Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Na nišanu

Ceo svet se bori sa koronom - mi sa moronom!

Hristova deca bez uskršnjih jaja

Vernici koji slave Uskrs po Gregorijanskom kalendaru (katolici, protestanti...) u Bogradu, Nišu, Valjevu, Čačku... ostaće bez uskršnjih jaja. Najradosniji hriščanski praznik vernici će provestu u kućnom pritvoru, bez odlaska u crkvu. Neće se pomoliti Bogu, niti u crkvama primiti sveti pričest. Tako će proći i pravoslavni vernici, koji Uskrs slave sedam dana kasnije.Odlukom jednog šizofrenog pedera vernicima će se demonstrirati nasilje i poruka da je on Bog na zemlji, da može da nam radi šta mu je volja. I radi.Obračun Trampa sa mafijom, kriminalcima i vlasnicima krupnog kapitala je deo Qannon Projekta, skraćeno Q (Kju). Mali broj ljudi u Evropi zna za njega. Autor ovog teksta je upoznat sa tim i zato i zastupa u svojim tekstovima ovaj projekat.

Milovan Brkić

Predsednica Vlade Srbije, državljnka Hrvstke, lezbejka Ana Brnaić nam je poručila da je ne pitamo ništa o nabavkama medicinske opreme, lekova, otvaranja bolnica. Ona je to sve propustila predsedniku Vučiću.

A Vučić javno kaže da je već potrošio 390 miliona za nabavku opreme, respiratora i slikao se u hangaru u vlasništvu opasnog kriminalca Nebojše Ikovića, u njegovom zdanju Milšped u Krnješevcima. Oprema je neraspakovana, a upućeni tvrde da je namenjena za dalju prepodaju.

''Nemojte me pitati kako kupujem respiratore. Na crno, narvano. Posle me, ako hoćete i uhapsite, ali ja tako moram''- pravdao se i pretio nam je čovek, koji po Ustavu Srbije, nema pravo da raspolaže novcem, osim onim koji Narodna skupština Srbije, Zakonom o budžetu, izdvoji za rad Generalnog sekretarijata Predsednika Srbije.

I dok je neustavno uveo vanredno stanje, policijski čas, propise o krivičnom kažnjavanju onih koji ne ostaju u kućnom pritvoru, Vučićev kartel krade kao lud.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je 7. aprila da je Grad Beograd izdao dva i po puta više građeviskih dozvola nego u martu prošle godine!

Biznis Vučićevog kartela se nastavlja, nesmanjenom žestinom.

Ministar finansija je obećao 5,1 milijardu evra za otklanjanje posledica koje je nastalo uvođenjem ratnog stanja u Srbiji. Obećao je da će dati svakom punoletnom građaninu po 100 evra. Kada odmah je odgovorio da će taj novac biti plaćen 4. nedelje po ukidanju vanrednog stanja. Taman neposredno uoči izbora. Sa 100 evra pokušaće da kupe glasove gladnih građana.

I dok nas muči, njegov brat Si Điping je poslao svoje naučnike da besplatno vrše eksperimente nad građanima koji su privedeni u halu na Sajmu, potpuno izolovani, da budu špricani od Kineza.

Ovaj zločinački poduhvat doprineće da nijedan Kinez više neće smeti da kroči u Srbiju, niti da prođe kroz Srbiju.

Lekari koji su došli iz Rusije, nesebično pomažu srpskim kolegama, koji stidljivo obaveštavaju ruske kolege, da im je ministar Lončar naredio da to što im Rusi kažu uđe na jedno, izađe na drugo uvo. Jer to dovodi šizofrenog Vučića do ludila. On nije predsednik Tramp, pa da prima medicinsku pomoć iz Rusije. Njemu su važna braća iz Kine. Ona dobro plaćaju.

Ambasada SAD u Beogradu prenela je tekst iz Glasa Amerike u kome se tvrdi da profesor Čarls Liber nije osumnjičen za prodaju korona virusa Kinezima, nego za to što "nije mogao da Ministarstvu pravde objasni poreklo novca koji mu je uplaćivala kineska vlada, uključujući i 1,5 milion dolara i mesečnu platu od 50.000 dolara i plaćanje svih troškova života dok je bio na univerzitetu u Vuhanu".

Na taj način, ambasada je direktno demantovala tvrdnje predsednika Trampa, koji je optužio Libera da je napravio i prodao Kinezima korona virus, a FBI-a ga je uhapiso, zajedno sa još dvojicom Kineza, a Velika porota je potvrdila predlog federalnog tužioca da se gospodin Liber ne brani sa slobode, već da suđenje čeka u zatvoru.

Vučić je izolovan i kod svih evropskih centara moći. Evropska unija je donela mere protiv zloupotreba korona virusa u svrhu uvođenja vanrednog stanja i ograničenja osnovnih ljudskih prava i sloboda.

Za inat tome, Vučić pooštrava policijski čas, i to za dane uskršnjih praznika. On poručuje građanima da im ni Bog ne može pomoći, ako on tako odluči.

Vučić zlostavlja građane već punih 8 godina.

''Kada kap prelije času, svo učinjeno zlo, pljačke i nasilje će mu doći na naplatu, samo je bitno da ih sve pohvatate i da se ne slomi sve na Vučiću, koga su oni i isturili kao budaletinu koja obećava, a ne ispunjava. Svi u vrhu SNS znaju da je on lud, ali takav im baš i treba, koji će preuzimati sve na sebe ,a on luda još i uživa u toj ulozi, a oni ga tamo samo pale i guraju a iza leđa mu se svi, ali svi u stranci smeju, jer znaju šta ga čeka. Svi iz vrha naprednjaka su preletali do sada bar 10 puta (sudije, službenici...). U SNS će od 700.000 članova, preko noći, ostati jedva 7 članova" - piše mi kolega iz Francuske.

I moj slučaj govori koliko su Vučićevi sledbenici ludi i aroganti i telale za njega, sve prebacujući na njega.

Televiziji Slavija info, koja se ističe kao primer otvorenosti u kritici Vučićevog režima, objavila je 1. aprila, ove godine, intervju pod naslovom: Milovan Brkić - Građani imaju prirodno pravo da likvidiraju diktatora! (1.4.2020.).

Za samo jedan dan njega je videlo 73.000 gledalaca.

Sutradan je Googl skinuo najavu za ovaj intervju, ali su se građani snašli pa su isti gledali preko kanala Slavija info, na kojem je intervju najavljen, pa je broj onih koji su ga videli brzo premašio brojku od 100.000.

Povodom tog intervjua prvo se oglasio nsrećni Vojislav Šešelj. On je zatražio hitno moje hapšenje (U ovom broju možete pročitati tekst o njemu, naslovljen sa Klovn krvavih ruku).

Zatim su reagovali potpredsednik stranke Miloš Vučević, članovi predsedništva SNS-a Irena Vujović, Miloš Petrović i mnogi drugi.

Iz njihovih izjava,koje prenosimo, lako je zaključiti da taj intervju nisu ni pogledali.

U intervju sam, opisujući Vučića kao dikatora i opasnog kriminalca, pomenuo i odgovornost Dragana Đilasa za Vučićevo postojanje, navodeći da i Đilasa treba izvesti pred sud.

A Vučićevi psi me napadaju kao Đilasovog čoveka, koga on plaća!

Oni to čine da kompromituju Vučića i njegovu politiku.

Irena Vujović, član Predsedništa SNS-a

"Monstruozna izjava Đilasovog glasnogovornika Milovana Brkića je za svaku osudu i najstrožu kaznu", navela je predsednica opštine Savski venac i članica Predsedništva SNS Irena Vujović, reagujući na stav Milovana Brkića, urednika Magazina "Tabloid", koji je pozvao na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

- Sve njih, koji su ničim izazvani izrekli stravične pretnje i koji kontinuirano sprovode brutalne napade i verbalno nasilje nad nevinom decom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, neophodno je u najkraćem roku procesuirati i privesti pravdi. Smatram da ovi izlivi bezrazlozne mržnje i obesti jasno govore o njihovoj političkoj i ličnoj beznaćajnosti, dezorijentisanosti i moralnom posrnuću - rekla je Vujovićeva.

Brkić je ranije, gostujući u emisiji na Jutjub kanalu Slavija info TV, otvoreno pozvao na ubistvo Vučića. On je rekao da građani imaju apsolutno "prirodno" pravo da likvidiraju diktatora, kako je nazvao Vučića.

Miloš Vučević, potpredsednik SNS, osudio je napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu.

- Ne! Nije "prirodno" da jedna ljudska i moralna nakaza poziva na likvidaciju predsednika, ali je prirodno da nadležni državni organi i nadležne zdravstvene ustanove pod hitno reaguju na takve pretnje! To što se naša država na svim frontovima bori protiv širenja virusa kovid19, ne znači da ustanove zadužene za mentalno zdravlje ne rade na hitnom prijemu pacijenata. Zato, pomozite tom stvoru jer više očigledno ne zna šta radi! Njemu ne treba smrtonosni virus, njega ce ubiti mržnja! - navodi Vučević.

Luka Petrović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, osudio je najnovije pretnje upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Najoštrije osuđujem monstruozne pretnje upućene od strane Đilasovog novinara Milovana Brkića predsedniku Srbije i njegovoj deci. Pod hitno neka nadležni državni organi reaguju. Da li ovako zamišljaju, najveći politički profiter, Đilas i njegova banda da vladaju Srbijom. Tako što će ubijati ljude i njihovu decu. Tako što svako ko želi i bori se za našu Srbiju je najveći njihov neprijatelj. Imam samo jednu poruku za sve njih, borićemo se više nego ikad da vi, takvi, nikada više ne pomislite da možete da pljaćkate i otimate od naše zemlje i naroda. Radićemo još više, bićemo još vredniji i marljiviji. Pristojna i moderna Srbija će uvek pobediti - navodi Petrović.

Dakle, iz istog centra Vučićevi sledbenici dobijaju tekst saopštenja koje prenose!

Sve oveo prate strane ambasade, predstavnici OEBS-a, Evropske Unije, međunarodnih organzacija koje ocenjuju ljudska prava i slobode i opisuju Vučićevu dikaturu kao nesnošljivu.

Da ima pameti, Vučić bi svoje pse vezao u lance. Magazin Tabloid je opisao strašan kriminal gospođe Vujović i gospodina Vučevića. Ako se njihova imena upišu na pretraživaču Googl i doda magazin Tablodi, mogu se pročitati prilozi po njima koji će postati deo tužilačke optužnice.

Posebna priča je premijerka Ana Brnabić, koja opisuje Vučića kao ''čudo neviđeno'', koji radi danonoćno da zaštiti narod!

Ova neukusna žena je kamen oko Vučićevog vrata. Tako je gostujući u emesiji ''Čirlica'' na Hepyi televiziji, koja je rezervisana isključivo za promociju Vučićevog ludila i zločina, premijerka rekla da, povodm bezočnih kritika i pretnjom smrću predsedniku i njegovoj deci, bez Vučićevog znanja pokazuje sliku njegove dece, kako rade kao volonteri, navodeći da će je ''Vučić ubiti zbog toga'' i da sve one koji tako rade treba privesti pravdi.

Ko je ova neukusna, a opasno luda žena?

Na ovom linku https://www.youtube.com/watch?v=HQkcvTJXvLs možezte pogledati emsiju o njenom prelasku u gey populaciju i frustracijama.

U ovom broju Magazina Tabloid možete procitati kako strani mediji pišu o diktaturi Aleksandra Vučića.

On se, osim ''brata Si Đipinga'', kome je poklonio rudnike, plodno zemljište, natrpao milione vera za kredite koje smo dobili, da bi Kinezi pravili našim para svoj ''put svile kroz Srbiju'', omogućivši im da zarade milione dolara na prodaji loše medicinske oprme i maski za koronu virusa i da besplatno vrše ekeprimente za lek protiv ovog virusa na srpskim građanima koji su prinudno dovedeni u halu na Sajam, uzda u podršku diktatora Redžepa Taipa Erdogana. I na one kojima je natrpao u džepove stotine miliona evra.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je 3. aprila pismo državnog sekretara SAD Majka Pompea.

Kako navodi Tanjug, Pompeo se 3. aprila Vučiću ovom prilikom zahvalio na transportu američkih građana iz Srbije u Sjedinjene Američke Države (SAD).

- Dok vlade širom sveta streme ka tome da zaštite sopstvene građjane od pandemije COVID-19, želim da uputim duboku zahvalnost Vama i Vladi Srbije za pomoć građanima Sjedinjenih Država onda kada im je to bilo potrebno. Time što ste američkim građanima pružili priliku da se vrate u SAD čarter letom "Er Srbije", koji je organizovala Vlada Srbije 26. marta, omogućili ste da se 64 američkih državljana vrati svojim domovima i porodicama u vreme koje je za sve nas puno neizvesnosti i izazova - piše u Pompeovom pismu.

Avion je iz Beograda kreno po građane Srbije koji su proterani iz SAD-a ili su želeli da se vrate. Među putnicima je bilo i četvoro diplomatskih službenika iz Ambasade u Beogradu, koji su želeli da se vrate u Vašington.

Pismo državnog sekretara objavljeno je kao udarna vest na svim televizijama i medijima koji posluju kao deo Velike propagnade laži.

Da podsetimo, na istoriju kriminalnih odnosa državnog sekretara Pomepa, koji je istaknuti član duboke države u SAD-u.

Skandalozan je bio susret u palati Ujedinjenih nacija održan 20. avgusta prošle godine između Aleksandra Vučića, njegovog savetnika, bivšeg britanskog premijera Toni Blera i državnog sekretara Pompea i Metju Palmera s druge strane.

Šta se desilo tog, po Srbiju i Sjedinjene Države kobnog dana, saznaće se kada FBI-a, a i druge svetske obaveštajne službe, rezultate istrage dostave Velikoj poroti američkog federalnog suda.

Nekoliko dana ranije Andrej Vučić je u Londonu, prvo u Pireus banci, koja je odbila da primi uplatu, kao i nekoliko drugih banaka, pokušao da uplati na nepozanti račun 200 milione evra.

U razgovoru između Pompea, Palmera i Vučića i Toni Blera, nedostaje nekoliko minuta govora, što upućuje na zaključak da su sagovornici ''pričali'' olovkom, ispisujući svoje zahteve.

Špekuliše se da je Pompčeo tražio od Vučića 250 miliona dolara, da natera predsednika Trampa da omogući priznanje Kosova u sadašnjim granicama, jer je Vučić već primio od Hašima Tačija u martu prošle godine 300 miliona evra za to priznanje, a i nekoliko stotina miliona evra po osnovu drugih, špekulanstkih poslova njegovog brata Andreja, prodajom akciznih markica za jednu milijardu, koje su štampane u Kovnici novca u Topčideru, kao i za 5.000 nemačkih pasoša i 2.000 slovenačkih, koji se, takođe, štampaju u Beogradu.

Odmah nakon tog sastanka, koji će u istoriji ostaviti crnu mrlju na američku diplomatiju, Pompeo je imenovao Metju Palmera za svog specijalnog izaslanika za Balkan!

Brzo je reagovala i Bela kuća, nakon što je Palmer, kao mečku, počeo da voda državnog sekretara Pompea, koji je potom posetio Crnu Goru, Albaniju i Severnu Makedoniju. Na svakom mestu Pomepo je bio ''darivan''. Kao lobista, on je bio najskuplji.

Predsednik Tramp je brzo reagovao, imenujći diplomatu od ličnog poverenja Ričarda Grenela za ambasadora u Nemačkoj i ličnog izaslanika i posrednika u razgovorima između Srbije i južne srpske pokrajine Kosova i Metohije.

Već na prvom sastanku sa Vučićem ambasador Grenel je srpskom dikatoru stavio spisak zahteva koji se od njega očekuje, a koje on, niti može, niti želi da realizuje.

Imenovanje Grenela Vučić je opisao kao ''veoma iznenađujuću vest''.

Na poslednjoj konferenciji za medije u Beloj kući, Majkl Pompeo je potvrdio da je jedan zaposlenik u kancelariji potpredsednika Majka Pensa inficiran koronom.

- Ovo nije vežba, imali smo informacije... - govorio je Pompeo, a Tramp, stojeći metar od njega, dobacio je: - Trebalo je da nam kažeš...

Treba se setiti da je Tramp dobacivao Pompeu i na poslednjoj konferenciji, kad mu je pred svim novinarima rekao da bi (iz Bele kuće) trebalo da ode u "duboku državu" u Stejt department, gde mu je i mesto!

Očigledno predsednik Tramp zna ko ga i kako podriva.

Oružane snage, sve njene obaveštajne službe i pravosudni sistem SAD-a u tišini se pripremio za obračun za globalistima, njihovom mafijom koja želi da porobi svet i da nas učini gojama.

Osim Majka Pompea, koji je bio uticajni lobista i direktorke CIA Đine Haspel, administracija predsednika Trampa ima podršku večine građana ove države, koje se vraća hriščanskim vrednostima i osvojenim ljudskim pravima i slobodama. I institucijama.

Svaka ptica svome jatu leti. Zato i šizofreni diktator pokušava da se zaštiti kapom Majka Pompea, koji će ostatak života provesti u američkim robijašnicama.

Nalozi za hapšenje balkanskih diktatora su potpisani. Čeka se pogodan trenutak, da se svet oslobodi bandita koji su se toliko osilili, da pucaju od moći. Većina su sada kao pacovi. Osećaju buru koja dolazi.

Američko državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv predsednika Venecuele Nikolasa madura i njegovih saradnika, zbog šverca 75 tona kokaina u SAD-e. Optužnicu je prihvatio Interpol. Američka administracija će realizovati hapšenje svih onih koje je američko državno tužilatvo optužilo za šver narkotika, pranje novca, korupciju, trgovuni ljudima i oružjem. Policije još 22 evropske države spremne su da izvrše naloge za hapšenjem koje će izdati Europol.

Korona virus odneće i srpskog morona.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane