Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Tabloid je pozvan

Naplata nepostojećih dugova u režiji Regionalnog centra Bezbednosno - informativne agencije u Novom Sadu

“Pacov” težak šest miliona evra

(Pisma upućena Magazinu Tabloid od poznatih autora)

***

Verovatno ni direktor Bezbedno-informativne agencije gospodin Bratislav Gašić, kao ni rukovodstvo BIA-e u Beogradu, ne mogu da veruje da njegovi potčinjeni u Novom Sadu, i to načelnik Regionalnog centra BIA-e Nikola Vasiljević i njegov zamenik, Borislav Švonja, su upleteni u akciju napalte nepostojećeg duga od 6.000.000 evra.

Ali treba krenuti od početka da bi se razumela ova akcija Regionalnog centra BIA-e u Novom Sadu, kojem po Zakonu o bezbednosno - informativnoj agenicji nije u opisu poslova naplata nepostojećih dugova, ali ako se radi o naplati nepostojećeg duga, gde je obećana nagrada od po 1.000.000 evra Nikoli Vasiljeviću i Borivoju Švonji, ako omoguće napaltu, to je onda druga situacija i oni su shvatili da se tu treba pomučiti, jer ovakvi poslovi ne dolaze svaki dan. Slično su radi i da spreče da se Vuković ne naplati sa svojim potraživanjima prema FK Vojvodina.

U konkretnom slučaju radi se o naplati koju je smislio bivši doušnik Centra državne bezbdnosti Novi Sad Milutin Živko, koji je osamdesetih godina u Žablju bio poznat kao svinjski trgovac, koji je zbog svoje oštroumnosti u DB-u dobio pseudonim "Pacov", i to još ranih osamdesetih godina, kada je špijunirao za Državnu bezbednosti po komšiluku u Žablju i po Novom Sadu, po malom Beogradu.

Da prva ljubav zaborava nema i da se naš "Pacov" i danas bavi uzgojem svinja, mogu da posvedoče mnogi stanovnici Mošorina, gde on na imanju svoje bivše tašte, Jakešić Zorke i danas bavi uzgajanjem svinja - mangulica. Saradnik je neverovatan, nema suprugu, razveden je a poklanja svojoj tašti poljoprivredno gazdinstvo. Svi nagađamo da se ne radi o ljubavi, već o tome što saradnik dobro razmišlja, ako bude uhvaćen u protivzakonitim radnjama, da mu ne oduzmu imovinu, za koju je pošteno radio i strahovao da će biti uhvaćen i odveden u zatvor, kako to se citira u poznatom filmu "Maratonci".

Tu u blizini poljoprivrednog gazdinstva, saradnik "Pacov" drži i benzinsku pumpu na ime svoje bivše supruge Milijane Milutin, sa kojkom se razveo pre više od dvadesetak godina, pod nazivom KVIN ANJA, gde je on direktor bio do 23. 01. 2020. godine, kada je umesto njega direktor postao njegov brat Tihomir Savić iz Zrenjanina.

Način rada ovog saradnika je uvek isti, te kada je otvorio benzinsku pumpu, morao da prvo da druka sve ilegalne prodavce naftnih derivata u Mošorinu, tako što je iste anonimnim prijavama potkazivao i priajvljivao tadašnjem načelniku OKP-a, PU Novi Sad, Saši Barjaktareviću, sa kojim je saradnik u dobrim odnosima, jer je ujedno radio i za njega. Sada ponovo zajedno rade u Žablju, Saša kao načelnik PS Žabalj, a "Pacov" kao biznismen i potkazivač protivnika. "Pacov" je u počeku svog rada za DB bio revnosan u drukanju svojih komšija koji su nešto rekli protiv Slobodana Miloševića (radio je na problematici verbalnog delikta, koji se u Srbiji od 1944. najviše cenio u UDB-i, OZNI i DB-u, jer su to stvari koje ne mogu da se dokažu, ali ni poreknu), te su mnogi zbog verbalnog delikta bili pozivani na informativne razgovore u DB ili policiju.

Kada je "Pacov" porastao onda je počeo da se bavi krupnim prevarama, kao što je uzimanjem para od prijatelja, te je od "Ćire" koji je držao "TV Panonija" uzeo 500.000,00 EUR-a na zajam, ali kada je trebalo da ista pozajmica vrati, onda je pozvao u pomoć svoje mentore iz DB-a, koji su uspeli da odlože vraćanje duga sve do smrti Ćire.

Potom je "Pacov" opljačkao Miću Popovića, zvanog Mića Res trade, od koga je uzeo benzinsku pumpu u Mošorinu i poljoprivredno gazdinstvo, koje je ubrzo preveo na druga lica, i to benzinsku pumpu na svoju BIVŠU suprugu Milijanu Živko, sa kojom se u odnosu na dan prenošenja vlasništva razveo više od 15 godina, a na svoju bivšu taštu Jakešić Zorku je prepisao poljoprivredno gazdinstvo, koje se proteže odmah pored benzinske pumpe u Mošorinu.

Potom je opljačkao i AD Slogu iz Kaća. Ove operacije se ne bi mogle izvesti da "Pacov" predhodno kod svojih žrtava ne pusti priču da je njegov brat savetnik ministra policije, te je taj brat bio savetnik Ivice Dačića, i danas Nebojše Stefanovića. Jednom rečju niko mu ništa ne može.

Ali, da se vratimo u današnji dan kada naš "Pacov" želi uz pomoć svojih prijatelja Radukin Milenka, penzionisanog radnika Centra Službe državne bezbednosti u Novom Sadu i Guconju Milana advokata iz Novog Sada, da naplati svoj nepostojeći dug od 6.000.000 evra od AD SLOGA Kać, predstavljajući se da to radi u ime BIA-e, i to u ime Regionalnog centra BIA-e u Novom Sadu. Odnosno uz znanje načelnika Regionalnog centra BIA-e u Novom Sadu Nikole Vasiljevića, a operativno ovu akciju vodi Borivoje Švonja, zamenik načelnika Regionalnog centra Novi Sad.

Ovaj patriotski dvojac je ranije bio predmet pisanja našeg magazina, jer je Nikola Vasiljević kao nagradu za hapšenje generala vojske Republike Srpske Ratka Mladića, dobio da bude načelnik Regionalnog centra BIA-e u Novom Sadu. Borivoje Švonja je poznat po tome što je 1991. godine zajedno sa ocem pobegao u Novi Sad, gde se predstavljao kao žrtva ustaške vlasti i zbog toga se zaposleio u Centru DB-a Novi Sad, zaboravši da prijavi da mu je rođena sestra ostala u Osijeku i da je udata za visokog činovnika policije u Osijeku.

Po završetku rata 1995. godine otac Borivoja Švonje se vratio u Osijek, dok je ovaj hrvatski kadar ostao da živi u Novom Sadu, gde je sada na funkciji zamenika načelnika Regionalnog centra BIA-e.

Načelnik Regionalnog centra BIA-e Novi Sad Nikola Vasiljević je po Novom Sadu poznat po bahatom ponašanju, te je pre 3-4 meseca imao saobraćajnu nesreću, gde je u ranim jutarnjim časovima vozio u pijanom stanju svoju prijateljicu i otpozadi podleteo pod kamion, te totalno uništio "Škodu Oktaviju" koju vozi, službeno vozilo BIA-e.

Ovaj sabraćajni događaj je zataškan i "Škoda Oktavija" je desetak dana nestala i nije se poajvljivala u Regionalnom centru Novi Sad. Sreća što ni prijateljica nije bila povređena, a vozaču kamiona je odmah pokazana službena legitimacija, te se isti zadovoljio u ime mira da ne zove policiju. Ovaj događaj nije evidentiran u BIA-i, niti je prijavljeno oštećenje službenog vozila.

Ovaj dvojac iz BIA-e, odnosno iz Regionalnog centra BIA-e u Novom Sadu, daje podrušku saradniku "Pacovu" Milutinu Živku da naplati nepostojeći dug od 6.000.000 evra, jer im je on obećao nagradu po milion evra, kako sam saradnik priča po kafićima u Novom Sadu, pa ih sada u Regionalnom centru Novi Sad zovu zlatni momci od milion evra, dok saradnik "Pacov" po Novom Sadu priča da on može da uradi šta hoće, da može da preti "gepekovanjem", hapšenjem, praćenjem od strane BIA-e, pogotovo prisluškivanjem telefona, te da on može da svakom uz odgovarajuću nagradu da odloži da ga BIA uhapsi ili da sredi da ga uhapse.

Ovaj način reketiranja građana Novog Sada nikom u BIA-i u Novom Sadu ne smeta, već "Pacov" slobodno dolazi u BIA-u, gde prisustvuje sastancima, kao što je to bilo 23. januara 2020. godine, kada je došao u zgradu BIA-e da prijavi advokate i druge iz AD SLOGE iz Kaća, zato što ga sprečavaju da uđe u ovo privredno društvo i postane direktor, na koje mesto je bez volje vlasnika ovog privrednog društva postavljen protivzakonitim radnjama advokata Milana Gucunje, koji je doneo dve odluke overene falsifikovanim pečatom.

"Pacov" i advokat Milan Guconja, izradili su neistinite odluke nadzornog odbora, koje overe falsifikovanim pečatom, uz saglasnost i znanje rukovodstva Regionalnog centra BIA-e u Novom Sadu, samo je pitanje da li su načelnik istog Nikola Vasiljević i njegov zamenik Borislav Švonja prijavili direktoru BIA-e Bratislavu Gašiću koliki su avans dobili i da im je obećana nagrada od po 1.000.000 evra, ako odrade pljačku.

Posebno je pitanje to što vlasnici AD SLOGA Kać nisu postavili "Pacova" Milutina Živka za direktora, niti su se složili sa istim, niti su im dali pečat ovog privrednog društva da overe odluke nadzornog odbora. Pošto Pacovi njegov advokat Milan Guconja nisu imali orginal pečata broj 1 AD SLOGE Kać, oni su izradili isti taj pečat i sa njim su overavali odluke nadzornog odbora, kao i punomoć advokatu Milanu Guconji za sprovođenje ovih odluka u APR.

Ovako nezakonito ponašanje Milutina Živka je rezultirala i dalo prve prihode dana 11. februara 2020. godine kada je saradnik pustio naloge za plaćanje u Vojvođanskoj banci koje on lično potpisao i overio falsifikovanim pečatom broj 1. i gde je benzinskoj pumpi iz Mošarina isplaćeno 1.200.000 dinara a advokatu Milanu Guconji 1.000.000 dinra.

Stariji stanovnici Žablja sećaju se svinjskog trgovca saradnika Pacova, kada je vozio starog "forda" od 20-ak godina i da nikada nije imao u džepu više od 50 maraka, pa je teško poverovati da je "Pacov" imao ikada 6.000.000 evra i da je on taj novac pozajmio nekom i da mu ga neko duguje.

Stari novosađani se sećaju da je dugo saradnik "Pacov" vodio sudski spor oko kredita koji je podigao od razvojnog fonda, a da je u drugoj situaciji tehnički sekretar ZIG-a, žena je u pitanju, otišla u zatvor zato što mu je omogućila da podigne kredit koji nije vratio.

Njeno ime nećemo da napišemo, jer se radi o časnoj ženi, kojoj su roditelji radili u DB-u, u Novom Sadu. Posebno je pitanje koji su motivi, osim novčanih, rukovodstvu Regionalnog centra Novi Sad, "zlatnim momcima", načelniku Nikoli Vasiljeviću i zameniku Borivoju Švonji, da zloupotrebljavaju resurse službe, da omogućavaju saradniku Milutin Živku da javno preti ljudima, da preti kako će pojedince gepekovati, da se javno poziva na BIA-u, da se javno hvali kako je on ubio Marića, vlasnika Parabroda, i da je toliko moćan da mu niko ništa ne može, pa da može da otme AD SLOGU Kać jer radi za BIA-u, te da je od njih dobio taj zadatak.

Ovo je čak neverovatno i za uslove u kojima živimo, ali saradnik "Pacov" uz podršku načelniak Regionalnog centra BIA-e u Novom Sadu Nikole Vasiljevića sada u Beogradu traži pomoć od ljudi Luke Bojovića, da mu oni pomognu oko otimanja AD SLOGE Kać.

Autora ovog teksta interesuje kako će Nikola Vasiljević objasniti ako neko i strada od nezakonitog rada saradnika "Pacova".

Što je mnogo, mnogo je i za kuma Grada Novog Sada iz predhodnih godina, jer je ovo jedini načelnik Službe državne bezbednosti i BIA, koji je ujedno bio i kum grada. Koliko ide želja načelnika Nikole Vasiljevića da bude svuda prisutan, vidi se i po tome što je isti bio na otvaranju rekonstruisanih prostorija Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije u Novom Sadu dana 5. februara 2020. godine, kada se javno prikazivao i slikao uz gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, kao i uz predsednike sudova i ljudi iz pravosuđa.

.......

Kad načelnik kriminalističke policije padne u ruke policije

Čaše lomi, ruke mu krvave

Starešina MUP - a, zamenik načelnika UKP, Ninoslav Cmolić, u noći između nedelje i ponedeljka (10. februara), oko 2 stata, u klubu "Kasina" na Terazijama, nakon što nije hteo da plati račun u pomenutom lokalu, "pozivao" se na svoje radno mesto, zahtevao je da ne plati račun.

Nakon negativnog odgovora, počeo je da šutira stolice, stolove, predmete u lokalu, nakon reagovanja obezbeđenja i dolaska policije, drama se nastavila na ulici. Skakao je po vozilima, pokušavao da naočigled prisutnih da sebe povredi, ne bi li optužio policajce, ili obezbedjenje da su ga povredili, ali zahvaljujući iskustvu policajaca, uhapšen je i doveden u prostorije PS Stari grad na dalji postupak.

Na iznenađenje svih radnika PS Stari grad, dežurni tužilac Prvog OJT u Beogradu se izjasnio da NEMA elemenata krivičnog gonjenja, te da se isti procesuira po Zakonu o javnom redu i miru za buku i galamu na javnom mestu i pored toga što je oštetio dosta inventara, nekoliko vozila parkiranih u blzini lokala.

Na još veće iznenađenje, odmah su se u PS Stari grad pojavili načelnici, njegove kolege starešine UKP, MUP - a, ne bi li "ispeglali" situaciju svog kolege.

Još jedan u nizu bahaćenja starešina MUP - a. Nedavno je isti starešina dobio na korišćenje službeno vozilo od svog poslodavca, nova "škoda superb 4x4", registracije BG 1811 - IX.

Dokle ćemo biti svedoci bahaćenja pojedinih starešina MUP - a, dok se njihove kolege, takođe starešine, zauzimaju za njih po modelu "neće više, pogrešio je, malo je popio ..."?!!!

.......

Krađa četiri miliona dinara iz depozita policijske stanice Palilula!

Ajmo jedno lagano štivo ...Kažu "biti ili ne biti". Pošto je vecini poznato da meni stoji "NE BITI" da se oglasim dok još mogu. Gradani opštine Palilula, vas 170 hiljada. Gradani Beograda vas milion i po duša. Svi policijski službenici van PS Palilula.

Da li vam je poznato da je iz DEPOZITA POLICIJSKE STANICE PALILULA UKRADENO oko 4 MILIONA DINARA to jest 35.000 evra? Nije vam poznato?

Pa naravno da nije kad nijedan medij nije smeo da zucne.

Da li vas se to uopšte tiče? Naravno da vas se tiče, jer je to USTANOVA koja je ZADUŽENA za vašu kompletnu BEZBEDNOST i vi je finansirate.

A kako ja znam? Zato što je to javna tajna među policijskim službenicima PS Palilule, o kojoj se u strahu šapuće i konačno je vreme da priča ode u etar, jer je Biro za informisanje zatajio.

A zašto ču baš ja da se oglasim?

Jer su me vinovnici ove krađe razapeli na krst, na koji lagano tinjam već skoro pa godinu i po dana. A JEL MI BOLJE DA ĆUTIM?! NARAVNO DA NIJE, VEĆ JE BOLJE POGINUTI ZA ISTINU I BOLJI ŽIVOT NOVIH GENERACIJA KOJE DOLAZE DA IM NE RUKOVODE FUKARE!

Mnogo sitnije priče su grunule u etar ekspresno, tako da nema razloga da nešto ovako veliko postoji a da se svi ponašamo da se ništa nije desilo.

A otkud toliki novac u depozitu , kad je i od koga oduzet, i da li se čuvao po propisu, upitaćete se?

Novac potiče od većeg broja lica, koja su u najvećem delu procesuirana za krivična dela u vezi opojnih droga, unazad 3 godine! Taj novac je dokaz u krivičnim postupcima! Pa jel znači da su dokazi uništeni?! Je li ishod postupaka doveden u pitanje?! Ako je rađeno po propisu ,a tako je već decenijama, sled događaja trebao je biti ovakav. Njima su se u vezi sa oduzetim im novcem blagovremeno izdale potvrde sa pisanim serijskim brojevima novčanica.

Navedeno se upisalo u knjigu oduzetih predmeta, čiju ispravnost i potpunost kontroliše šef odseka kriminalističke policije, u ovom slučaju Nebojša Apostolović. Šef je dužan da preuzme novac i isti zaključa u sef te da potencira kod sudije i tužioca da se isti što pre uplati na račun budžeta Srbije.

Postoji samo jedan ključ od sefa i on stoji samo kod njega. Niko drugi nema ključ od istog. Kontrolu njegovog rada vrši njemu nadređeni našelnik stanice Perić Milovan.

Na kraju svake kalendarske godine vrši se kontrola i pregled stanja. Zahvaljujući zahtevu suda, koji nije mogao da se ignoriše, otkriven je nestanak od oko četiri miliona dinara iz sefa.

Odgovornost je kompletnu na sebe herojski preuzeo jedan inspektor, što je logično nemoguće. Nije želeo pri saslušanju da kaže gde je novac uložio ili potrošio. Nije spakovan u pritvor. Ostalo mu je da se brani sa slobode.

Starešine PS Palilula izbegli su svaku vrstu odgovornosti. I disciplinsku i krivičnu. Da li je neko obmanuo tužioca i sudiju za prethodni postupak?

Dan danas nakon dva meseca isti ljudi rukovode bezbednošću Palilule. Da neko ukrade sav novac iz trezora Srbije, bi li bila odgovornost samo čistačice ili još po nekog?! Policajci im i dalje salutiraju, podnose izveštaje, primaju od njih naređenja i isti im dele ocene za kvalitet godišnjeg i mesečnog rada.

MINISTRE STEFANOVIČU! OVO SE NIJE DESILO NITI ZA VREME SOCIJALISTA, NITI ZA VREME DEMOKRATA, NEGO ZA VREME TVOJIH KADROVA, POSTAVLJENIH PO INSTRUKCIJAMA TVOJE ČUVENE DIKSI!

Šta mislite kako se osećaju policijski službenici PS Palilula, kada njima rukovode ljudi koji uzimaju novac iz stanične kase, kao iz samousluge i pri tom prođu skroz nekažnjeno?

Kakvu im to poruku šaljete gospodine ministre?

Da kad postanu načelnici i šefovi mogu i oni da uzimaju i da ne odgovaraju? Jel to poruka? Ili nešto drugo, što naš mozak ne može da dokuči? Inače sam vam još davne 2018 godine poslao mejl na sajtu MUP-a, gde sam vas obavestio o širokom spektru koruptivnih dešavanja na nivou čitavog MUP-a i šire, ali kako do danas nisam dobio očekivani odgovor od Vas, već je odgovor stigao u nekoj drugoj formi, ubuduće ću da Vam se obraćam javno.

Periću Milovane! Apostoloviću Nebojšo! Kome vi pišete naučnofantastične disciplinske prijave, koga udaljavate sa posla i koga razoružavate, da šetaju ko glineni golubovi, na izvolte, armiji kriminalaca kojima su podeljene dozvole za nošenje oružja?! Jel se kolege nameštaju ?!

Kome i zašto ste se obradovali kad je izašao iz zatvora pre oko pola godine? Istom onom kom ste ekspresno poskidali poternice, kad je deportovan iz Nemačke i odma mu izdali novi pasoš. Jel bila tema moja glava i glava našeg kolege? Mnogo ti smeta što ti parkirao na mesto ?! Periću Milovane! Jel tačno da braniš kolegama da se pozdrave sa mnom!? Ako je tačno, spremi se za krivičnu prijavu za mobing, a ti razmisli kome si to sve rekao, pa ih idi moli da ne svedoče.

Ministre Stefanoviću, Zakon o policiji, jel se primenjuje kolektivno ili selektivno?

(Ovo je tekst koji je autor objavio na svom fejsbuk profilu, a nama je prosleđen)

......

Glavnom i odgovornom uredniku Magazina „Tabloid"

„KO DA MI UZME IZ MOJE DUŠE "

Izvesno vreme u Nišu vedri i oblači takozvani „KOSOVARSKI KLAN". Ima ih U SVIM DRŽAVNIM ORGANIMA ( od BIA do Apelacionog suda). Bilo im je potrebno nekoliko godina da „puste korene i lepo se rasporede na rukovodeća mesta". Organizovani su po principu COSA NOSTRA: „Prištevski klan", „Gračanički", „Zvečanski"..... Zajedničko im je poreklo („Kosovsko-metohijsko") i ljubav prema novcu!

U Poreskoj upravi u Nišu saro di tuti capi je direktor filijale Mića Jeremić, zvani: SULTAN. Tu su njegovi „gmizavci i kameleoni" (saro dei capi): načelnici, šefovi i 27 vojnika, pravilno raspoređenih u kancelarijsku i terensku kontrolu, u naplatu, u kontrolu fiskalnih kasa Consiljere ove kriminalno-mafijaške organizacije je Živko Živković-poreski inspektor.

Šema po kojoj ova kriminalna skupina radi je vrlo prosta, zato je i efikasna: '

Mića Jeremić i consiljere odaberu „izdašne poreske obveznike" ( uglavnom građevinske firme, veće trgovce i bolje ugostitelje) i izdvoje ih na stranu. Naloge za terensku kontrolu inspektorima-vojnicima izdaje načelnik i šef. Igranka (bez prestanka) počinje.

Na scenu stupaju ucene i reket. Te kontrole znaju da traju mesecima, odnosno do potpunog iscrpljivanja poreskog obveznika i ispunjenja „zadatog cilja". Obzirom da su primorani da plate reket, po našem zakonu i „ davanje mita" je krivično delo, „kontrolisani" su primorani da ćute i trpe torturu.

Posebna priča i bezočna pljačka države nastaje kod „navodno više plaćenog PDV-a". „Posebni obveznici" podnesu zahtev za navodno više plaćeni PDV. „Inspektor" izvrši terensku kontrolu (fiktivno), sačini zapisnik i on „utvrdi pretplatu PDV". Rešenje o više plaćenom PDV-u donosi SULTAN Mića Jeremić lično.

U roku od 15 dana na račun tor odabranog poreskog obveznika a država direktno na račun uplaćuje ,više plaćeni PDV". Tarife za „ovakavu poresku kontrolu" su poznate i kreću se od 15- 40%, zavisno od vraćene sume novca. Eto! Prosto ko pasulj.

Za sada im sve polazi! Za sada!

Naravno da svi ljudi koji su došli sa Kosova i Metohije nisu kriminalci. Naprotiv. Među njima ima puno napaćenog i izmučenog naroda, proteranog sa svojih vekovnih ognjišta, časnih, poštenih i vrednih Međutim,svi gore navedeni kriminalci jesudošli su sa Kosova i Metohije. Oni jesu sa sobom doneli „radna mesta", „pune torbe deviza", „kosovski dodatak" i „stečene navike".

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane