Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Naprednjačka predsednica Opštine Savski Venac

Irenina vremena

Irena Vujović, sadašnja predsednica Opštine Savski Venac je izdanak stare komunisticke porodice. Đorđe Višekruna je Irenu detaljno opisao u svom čuvenom intervju na Balkan Info. Ovo su nove informacije o liku i delu ove naprednjačke starlete

M. Hadžić

Irenin ujak je osvedočeni komunistički zločinac i krvnik Sava Kovačević, koji je ubio na hiljade nedužnih Srba i Crnogoraca.

Ni, njen otac nije ništa bolji.Uhapšen je u noći ubistva Arkana i posle toga je otišao u Moskvu, gde je preminuo pre 3 godine.

Porodica Vujović je ekstremno bogata.

Poseduju veliku kuću na Dedinju,u ulici Đorđa Radojlovića 7a, koju izdaju indijskoj ambasadi, od kada je Irena postala predsednica opštine Savski Venac.

Sada žive,u takođe, velelepnoj kući na Dedinju, na uglu ulice Mladena Stojanovića i Malog Radojice, preko puta restorana ,,Amigo''.

Kuća ima dva sprata, veliko dvorište i veliku garažu za najnovije automobile marke ,,Honda'', koje porodica Vujović vozi.

Ali, ko je Irena?

Već u osnovnoj školi je bila vrlo problematična-slab đak, prosta, agresivna i bahata prema profesorima.

Upisom u Četvrtu beogradsku gimnaziju na Dedinju, počinje da ispoljava svoj pravi karakter i ličnost.

Druži se sa decom ekstremno bogatih roditelja i polako ulazi u sebi ravno društvo.

Biva vrlo vesela i promiskuitetna, momke je menjala brže nego čarape.

Ova priprosta, priglupa i nasilna devojka je oko sebe okupljala sve sam šljam, kriminalce i probisvete.

U gimnaziji upoznaje Tijanu Maljković, sadašnju sekretarku u Privrednoj komori Srbije, zaduženu za turizam.Ta notorna alkoholičarka postaje Irenina nerazdvojna drugarica.Tijanin otac je Nebojša Maljković, ex direktor ,,Dunav osiguranja'' u vreme JUL-a i SPS-a.

Bahate,priproste i primitivne, postaju konkubine deci dedinjskih buržuja.

Završivši gimnaziju, ona upisuje fakultet ,,Megatrend'' i postaje kuma sinu tadašnjeg rektora. Ali, videvši da Irena njegovog sina uvlači u problematično društvo, svoga jedinca distancira od ove starlete. Šta reći, kada joj je jedno vreme nerazdvojna drugarica bila bivša misica Sanja Papić. One jako mnogo vremena provode u ,,Caffee caffee-u'' na Senjaku, mestu gde se skuplja najveći ološ u Srbiji.

Irena Vujović postaje i kuma Jeleni Šikanji, koja se udala za vođu navijača ,,Crvene zvezde'' Marka Vučkovića sa Senjaka. A 2008-e godine učlanjuje se u SNS.

Tada počinje da se druži sa sinovima Tomislava Nikolića, koji su se doselili na Dedinje, kupivši kuću na mestu, gde su komunisti pobili stotine nedužnih građana od 1944-1945. godine.

Dolaskom SNS-a na vlast, ova starleta postaje poslanica u Skupštini Srbije. Već tada počinje da preti komšijama i maltretira svakoga ko je popreko pogleda, preteći kriminalcima i batinašima.

I 2014-e godine postaje pomoćnica Siniše Malog,Tada postavlja svoju drugaricu Tijanu Maljković za gradskog sekretara za turizam.Tijana voli turizam, a naročito da strancima predstavlja našu domaću rakiju.

Tada njena majka, brat i sestra dolaze u posed najnovijih ,,Honda'' automobila i džipova.

Svo drveće, staro preko 50 godina su oko svoje kuće posekli, preteći komšijama.

Radnike ,,Gradskog zelenila'', ,,Infostana'', ,,Vodovoda'' ... dovode i iživljavaju se nad njima, i kada imaju i najmanji problem. Neretko ih i tuku i ponižavaju, kao najgoru stoku, preteći im otkazom, ako ne urade ono što se od njih traži.

Asvaltiraju dvorište, iscrtavaju parking u ulici Mladena Stojanovića, zabranjuju parkiranje kod njene kuće.

Irena postaje i ljubavnica Siniše Malog, zbog koje se ovaj razvodi od svoje žene Marije. A 2016-e godine Irena postaje predsednica Opštine Savski Venac!

Danima su se iz njihovog dvorišta čuli urlici, psovke i ljutnja što nije izabrana za gradonačelnicu Beograda.

Od prvog dana počinje da se krvnički iživljava nad zaposlenima u ovoj opštini.

Ljude od 50 i više godina izbacuje iz opštine na ulicu, a dovodi i fiktivno zapošljava desetine svojih drugarica, koje nemaju ni dan radnog staža. Iživljavaju i šikaniraju zaposlene kao robove.

Za načelnicu opštinske uprave postavlja bivšu članicu LDP-a Aleksandru Kuzmanović. Ova nervna bolesnica se do krajnih granica iživljava nad zaposlenima.

Šefica kabineta Irene Vujović je nasilna i bahata Daša Belić. Jedina preporuka za ovo mesto je prijateljstvo sa njenom sestrom Jelenom.

Članovi opštinskog veća su alkoholičari i narkomani Uroš Trpković i Strahinja Kukić, propalice sa Vračara i Topčiderskog brda.

Irena 24 sata dnevno na raspolaganju ima vozača i službeni auto. O našem trošku, naravno.

Na sebi ima najskuplju garderobu-tašne od 5.000 evra, luksuzne satove kao stan u Beogradu, bunde od nerca ...

Nikada iste stvari ne nosi duže od jedne nedelje.

Njena sestra Jelena je bila kuma na venčanju ćerke Dragana Džajića i brata Ane Ivanović, koji je uhapšen 2008-e, pod sumnjom da je opljačkao desetine miliona evra iz ,,Crvene Zvezde''.

Na opštini Savski Venac niko ne sme da spomene ime ove spodobe. Ko se to usudi, na vrata, pišu mu se lažne prijave komunalne policije, a neretko i direktno preti i zastrašuje.

Ona ne namerava da ovde stane,već želi da postane gradonačelnica, a kasnije i predsednica Vlade!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane