Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Genetski modifikovani diktatori

Milovan Brkić

Ova, 2020. godina je prestupna. Te 2000-te, prestupne godine, pao je s vlasti srpski diktator Slobodan Milošević.

Oborili su ga pobunjeni građani, podržani sa 70 miliona dolara koje su tadašnje američke vlasti, na čelu sa predsednikom Klintonom natrpale u džepove lidera Demokratske opozicije (DOS) i podmitili ključne ljude u vojsci da ćutke posmatraju rušenje diktatora.

Predhodno je gospodin Milošević od strane američke administracije opisivan kao ''faktor mira i stabilnosti na Balkanu''. Sve masovne demonstracije građana protiv njegove vlasti propale su. Bile su rasturane, građani premlaćivani, opozicionari hapšeni... Vašington je na ovo zlo ćutao.

Onda su nas ti isti bombarovali te 1999. godine, okupirali Pokrajinu Kosovo i Metohiju.

Uspeh je ugrozio mnoge koji su srećni sa svojim neuspesima, kakav je bio Slobodan Milošević.

Potom su nas ''oslobodioci'' iz Vašingtona častili, zamenili su diktatora. Doveli su nemačkog đaka Zorana Đinđića, da zvarši njihove projekte, da nas skuva kao žabe, a da ne zakrekećemo.

Svi neprijatelji su isti. Opasni su samo oni neprijatelji koje ne možete prepoznati, tvrdio je francuski general De Gol.

Željni slobode, nismo stigli da prepoznamo neprijatelje. Bili su slatkorečivi. Sve su obećavali i sve su nam uzimali. Železaru Smederevo, duvansku industriju u Nišu i Vranju, sve ono čime smo punili budžet Srbije.

Kada zaposlite ljude koji su pametniji od vas, dokazali ste da ste pametniji od njih. Ali pokojni Đinđić se okružio mladim, neškolovanim, nekompetentim sledbenicima. Hteo je da mu se dive. Taj njegov projketat i danas traje.

Berzanski špekulant Džordž Soroš, Rotšildovi i klika iz Demokratske stranke stavili su sve svoje projkete na sto, da zgaze Evropu, kao stecište bele rase.

Na Balkanu su uspostavljeni totalitarni režimi, sa krvavom diktaturom.

Latinoamerički diktatori su puštali krv svom narodu. Zarad ciljeva koje su im gospodari iz Vašingtona i Volt Strita postavili. Ekonomske ubice su bile surove.

Pred kraj prošlog veka dovedeni su i na Balkan, a i u Evropi, modifikovani diktatori. Genetski modifikovani. Bespogovorno su izvršavali sve naloge Soroša, Rotšilda, Klintonovih... Surovo su pljačkali svoje države. Učinili su od njih koncentracione logore.

Iz Berlina nas je Hitlerova biološka kćerka Merkel davila, da nam oči iskaču. Balkan radi, Nemačka se sladi.

Nada se probudila dolaskom predsednika Trampa u Belu kuću. Moćna Amerika je odlučila da svojim građanima vrati američki san.

Nije bilo lako ostvariti viziju predsednika Trampa. Otpori u Sjedinjenim Državama promenama su užasni. Samo zahvaljujući podršci oružanih snaga, službi bezbednosti i građana, administracija je uspela da krene napred.

Predsednik Tramp je spotican na svakom koraku. Od Kongresa, od senatora, od Demokratske stranke, njenih medija, od Holivuda... Od najbližih saradnika. Sav taj svet se plaši za svoje privilegije, za novac, kojim ne znaju šta više da rade.

I dok je predsednik Tramp trpio udare i izdaju od najbližih saradnika, od prijatelja Džona Boltona, od državnog sekretara Majka Pompea, američke službe su opkoljavale špekulativne poslove Soroša, Rotšildovih, diplomata koji su rovarili protiv nacionalnih interesa.

Na red su došli i Soroševi genetski modifikovani diktatori sa Balkana, iz Evrope, iz Latinske Amerike.

Podržani nalozima federalnih sudija, DEA, FBI-a, Agencija za sprečavanje pranja novca, NSA ... su prikupljali podatke i ulazili u trag milijardama evra i dolara koje su diktatori iz Balkanskih zemalja, podržani iz Stejt Departmenta, od Soroša, Rotšilda i njihovih eksponenata, otimali od građana, prebacivali ih u crne tokove, da sa tim novcem porobe i Sjedinjene Države, njene građane, institucije, oružane snage, da ih stave u službu ovih protuva koje žele da porobe svet.

Počelo je čišćenje Balkana. Snažnu ulogu imali su službenici DEA koji su presekli puteve trgovine narkoticima. Sukobili su balkanske diktatore sa narko kartelima, koji su im isporučili više od 70 tona kokaina, koje sada moraju da plate. FBI je ušao u trag trgovini oružjem, migrantima, belim robljem...

Balkanski diktatori očekuju da će ih odneti ova, prestupna godina.

Tok događaja u životu ne zavisi od nas, nikako ili vrlo malo, ali način na koji ćemo događaje podneti zavisi u dobroj meri od nas samih, dakle na to treba trošiti snagu i obraćati pažnju.

Spremno krenimo u susret događajima koji predstoje.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane