Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Zadnja

Lovac na bizone

Piše: John Brown

Nakon što je Senat odbacio predlog Kongresa da ga opozovu sa mesta predsednika Sjedinjenih Država, gospodin Donald Tramp je odlučio, ne časeći časa, da krene u lov.

Predsednički avion leti iznad Evrope. Gde smo, pita predsednik? Gospodine predsedniče ,nalazimo se iznad brdovitog Balakana. Gospođa Tramp gleda kroz prozorsko staklo, maše, hoće da pozdravi svoju otadžbinu, ali Sloveniju ne vidi...

Predsednik iz pilotske kabine posmatra nalet iznad brdovitog Balkana. Letimo iznad planinskog venca. To su Prokletije, kaže ađutant.

Ko su oni ljudi što peške idu preko planine, pita predsednik Tramp. Direktor DEA Utan Dilon preko satelita prati njihov trag i uz pomoć direktora FBI-a Kristofera Vreja identifikuje grupu.

O, predsedniče, pa imaćemo dobar ulov, kaže. Onaj visoki, što vodi dve mazge je predšjednik od Crnu Goru, Milo, dosta je bilo. Iza njega je, Aca peder (Aleksandar Vučić), on drži za povodac konja koji vuče nosila na kojima je njegov brat Andrej. Da, da, vidim tu Hašima Tačija, isto pogolem čovek. Znate, predsedniče, on je bio dečko od naše bivše sekretarke Medlin Olbrajt. Predsednik se obrecnu, pitanjem, jel to ona što liči na Pompea.

Vetar duva sva se gora ljulja. Omanji čovek udara mazgu po sapima, da ne stane, put ga zove mora poći. Gospodin Vrej izoštrava snimak, da, da, kaže, to je taj Zoran Zaev, Piperka (paprika).Njegov tovar nije pogolem. Mada su mu dugi prsti, dodaje direktor Agencije za sprečavanje pranja novca.

Jedan krupan čovek zaostaje iza grupe koja napreduje. Gospodin Vrej ga identifikuje kao Milorada Dodika. On čeka priliku da se da u beg, da se vrati nazad.

Na čelu ove družine u begu je i starija žena. Što se trese, ima li groznicu, pita predsednik Tramp. Gospodin Vrej zagleda snimak. To je mama Hunaita, iliti Angela Merkel. Ista je kao njen otac. Pljunuti Hitler, kaže. Ima drhtavicu, to im je od porodičnog ludila.

Kuda su krenuli, pita predsednik Tramp. U bestvu su, javlja se državni sekretar Kevin Mekalinen. Plaše se da ih ne odvedemo u Gvantanamo. Krenuli su kod svog prijatelja Edi Ramo, drži mog. On ih čeka u Draču, pa da uteknu podmornicom u Urugvaj! Kupili su imanja, tamo nose i blago. Uz put begunci zastaju. Puše. Ne, nije to lula mira, kaže direktor DEA-e. To je čista mara. To je preostala količina, sve ostalo smo im zaplenili, još prošle godine.

Koliko imaju blaga, pita predsednik Tramp. Direktor FBI-a navodi brojke. Milo, dosta je bilo, nosi oko šest milijardi evra, Aca peder dvostruko više, Hašim je od belog praha sakupio pet milijardi, potvrđuje direktor DEA-a. Zoran Piperka je ispraznio džepove Maćedonaca za pola milijarde.

Samo da mamu Hunaitu zbrinu. Namlatila je i ona desetine milijardi. Krckaće ih do kraja života, ako im ga ne prikratimo, veseo je predsednik Tramp.

U Draču ih čekaju Ramo drži mog i Cipras iz Atine. Četa mala ali odabrana. A tamo je i Soroš junior. I Metju Plamer, da im čestita put i uzme novac da Vas obore, dodaje gospodin Mekalinen.

Je li to onaj lajavac na službi kod Pomepa, pita predsednik Tramp, misleći na Metju Palmera. Odmah dodaje da se zapiše 5. novembar, da potpiše ukaze.

A zašto idu peške preko ove proklete planine, pita predsednik. Sekretar za odbarnu mu kaže da ''ko ne pređe Alabaniju peške, ne zna onda šta su muke teške''.

Povatajte ih, odlučan je predsednik. I pita da li se odluka Senata kojim mu se ograničavaju ustavna ovlašćenja da ne napadne Iran, odnosi i na ove begunce.

Gospodin Mekalinen objašnjava da je za ove nadležan federalni sudija iz Pensilvanije, koji je već potpisao naloge.

Predsednik podiže pogled i pita prisutne - šta onda čekamo. Na Pompea, odgovaraju uglas. Predsednik se počeše iza vrata. Da, baš je čudan taj Pompeo. Jedva čekam 5. novembar.

Iznad Prokletija pojaviše se ''apači''.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane