Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Vučićevo kriminalno povezivanje sa pogrešnim ljudima u pogrešno vreme

Treba ga što pre svezati

Od kada je postao prvi potpredsednik Vlade Srbije Alekasandar Vučić je svakodnevno uzvikivao da je stekao nove prijatelje, da Srbiju povezuje sa svetskim kompanijama, centrima moći, državnicima, grlio se i ljubio sa šeicima, šenlučio sa uglednim gej političarima u Jajincima. Obećavao je i obećavali su nam kule i gradove. Ispostavilo se da je njegovo povezivanje bilo sasvim pogrešno, da je Srbiju doveo do uništenja, a sebe i kartel u situaciju da ih svežu.

Milica Grabež

Vlada Srbije donela je 30. januara niz uredbi koje omogućuju masovno useljavanje migranata, njihov smeštaj, izdržavanje, dobijanje državljanstva, otimanje imanja i kuća od građana koji u njima nisu stalno nastanjeni...

Na čelu Vlade Srbije je državljanka Hrvatske Ana Brnabić, a poznata su i imena ostalih ministara, koji su glasali za usvajanje ovih surovih i zločinačkih propisa koji dovode Srbiju u stanje nestajanja.

Ako preživimo ovu zločinačku Vladu, premijerka i ministri moraju biti privedeni zakonu, na doživotni zatvor, moraju se njihova imena ugraditi u udžbenike, da generacije uče o zločincima koji su izdali zemlju. Ako Bog da, ako dođe do opšteg ustanka, njihovo delovanje treba odmah skratiti.

Ove hulje izvršavaju zahtev šizofrenog diktatora da ispuni svoje obećanje dato Angeli Merkel, odlazećoj nemačkoj kancelarki, koja je za vreme svojih mandata od Nemačke stvorila Četvrti rajh.

Vučić je prihvatio da iz Nemačke, u Srbiji, zbrine oko 600.000 migranata, kojima je uskraćen azil, jer su proglašeni kao opasni po bezbednost Nemačke. A to je od njega tražio i Džordž Soroš.

Od ovog sumanutog povezivanja Vučića sa Sorošem, sa Merkelovom, sa šeicima i Arapima može nas, od nestanka, spasiti brzo vezivanje šizofrenog Vučića i njegovih ministara.

Tog 30. janauara Ana Brnabić i ministri iz njene Vlade glasali su da naša ognjišta, njive, voćnjaci, pašnjaci, mogu biti oduzeti i dati migrantima, da im moramo ustupiti škole, mesne zajednice, zemljište da podižu džamije... Ana će posle toga pobeći u beli svet, sa hrvatskim pasošem. Trebaće nam vremena da je pronađemo i kaznimo, na način kako to zaslužuju zločinci, poput ove spodobe.

Svi Vučićevi poslovi su bili isključivo kriminalne priode.

Saradnja sa Arapima, Kinezima, Severnokorejancima, Turcima, bila je isključovo zasnovana na njegovom privatnom biznisu i pohlepi, a na štetu građana.

Poslanici SNS-a i danas telale u Skupštini kako migrantima treba da omogućimo najbolje uslove za život. Jedna poslanica u tome prednjači, pa predlažem da kada Vučić padne, ovu ženu odvedemo u izbeglički centar u Obrenovcu i pustimo je da pomogne migrantima da osete miris ženskog tela. Da im ona izađe u susret.

Svetska zdravstvena organizacija je proglasila epidemiju Korona virusa i odredila mere koje treba da preduzimaju lokalne službe. Svaka država kontroliše uvoz robe i ljudi iz Kine, karantin je određen na 14 dana.

Srbija ne mari za to. Autobus s turistima iz Vuhana nesmetano je prošao kroz Srbiju, Kinezima je samo izmerena temperatura na granici. To nije dovoljno da bi se otkrio virus, jer svaki pacijent može da temperaturu obori s običnim paracetamolom ili sličnim lekom.

Rusija je zabranila uvoz svih telefona iz Kine. Kad bi to Srbija uradila, a morala bi, propao bi posao Nenada Kovača, zvanog Neša Roming, i njegovog direktora, Vučićevog bivšeg kuma Nikole Petrovića.

Zlatibor Lončar je na Pinku rekao da je Vučić "dao državu svojim saradnicima, koji nisu znali ni gde je levo, a gde desno, a sad se ponašaju kao da je Srbija njihova dedovina, rade šta hoće i misle da im niko ništa ne može".

Lončarevo priznanje ne optužuje samo bahate naprednjačke šerife, nego i njega lično, a naročito Vođu.

Prošle nedelje je održana sednica Upravnog odbora RTS-a. Predsednik UO, Vladimir Vuletić, nije dozvolio da bude raspisan konkurs za direktora i glavnog urednika Informativnog programa, iako to zakon nalaže.

To pokazuje da Vučić želi da Dragan Buljošević i Nenad Lj. Stefanović, kao proverene sluge, opušteno vode izbornu kampanju, da vode besomučnu propagandu naseljavanja islamskih migranata u Srbiju, koji treba, za inat Vašingtonu, stvore kalifat u Evopi, odakle mirno mogu rušiti sve evropske vrednosti, pa i američke ambadsade, privredna predstavništva. I Buljošević i Stefanović su, kao proverene ništarije, spremni da služe do smrti smrtnom Vođi.

Na izgradnji pruge Beograd - Novi Sad i Koridora 11 radili su građevinski radnici iz Indije. Posle nekoliko neuspešnih štrajkova, nedavno su uspeli da pobegnu iz Srbije.

Firma "Nikolić doo" iz Kraljeva ostala im je dužna dve i po plate, ali Indijci su srećni što su uspeli da se izvuku iz ove tragične zemlje. To pokazuje u kakvom stanju je Srbija.

Poremećeni Vučić je pred samim krajem. Treba ga što pre svezati, da ne sahrani državu Srbiju i njene građane, a evropskim državama stavi nož pod grlo.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane