Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Gladna usta

Milovan Brkić

Pita Ciganka gladnog sina na samrti. Hoćeš li sine pečenja? Hoću, odgovara.Hočeš li kolača - hoću. Hoćeš li voća - hoću, odgovara on. I ja bih sine, ali nemam. I potom mu sklopi oči.

Ciganka odahnu. Hvala Bogu, bar nije umro gladan. Svačim sam ga ponudila.

Srpski diktator u odlasku Aleksandar Vučić služi se istim lukavstvom.

Na početku vanrednog stanja prigrabio je sebi i pravo da nabavlja opremu za lečenje korona virusa. Sam je kupovao respiratore, zaštitna odela za lekare, maske, testove na virus...

Diktatoru je sve dozvoljeno, kada u državi ne funkcionišu institucije demokratskog društva.

Vučić nam je poručio: ''Ne pitajte me kako se snalazim. Sudite mi posle toga i obesite me, ako hoćete..., samo me pustite da ih nabavim. Dodao je da respirator od 2.600 evra plaća i po 42 hiljade, jer ih, navodno, nema na tržištu. Omaklo mu se, pa je rekao da je već potrošeno za medicinsku opremu iz budžeta preko 395 miliona evra!

Pod pritiskom iz Brisela, Lonona i Vašingtona ukino je vanredno stanje i zatvor svim penzionerima i policijski čas za ostale građane. Za to vreme je uvozio migrante iz Nemačke, po ceni od 15.000 po čoveku! Najmanje 4.000. Sve pare će staviti sebi u džep, dakle 60 miliona evra!

Ali nije to ništa za njegova gladna usta.

Poslanici radikala pitali su u Narodnoj skupštini 6. maja Anu Brnabić da podnese izveštaj koliko je potrošeno para za nabavku opreme za vreme vanrednog stanja, ko je istu kupovao, plaćao, po čijem ovlašćenju, da pokaže račune.

Predsednik Vlade je ćutala. Ni reči. Samo je trpetala, čudeći se kako smeju to da pitaju i gledala je Šešelja pravo u oči, tražeći zaštitu. Ali, ni on nije trepnuo.

Srpska opozicija, predvođena Draganom Đilasom, nije se bavila ovim pitanjima. Za njega je pljačka pravo koje pripada onima koji su na vlasti. Zna on to po sebi.

Vučić je nastavio sa pljačkom, valjda poslednjom krupnom pljačkom, pred svoj odlazak.

Iz budžeta će građanima isplatiti po 100 evra. Većina punoletnih građana neće se javiti da prime taj ''poklon''. Novac će pokupiti naprednjaci, jer deluju kao organizovana kriminalna grupa. Svaki naprednjak će morat poklon da vrati stranci, kao donaciju.

I novac koji će dobiti privatna preduzeća, čiji su vlasnici članovi SNS-a moraće se novac vratiti stranci. Za izbore. Polovinu će pokupiti Vučić! I sabraće, opet, nekoliko stotina miliona evra!

Kako je to moguće?

''Svoju sam organizaciju izgradio na strahu.'', rekao je čikaški gangster Al Kapone.

I Vučić je svoju dikaturu izgradio na strahu građana. Pretio je hapšenjem, proterivanjem iz zemlje, podrškom koju ima od stranih moćnika, kao što je Angela Merkel, Soroš, Si Djiping...

Bio je nemilosrdan prema svima. Čak i prema svom kartelu. A varao je i svoje zaštitnike, predhodno ih uvlačeći u špekulativne poslove. Poklanjao im je milione evra, zemljište, fabrike, banke, vodoizvore, rudnike...

Prigrabio je sina Džordža Soroša. Aleksandra je podvodio mladim momcima, sve je to snimao, uz pomoć svojih tajnih službi, ucenjujući kuma Žoržu.

Slučaj kartela Vučić je rešen. Obrisani su.

On pokušava da se vadi, priziva svog brata Si Đipinga, da mu pomogne.

I njemu, kao i gladnim građanima Srbije svašta obećava.

Gladnog ne teši, već nahrani, stara je srpska izreka.

Ali, Vučić ne može da iz džepa izvadi ni prebijenu paru. U ovom broju pročitaćete koliko je opljačako novca, zlata...

Vučić je već sa slugama privatni vlasnik Srbije, on i da ode sa vlasti, njegov kartel sa tolikim kapitalom se uvek može vratiti. To najbolje potvrđuje primer Dragana Đilasa, koji se nakon šest godina vraća na političku scenu, jer je opljačkao milijardu evra.

Zato cilj rušenja Vučića i kartela mora biti: hapšenje članova hobotnice, oduzimanje kapitala (svih TV stanica, fabrika, gotovog novca...i sl. i vraćanje u budžet), oduzimanje lažnih diploma i izvođenje pred sud svih koji su okrvavili ruke. Svih, počev od onih koji su na vlasti bili poslednje dve decenije.

Naricanjem i plakanjem um ne biva ništa mirniji, već se patnja samo uvećava

Zato moramo hladne glave da donosimo odluke da stvorimo institucije koje će sprečiti dolazak ludaka i zločinaca na vlast, poput Vučićevog kartela i njihovih predhodnika.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane