Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Junaci našeg doba: Dragan Murar iz Obrenovca

SNS je mafijaški ustrojena

Dragan Murar iz Obrenovca javnosti je poznat po svojim objavama na društvenim mrežama u kojima otkriva insajderske informacije o aktivnostima i aktivistima Srpske napredne stranke. Zajedno sa nekolicinom svojih saradnika uspeo je da upadne u dobro zaštićeni kompjuterski program SNS-a iz koga redovno preuzima informacije. Veliku pomoć u tom radu mu pružaju insajderi koji i sami rade za takozvane bot brigade naprednjaka. U narednim brojevima on će svoja saznanja objavljivati na stranicama Magazina Tabloid.

Piše: Dragan Murar

Te, sad već daleke 2012.godine, svi smo očekivali pad žutih barona i DS-a. Niko nije ni slutio da će pobeda SNS značiti početak mafijaške vladavine i otvorene diktature.

Te, 2012. mene politika nije interesovala. I tako sve do 2014.god i poplave u Obenovcu. Tad sam video da je država u rukama mafijaškog udruženja spremnog na pljačku.

Od tad kreću moji sukobi sa vlastima u Obrenovcu i sa SNS-om. Sve kulminira kad su me napali na ulici posle protesta koji sam organizovao. Kasnije dobijam javno pretnje od pomoćnika predsednika opštine Obrenovac Miroslava Čučkovića. I tada to prenose skoro svi mediji.

U međuvremenu sazreva ideja o političkom angažmanu, što ubrzo i ostvarujem onog dana kad je ukinut Utisak nedelje.Tada su aktuelni napadi na Sašu Jankovića tadašnjeg zaštitnika građana.Okupljam ekipu i kreću pripreme za protest koji zakazujemo za 14. mart 2015.

Naravno tada na meni i na deci koja su sa mnom u organizaciji primenjuju toplog zeca. Ja sam na naslovnim stranama svih tabloida, a naročito se ističe Informer.

Noć pre protesta dešava se pad helihoptera.Nisam imao dilemu da li da odložimo protest. To je bio razlog više. "Odbrani i Podrži" je u stvari 10 zahteva koje sam napisao. Odbrani Ustav, medijske slobode, slobodu govora, odbrani Srbiju od diktature, a podrži sve nezavisne medije institucije itd. Prvi put tad nazivam Vučića malim diktatorom.

Protest je imao uspeh utoliko jer je predstavljao prvi poraz mašinerije koja se tek zahuktava.

Slede pritisci napadi i sve dobija užasan tok kad mi 31.avgusta te godine tri lica napadnu stan i mene. Počinioci nikad nisu pronađeni, ali sam ja došao do saznanja da ih je angažovao jedan Čučkovićev prijatelj.

Jedini koji se oglašavaju su demokrate. Niti jedan medij, niko osim njih. Od tada prelazim na drugi vid borbe. Pišem za nekoliko portala, aktivan sam na tviteru i tako dalje. Već sledeće godine počinjem da se bavim istraživanjem botova i mafijaškim aktivnostima SNS. Malo po malo dolazim do neverovatnih podataka i velikog broja informacija .

Ono što sada znamo jeste da je SNS ustrojena kao mafijaška organizacija, da svi moraju da rade za stranku i da plaćaju reket. Dakle, to ide ovako: svako ko se zaposli preko stranke mora da od plate daje 10 odsto, svaki niži funkcioner to skuplja i predaje višem i plus on daje 20 odsto svoje plate. Dalje, veći funkcioneri daju 25 odsto plate, plus 20 odsto od koruptivnih aktivnosti .Sve se to sliva u Izvršni odbor koji posle ta sredstva raspodeljuje.

To je čuveni sistem koverti: 50 odsto ostaje stranci, a ostatak se deli u kovertama dva puta mesečno. Od tog dela koji ostaje stranci oni kupuju medije, nekretnine i tako dalje. Prilično ulažu u softver za botovanje.

Do sada su bila tri softvera. Prvi je bio Fortress koji je provaljen od strane Danila Redžepovića i Telepromptera. Drugi je Valter koji sam ja provalio igrom slučaja, a preko njega smo stigli do najnovijeg i najmoćnijeg - Castle. Bio je tu i jedan app za mobilni telefon koji sam sinhronizovanom akcijom oborio i stavio van funkcije. Taj app po imenu Vot2r je napisao Nikola Radović Džoni, koji je kada sam javno objavio njegove podatke pobrisao sve svoje profile sa društvenih mreža i nestao.

Sam Castle ima u svom sastavu mnogo podataka, a moja ekipa je pokupila sve iz njega, svaki mogući podatak, svako ime sve što su njegovi vlasnici čuvali i čuvaju.

U samom Castle se nalazi i spisak jedinstvenih matičnih brojeva građana (JMBG) svih njihovih sigurnih - ucenjenih glasova. Tu se nalazi i platni promet stranaka u realnom vremenu i čak i delovi katastra.

U svakoj normalnoj državi neko ko to radi bi bio procesuiran i zabranjen, ali ne i u Srbiji. Na sve moje prozivke na tviteru jedan od vođa bot tima Vladimir Đukanović odgovara da to ne postoji, to jest da je to samo internet tim. Na mnogo načina su pokušali da nam doskoče, međutim, javljaju se stalno novi insajderi.

Posle početka protesta bio sam izuzetno aktivan i stizao sam svuda. Uspeo sam da podignem više gradova i mesta nego ceo SzS. Što se mene tiče formiranje SzS je dobro i najava bojkota je odlična stvar. O samim dešavanjim unutar opozicije i mnogo više o mafijaskoj tvorevini SNS i diktatoru Vučiću u jednom od sledećih brojeva.

O autoru

Dragan Murar je rođen 15. aprila 1968. Završio je srednju vojnu školu u Zagrebu. Radio je u Vojnoj obaveštajnoj za vreme ratova u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Odlikovan je za zasluge i hrabrost. Osnivač je i predsednik „Odbrani i Podrži Srbiju". Opozicionar i borac za bolju Srbiju. Ima dvoje dece. Živi u Obrenovcu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane