Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Da li su ovo poslednje zločinačke aktivnosti Džordža Soroša i njegovih plaćenika sa Balkana

Ukidaju hrišćanstvo, uvode šerijat, truju narkoticima ...

Crna Gora je iznenada u kratkom roku pristupila Mini Šengen grupi i usvojila Zakon o slobodi veroispovesti koji je istog dana potpisao i predsednik Crne Gore. Šta se krije iza ovog poteza crnogorskog vladara. I ko je njemu šapuno da se tako ponaša.

Mersiha Hadžić

Zakon je donet iznenada, pod velikim pritiskom berzanskog špekulanta Džordža Soroša i albanske mafije. Odmah po izglasavnju zakona u Skupštini Crne Gore, uhapšeno je 17 opozicionih poslanika, a policija je bila spremna da reaguje što znači da je u pitanju bio veliki pritisak prema Crnoj Gori. I bio je postavljen i konkretan rok za usvajanje zakona, a vlast Crne Gore je pokazala odlučnost u donošenju ovog nesvakidašnjeg zakona.

Zakon o veroispovesti koji je usvojen u Skupštini Crne Gore, ima za dalji cilj otimanje od strane policije Crne Gore Ostroga i Cetinjskog manastira od Mitropolije cetinsko primorske i drugih bitnih svetinja, pljačku istih i proterivanje sveštenstva iz njih, kao i otimanje zemlje pored mora, koja je u vlasništvu Mitropolije cetinjsko primorske

Usvojeni zakon o veroispovesti u skupštini Crne Gore je akt odmazde prema Srbiji, koji je sproveden po nalogu Džordža Soroša i albanske mafije u Crnoj Gori, a zbog potpisanog sporazuma Srbije i Grčke o strateškom partnerstvu, kojim se zatvara mogućnost da Srbija prizna Kosovo i po kom se Srbija i Severna Makedonija otvaraju za tranzit roba iz pravca Grčkih luka, a zatvara se mogućnost tranzita roba iz Albanskih luka preko Severne Makedonije i Srbije.

Srbija je potpisala ugovor o stateškom partnerstvu sa Grčkom i time onemogućila i blokirala Mini Šengen inicijativu.

Džordž Soroš i albanska mafija hoće za odštetu od Crne Gore:

Manastir Ostrog koji treba da se izuzme iz MCP i da prihoduje u okviru Crnogorske pravoslavne crkve za račun albanske mafije.

Zemlju MPC pored mora koju treba da oduzme Crna Gora i ustupi Albanskoj mafiji

Ruku Sv Jovana Krstitelja kojom je kršten Isus Hrist, a koja čuva MPC u Cetinjskom manastiru, a koju je kraljica majka Ruskog cara Nikolaja Romanova, Marija Fjodorova poverila porodici Karađorđević na čuvanje.

Grupa iz Crne Gore je učestvovala u Parizu 2009. god u hotelu Ric Karlton u formiranju SNS i cepanju Srpske radikalne stranke i grupa iz Crne Gore je učestvovala i posredovala u pregovorima, par godina kasnije između Hašima Tačija i A.Vučića isto u Parizu, u hotelu Ric Karlton, vezanim za priznanje Kosova od strane Srbije.

Francuska obaveštajna služba DST ima snimke koji dokazuju zbog čega je i kako pocepana SRS dr Vojislava Šešelja, i zbog čega je nastao SNS. Francuzi imaju dokaze sa sastanka iz Pariza u kom je posredovala grupa iz Crne Gore izmedju H.Tačija i A.Vučića, a koji se tiče spremnosti Albanaca da plate novcem politički vrh Srbije za priznanje nezavisnosti Kosova, čime je samoproglašena nezavisnost Kosova od samih Albanaca, dovedena u pitanje.

Grupa iz Crne Gore je bila garant albanskoj mafiji da će Srbija priznati Kosovo, a zauzvrat albanska mafija je uvukla politički vrh Srbije u trgovinu narkoticima iz čijih prihoda se finansirao politički vrh Srbije u procesu priznanja nezavisnosti Kosova od strane Srbije.

Grupa iz Crne Gore je bila i posrednik između Srbije i UAE vezanim za biznise trgovine oružjem za potrebe ISIL Libije i Sirije, kao i Ukrajine, a gde su posrednici bili Muhamed Dahlan i Muhamed Rašid.

Iz prihoda biznisa narkotika u koji je uvučen državni vrh Srbije sa Albanskom mafijom i iz prihoda biznisa sa oružjem i narkoticima u kom su učestovali Emirati i S.Arabija, a u kom je učestvovao državni vrh Srbije, finansiran je državni vrh Srbije, a sa krajnjim ciljem da Srbija za račun i interes islama i muslimana, ali i albanske mafije, prizna nezavisnost Kosova, kako bi u nekom momentu i Palestina poput Kosova, zatražila priznanje Kosova i obe tzv. države Palestina i Kosovo postale članice UN.

Iza čitave ove aktivnosti i biznisa stajao je Bil Klinton, Toni Bler i Džord Soroš.

Pristupanje Crne Gore Mini Šengen grupi približava Crnu Goru Albaniji, i udaljava je od Italije, a usvojen zakon o slobodi veroispovesti je akt protiv Srbije, pravoslavlja i hrišćanstva (Vatikana).

Iza ideje da Crna Gora pristupi Mini Šengen grupi i iza Zakona o slobodi veroispovesti stoje interesi Džordža Soroša,Nemačke Minhenske fašističke grupe i albanske mafije.

Džordž Soroš je od 1987. do 2016. imao u Americi pozicije u Beloj Kući,CIA, FBI, Pentagonu, Finansijama itd. jer je taj period Američka politika bio vezan za podršku Islamu i muslimanima, kao i meksičkim kartelima, a na štetu hrisćana,Vatikana i Rusije.

Džordž Soroš je isterao Sicilijance i Napolitance iz Crne Gore pre 20 godina, a na njihovo mesto u Crnu Goru je doveo Natana Rotšilda i Albance.

Kad je Putin pre pet godina isterao Soroša i njegovu mrežu nevladinih organizacija iz Rusije, Soroš je kao odmazdu iz Crne Gore isterao Ruse i na njihovo mesto doveo Kineze.

Prvi političar u Srbiji, koji je bio na platnom spisku Soroša u vreme Miloševića je bio Radoman Božović i nije čudno što je Radoman Božović doveo Kineze ( Soroševe Kineze) u Crnu Goru, koji učestvuju u izgradnji auto puta i koji su Crnu Goru zadužili kod Kine za jednu milijardu dolara.

Džordž Soroš finansira Impičment protiv predsednika SAD-a Donalda Trampa. Džordž Soroš je protiv izlaska Velike Britanije iz EU i finansira novi Bregzit.

Džord Soroš je blizak ljudima administracije Klintona u Americi i Blera u Velikoj Britaniji.

Džordž Soroš je danas izgubio uticaj i podršku Bele Kuće, FBI, dobrim delom i CIA, Pentagona, odnosno institucija sile i moći u Americi 2016. godine, dolaskom Trampa u Belu Kuću, a samim tim je izgubio i uticaj u NATO alijansi.

Danas uticaj Soroša u Americi je sveden na finansijski sektor, što je nedovoljno za globalni uticaj i globanli biznis kojim ima nameru da se bavi. Dolaskom Borisa Džonsona za premijera Velike Britanije uticaj Soroša i Rotšilda oslabiće u Velikoj Britaniji, ali i uticaj Toni Blera.

Boris Džonson ima Jermenske krvi u sebi. I ima negativan stav prema Turcima, Albancima i Pakistancima.

Boris Džonson će zameniti uskoro vrh MI6 i MI5 i krenuće obračun unutar Velike Britanije sa Albanskom i Pakistanskom mafijom.

Trenutna MI 6 i MI5 podržava Albance i Pakistance, međutim, Boris Džonson će dati značaj Indusima koji žive u Velikoj Britaniji i Londonu, a ne Pakistancima.

Tramp i Džonson će uskoro srušiti sa funkcije gradonačelnika Londona Sadik Kana, koji je Pakistanac.

Inače, Pakistanska mafija u Velikoj Britaniji, koju je pokrivao Sadik Kan je u saradnji sa Albansko-Crnogorsko-Srpskom mafijom plasirala falsifikovani Ukrajinski kancerogeni Marlboro, poreklom iz Kine, koji je u Jadranske luke stizao sa fakturom kao da su papuče u pitanju, gde se prepakivao u kutije plazma keksa i kao plazma keks plasirao na tržiste Velike Britanije .

Osnovni cilj Džordž Soroša je islamizacija Evrope i islamizacija Balkana i Crne Gore.

Džord Soroš je vesnik ideje da islam bude dominantna religija u Evropi, a ne hrišćanstvo.

Osnovni biznis Džordž Soroša je trgovina migrantima muslimanske veroispovesti sa Bliskog Istoka preko Balkana ka Evropi.

Kako više nema podršku države Amerike,Velike Britanije i Francuske, Džordž Soroš se okreće Kini i Aziji i pokušava da napravi novi biznis između Azije i Evrope, u kom pokušava da uključi niz malih država Zapadnog Balkana, čiji politički i policijski vrh kontroliše.

Džordž Soroš ima za cilj novi privatni biznis u kom Albanija i Crna Gora treba da budu kapije za ulazak narkotika (ekstazi,hemija,tablete) iz Azije ( Kina,Tajland) za tržiste Evrope, a u kom zdravstvo i farmacija trebaju da budu pokriće i platforma za tranzit narkotika.

Protiv Soroševih biznisa migranata sa Bliskim Istokom i protiv Soroševog biznisa narkotika sa Albanskom i Tajlandskom mafijom je država Amerika, NATO, Vatikan,Velika Britinija i Francuska, koje imaju za cilj da spreče islamizaciju i fašizaciju Evrope i koje su protiv da Kinesko-Tajlandska mafija plasira na tržište Evrope preko Crne Gore i Albanije, opasne po živote mladih u Evropi ekstazi tablete, kao i ostale vrste hemijskih supstanci i tableta iz Kine i sa Tajlanda.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane