATO, baš kao i u Crnoj Gori i Makedoniji , najavljeno je „neograničeno finasiranje medija u Srbiji“. Pogotvo lokalnih, koje se formalno obavlja preko USAID fondova i donacija.

Ni vlast ni opozicija taj sistem jednostavno ne mogu da sruše kao manir prihvaćene podložnosti. To je razlog što se Srbija nalazi u u stadiumu koruptivnog maligniteta. Duboko prožeta metastazma stranih agentura i lažnih Soroš dobročinitelja.Onih koji vladaju iz senke i ovom vladom.

I zato se u tekućoj krizi ne pojavljje kao politički relevantar faktor neka trećastrana.Da predstavi interes ćutljive, politčkog prostora i prgresivne uloge potpuno lišene većinske Srbije.Mogli bi to biti bar stotinak hiljada mladih IT poduzetnika koji dohoduju isključivo od svog rada.Više ih je od cele opozicije

I tako postane mogući autentični nosilac nekakavih ideja o pravedno plaćenom radu, nekoruptivnosti, neotuđivosti teritoririje Promoter prkse samo minimuma neizbežnih pregovaračkih utupaka sili u ovom maksimalno nepravednom međunarodnom poretku.

Umesto temeljnog zaokereta od politike „ oktobra „ daljeg investiranja u tuđe prfite , vlast poziva i preko zvaničnih kanala priliv migranata na domaću teritoriju.Tobož kao radnu snagu. Ali i za podizanje obećanog nalaliteta kroz „trajno naseljavanje napuštenih delova Srbije „.

Tako su AV posavetovali iz vazda „prijateljskog“ Beča, koji ma ima svog prvaka Kurca. Ali ne i drugog načina nego da nam smrsi konce migratskim hormonima, a islamom kao prevlađujuće vere budućeg malog šegena .Ako danas ne, već sutra.Za 15 godina broj muslimana u svetu je porastao za celu milijardu , valja podsetiti predlagače naseljavanja .

IT elita poželjni kao vanzemaljci

Znaju vlstodrščci, kojima je u ruci i poreski nož i dohodovna pogača podanika da program istinskog preporoda i oslobađalja od spirale daljeg zaduživanja može izneti isključivo nova ekonomski produktivna inovativna nekompromitovana elita.Kao politička ali i poslovna.

Recmo, spomenuta, preduzetnička , ujedinjena u pokret AT Srbije.Kao moguća nova srednja klasa umesto one istrebljene, ili najurene. I zato su IT mladi espreti na meti novog paketa „ naprednih“ drakonskih poreskih zakona koji će zameniti za mlade stručnjake stimulativni model paušalaca.

Pripreme režima za potčinjavanje ove potecjalne nove Srbije su u toku. Prisilom i ucenom usisavaće IT u redove svojih poverenika, ili, mogu slobodno da kupe kartu bez povratka za inostranstvo.

Makar i propala ona milijarda evra koju danas donose Srbiji..A zanimljivo je da se za ovaj kadar prosvećenih i sposobnih opozicija nije zainteresovala. Pa da ih gurne kao organizovanu snagu ispred sebe . U prve redove „jedan od pet miliona „ .Jer, to bi podrazumevalo preokret zaista napredan u onosu na dosadašnje stanje.Koje je simuliranja brige za narod .

Olazak sa vlasti i jedne i druge Kurta Murta kombinacije koju bi jedno oni mogli da pokrenu, kao prvi uslov podrazumeva odbacivanje kulturbund matrice prisutvsa NVO kao paralelne vlastiu senci. Ima ih preko 14.ooo na spisku. Oni finasirani i spolja id od države naručuje antisrpke serije, romane, filmove. Deli naforu oko nastabka rialiti religije Srbije.

To bi značilo sada nezamislivo, oslobađanje od okupacije Srbije od strane prekrečenih potomoka nazovi osdlobodioca njhive fedalne loze.A do dana današnjeg prmovisanih u prinudnie izršioce likvidacione presude nad Srbijom koja se sitematski sprovodi od Drezdena do danas.

Ne bi začudilo zato da su i „pregovori oko izbornih uslova“, uz obavezno posredovanje evropskih „dobročinitelja“, obična dimna zavesa . Možda posledlji kec iz rukava sponzora nezavisnog Kosova, kakao da se tim famoznim saglasjem svih obezbedi kosensus oko propomene ustava i tako legalizuje predaja Kosova. I to u pometnutom okviru nekakve „balkanske antante“ koju je osmisilila i naručila gubitnička Soroš i kompanija u nadgornjavanju sa Trampom.

Pritom, pred nosom obe Srbije , u lažnom predzbornom klinču, vezanih ruku obećanjima i ranije prihvaćenim obavezama klintnizmu, stoji sposonosni primer okupljanja suverenista . Od Amerike do Britanije i sve većeg broja evropskih država, što pozdravlja i Rusija.Kojima bi mogao, da ima ovde politčke volje , da se okrene i Beograd.Ovako....Srbiju dokusruju.... zar ne ... intrenacinalisti svih boja.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane