Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Pisma Magazinu Tabloid

Ko je Vladimir Božović, ambasador Srbije u Podgorici

Lisica sa hiljadu lica

Prosto je neverovatno da Srbija za svoje diplomatkse predstavnike u Podgorici šalje državljane Crne Gore, koji su u njoj rođeni, odrasli, školovali se i gde žive njihove porodice. Prvo je Boris Tadić u Podgoricu poslao Zorana Lutovca, istina pristojnog čoveka, a Vučić je potpisao ukaz o postavljenju Vladimira Božović, nikšićanina, za ambasadora Srbije u Podgorici. Srbi iz Crne Gore su šokirani ponašanjem gospodina Božovića, koji sve što radi, čini da ukalja obraz srpskom narodu u ovoj novonastaloj državi. Glavni urednik Magazina Tabloid se našao u neprijatnoj situaciji, jer je bio prijatelj sa gospodinom Božovićem, sve dok naprednjaci nisu došli na vlast. Ipak, družba je družba, a služba služba. Pismo koje objavljujemo je ''upodobljeno'', jer su izbačena imena njegove supruge i sina, koji nisu odgovorni za njegove postupke.

Hadži Haralampije Plamenac

Impresivan je životopis Vladimira R. Božovića. Rođen je 3.12.1970. godine u Nikšiću, od oca Radovana i majke Jovanke rođene Đurović.

Osnovnu školu je završio u OŠ " Olga Golović " u Nikšiću, srednju školu je završio takođe u Nikšiću.

Po završetku srednjoškolskog školovanja ovaj golobradi i neotesani đilkoš upisuje Pravni fakultet na Beogradskom Univerzitetu. Uvidevši da je za njega izučavanje pravnih nauka na Beogradskom Univerzitetu misaona imenica, ekspresno preko svojih zemljaka upisuje Višu kriminalističku školu, koju takođe završava pomoću svojih svuda prisutnih crnogorskih veza.

U isto vreme se ubacuje u Koordinacioni odbor saveza studenata (popularni KOD) Beogradskog Univerziteta, a koji se bavio raspodelom studentskih mesta. Pošto je bio u vrhu KOD-a, lešinarski se potrudio da lično proda oko 1.500 studentskih mesta. Afera sa prodajom studentskih mesta je zataškana od strane detašmana službe Državne bezbednosti- Novi Beograd, koja ga je vrbovala za saradnika. U nastavku ćemo vam opisati njegov raskošni talenat u poltronstvu - po kojem mu jedino mogu parirati Vuk Drašković - maniti i neopevani narkomanski vepar Nenad Čanak.

Njegov rođeni brat Andrija koji se uspešno skućio u vili na Dedinju, je na početku svoje karijere kontraverznog biznismena uzeo u zakup piceriju "Orao" preko puta Prve ekonomske škole u Beogradu, u zgradi gde stanuje nekadašnji predsednik jugoslovenskog komiteta za KIM, Momčilo Trajković.

Dotičnog gospodina je Andrija Božović danima opsedao sa snishodljivom pričom o bratu Vladimiru pravniku i advokatu koji je bez posla, i gospodina Trajkovića moli da ga primi na rad. Posle dugotrajnog vremenskog svakodnevnog navaljivanja, bolje reći dosađivanja Trajković je pristao da ga angažuje u odeljenju za pružanje pravne pomoći Srbima na Kosovu i Metohiji.

Tada isuviše mali i neiskusan u poslu, ali bolesno podmukao, Božović uspeva da datu priliku iskoristi na najpokvareniji način i podigne sebi rejting, besumučno koristeći Srbe na KIM i državni aparat u kojem je radio. Smenom Momčila Trajkovića i dolaskom Nebojše Čovića, Božović kao pravi politički suncokret i lešinar na sva mesta pljuje i ogovara i preti Trajkoviću koji ga je sa ulice doveo i darovao mu koru hleba.

Mlađani i alavi Božović je hteo ni manje ni više nego mesto predsednika Koordinacionog centra za KIM. U tom naumu ga je sprečio ministar Vladan Batić, koji je odlučno zahtevao da se Božović istera iz Koordinacionog centra za KIM.

Nastavak njegove profesionalne karijere obeležen je aferama i incidentima. Ulaskom u Generalni ispektorat ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, sa sobom vodi svoju sekretaricu i ujedno kućnu spremačicu rodom iz Stalaća kao i svog pravnika Brborića.

To kako se bahato, drsko i nasilnički ponašao u Inspektoratu i samom MUP- u nije zabeleženo u skorijoj istoriji Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Sa svojim kompanjonom i jednim od svojih finansijera iz Nikšića, vlasnikom više restorana brze hrane, kafića i menjačnica u Beogradu, izvesnim Đokovićem obilazi sva mondenska mesta u Beogradu i u Srbiji, i izigrava velikog plejboja i zavodnika.

Dana 1. marta 2013. godine u Jahting klubu na svečanoj večeri koju su organizovali pripadnici kriminalističko - policijske akademije Vladimir Božović je u svom bahatom stilu iz samo sebi poznatih razloga fizički nasrnuo na profesora policijske akademije dr Željka Nikača i zapretio mu fizičkom likvidacijom. Teži sukob sprečile su prisutne kolege iz službe javne i tajne bezbednosti.

Sekretarica MUP - a Marija J. koja je prethodno radila kod Dragana Markovića - Markonija, državnog sekretara u MUP - u, dugo vremena je trpela šikaniranje od strane Vladimira Božovića. Marijino šikaniranje i ponižavanje počinje početkom jula 2013. godine, tačnije, onog trenutka kada je u kancelariji videla Vladimira Božovića sa trojicom muškaraca... (cenzurisao glavni urednik)

Njegova pripadnost gej populaciji je konačno isplivala na videlo dana i sada je postala glavna preporuka i ulaznica u visokim diplomatskim, političkim, poslovnim i kulturnim adresama. Ovaj terazijski Crnogorac i soko od sokola je trenutno u ljubavnoj vezi sa beogradskim vitezom, Grigorijem Lavom Pajkićem sinom Nebojše Pajkića.

A 3. jula 2004. godine kao generalni inspektor MUP-a sa dve prijateljice se obreo na Beogradskom Sajmu, konkretno u restoranu Nostalgija, omiljenom sastajalištu policijaca i pripadnika što javne i još više tajne policije. U ovaj restoran je svojevremeno dolazio Slobodan Milošević predsednik Srbije i Crne Gore, sa jakim obezbeđenjem.

Vlasnik pomenutog restorana je inače pripadnik državne bezbednosti, koji je svakom gostu pružao garanciju da neće imati nikakvih neprijatnosti u njegovom restoranu. Božović je vidno pijan u jednom trenutku stupio u verbalni sukob sa jednim od pripitih uniformisanih policajaca, a nešto kasnije i sa drugim takođe pripitim policajcem u civilu.

Kako je po prirodi inače plašljiv, da bi izbegao očigledno batinjanje od strane gostiju pomenutog restorana, u jednom trenutku je pozvao generala GSUP - a Simić Milorada i Interventnu brigade, a stigla je i patrola policije OUP - Savski Venac. Celu stvar su smirili pripadnici resora državne bezbednosti koji su bili prisutni u restoranu "Nostalgija".

Dana 17.8.2007. godine stolar Umeljić Stojko vlasnik stolarske radionice "Hrast" iz Knića je podneo krivičnu prijavu okružnom tužilaštvu u Kragujevcu. Vladimir Božović i njegov otac Radovan zvani Prdoklasina, sklopili su ugovor ukupne vrednosti 10.000 evra za izvođenje stolarskih radova u zajedničkoj porodičnoj kući Božovića u Nikšiću. Božović je isplatio deo novca za izvedene završene radove, pa još nekoliko puta izvesnu svotu novca, ali mu je na kraju ostao dužan oko 2.000 evra. Pa su se posle dužeg preganjanja dogovorili, da mu Umeljić oprosti dug. A Božović za uzvrat zaposli suprugu Jelenu u najbližoj policijskoj stanici. Božović ni to nije ispunio, a zatim je sredinom 2005. godine istom Umeljiću na telefon poručio da mu ne duguje ništa i da ga ne uznemirava.

Vladimir R. Božović je čovek koji ima više putera na glavi nego svi megamarketi na teritoriji voljene Crne Gore, od Rožaja do Nikšića grada. Njega interesuje samo karijera, novac, novac i samo novac. Ovaj očito isprazno rečit i bezobrazno drzak čovek po struci nazovi pravnik sa izuzetno reklamirajućim marketingom, koji ga svo ovo vreme drži u žiži medijske javnosti postaje vrlo opasan po interese srpskoga naroda u Srbiji i njenoj dijaspori.

Svoju neizmernu bahatost i prostačko ponašanje svojstevno iskompleksiranim osobama nije mogao da sakrije, ni na novoj ničim zasluženoj funkciji opunomoćenog diplomatskog predstavnika Srbije u Crnoj Gori.

Od trenutka dobijanja statusa ambasadora 28.12.2019. godine, nastavlja se biserni niz afera i incidenata.

Dana 1. 1. 2020. godine u Budvanaskom hotelu "Avala" na sraman način je započeo svoju diplomatsku misiju u Crnoj Gori. U prisustvu zvanične supruge gospođe ... i svog malog princa ... , neopisivo raspamećen Vladimir R. Božović fizički se sukobio sa isuviše pristojnim obezbeđenjem pomenutog hotela.

Teže posledice sukoba su sprečili svojom smirenošću i lepim rečima prisutni predstavnici opštinske vlasti u Budvi.

Dana 6. 1. 2020. godine glavna urednica portala Fos media iz Podgorice, Anđela Đikanović uhapšena je zbog javno iznete uznemiravajuće informacije, da su crnogosrke policijske i parapolicijske strukture angažovale pripadnike šiptarske terorističke oružane jedinice "Rosa" za izazivanje nereda prilikom proslave Božićnih praznika u Crnoj Gori.

Crnogorski mediji bliski vladajućem režimu, na sva zvona su razglasili da je Ljubomir Milanović, savetnik ambasadora Božovića dao informaciju gospođi Anđeli Đikanović.

Naš poverljivi izvor nas je obavestio da je upravo navedenu informaciju koja optužuje izuzetnog dobrog čoveka i diplomatskog savetnika gospodina Ljubomira Milanovića, crnogorskoj službi državne bezbednosti lično dostavio ambasador Vladimir Božović, u jednom od presretnutih razgovora mobilnih telefona koje koristi gospodin Božović 064/892-2 . . . - i 068/88 5. . . i iz njemu poznatih razloga napakostio gospodinu Milanoviću.

Pošteni i častni čovek- Ljubomir Ljuba Milanović

Dana 15. februara 2020. godine, prilikom ceremonijalnog obeležavanja državnog praznika Srbije - u Karađorđevom parku, u prisustvu njegovog preosveštenstva mitropolita crnogosko - primorskog Amfilohija, predstavnika političkih srpskih stranaka i srpskih udruženja, ovaj raspamećeni idiot mr. Vladimir Vlado Božović je upalio zvona, u ionako nervozom obojenom ambijentu.

Naime, nezapamćeni skandal u režiji ove protuve obeležilo je prisustvo osuđenih narkodilera iz Republike Srpske, Slavka Milića - Čarugu i Zariju Kraljevića iz Zvornika koji su zvanično nosili i držali državnu zastavu preuzetu iz zgrade Ambasade Srbije.

Osuđeni narko diler iz Republike Srpske - Zarija Kraljević u prisustvu ambasadora Božovića i mitropolita Amfilohija slavodobitno drži zastavu Srbije.

Isti gospodin Božović je o trošku građana Republike Srbije, u Podgoričkom hotelu Hilton na deset dana ugostio gore pomenuti narkodilerski duet Milić i Kraljević. Naš pouzdani izvori javljaju da je pomenuti narkodilerski duet deo vremena provodio u to vreme sa gospodinom Božovićem i u njegovom rodnom Nikšiću, u roditeljskoj kući Nikšičanima poznatoj po imenu Biljarda

Šlag na torti skandala gospodin Božović je začinio 15. februara 2020. godine, u Nikšićkom hotelu "Onogošt" u vlasništvu Ranka Jovovića osvedočenog sponzora raspopa i crnogorske prdibabe Miraša Dedeića.

Kao domaćin proslave gospodin Vladimir Božović sa čijom se akademskom titulom mr, -- Mrsimud njegovi sunarodnici uveliko podsmevaju, opet je od jedne lepe slavljeničke noći napravio cirkusko veče.

Uz ogromnu količinu jela i pića za bratstvo Božovića i trista od petsto pozvanih zvanica, poprilično naliven žestokim pićem gospodin Božović je u svom hirovitom stanju od šefa hotelske sale naručio da mu posluga donese jareće meso ispod sača.

Njegovoj ludosti nema leka. Od strane finasijske službe hotela "Onogošt" za ovu nečuvenu terevenku i cirkus veče domaćina Božović Vladimira ambasadi je isporučen račun za uplatu 35 hiljada evr

Igra kolo harmonika svira - ambasador pijan diplomira.

A o skandalu koji je gospodin Božović priredio ljubaznim domaćinima Opštine Budva, koji se dogodio prilikom proslave Svetosavske akademije 2020. godine u Sportskom mediteranskom centru u Budvi ćemo vas obavestiti u nekom od kasnijih javljanja.

U svojoj raspamećenosti i uz očigledne dokaze prisustva bahatosti u jeku virusa korone, ovaj skandal majstor je bukvalno preko noći smenio kompletnu diplomatsku garnituru, u srpskoj ambasadi u Podgorici.

Ova neopevana diplomatska budala je na najjpokvareniji način ostavila bez hleba, Dušana T. , Svetlanu T. , Natašu I. , Dragana T. , Vesnu T. i sa mesta savetnika gospodina Ljubomira Milanovića prerasporedio ga na radno mesto nižeg ranga. I ovim činom se taj lažni pripejd Srbin Vladimir Vlado Božović večito upisao u knjigu bezčašća.

I da njegovo crnilo bude još crnje dokazao je činom zaposlenja dva nova radnika u Ambasadi Srbije. Bez prethodno obavljene bezbednosne provere od strane BIA-e i drugih organa Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u radni odnos svojevoljno je primio dvoje lica koja se nacionalno izjašnjavaju kao pripadnici Crnogorske nacije.

Ovde se radi o Dragu Daniloviću iz Nikšićkog prigradskog naselja Humci, i Nataši Todorović iz prigradskog naselja Rastoke po zanimanju ekonomista, bivšoj radnici Atlas banke. Dvoje navedenih novoprimljenih radnika su osvedočeni članovi i glasači Demokratske Partije Socijalista i simpatizeri raspopa Miraša Dedeića.

A da je sazreo za lečenje u jednoj od psihijatrijskih ustanova zatvorenog tipa, dokaz je njegov idiotski savet Mitropoliji crnogorsko - primorskoj, ne da proda ili da ustupi za novčanu nadoknadu više milionsku vrednu imovinu u Buljarici predstavnicima bezbožne vladajuće nenarodne crnogorske vlasti, već da je uz njegovo neizostavno posredovanje pokloni raspopu Mirašu Dedeiću. Ljubi ga majka Jovanka u lice belo, a tata Radovan u razdeljak slatki . . .

Njegovu nezajažljivost i pohlepu dokazuje i njegov lični odabir mesta boravka i života, van radnih obaveza u Ambasadi Srbije. Ministarstvo spoljnih poslova Srbije se obavezalo da mu novčano plaća hotelski smeštaj kategorisan sa četiri zvezdice.

I ovaj politički šarlatan je u prvi mah, za svoje boravište odredio hotel „Centre Vile" koji se nalazi u okviru poslovnog kompleksa „Atlas kapital centra", koje je vlasništvo Božovićevog kuma, odbeglog podgoričkog biznismena Duška Kneževića, u narodu poznatom po nadimku - Dule Patlidžan.

No Božović je posle izvesnog vremena izmislio priču da mu u pomenutom hotelu prete turski državljani koji trenutno žive i posluju u Atlas centru. I iz razloga ugrožene lične bezbednosti ovaj zgubidan se preselio u skupoceni hotel „Hilton" - nekadišnji hotel Crna Gora, koji je kategorisan sa pet zvezdica.

Ovaj pokondireni manipulator i varalica gde god se za srpski narod i Srbiju borio, državi Srbiji je novčanik izgorio.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane