Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

MIGRANTI

Branko Dragaš

Nismo mi, Srbi, krivi za migrantsku krizu.Nismo je izazvali i nismo ni odgovorni za sudbinu migranata.

Naročito kada znamo da smo mi, u jugoslovenskoj krizi devedesetih godina prošlog veka, bili proterani sa vekovnih ognjišta i razasuti po čitavom svetu, zbog nakaradne i pogrešne politike bahatog Miloševića, koga neki danas, zbog veleizdaje Vučića, pokušavaju da odbrane i amnestiraju.

Naš nacionalni problem, punih sto godina, problem koji nas vodi iz jedne nacionalne tragedije u drugu, gde gubimo drevne teritorije i biološki nestajemo, nalazi se u tome da imamo nedoraslu, nezrelu, infatilnu i glupu političku elitu, koja ne vidi dalje od svog džepa.

Najveći krivac za naše strdanje u poslednjih sto godina je upravo ta naša neprosvećena i tupava politička elita, koja donosi katastrofalne nacionalne odluke i koja nas, ukoliko se takva politika nastavi, sigurno vodi da završimo pod jednom osušenom šljivom.

Ništa se nije u toj sumanutoj i neodgovornoj politici promenilo do danas, kada na vlasti imamo Uzurpatora, Veleizdajnika i Lažova, koji je u sebi objedinio sve najgore osobine svih srpskih vladara.

Kada je izbila migrantska kriza i kada su migranti dovedeni na granicu Srbije, bilo je svakom pametnom čoveku, koji razmišlja svojom glavom, jasno da je čitava ta migrantska kriza pokvareno smišljenja da se kazni Evropa, zbog njene imperijalne i kolonijalne politike, napisao sam nekoliko tekstova i na društvenim mrežama sam dao intervjue,tražeći od zvanične vlasti u Beogradu da ne dozvole ulazak migranata u Srbiju, kako ne bismo upali u opasnu zamku velike prevare koja nam se sprema.

Naime, nakon Prvog velikog klanja, izvesni airstokrata evropsko-japanskog porekla, grof Kudenhov Kalegri izlaže u svojoj knjizi iz 1925.godine „ Pan -Evropa", „ Borba za pan -Evropu" i „ Praktični idelaizam" da treba da dođe do radikalne izmene evropskog stanovništva, društva i politke.

Evropljani bi trebali, prema toj njegovoj viziji, da se stope sa afričkim negroidnim stanovništvom kako bi se napravila nova, mešana rasa, poput rase starih Egipćana, koja ne bi imala istorijsko utemeljenje i bila bi porobljena od starne intelektualne aristokratije,koja bi upravljala tom, podložnijom za upravljanje, novom rasom.

Tu upravljačku aristokratiju trebala bi da čini rasa gospodara - Jevreji. Granice bi bile srušene, nacionalni suverenitet i identite ne bi postojali.Mešana rasa bi bila sa nižim stepenom inteligencije i nacionalne kulture bi bile uništene, kako bi se lakše sa porobljenima vladalo.

Kalegri se smatra jednim od duhovnih osnivača EU i on je predložio da Betovenova „ Oda radosti" postane himna ujedinjene Evrope, što je i prihvaćeno. Njegovo stanovište o demokratiji je da demokratija predstavlja „ bedni međuperiod" između dve velike ere koje se smenjuju, era aristokratije mača do ere aristokratije duha.

Za ove svoje rasističke ideje Kalegri će dobiti veliku materijalnu pomoć od milionera Maksa Varburga i porodice Rotšild. Tako je udaren temelj dugoročnom planu masovnih migracija.

To je potvrđeno i na skupu liberalnih američkih protestanata u martu 1942.godine, njih su isto podžavali fondacije Karnegi, braća Rokfeler i Ford, koji su izneli plan da se ostvari opštesvetska sloboda imigracije, tako da svako može da se seli gde hoće, jer će svetska vlada da brine o svima i tako omogućiti stvaranje pravednog i trajnog mira.

UN su 2000.godine razmatrale svetsku populacionu politiku i izdale dokument u kome se zaključuje da je potreban stalan priliv stanovništva iz Afrike i Azije u ostarelu i onemoćalu Evropu, kako bi se obezbedio bilans između starosnih grupa i kako bi se obezbedila radna snaga za izdržavanje tolikog broja penzionera.

Prema planu Velikog Brata broj stanovnika Evrope bi sa 728 miliona Evropljana, koji žive na kontinentu, pao 2050.odine na 600 miliona stanovika. Nemačka bi sa 83 miliona stanovnika pala na 59 miliona.

Trenutno udeo stranaca u radnoj snazi EU iznosi - 25% i taj procenat se iz godine u godinu uvećava.Kada se pogleda polna struktura migranata koji su došli u EU : 72% su muškarci starosti između 18 i 25 godina, žene su - 13% i deca su 15%. U EU je, prema poslednjim podacima, došlo oko 1,5 milona migranata i svedoci smo sukoba civilizacija, koja se neminovno dešava u Evropi.

U prošloj godini je samo u Nemačkoj preko 40.000 devojaka i žena napadnuto od strane migranata i sve veći je sukob kako rasa, tako i vera. Kada se sve ovo zna, onda je bilo potpuno nerazumno što je Vučić, ponizno se i kukavički dodvoravajući fašistima iz Brisela, takva ljigavost, beskičmenjaštvo i ulizivanje nije zabeleženo u srpskoj istoriji, oberučke prihvatio migrante, ponudio im da nasele Srbiju i javno izjavio da će se izjednačiti broj migranata sa brojem našeg naroda koji se godišnje iseljava iz Srbije, broj koji se iseljava je dostigao 70.000 radno spsobnog stanovništva što mora da napusti zemlju, jer ne mogu da prežive Vučićevo ekonomsko reketiranje, guljenje i pljačkanje sopstvenog naroda.

Uzurpatoru je potpuno svejedno što mu se narod iseljava i što se useljavaju migranti, on je obnevideo od toga da se dopadne Briselu da je spreman, kao svi konvertiti i veleizdajnici, da uništi državu i narod.Njegove namere da se uništi Srbija i da se biološki istrebe Srbi su sastavni deo vekovne politike naših istorijskih neprijatelja, koji su u Vučiću i njegovoj kriminalnoj bandi dobili poslušne izvršioce ovog paklenog plana.

Tajno potpisivanje Dablinskog ugovora i Marakeškog sporazuma, kojima se veleizdajnička vlast u Beogradu obavezala da će Srbiju naseliti do milion migrantima, najbolje svedoči u kakvom se opasnom stanju nalazimo i kakva teška tragedije nas očekuje ako ništa ne budemo preduzeli.

Globalni sporazumom o upravljanju migracijama nisu potpisali SAD, Italija, Austrija,Mađarska, Slovačka, Češka, Slovenija i Bugarska, ali su zato potpisali Vučićevi mrljavi ministri i mucava i arogantna premijerka.

Pa, šta je trebalo onda da preduzmemo?

Objasnio sam na samom početku migrantske krize da smo trebali da sačekamo migrante na granici prema Makedoniji sa 200 šlepera hrane, vode, odeće, obuće i lekova i da im tako pomognemo, ali da im ne dozvolimo da uđu u Srbiju, jer su već bili u EU, Grčka je članice EU, pa su mogli preko drugih članica EU, Bugarske, Rumunije, Mađarske, Slovačke, Austrije i Češke da se dokopaju Nemačke, gde ih je čekala Merkalova.Ona ih je pozvala, neka idu u Nemačku. Šta će u Srbiji?

Ako Merkalovoj treba radna snaga, mogla je da organizuje civilizovan dolazak te radne snage u Nemaču. Recimo, na jednom kruzeru može da stane i do 3.500 putnika, Nemačka država je mogla da iznajmi stotinak kruzera i da na udoban, bezbedan, kulturan i civilizovan način prebace migrante u Nemačku.

Zašto su ih mučili, provlačeći ih kroz balkanske koridore? Slučajno? Nema slučajnosti. Nema ni ljubavi između država. Postoje samo realni interesi.

To ne može da shvati psihopata Vučić, koji je kukavica, metiljavko i mekušac, koji ima patološku potrebu da puzi pred briselskim fašistima. Hvali se da je prijatelj sa moćnim svetskim liderima, dok se oni sprdaju sa njim, uvereni da je on patološki lažov i ulični prevarant.

Ali, smatraju ga korisnim političkim idiotom, koji je spreman da učini sve što oni budu tražili od njega, samo da ga puste na miru da može da opljačka i uništi Srbiju.Tako smo dobili nevolju koja će, u narednih nekoliko meseci da eksplodira, jer će sve veći broj migranata biti vraćeno u Srbiju. Navodno, to je poslednja država iz koje su oni došli u Evropu.

Takva besramna i podla politika Brisela pokazuje da Srbiji nije mesto u toj propaloj i bankrotiranoj političkoj tvorevini. Srbiju su odredili da bude skladište za sve migrante i da vrate, uzeli su one koji su im trebali, migrante koji im ne trebaju, obračunavajući se tako sa neposlušnim Srbima i osvetiće im se za sve poraze koji su doživeli na Balkanu.

Uzurpator je pristao na tu igru, zato mu Brisel i dozvoljava da krade, pljačka, gasi medije, da luduje i da organizuje nameštene i lažne izbore, sve će mu dozvoliti samo da bude posušan i da ispunjavanja njihove podle planove, što je u nedavnoj emisiiji javno priznao i ministar spoljnih poslova Austrije.

Vučić se sve dogovara sa strancima, na štetu državnih i nacionalnih interesa. Kada sam napisao moj predlog šta treba da uradimo da se zaštitimo od planske najezde migranata na našu zemlju, tada su me malograđaneri, Eufanatici, briselski dupelisci i podvodači, autošovinisti i Drugosrbijanci optužili za fašističke ideje.Zašto?

Zato što branimo našu državu i naš narod. Danas to svi rade u Evropi. Podižu na granicama bodljikave žice, kopaju kanale, dovode vojsku i daju naloge da se puca iznad glava migranata, ukoliko se usude da pređu granicu.

Vučićev veliki prijatelj Orban, videći da je srpski predsednik zamlata i budaletina, koji služi za opštu zajebanciju i evropskim diplomatskim krugovima, brani nacionalne interese Mađarske i gura sve migrante prema Srbiji, kako bi zaštitio svoju državu i naciju. Taj isti namazani i proračunati Orban, u koga se ovde neki naivni i potkupljivi Srbi kunu, dok uzimaju mađarske pasoše i povoljne kredite, prošle godine je izjavio da je Slavonija i Baranja istorijske teritorije koje treba da pripadnu Mađarskoj.

Hrvati su ostali zapanjeni. Mislim da ćemo na jesen dobiti i mi takvu jednu poruku od Orbana, koji će pokazati svoju vučiju ćud, jer će tražiti Vojvodinu.

Pokreti u Vojvodini za otcepljenje od Srbije, pod parolom - VREME JE, koji su teledirigovani od naših vekovnih neprijatelja, pojačaće svoj politički pritisak da se Vojvodina otcepi od Srbije. Nevolja za nevoljom stiže, jer su svi videli da Vučić rasprodaje u bescenje Srbiju i svima su porasli apetiti. Istorijsko iskustvo nam govori da ovo nije prvi put da naši susedi, koristeći se našim unutrašnjim slabostima i međunarodnom situacijom, nasrću na naše teritorije.

Otuda očekujem da će u ovoj godini, koju sam nazvao godinom raspleta, doći do prirodne, spontane pobune ogorčenog, opljačkanog, poniženog i ugroženog naroda, kojima nije ostalo ništa drugo nego da brani svoje ognjište i svoj biološki opstanak.

U Crnoj Gori varnica koja je pokrenula narod na ulične proteste i litije bila je odluka ucenjenog mafijaša Đukanović Mila, doneta pod pritiskom Vatikana, da se srpske svetinje otmu i da se Crna Gora, napokon, na silu pokatoliči.

Pravoslavni narod se pobunio, jer nije mogao da dozvoli da ga tako ponize i ga tako otvoreno uništavaju.Preko dvestahiljada ljudi na ulicama i na šetnjama je dokaz da nije sve umrlo u srbstvu i pravoslavlju, da prava borba tek predstoji i da je rušenje kriminalnog režima Mile Britve uvod u oslobađanje Balkana od okupacije.

Nadamo se da će energija pobune da se iz Crne Gore prelije u Srbiju i da će na proleće, jer namamo vremena za gubljenje, požar nezadovoljstva da se proširi na Srbiju. Kada se Srbija oslobodi unutrašnje okupacije i kada srušimo politički totalitarni sistem, cilj naših protesta mora biti da se promeni politički i ekonomski sistem u Srbiji,onda će se čitav Balkan osloboditi, jer Srbi su uvek prvi donoslili slobodu porobljenim balkanskim narodima.

Ono što će Srbe i većinu građana Srbije naterati na ulicu je najezda migranata iz Evrope. Kako mi nismo krivi za tešku sudbinu migranata, jer su NATO zlikovci bombardovalo njihove države i uništili njihove privredne kapacitete, onda taj problem moraju da rešavaju NATO zemlje. To je njihov problem. Mi sa tim nemamo ništa.

Nismo nikada učestvovali u krstaškim ratovima protiv tih država i naroda, pa nemamo nikakve obaveze prema migrantima. Potpuno ih razumemo, teško nam je što se muče i potucaju po tuđim zemljama, ali mi nismo krivi za njihovo stradanje.

Svoj položaj oni moraju da reše isključivo sa Evropom. Vlada narodnog spasa mora da napravi da se deportuju migranti iz Srbije i da se zaustavi njihov ulazak u Srbiju. Nova vlada će napraviti plan pomoći migrantima, plan koji će uključivati da se nekim migrantima i dozvoli da se nasele u Srbiju, ali organizovano i sve u skladu sa nacionalnim planom koji se bude doneo za rešavanje nacionalnog pitanja migranata.

Danas je najvažnije da se građani samoorganizuju i da brane svoju zemlju i svoje porodice. Sve veći, pojedinačni sukobi sa migrantima mogu da eksplodiraju u otvorene ulične obračune. To mora da se izbegne na način da će se smeniti sadašnja vlasti i upravljanje državom će preuzeti Vlada narodnog spasa.

Pripremite se za proteste i šetnje po čitavoj Srbiji. Mora na ulice da izađe 3,5 miliona ljudi i da tako sačuvamo zemlju od daljeg uništavanja.

Narod u Crnoj Gori je osvetlao obraz i pokazao da ima snagu da se bori za svoju državu, naciju i veru. Sada je Srbija na potezu. Mi moramo da uradimo ono što nam je istorijska obaveza. Srbija to može. Srbija to mora! GOTOV JE!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane