https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna

Da li su ovo poslednje zločinačke aktivnosti Džordža Soroša i njegovih plaćenika sa Balkana

Ukidaju hrišćanstvo, uvode šerijat, truju narkoticima ...

Crna Gora je iznenada u kratkom roku pristupila Mini Šengen grupi i usvojila Zakon o slobodi veroispovesti koji je istog dana potpisao i predsednik Crne Gore. Šta se krije iza ovog poteza crnogorskog vladara. I ko je njemu šapuno da se tako ponaša.

Mersiha Hadžić

Zakon je donet iznenada, pod velikim pritiskom berzanskog špekulanta Džordža Soroša i albanske mafije. Odmah po izglasavnju zakona u Skupštini Crne Gore, uhapšeno je 17 opozicionih poslanika, a policija je bila spremna da reaguje što znači da je u pitanju bio veliki pritisak prema Crnoj Gori. I bio je postavljen i konkretan rok za usvajanje zakona, a vlast Crne Gore je pokazala odlučnost u donošenju ovog nesvakidašnjeg zakona.

Zakon o veroispovesti koji je usvojen u Skupštini Crne Gore, ima za dalji cilj otimanje od strane policije Crne Gore Ostroga i Cetinjskog manastira od Mitropolije cetinsko primorske i drugih bitnih svetinja, pljačku istih i proterivanje sveštenstva iz njih, kao i otimanje zemlje pored mora, koja je u vlasništvu Mitropolije cetinjsko primorske

Usvojeni zakon o veroispovesti u skupštini Crne Gore je akt odmazde prema Srbiji, koji je sproveden po nalogu Džordža Soroša i albanske mafije u Crnoj Gori, a zbog potpisanog sporazuma Srbije i Grčke o strateškom partnerstvu, kojim se zatvara mogućnost da Srbija prizna Kosovo i po kom se Srbija i Severna Makedonija otvaraju za tranzit roba iz pravca Grčkih luka, a zatvara se mogućnost tranzita roba iz Albanskih luka preko Severne Makedonije i Srbije.

Srbija je potpisala ugovor o stateškom partnerstvu sa Grčkom i time onemogućila i blokirala Mini Šengen inicijativu.

Džordž Soroš i albanska mafija hoće za odštetu od Crne Gore:

Manastir Ostrog koji treba da se izuzme iz MCP i da prihoduje u okviru Crnogorske pravoslavne crkve za račun albanske mafije.

Zemlju MPC pored mora koju treba da oduzme Crna Gora i ustupi Albanskoj mafiji

Ruku Sv Jovana Krstitelja kojom je kršten Isus Hrist, a koja čuva MPC u Cetinjskom manastiru, a koju je kraljica majka Ruskog cara Nikolaja Romanova, Marija Fjodorova poverila porodici Karađorđević na čuvanje.

Grupa iz Crne Gore je učestvovala u Parizu 2009. god u hotelu Ric Karlton u formiranju SNS i cepanju Srpske radikalne stranke i grupa iz Crne Gore je učestvovala i posredovala u pregovorima, par godina kasnije između Hašima Tačija i A.Vučića isto u Parizu, u hotelu Ric Karlton, vezanim za priznanje Kosova od strane Srbije.

Francuska obaveštajna služba DST ima snimke koji dokazuju zbog čega je i kako pocepana SRS dr Vojislava Šešelja, i zbog čega je nastao SNS. Francuzi imaju dokaze sa sastanka iz Pariza u kom je posredovala grupa iz Crne Gore izmedju H.Tačija i A.Vučića, a koji se tiče spremnosti Albanaca da plate novcem politički vrh Srbije za priznanje nezavisnosti Kosova, čime je samoproglašena nezavisnost Kosova od samih Albanaca, dovedena u pitanje.

Grupa iz Crne Gore je bila garant albanskoj mafiji da će Srbija priznati Kosovo, a zauzvrat albanska mafija je uvukla politički vrh Srbije u trgovinu narkoticima iz čijih prihoda se finansirao politički vrh Srbije u procesu priznanja nezavisnosti Kosova od strane Srbije.

Grupa iz Crne Gore je bila i posrednik između Srbije i UAE vezanim za biznise trgovine oružjem za potrebe ISIL Libije i Sirije, kao i Ukrajine, a gde su posrednici bili Muhamed Dahlan i Muhamed Rašid.

Iz prihoda biznisa narkotika u koji je uvučen državni vrh Srbije sa Albanskom mafijom i iz prihoda biznisa sa oružjem i narkoticima u kom su učestovali Emirati i S.Arabija, a u kom je učestvovao državni vrh Srbije, finansiran je državni vrh Srbije, a sa krajnjim ciljem da Srbija za račun i interes islama i muslimana, ali i albanske mafije, prizna nezavisnost Kosova, kako bi u nekom momentu i Palestina poput Kosova, zatražila priznanje Kosova i obe tzv. države Palestina i Kosovo postale članice UN.

Iza čitave ove aktivnosti i biznisa stajao je Bil Klinton, Toni Bler i Džord Soroš.

Pristupanje Crne Gore Mini Šengen grupi približava Crnu Goru Albaniji, i udaljava je od Italije, a usvojen zakon o slobodi veroispovesti je akt protiv Srbije, pravoslavlja i hrišćanstva (Vatikana).

Iza ideje da Crna Gora pristupi Mini Šengen grupi i iza Zakona o slobodi veroispovesti stoje interesi Džordža Soroša,Nemačke Minhenske fašističke grupe i albanske mafije.

Džordž Soroš je od 1987. do 2016. imao u Americi pozicije u Beloj Kući,CIA, FBI, Pentagonu, Finansijama itd. jer je taj period Američka politika bio vezan za podršku Islamu i muslimanima, kao i meksičkim kartelima, a na štetu hrisćana,Vatikana i Rusije.

Džordž Soroš je isterao Sicilijance i Napolitance iz Crne Gore pre 20 godina, a na njihovo mesto u Crnu Goru je doveo Natana Rotšilda i Albance.

Kad je Putin pre pet godina isterao Soroša i njegovu mrežu nevladinih organizacija iz Rusije, Soroš je kao odmazdu iz Crne Gore isterao Ruse i na njihovo mesto doveo Kineze.

Prvi političar u Srbiji, koji je bio na platnom spisku Soroša u vreme Miloševića je bio Radoman Božović i nije čudno što je Radoman Božović doveo Kineze ( Soroševe Kineze) u Crnu Goru, koji učestvuju u izgradnji auto puta i koji su Crnu Goru zadužili kod Kine za jednu milijardu dolara.

Džordž Soroš finansira Impičment protiv predsednika SAD-a Donalda Trampa. Džordž Soroš je protiv izlaska Velike Britanije iz EU i finansira novi Bregzit.

Džord Soroš je blizak ljudima administracije Klintona u Americi i Blera u Velikoj Britaniji.

Džordž Soroš je danas izgubio uticaj i podršku Bele Kuće, FBI, dobrim delom i CIA, Pentagona, odnosno institucija sile i moći u Americi 2016. godine, dolaskom Trampa u Belu Kuću, a samim tim je izgubio i uticaj u NATO alijansi.

Danas uticaj Soroša u Americi je sveden na finansijski sektor, što je nedovoljno za globalni uticaj i globanli biznis kojim ima nameru da se bavi. Dolaskom Borisa Džonsona za premijera Velike Britanije uticaj Soroša i Rotšilda oslabiće u Velikoj Britaniji, ali i uticaj Toni Blera.

Boris Džonson ima Jermenske krvi u sebi. I ima negativan stav prema Turcima, Albancima i Pakistancima.

Boris Džonson će zameniti uskoro vrh MI6 i MI5 i krenuće obračun unutar Velike Britanije sa Albanskom i Pakistanskom mafijom.

Trenutna MI 6 i MI5 podržava Albance i Pakistance, međutim, Boris Džonson će dati značaj Indusima koji žive u Velikoj Britaniji i Londonu, a ne Pakistancima.

Tramp i Džonson će uskoro srušiti sa funkcije gradonačelnika Londona Sadik Kana, koji je Pakistanac.

Inače, Pakistanska mafija u Velikoj Britaniji, koju je pokrivao Sadik Kan je u saradnji sa Albansko-Crnogorsko-Srpskom mafijom plasirala falsifikovani Ukrajinski kancerogeni Marlboro, poreklom iz Kine, koji je u Jadranske luke stizao sa fakturom kao da su papuče u pitanju, gde se prepakivao u kutije plazma keksa i kao plazma keks plasirao na tržiste Velike Britanije .

Osnovni cilj Džordž Soroša je islamizacija Evrope i islamizacija Balkana i Crne Gore.

Džord Soroš je vesnik ideje da islam bude dominantna religija u Evropi, a ne hrišćanstvo.

Osnovni biznis Džordž Soroša je trgovina migrantima muslimanske veroispovesti sa Bliskog Istoka preko Balkana ka Evropi.

Kako više nema podršku države Amerike,Velike Britanije i Francuske, Džordž Soroš se okreće Kini i Aziji i pokušava da napravi novi biznis između Azije i Evrope, u kom pokušava da uključi niz malih država Zapadnog Balkana, čiji politički i policijski vrh kontroliše.

Džordž Soroš ima za cilj novi privatni biznis u kom Albanija i Crna Gora treba da budu kapije za ulazak narkotika (ekstazi,hemija,tablete) iz Azije ( Kina,Tajland) za tržiste Evrope, a u kom zdravstvo i farmacija trebaju da budu pokriće i platforma za tranzit narkotika.

Protiv Soroševih biznisa migranata sa Bliskim Istokom i protiv Soroševog biznisa narkotika sa Albanskom i Tajlandskom mafijom je država Amerika, NATO, Vatikan,Velika Britinija i Francuska, koje imaju za cilj da spreče islamizaciju i fašizaciju Evrope i koje su protiv da Kinesko-Tajlandska mafija plasira na tržište Evrope preko Crne Gore i Albanije, opasne po živote mladih u Evropi ekstazi tablete, kao i ostale vrste hemijskih supstanci i tableta iz Kine i sa Tajlanda.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane