Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Da li je Aleksandar Vučić bio na kursu kod bivšeg američkog predsednika

Klintonov broj mrtvih

Bivši američki predsednik Wilijem Bil Klinton, oženjen sa bivšom državnom sekretarkom Hilari Klinton, idol je srpskog predsednika Aleksandra Vučića. Njegovoj fondaciji, u kampanji gospođe Hilari za predsednika SAD-a, kao protivkandidata Donaldu Trampu, Vučić je, ne pitajući nikog, priložio dva miliona dolara, a u kešu još toliko. Iza Klintona i Vučića ostali su nerazjašnjeni slučajevi mnogih ubistava.

***

Izraz "Klintonov broj mrtvih" ušao je u glavni tok američke pop-kulture i stvorio termin "arkanicid". Previše Klintonovih kritičara, protivnika, saradnika i svedoka zločina umrlo je na misteriozne načine da bi to moglo da bude puka slučajnost.

Greg Rise, urednik i producent portala infowars.com, nedavno je objavio dokumentarni film u kome je prikazana istorija "Klintonovog broja mrtvih" i njegov odnos prema aferi "Kontra Iran". Preispitivanje detalja smrtnih slučajeva Džefrija Epštajna i Seta Riha izazivaju šok spoznaje da se malo toga promenilo u kontinumu koji traje tri decenije.

Izraz "Klintonov broj mrtvih" prvi put se pojavio kad je Bil Klinton bio guverner Arkanzasa. Najmanje dvadeset ljudi, povezanih s tada mladim guvernerom, ubijeno je ili je umrlo na misteriozan način, a svi su povezani nezakonitim aktivnostima CIA na lokalnom aerodromu Mena Intermountain. To je bio deo afere "Kontra Iran", u kojoj je američka vlada krijumčarila drogu i oružje kroz aerodrom Mena radi finansiranja revolucije u Nikaragvi. Diktator Anastasio Somoza, koji je 1979. godine proteran iz Nikaragve, formirao je pobunjeničke jedinice s kojima je, uz pomoć CIA, pokušao da se vrati na vlast.

Istraživački novinar Geri Veb je 1996. tvrdio da je "Kontras bio kreacija CIA", da je "Kontras vršio trgovinu drogom u Los Anđelesu i drugim američkim gradovima" i da su se "ti trgovci drogom susretali s agentima CIA".

- Kad je taj jeftini kokain dolazio u Los Anđeles, došlo je do svojevrsnog sudara istorijskih događaja na vrlo čudnom mestu - naveo je Veb u izveštaju, koji je u američkoj javnosti odjeknuo kao bomba.

Snimljeno je nekoliko dokumentarnih filmova o Klintonovoj umešanosti u sporne događaje na aerodromu Mena. Senzacionalne vesti o krijumčarenju droge, pod kontrolom CIA, nakratko su privukli pažnju, ali ubrzo su korporativni medijili poslušno pokrenuli kampanju "kontrole štete" i zakopali temu koja je trebalo da bude skandal veka. U tom periodu povećao se broj mrtvih svedoka. Nekoliko godina kasnije, 2004, i Geri Veb je, navodno, izvršio samoubistvo.

U vreme kad je CIA konačno priznala te zločine, mediji su bili zasićeni seks aferom s Monikom Levinski, cigarama i oralnim seksom u Ovalnom kabinetu. Što se tiče vodećih američkih medija, Mena se nikad nije dogodila.

Tragajući za spiskom "Klintonovih pokojnika" Greg Ris je otkrio da je počeo da se pravi i pre iranske i nikaragvanske afere s kokainom. Na toj listi se nalazi i ime Suzan Kolman. O njoj ima veoma malo informacija, ali sve su dobro potkrepljene iskazima svedoka. Mnogi od njih tvrde da im je Suzan, navodno, govorila da je ostala u drugom stanju tokom ljubavne veze s Bilom Klintonom, dok je on bio državni tužilac u Arkanzasu.

Suzan Kolman, 26-godišnja devojka, 15. februara 1977. pogođena je metkom u zadnji deo glave. Istraga je zaključila da je posredi samoubistvo. Malo je verovatno da se neko odluči na takvo samoubistvo, pucanjem sebi u potiljak. Međutim, lista "Klintonovih mrtvih" puna je misterioznih slučajeva.

Na toj listi sledeća je Džudi Gibs, koja je 3. januara 1986. poginula u požaru. Izgorela joj je kuća, a s njom i kompromitujuće fotografije na kojima je bila s guvernerom Arkanzasa Bilom Klintonom. Kao tinejdžerka, Džudi Gibs se bavila prostitucijom. U to ju je uvukao Dejl Blis, muž njene sestre Šeron. Džudi je kasnije postala manekenka i model "Penthausa".

U 20-toj godini udala se za Bila Piterbofa, koji je imao velike političke ambicije. Piterbofov sin Rendi tvrdio je da je njegov otac svoju mladu i lepu suprugu podvodio guverneru Bilu Klintonu, kako bi stekao njegovu političku podršku.

Marta, jedna od sestara Gibs, pričala je da je Klinton često avionom dolazio u Lilt Rok, gde su Piterbofovi imali kuću. Džudi ga je čekala u hotelskoj sobi.

Seksualna rutina iznenada je okončana zbog skandala koji je izazvao Džudin zet Dejl Blis, koji je uhvaćen dok je maltretirao osmogodišnjeg dečaka. Tokom pretresa Blisove kuće, policajci su pronašli skrivenu rupu u zidu, kroz koju je snimao devojke koje su u susednoj sobi vodile ljubav s najmoćnijim ljudima države Arkanzas. Brzo se proširila glasina da je policija pronašla i fotografije guvernera Klintona tokom seksa sa Džudi Gibs.

Nedugo posle toga, Džudi Gibs je umrla u požaru, koji je izbio u njenoj kući. Tada je umro i njen 57-godišnji suprug Bil Piterbof. Istraga je utvrdila da su žrtve stradale od dima. Telo Džudi Gibs nalazilo se odmah pored izlaznih vrata, ali policija nije otkrila zašto nije uspela da izađe i spasi život, kao što nisu pronašli uzrok požara.

Džudina sestra Marta i Piterbofov sin Rendi veruju da je Bil Klinton odgovoran za smrt Džudi Gibs.

antrfile

CIA stoji iza njega

Regularna vojska Nikaragve, 5. oktobra 1986. godine, oborila je avion CIA i zarobila pilota Judžina Hasenfusa. Na konferenciji za medije Hasenfus je izjavio da je angažovan u okviru operacije "Enterprise", kojom je organizovano snabdevanje oružjem pripadnika "Kontrasa", pod kontrolom američke vlade. To je otkrilo direktnu vezu nikaragvanskih pobunjenika s Belom kućom, u kojoj se tada nalazio Ronald Regan, što je pokrenulo aferu "Iran - Kontras".

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane