Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Do koske

Da li je Angela Merkel nosilac ''konačnog rešenja srpskog pitanja''

Po treći put na Srbiju

Treća je -sreća, kažu. U dva svetska rata Srbija je pregažena od Nemaca.Nepodnošljiva lakoća zaborava dovela nas je dotle da će nas Švabe iz trećeg pokušaja zbrisati sa lica zemlje.Taj zločinački plan Angele Merkel, za koju upućeni centri znaju da je klonirana kćerka Adolfa Hitlera, pred punim je ostvarivanjem!

Milovan Brkić

Gospođa Merkel i likom podseća na Adolfa Hitlera. Njena biografija je obavijena velom tajne. Njeno rođenje, odrasrtanje, vaspitanje, bračne prilike i neprilike, pa sve do iznenadne drhtavice, koja je obuzima poslednjih meseci, a koja je utvrđena i kod Hitlera, pokazju njihovu genetsku bliskost.

Mog dedu su okupacijom Srbije 1941. godine, kvinsliške vlasti odredile da ide na prinudni rad u Nemačku.

Po povratku, nakon oslobođenja, deda je pričao da je radio na imanju jedne nemačke porodoice. I ako su pravila bila stroga, gazda se prema njemu i ostalim odnosio sa poštovanjem. Deda se teško razboleo, odmah je dobio lekarsku pomoć. Operisan mu je tumor na mozgu. Operacija je uspešno izvršena i ako su nad bolnicom nadletali saveznički avioni. Deda je imao poštedu od rada, mada su ga svrbile ruke, da radi, ali nije mogao, jer su tako lekari odlučili.

A u Srbiji bi nemački vojnici, kada bi dolazili da uzimaju, odnosno da oduzimaju hranu, žito, stoku, kada bi baba pokazala pismo dedino iz Nemačke, odmah prekidali plenidbu.

Kvislinška Vlada generala Milana Nedića poslala je, nakon okupacije Srbije, pobedonosni izveštaj Hitleru. "U Srbiji je ostvareno konačno rešenje jevrejskog pitanja''! Zbog toga nas jevrejski intelektualci i danas mrze iz dna duše.

Slilčnu izjavu je ovih dana svojoj voljenoj kancelarki Angeli Merkel izdeklemovao i srpski kvisling Aleksandar Vučić.

Vučić je naglasio da očekuje da do 2028. godine u Srbiji bude izjednačen broj dece migranata i starosedelaca! A gospođa Merkel je naumila da u Srbiju vrati milion migranata, koje je, oberučke prihvatala i pozivala da dođu u Nemčku, da se skuće! Sada ih vraća u ''svoju domovinu'', da u Srbiji stvore kalifat, odakle će bušiti Evropu i pretiti svetu.

Po nalogu Džorža Soroša, Rodtšildovih i vođa Demokratske stranke iz Vašingtona, mafije saVolt Strita, gospođa Merkel je prihvatila da trećesvetizuje Evropu. Da stecište bele rase i hrišćanske kulture pretvori u prostor na kojem će Isusa zameniti prorok Muhamed.

Pod još nama nepoznatim okolnostima stotine hiljada radno sposobnih mladića krenulo je iz Avganistana, Pakista, Sirije, Irana, Iraka prema Evropi...

Srpski diktator je s nepodnošljivom lakoćom, a po nalogu Merkelove, migrante nahranio, odmorio i slao na put za Nemačku, Austriju, nordijske zemlje...

Padom administracije ''demokrata'' u SAD-u, gospođa Merkel je pokušala da ostane u sedlu, nadajući se brzom padu predsednika Trampa. Prevarila se.

Nemci su končano pokazali svoje pravo lice. Uvek, ali uvek, u svakoj prilici, podržaće, iz sveg glasa one koji ih vode u pljačke, u pokoravanje drugih. I ako su, pojedinačno, marljivi, radni, pristojni ljudi, Nemci lako podržavaju one koji ''uvode rad, red i stegu''.

Velikom koalicijom između dve najjače pratije, Merkelova je izvršila udar na demokratske institucije, okupirala je medije, uvela cenzuru, gebelsovsku propagandu o potrebi da dva miliona migranata ''spasu Nemačku od bele kuge, da nadomeste radnu snagu...''.

Dolazak Hitlera na vlast u Nemačkoj finanisrali su, uglavnom, Jevreji i industrijalci iz SAD-a, a Ford ponajviše.

Angelu Merkel je iznjedrila američka administracija, nakon što je Bil Klinton naredio surovo bombardovanje Srbije. Na vlast je u Srbiju doveden nemački đak, Zoran Đinđić. Nemcima su SAD-e pepustile Balkan, da uvedu red.

Nemačka okupacija Balkana je surova. Počev od Grčke, do Srbije, Nemačka je opljačkala balkanske zemlje za nekoliko stotina milijardi evra! Grčka, Bugraska Maćedonija, Srbija, Albanija, Crna Gora, BiH, pa i Hrvatska, opelješene su do gole kože.

U najteži kriminal Merkelovu je uveo ruski predsednik Vladimir Putin. On joj je nameštao da pljačka ruske tajkune, počev od Hordokovskog, do ukrajinskih lidera Julije Timošenko, gruzijskog diktator Mihaila Sakašvilija... Ruske banke su bile posrednici u transferu novca, do banka u arapskim državama, koje nisu pod američkom kontrolom.

Onda su njeni đaci mali Milo, mali Aca, Hašim Tači, Edi Rama, Cipras i Zaev, prinosili mami Huaniti darove, kao '' mali znak pažnje''.

Sa životinjskom ostrašćenoću srpski diktator Aleksandar Vučić je pokušavao da zgazi državu na čijem je čelu postavljen.

Angela Merkel je, takođe, računala na njega. Vučić je bio ''fino dete''. Ona ga je uvek podržavala, javno hvalila, pretila Srbiji svim i svačim, ali ne i njemu. On je za nju bio neko i nešto, ona je za njega bila ceo svet!

Sve što je gospođa Merkel činila u odnosu prema Srbiji, bilo je zlonamerno. Pažljivo isplanirano, a sve sa ciljem da se država Srbija rastoči i Nemci iz trećeg puta satru ovaj narod.

Vučič je bio odličan za ulogu Milana Nedića. Nenadmašno je to izvršio.

Uvidevši da su njene raširene ruke za milione migranata iz Azije, Bliskog istoka i Afrike, umorne od packi koje dobija od svojih građana, Merkelova je odlučla, da za života, a pri kraju je, migante vrati u Srbiju. One koje je nemačka služba bezbednosti označila kao agresivne, primitivne i verski zatucane, Merkelova dovodi u Srbiju.

Vučićev kartel će im dati naše kuće, imanja, njive, pašnjake, daće im novac iz buđžeta.

Na čelu Vlade koja će taj zločinački poduhvat da izvede je Ana Brnabić, državljanka Hrvatske, lezbejka koju zanima samo lagodan život, novac, slava i provod.

U glavi šizofrenog Vučića je plan gospođe Merkel, da se bez ispaljenog metka uništi jedna stara evropska država.

U Srbiji, danas, živi manje od šest miliona ljudi. Dva miliona se vode kao državljani, ali su decenijama državljani SAD-a, Kande, Novog Zelanda, Australije i mnogih drugih država širom planete.

Nameran da dovede milion migranata, ne starijih od 30 godina, Vučić planira da prislinom propagandom natera srpskinje da migrantima rađaju decu, bez prava utvrđivanja očinstva.

On smatra daće za samo 8 godina migranti napraviti isti broj dece kao i svi ostali građani Srbije!

Šta nam preostaje. Uzmimo puške u ruke. Trebaće nam dobro oko i da nam ne zadrhti ruka, dok budemo branili naše kuće, ognjišta, imanja, polja...

1

Ni njima nije lako, nama još teže

Za sada migranti izazivaju velike probleme kod građana Srbije, koji žive pored reke Drine. Selo Brasina, kod Malog Zvornika, je izloženo svakodnevnom nasrtaju po stotinu migranata na njihove kuće i imanja. Neki od njih žele da odu u Republiku Srpsku. Dok čekaju da pređu Drinu, oni bi da nešto i pojebu. Policija se brani od poziva građana tako što tvrdi da je za njih nadležna granična policija, a granična policija odgovornost prebacuje na kriminalističku policiju, koja istražuje nasilje.

I građani u Vojvodini su na meti migranata. Vlast ih podstiče da pljačkaju napuštene kuće i staračka domaćinstva, uz podršku policije!

Oko subotičkih sela seljaci se samorganizuju i drže straže. Moraju oružjem da se brane.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane