Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Beli kriminal

Zločini u srpskim bolnicama koji nikog ne dotiču

Jovanka eksperimentiše i u Kovinu

Zločini u srpskim zdravstvenim ustanovama sa neregistrovanim lekovima i uzimanjem genetskog materijala se slobodno sprovode uz punu saglasnost i učešće srpskog ministra zdravlja Zlatibora Lončara, pokrajinskog sekretara za zdravsvo i direktorke Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja. Istraćivači Magazina Tabloid su opisali i zločine koji su vršeni nad pacijentima u srpskim klinikama, a serijal tekstova bio je posvećen zlodelu dr Jovanke Petrović, koja je sa saradnicima harala u psihijatrijskoj bolnici Sveti Vračevi u Novom Kneževcu. Navodili smo, poimenično, pacijente koji su ubijeni i mučeni u ovoj ustanovi, ko su sve bili saradnici ove zloglasne doktorke, koliko je ona uzela novca za eksperimente nad bolesnim ljudima u Banatu. Ali...

Arpad Nađ

Istraživači Magazina Tabloid opisali su zločine u Specijalnoj bolnici za psihijatrijska oboljenja Sveti Vračevi u Novom Kneževcu. Opisali smo eksperimente nad pacijentima koji se sprovode za račun stranih farmaceutskih kompanija u ispitivanju novih lekova (Lundbeck, Otsuka, Lighthouse, Covance, Jansen-Cilag, Sunovion i dr.) , muke kojima se izlaću neuki, siromašni i duševno oboleli pacijenti, količini novca koje u svoj džep stavljala direktorka bolnice dr Jovanka Petrović sa svojom lekarskom kamarilom.

Pobrojali smo nasilne smrti pacijenata, zlostavljanje bolesnika i otimanje njihove imovine pod patronatom direktorke Petrović, kojoj je podršku i zaštitu pružao brat Jovan Drobnjaković, tada načelnik operative u BIA. On i njegova supruga su i danas na visokim pozicijama u Agenciji, a direktor Bratislav Gašić pokriva sve Drobnjakovićeve šeme.

Nekoliko farmaceutskih kompanija vršilo je u Bolnici Sveti Vračevi eksperimente sa neregistrovanim i neproverenim lekovima. Uslovi su da su pacijenti bez organskog oboljenja, mentalni poremećaj ne smeta, da su im zdravi jetra, bubrezi i srce, i da moraju da žive najmanje šest meseci, jer eksperimenti traju najmanje to>liko. Za to vreme pacijenti ne smeju da se leče nikakvim lekovima, osim kapsula lekova koji su u eksperimentu.

Bez morala i stida

Na ovaj način omogućeno je stranim farmaceutskim kućama i agenturama da prikupljaju podatke i o genetskom sastavu stanovništva Srbije i da prave baze podataka, na osnovu kojih dolaze do podataka: na koje viruse i bakterije je stanovništvo Srbije posebno osetljivo (za pravljenje biološkog oružja), na koje hemijske supstance je naše stanovništvo posebno osetljivo (za pravljenje hemijskog oružja), na koji deo DNK naše populacije se može delovati putem GMO itd. itd.? (U Nemačkoj bi samo zbog toga dobili dvocifrenu zatvorsku kaznu!).

Predstavnici kompanije ''sponzora'' stalno se nalaze u bolnici, gde putem elektronske komunikacije preko svojih laptopova unose podatke o pacijentima na eksperimentu direktno u baze podataka u inostranstvu, a potom ih uništavaju (i na kraju im se iz obližnjeg restorana o trošku bolnice poručuje pica ili roštilj).

Pri tome ovi ''fantomi'' koji se po čitav dan šunjaju upravom kao zaverenici, prikrivaju greške pričinjene od strane lekara egzekutora ( zbog nepoznavanja stranih jezika, nepoznavanja medicine, kršenja lekarske etike), a rezultate ''prilagođavaju'' potrebama kompanije sponzora.

Na osnovu ovih netačnih podataka naš RFZO stavlja lek na listu lekova, a lek se takođe stavlja u promet i u zemljama EU i SAD. Dakle ni rezultati eksperimenata nisu relevantni niti naučno utemeljeni. Tačno je jedino to da se od prljavog novca kupuju stanovi, automobili, motori, da se ide na krstarenja kruzerima, kao i da ćerka Jovanke Petrović za jedno veče provoda potroši platu jednog lekara.

Da podsetimo čitaoce, dr Jovanka Petrović sa svojom grupom zloglasnih lekara u Bolnici koja ima 250 pacijenta, već godinama vrši eksperimente sa neispitanim lekovima, koje potom Ministarstvo zdravlja odobrava za upotrebu u Srbiji, trujući i dalje stanovništvo. Desetine miliona evra odlazi u džepove mafije na relaciji zdravstvena ustanova-ministarstvo zdravlja-Republički zavod za zdravstvenu zaštitu-Agencija za lekove. Nekoliko stotina pacijenata samo iz bolnice u Novom Kneževcu platilo je glavom ove eksperimente, koje smo opisali u prethodnim brojevima.

Sklonište za kriminalce

Za vreme decenije i po vladavine Specijalnom psihijatrijskom bolnicom Novi Kneževac, direktorka bolnice je ovu ustanovu pretvorila i u sklonište za kriminalce, koji izbegavaju krivičnu odgovornost, posle izvršenih teških krivičnih dela.

Naime, u ovoj bolnici i po nalogu Jovanke Petrović i za određenu sumu novca možete da dobijete dijagnozu koja će Vas osloboditi krivične odgovornosti i višegodišnje zatvorske kazne.

Jovanka ipak smenjena

Zloglasna direktora Specijalne psihijatrijske bolnice Sveti Vračevi iz Novog Kneževca dr Jovanka Petrović nije više na čelu ove zdravstvene ustanove. Ovu radosnu vest objavili smo 26. januara 2017. godine u broju 381 Magazina Tabloid.

Trebalo je više od šest meseci da Magazin Tabloid opisuje njena zlodela, eksperimente sa lekovima na pacijentima ove ustanove, uzimanje genetskog materijala, ubijanje bolesnika, izdavanje lažnih bolovanja, a sve pod direktnom zaštitom ministra zdravlja Zlatibora Lončara, jer je brat pomenute doktorke Jovan Drobnjaković načelnik operative u Bezbednosno informativnoj agenciji.

Gospođa Petrović. koja je opljačkala milione evra u ovoj zdravstvenoj ustanovi predložena je većinom glasova Upravnog odbora bolnice za novi mandat, koji je isticao 17. januara, ali pokrajinski sekretar za zdravstvo nije potvrdio ovu odluku i postavio je za v.d. direktora drugog lekara, od koga se očekuje da očisti ustanovu od kriminala.

Neočekivano, i inspektorka rada iz Kikinde odložila je odluku dr Petrović kojom je uručen otkaz jednom lekaru, za koga je sumnjala da dostavlja podatke Magazinu Tabloid i vratila ga na posao. U svakoj iole pravnoj državi dr Jovanka Petrović i njena zločinačka kamarila bili bi uhapšeni i osuđeni na doživotni zatvor. Kod nas se smena dr Jovanke smatra hrabrim potezom onih koji su odbili da joj produže mandat!

Jovanka se vraća!

Gospođa Jovanka Petrović se preselila u Psihijatrijsku bolnicu u Kovinu. Postavili su je za pomoćnika tadašnje direktorice Aleksandre Gavrilović, u čiju fotelju je kasnije sela.

Sa milionima evra, automobilima, stanovima u inostranstvu, sa bratom i snahom u centrali BIA, monstrum lekar je napravila novu šemu za zlodela u drugoj psihijatrijskog bolnici u Banatu.

Ovih dana je dr Jovanka Petrović, šizofrfeni psorijatični bolesnik imenovana za v.d. direktora Bolnice za psihjatrisjke bolesti u Kovinu. Biznis može da počne, bestidna zlodela nad bolesnom sirotinjom su u toku.

Odvedite srodnike, oca, majku, braću sestre, da ih dr Jovanka Petrović ''izleči''. U saradnji sa drugim bolnicama, dobija se "novo meso" za eksperimente, preferiraju se pacijenti bez rodbine i bez zaštite, za koje niko neće reagovati kada budu egzekutirani.

Na sajtu Bolnice u Kovinu piše da je direktora Bolnice postavilo Izvršno veće Autonomne pokrajine Vojvodina. Na čelu tog Veća je napredni Igor Mirović. Predhodna direktorka je, iznenada, smenjena.

Izvori Magazina Tbaloid dokumentuju da je postavljanje dr Jovanke Petrović na ovu funkciju plaćeno sa pola miliona evra!

U narednim brojevima objavićemo ko je potpisao odluku o postavljenju ove zloglasne doktorke, sledbenice dr Jozefa Mengele-a, na mesto odakle može nastaviti ubijanje pacijenata, medicinske eksperimente nezapamćene po brutalnosti, u saradnji sa istim gore pomenutim farmaceutskim kompanijama. Napominjemo da je dr Jovanka bila poslanica Narodne skupštine Srbije, kao član Demokratske stranke, da je parama platila i postavljenje brata za načelnika operative u BIA, a pisanje Magazina Tabloid sperčilo je da njena snaha Tina, načelnica u Analitici BIA bude upućena za predstavnika Agencije u Briselu.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane