Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Protuve

Milovan Brkić

Zbog ''brige'' o penzionerima, deci, radnim ljudima i građanima, srpski dikator je odlučio da uvede vanredno stanje, zavede diktaturu, policijski čas, da svakog dana plaši nas smrću.

Nije zlo što ljudožderi jedu svoje bližnje, već što svoj apetit nazivaju "briga o ljudima".

U ime te brige premijerka Brnabić je vođenje ekonomske politike i nabavke prepustila Vučiću. Jer on to najbolje ume, kazala je. On je već, kako je rekao, potrošio naših 390 miliona evra kupujući zaštitne maske, respiratore...! Ej, 390 miliona evra. Barem polovinu je ova protuva stavila sebi u džep.

''Ne pitajte me kako kupujem respiratore, posle mi sudite i obesite me, ako treba'' - poručio nam je diktator.

Raspisani su izbori i Vlada Srbije je u tehničkom mandatu. Ali ona aminuje sve Vučićeve zločinačke poduhvate. A to potvrđuje i Uredba Vlade da se u vreme vanrednog stanja može zaduživati bez polaganja računa!. Koliko će Vučić, sa svojim kartelom uzeti novca i izdati hartije od vrednosti, možemo samo predpostaviti, znajući da je reč o pljačkašu koga ni američke Federalne rezerve ne mogu zadovoljiti.

Da li je mesec dana dug period, pa se u ime države može, koliko mu je volja, mora zaduživati Aleksandar Vučić, koji nema nikakva ustavna ni zakonska ovlašćenja.

Protuvama oko Vučića se žuri, da kada je narod sateran u tor, najslađe kradu. Uplašen čovek je pola čoveka. Zadužiće nam i pokolenja.

Ruženje građana je svakodnevno. Sprovodi se preko Velike propagnade laži. Za širenje virusa su krivi građani, poručuju nam. I prete.

Pandemija je pokazala da je zdravstveni sistem Srbije gori od afričkog. Najviše su zaraženi lekari i medicinsko osoblje. Pa vojnici i policajci

Sada ekipa oko ministra zdravlja na sva usta pljuje po nama. Da hoćemo da izlazimo iz kuća, da vidimo bela dana, da pričamo sa rodbinom, da kupimo hranu.

Sve svoje neuspehe i ne znanje Vučićeva ''struka'' baca na građane i traži dušmanski teror nad nama. Da nije nas, ne bi bilo ni korone!

A dok vanredno stanje traje, šizofreni Vučić je zabranio i proslavu Uskrsa i po katoličkom i po pravoslavnom kalendaru. Nikada u istoriji u Srbiji nije zabranjena proslava Uskrsa.

I dok su građani u zatvoru, on pravi zakon kojim će se od građana u Vojvodini nacionalizovati kuće, imanja, pašnjaci... iz nacionalnih interesa i predati u posed islamskim migrantima, koje će dopremiti iz Nemačke

Sve to namerava da provuče za vreme vanrednog stanja!

Vučić je naredio da se svetlosnim efektima u bojama nemačke zastave "ulepšaju" Brankov most, fontana na Slaviji i palata Albanija. Na taj način poslao je poruku solidarnosti s Nemačkom. Odlučio je da to uradi baš na 6. april, na godišnjicu nemačkog bombardovanja Beograda, kad je ubijeno oko 2.500 Srba. Još jednom je pljunuo na žrtve naroda kojim vlada.

Dve nedelje Velika propaganda laži optužuje me da sam na portalu televizije Slavija info pozvao građane da ubiju diktatora Vučića i njegovo troje dece. Zatvor je za mene prvo zatražio Vojislav Šešelj, klovn krvavih ruku. I da se ispita ko iza mene stoji.

Iza mene stoje, iza njega i Vučića leže, odgovorio bih im, ali svi mediji su njihovi.

Prvo te ignorišu, onda ti se smeju, onda te biju, i onda pobeđuješ - govorio je Mahatma Gandi.

Naučio sam da me Vučićeva propaganda već godinama hapsi, da traži moju smrt, ili zatvor. Stotine grafita u Beogradu pozivaju da me ubiju.

Oluje čine da hrastovi puštaju dublje korenje. Oduvek sam želeo da umrem mlad, a sad sam zakasnio, govorio je pisac Vojislav Danilov.

Nebojša Krstić, poznavalac prilika, kako ga predstavljaju na TV Pink, gostovao je na TV B 92 i 8. apirla se bavio mojim ''pozivima na ubistvo predsednika Vučića''. Rekao je da je svojevremeno, dok je bio savetnik predsednika Tadića, razgovarao samnom, povodom sličnog pisanja o tadašnjoj vlasti. Kazao je - ''on mi je odgovorio da ništa nije lično, da postupa po naređenju. Nije rekao da sam odbio ponudu da ''mi se pomogne''.

Istina je Bog slobodnog čoveka, a laž je religija gospodara i robova. Odnosno, sve će proći samo će Istina ostati, kao što je zapisao Dostojevski.

Koliko je ljudi, onih kojima sam pomogao boreći se za istinu, istinski bilo uplašeno za moj život.

Prijatelj mi je rekao - ti si jedini od svih savremenika podoban Hristu, jer ne mariš da umreš za istinu.

Samo žrtvovanjem možemo oterati protuve koje su zajašile Srbiju.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane