Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

U filijali Stari Grad Uprave za trezor

Za nju je kavez

Početkom 2017. je, partijskim mešetarenjem, došla na direktorsko mesto sadašnja direktorka Vesna Korać. Kadar G17 koji je preleteo u SNS.

M. H.

Počela je u startu sa zloupotrebama sistema video-nadzora, kojim su pokrivene i šalter-sala i sprat gde su kancelarije ostalih službenika. Uz zloupotrebu video nadzora (i nesuvisle komentare ko šta doručkuje, ko s kim ide na pauzu, i sl.) i uobičajeno spletkarenje i ogovaranje, počelo je i prisluškivanje službenih telefona u kancelarijama, kao i internet sobraćaja uključujići i službene mejl-naloge.

Osoba koja joj u tome pomaže, plus što cinkari druge zaposlene, je Dušan Banjac, nesuđeni načelnik i "kadar" G17. Poznat po nezakonitom otuđivanju kancelarijskog nameštaja, razne tehnike, namernom pravljenju štete u prostorijama zgrade i izmišljanju nepotrebnih građevinskih i zanatskih radova. On, direktorka filijale, pre dve godine penzionisana načelnica i njen sin odgovorni su i za nezakonito zapošljavanje većeg broja ljudi iz G17, ali i veliko manipulisanje kadrovskim podacima počev od 2017.

Pred novogodišnje praznike, 30. i 31.12. došlo je do raspada sistema za elektronsko plaćanje ESPP preko koga javne i državne firme vrše novčane transakcije. Došlo je prvo do velikog zagušenja, a kasnije i do prestanka rada sistema, pa je zato svim firmama-budžetskim korisnicima sugerisano da svoje naloge za plaćanje donesu na nekom medijumu u matične filijale, kako bi se uneli direktno u platni promet.

Organizacija obaveštavanja tih firmi je bila katastofalna - prvo je govoreno da sistem ESPP ne radi, zatim da ponekad proradi i na kraju, da sistem radi u potpunosti, pa mogu svoje naloge da unose onlajn.

Haos u obaveštavanju korisnika je doveo do toga da su, kako se pokazalo posle praznika, nalozi jednog velikog bužetskog korisnika (naziv nije bitan) duplo uneti, što znači da je sa njihovih računa novac duplo skinut.

Organizatori ovog haosa u filijali Stari Grad su njihova već pomenuta direktorka, obe načelnice ali i dvojica samoukih administratora IT (M Milovanović i D Stanić).

Na osnovu specifikacije duplo unetih naloga koje je ta oštećena firma posle praznika dostavila, izgleda da je duplo učitavanje naloga urađeno u samoj filijali a jedini koji su to mogli da urade su već pomenuta dvojica "administratora".

Ukupno je duplo uneto preko 200 naloga čija je vrednost skoro 90 miliona dinara. Još gori haos je nastao u Centrali trezora.

U njihovom IT-ju se nije znalo ko šta i kako treba da uradi.

Grupa za mreže ne zna zašto je mreža zagušena, grupa za servere ne zna zašto aplikacije sporo rade, a grupa za obradu ne zna koje od dostavljenih podataka treba da oflajn učita u platni promet.

Njihova sadašnja načelnica (I. Vulović) ni posle tri godine nije ušla u posao. Zato joj i dan-danas "asisitira" bivši načelnik, inače penzionisan još pre 3 godine.

Za bolje razumevanje situacije, u samoj centrali su se od maja do septembra 2019. dogodile velike kadrovske prome-ne. Pod čudnim okolnostima je ostavke podnelo i firmu napustilo 10-ak direktora i pomoćnika, plus pet načelnika (kažu, kadrovi B. Tadića)...

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane