Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Region

Raskrinkana politička mafija Balkana njeni i jataci

Sve ih povezuje teški kriminal

Na ovome mjestu podrobno je opisano kako su režimi država nastalih raspadom Jugoslavije, sastavljeni od struktura koje su vodile propalu državu Jugoslaviju.Dakle, KOMUNISTI su stali na čelo novonastalih država.. Srbije, BiH, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije.. Donedavno nisam imao dovoljno informacija kako i Kosovo vodi politička mafija..

Vjekoslav Škreblin (dopinsik iz Zagreba)

Svi se oni međusobno ispomažu, surađuju, izmišljaju načine pljačkanja vlastita naroda i države kojima vladaju te organiziraju i međunarodni kriminal... Od nabavke do prodaje narkotika, oružja,od pretvaranja prljavog u čisti legalan novca do krađe i trgovine djece i odraslih ljudi.. Bave se nabavkom i trgovinom ljudskih organa također...

Ovdje sam naveo slučaj kada su jednogodišnjoj bebi u zagrebačkoj dječjoj bolnici u Klajićevoj ulici odstranjena oba bubrega. Od toga jedan potpuno zdrav a niti drugi nije trebao biti odstranjen...

Cijelu aferu zaštitila je politička mafija Hrvatske.. Glavni "doktor" cijele operacije postao je kasnije ravnateljem dječje bolnice !! Tako to mafija promovira SVOJE LJUDE...

Kriminal i "politika" kriminala postale su zaštitni znak administracija i političara koji vode gore navedene zemlje BALKANSKOG KLANA.. Tko su im jataci, prijatelji, zaštitnici? Jataci su im zemlje Europske unije..Njemačka, Austrija, Nizozemska, na primjer..

U državama BALKANSKOG POLITIČKOG MAFIJAŠKOG KARTELA izborne su procedure javna sprdačina demokratske procedure..

Izborno pravilo je samo jedno jedino..

NITKO IZVAN MAFIJAŠKOG KLANA NE MOŽE DOĆI NA BILO KOJU DRŽAVNIČKU FUNKCIJU !! Sve su ostalo nijanse..

Političko mafijaški klan u RH svojih se oponenata rješavaju mitom, korupcijom, čak i terorom... a u krajnjem slučaju i terorističkim načinom-OTMICOM ili likvidacijom nepoželjne osobe...

Metode ovakvog načina rješavanja protivnika preuzete su iz vremena TITOVE Jugoslavije.. TITO je to rješavao putem svoje UDBA-e. U novokomponiranoj Srbiji MILOŠEVIĆ je imao svojega LEGIJU. U Hrvatskoj je TUĐMAN imao svoje kilere JOSIPA PERKOVIĆA I MUSTAČA. Danas su to Ranko Ostojić i "ekipa".

Zanimljivo je kako su TITOVI UDBAši protivnike režima ubijali izvan Jugoslavije bez konzekvenci. Naročito se to odnosi na Njemačku, gdje je pobijeno nekoliko desetaka hrvatskih političkih emigranata. Nikada nitko nije odgovarao za likvidacije dok je trajala Jugoslavija.

Sa današnje perspektive, očito je kako je Njemačka bila zemlja partner ili zemlja ORTAK Titovim ubojicama, što znači i sudionik likvidacija hrvatskih i ostalih nepoćudnih emigranata koju realizaciju su odradili TITOVI UDBAši.

Izuzetak je Velika Britanija. To dokazuje i slučaj neuspjele likvidacije NIKOLE ŠTEDULA, krajem 1988. godine u Škotskoj. On je poznati hrvatski politički emigrant. Zalagao se za odvajanje Hrvatske od Jugoslavije. Već tada 1988.god., se znalo kako se Jugoslaviji bliži raspad. Već tada se JUGOSLAVENSKI režim pripremao za održavanje svojega opstanka nakon raspada Jugoslavije. Pod svaku se cijenu trebalo lišiti bilo kakve opasnosti njihovom opstanku na sceni.

Nikola Štedul bio je realna opasnost po jugoslavenske zločinačke strukture. Poglavito hrvatski režim i režim u cijelini. U ovom slučaju kiler nije bio niti Josip Perković, niti Zdravko Mustač. Bio je to Hrvat Vinko Sindičić.

Ukratko, ranog jutra 20. listopada 1988. g., šetajući psa Nikola Štedul je u parku Škotskog grada Kyrkcaldy primio 6 metaka iz pištolja sa prigušivačem od Vinka Sindičića, Jugoslavenskog UDBAškog kilera. Štedul je čudom Božjim preživio atentat. Zaista, imao je mnogo sreće.

Atentator Vinko Sindičić je uhapšen i osuđen na 15 godina zatvora. Britanci su dokazali kako je Sidičića JUGOSLAVIJA naoružala i poslala likvidirati hrvatskog emigranta u Veliku Britaniju. Njemačka je pak dozvoljavala likvidacije na svom tlu. Na nedavnom njemačkom suđenju dvojici Jugoslavenskih kilera Josipu Perkoviću i Zdravko Mustaču, koji su kasnije prešli i mutirali u hrvatske TUĐMANOVE režimske kilere, nije se na optuženičkoj klupi nitko pojavio od Nijemaca!!

Bilo je vrlo komplicirano izručiti ovu dvojicu notornih ubojica pred sud u Njemačkoj. Najveća zapreka izručenju bio je upravo ustoličeni predsjednik RH Zoran Milanović koji je u to vrijeme obavljao dužnost predsjednika vlade RH. Čak je izmišljen i famozni Lex Perković samo da se izručenje onemogući. Niti to nije uspjelo Milanoviću i kompletnom režimu jer su likvidacije bile potkrijepljene čvrstim dokazima.

Konkretno, sudilo se zbog ubojstva Đurekoviću što je spomenuto već nekoliko puta na ovim stranicama.

Zoran Milanović bio je najneuspješniji premijer od kada postoji neovisna Hrvatska. Ustvari, Zoran Milanović je bio najuspješniji premijer jer je i više nego ispunio zadatak uništiti i Hrvatsku i Hrvate. Naime, to je zapravo politika hrvatskih garnitura u novonastaloj državi.

Svaka nova postava tzv političara mora biti "uspješnija" od one prethodne. Tako je i sadašnja Plenkovićeva garnitura nadmašila Milanovićevu, Sanaderaova je pak nadmašila Račanovu i sve prije Ivice Račana, tako i Tuđmanovu tzv političku garnituru. Zoran Milanović je tipičan kriminalac sa političkim pedigreom i zaštitom, koji je učvršćivao i štitio mafijaški režim nasljeđen od kriminalca Ive Sanadera.

Već je ranije javno optužen kako je sudjelovao u organizaciji likvidacije srbijanskog premijera dr. Zorana Đinđića čiji je glavni organizator bio Ivica Račan, tadašnji premijer Republike Hrvatske. Umjesto da bude uhapšen i osuđen zajedno sa ostalim počiniteljima, BALKANSKA POLITIČKA MAFIJA izmislila je scenario Beogradske likvidacije te osudila ljude koji su javno prijetili i nagovijestili Đinđićevu likvidaciju.

Pravi naručitelji, organizatori i egzekutori još su na slobodi i nalaze se visokopozicioniranu u državama poput Srbije, Njemačke, Hrvatske, Europske unije te Nizozemske. Zanimljivo je kako je u toj likvidaciji sudjelovala i politička mafija koja je tada bila na čelu Savezne Republike Njemačke. Za "posao" su dali 50 milijuna eura Ivici Račanu te dodatnih 20 milijuna Ivi Sanaderu.

Naime,toliki se iznos u tu svrhu može dokazati. Ponoviti ću opet...Motiv likvidacije postoji. Naime, Srbijanski premijer je tadašnjeg Hrvatskog premijera prozivao za mafijaštvo, kriminal.. Njih dvojica se nikada zbog toga sastali nisu. Postojala je velika opasnost da Đinđićeve prozivke izađu iz okvira BALKANSKE MAFIJE.

Počele su kompromitirati Hrvatsku pred međunarodnom zajednicom. Njemačkoj su prozivke također jako smetale. Nijemci su Đinđića pozvali i razgovarali sa njime ali prozivke nisu prestale. Njemačka figurira kao glavni pokrovitelj zbivanja na Balkanu. Ima najveći uticaj na ove prostore.

Također, njeni interesi su vezani uz Balkan. Osim toga, pod kontrolom drži hrvatsku, srpsku, makedonsku pa i albansku političku mafiju. Zapravo, dužnosnici tih zemalja su svojevrsni žetoni kojima Njemačka administracija raspolaže kada joj zatreba.

Hrvatska politička mafija je samo zahvaljujući Njemačkoj uspjela gurnuti Republiku Hrvatsku u Europsku uniju kako bi postala ravnopravnom čalnicom EU. Tim činom Hrvatska politička mafija dobiva dodatnu zaštitu.

Od ulaska Hrvatske u EU zulum nad ovom zemljom i građanima ove zemlje drastično se pojačava. Događa se baš suprotno od obećanja naših "poiičara". Hrvatska svekoliko tone dublje i dublje. Na svim vrijednosnim ljestvicama i analizama Hrvatska je pri dnu. Umjesto obrnuto!!

Mafija nema više što opljačkati. Nastavila se stoga baviti klasičnim kriminalom koji sve više izbija na površinu. Uortačila se također sa svjetskim moćnikom, bogatašem i kriminalcem George Tivadarom Sorošom. Taj lik si je uvrnuo u glavu te Europu želi islamizirat a BALKAN ŽELI PRETVORITI U SVOJEVRSNU ZONU ISLAMISTA. Iz Srbije i BiH također želi načiniti kalifat. Preduvjet tom suludom planu je isprazniti prostor u Republici Hrvatskoj te ga naseliti emigrantima iz drugoga kraja svijeta.

Aleksandar Vučić je Srbima najavio dolazak milijun ilegalnih emigranata koje njegov režim namjerava udomiti. Također nije briga kriminalce na čelu RH za Hrvatski narod i građane ove zemlje. Za njihovu sudbinu također. Oni provode Soroševu migrantsku i useljeničku politiku. Svoj dio zadatka Hrvati poput Srba temeljito ispunjavaju.

Možda u njihovim moždanim vijugama struji spoznaja da ono što rade protivi se svim zakonima, općepoznatim civilizacijskim normama. Međutim, i hrvatska i srpska politička mafija je u TALU sa Njemačkom, EUropskom unijom, BiH. Zajedno su u kriminalu pa zajedno planiraju "pothvate"...

Svojim ogromnim milijardama te izgrađenom infrastrukturom na terenu, George Soroš također stoji i pomaže u realizaciji svojeg globalističkog "genijalnog" plana "preobrazbe" kako EUrope tako i cijelog svijeta. Hrvatska mafija u stopu slijedi i provodi Njemačka uputstva, EU naredbe također.

Ispunjavaju u potpunosti plan destabilizacije Balkana i Europe. Poglavito članice Europske unije. Hrvatski ali i Balkanski politički kriminalci ponašaju se kao zombiji. Kao da za njih ne postoje i druga promišljanja, interesi.

Demokraciju su odavno spalili kada su dogovorili rat na ovim prostorima, kako bi se zadržali na pozicijama vlasti nakon raspada Jugoslavije. Ponašaju se kao da su samo oni na kugli zemaljskoj zajedno sa svojim jatacima. Kao da na svijetu ne postoji nitko drugi... Niti Rusija, niti Amerika. Također zombijevski reagiraju na ozbiljna upozorenja onih koji vide da idu u pogrešnom smjeru.

Njihovo društvo niti norme ne želi više pratiti Velika Britanija koja izlazi iz takvog EU BRATSTVA. Apele običnog puka, najveću žrtvu njihova poimanja načina i shvaćanja života, u potpunosti ignoriraju. Najoštrije napadaju one koji ne dijele njihovu ljestvicu vrijednosti i vrednovanja. Ono što je najpogubnije, imaju monopol na sve i nad svakim.

Uzeli su zakon i pravdu u svoje ruke pa to sada često puta izgleda i djeluje kao izrugivanju vrijednosti koje su općepoznate i univerzalne vrijednosti. Ukratko..Političko mafijaški klanovi na Balkanu postali su toliko moćni i bogati pa strše kao opća opasnost. Opća opasnost ne samo za zemlje kojima vladaju poput Albanije ili Hrvatske a naročito Srbije.. BALKANSKA POLITIČKA MAFIJA I JATACI čine moćan remetilački element i prijetnja su svjetskom poretku. NITKO im se ne smije suprotstaviti jer na mah su meta ili su označeni poput divljači za odstrel.

Primjer novog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića vjerno pokazuje kako se balkanski politički kriminalci međusobno pomažu. Kada je završio mandat predsjednika takozvane vlade Republike Hrvatske, njegov mandat je ocijenjen kao najlošiji mandat jednog HR premijera do tada.

Koliko je taj kriminalac sposoban najbolje oslikava urušavanje stranke SDP kojoj je do tada bio na čelu. Taj "inteligentan" lik kako neki javno govore o Milanoviću, potpuni je destruktivac. Mogu shvatiti da je Hrvatsku svjesno i po nalogu doslovce devastirao. Ali gotovo rasturiti stranku iz koje je ponikao je neshvatljivo.

U čemu se onda sastoji ta njegova inteligencija kojom su neki zadivljeni? Niti u čemu već o poznatoj UDBAškoj podvali koja svoje javne perjanice dizajnira, maskira i prikazuje u superlativu.

Nadam se kako je bivši predsjednik tzv vlade RH a sadašnji predsjednik Republike Hrvatske, doista inteligentniji od svih žitelja zagrebačkog zoološkog vrta ali izvan toga kruga, sudara se sa stvarnošću i rezultatima dosadašnjeg "uspješnoga" rada, koji rezultati pokazuju nešto sasvim drugo.

Možda je Zoran Milanović i slovio kao inteligentan tip. Možda je zaista i bio inteligentan ali samo BUDALA si može dopustiti da ga zateknu u kriminalu rukama uronjenih do lakata. Ne znam tko je Albanskom premijeru podvalio Zorana Milanovića i zapakirao ga prodao kao inteligentnu i sposobnu osobu.

Nakon što je završio mandat premijera, nakon što su ga izbacili njegovi KOMUNISTI sa čela stranke SDP, Milanović se kao osobni savjetnik "obreo" u Tirani. Bilo je to krajem 2017. godine. Kao što je poznato tamo je u svojem kratkom boravku MULJAO u nekom biznisu vrijednom 15 milijuna eura.

Ono što nije poznato a vezano je za briljantno dijeljenje savjeta albanskom premijeru je da nakon njegovog u Tirani, Albanija na čelu sa premijerom je označena kao jedna koruptivna destinacija za prihvaćanje, proizvodnju i raspačavanje droge. Za međunarodni kriminal pranja nova, kocke, odmaralište za svjetske kriminalce. Milanović je brzo dao petama vjetra i vratio se u Zagreb te prihvatio montiranje na poziciju predsjednika RH.

Da li je Zoran Milanović imao još neke konzultante koji su ga pritisnuli dokazima koji ukazuju kako je on klasični kriminalac? Da li je na neki način bio ucijenjen od strane sigurnosne zajednice kako bi barem malo olakšao dušu i pristao pribavljati informacije o tamošnjem kriminalu u vrhu države te ih prosljeđivati ZAKONU? Otkriti će se i ta mogućnost.

Međutim, po mojem razmišljanju, Milanović je preveliki zec da bi pristao i usudio se upustiti u ovakav pothvat. Sve se sazna pa će se i to saznati. Obistine li se sumnje o Milanovićevom cinkarenju albanskog premijera onda Zoran Milanović ima dodatni problem. Kako uvjeriti premijera Albanije da nije bio krtica u njegovom kabinetu? Poglavito nakon što ga je prihvaćajući ga za savjetnika, Albanski premijer javno nahvalio riječima: "- Hrvatska je velika zemlja koja je primjer u regiji. Zoran (Milanović) je odličan prijatelj, a njegovi savjeti su uvijek dobrodošli... Hoću reći da je tako dobar prema meni, a njegovi savjeti korisni ".

Nadam se da u riječima EDIJA RAME ima barem trunke istine iako zvuče i djeluju nestvarno.

P.S. Policija još nije pronašla nestalu gđu. Jadranku Skender, djelatnicu MORH-a, koja je nestala-oteta još 4.12.2019. godine. O tom slučaju zavladala je hrvatsko-režimska OMERTA. Zato su se "režimci" digli na zadnje noge nakon spaljivanja karnevalskih lutaka u IMOTSKOM, koje predstavljaju dvojicu pedera, pripadnika "ranjenjene" skupine, kako u naručju drže usvojeno dijete s crvenom petokrakom.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane