Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Dežurna služba javlja

Kako Vučićevi batinaši zastrašuju građane, a uvode u posed migrante

Tajna služba SNS-a na zadatku

Povodom molbe rukovodstva BIA da se radnici BIA odreknu 100 evra koje je obećao predsednik Vučić, tokom protekle nedelje bilo je masovnog „pritiskanja" radnika koji su odbili da se priključe ovoj aktivnosti i koji će da traže 100 evra koje su im obećane. Kako tajna služba SNS-a uhodi građane, batinaši tuku one što udaruju u šerpe i lonce, a vlast uvodi u posed u Srbiji islamiste koji su proterani iz islamskih država.

Igor Milanović

Traženo je da svi koji na to pristaju to i potvrde pismeno i da se spiskovi dostave starešinama. Prema prvim podacima, više od 65% radnika odbilo je sugestije načelstva BIA (U centru BIA Beograd čitava odeljenja su odbila da potpišu). Onda je usledila nedelja pritisaka, maltretiranja i pretnji

Zoran Stanić ZIS, čovek koji je pokrao više od tri miliona evra preko malverzacija na tenderima, zajedno sa Radmilom Selaković i koji je primenu tehničkih mera BIA za račun kriminalaca naplaćivao i više od 50.000 eura po meri, pozivao je radnike BIA na razgovor, tražeći od njih da se odreknu obećanih 100 evra. Nekima je pretio otkazima, „namestićemo mi tebe",.... Neki su poklekli ali neki i nisu.

Ozbiljno je poludeo i Nikola Vasiljević, načelnik Regionalnog centra u Novom Sadu, čovek koji je lični potrčko Andreja Vučića, zadužen za kontrolu Vojvodine ali i kolega iz BIA.

Lično poziva i preti starijiim radnicima BIA otkazima, disciplinskim postupcima i tužbama. Ucenjuje ih oduzimanjem službenih vozila i nižim radnim mestima. Nikola je u službu primljen na insistiranje sada penzinosanog radnika BIA Slobodana Mirkovića, koji ga je predstavio kao „jadnog ali vernog dečkića, od koga se može napraviti nešto". I ako mu je provera bila negativna, primljen je u BIA.

Sticajem okolnosti puno starijih radnika BIA upoznato je sa tim zašto je Mirković insistirao da Vasiljević bude primljen u BIA, ali i sa ličnom i kriminalnom biografijom Vasiljevića (i nekada i sada).

Sada se Vasiljević trudi da sve koji znaju išta o njemu, na sve moguće načine, otera iz službe.Andrej mu je obećao mesto zamenika direktra BIA, ali od toga nije bilo ništa.

Politika je pomutila razum i drugim radnicima BIA, koji sada „samoinicijativno" po agenciji glume političke komesare svojih šefova, poput Stanića.

Na dnevnom nivou propovedaju o uspesima Aleksandra Vučića i SNS-a. U Zisovom timu je jedan od aktivnijih Z. Ristić, notorni lažov i psihopata. Ristić ume da uveseljava mlađe radnike BIA izmišljenim pričama o svojim „podvizima" na KiM, ili kada je leteo helikopterom za vreme demonstracija 5 oktobra. U stvari, dužio je papir, spajalice i po neki računar u podrumu. Od terena video je samo WC 7. Uprave. To mu međutim ne smeta da bude prvi Stanićev agitator.

Od radnika BIA traži se da maksimalno svedu troškove tokom obavljanja radnih zadataka. Potrošnja goriva je ograničena na 40 litara goriva po vozilu mesečno. Zabranjena je svaka upotreba službenog vozila u privatne svrhe. Kaže se da BIA nema para.

Jedino sa čim ne oskudevaju su „crni fondovi" za akcije za potkupljivanje i protiv slobodomislećih građana Srbije.

U proteklih mesec dana poverenici SNS-a masovno su obilazili političke subjekte na lokalu po celoj Srbiji. Potkupljuju, prete, nude funkcije i pozicije. Napravljene su liste „potencijalno opasnih građana" na lokalu, kojima se od političkih aktivista SNS nude „prijateljski saveti" da se posvete svojim poslovima i da se ne bave politikom. Svi znaju da je ovo samo priva faza u razračunavanju sa političkim protivnicima i narodom.

U Vranju, aktivista SNS koji je došao na vrata jednom lokalnom „građaninu opasnih namera" dobio je batine i poliven je hladnom vodom. Incident je prijavljen lokalnoj centrali SNS-a ali ne i policiji.

U Čačku, jednom lokalnom SNS - opozicija - SNS preletaču, predočeno je šta mu sledi ako ne pristane na saradnju. Posle kraćeg razgovora, na tacni je predao sve svoje saradnike iako to od njega nije ni traženo, jer to sve ionako već znaju. Zaključao se u kuću tri dana i na kraju je odlučio da izađe na izbore (ma kada oni bili) kao nezavisni kandidat.Obećano mu je da će, ma kakav razultat ostvario, biti deo „nove vlasti" u Čačku, a kasnije možda i na republičkom nivou.

U Aleksincu, aktivisti SNS-a (navijači) pokušali su da na krovu jedne zgrade zapale baklje kao deo kampanje podrške Aleksandru Vučiću. Dve starije stanarke te zgrade, zaključale su izlaz na krov i nisu hteli da ih otključaju dok nije došla policija.

Kada su vrata otključana, navijači su pokušali, u prisustvu policije, da se fizički obračunaju sa bakama, stanarkama zgrade, ali je policija sprečila incident. Jedan od huligana izvadio je službenu legitimaciju MUP-a R Srbije. Vođa patrole koja je intervenisala rekao mu je - skloni to budalo jedna. Slučaj nije prijavljen niti zaveden u policijskoj dokumentaciji.

U Lazarevcu, lokalni narko dileri, „službenici SNS-a", telefonima snimaju građane koji sa svojih terasa bukom negoduju protiv aktuelnog režima. Kako se sve dešava u vreme „policijskog časa", građani se pitaju odakle narko dilerima dozvole da se kreću u to doba. Međutim, građani su počeli da snimaju njih pa je nastala panika. Narkodileri su tražili od policije da ih zaštiti od grđana i njihovih kamera!

U Novom Sadu, lokalna policija je zaustavila grupu navijača sa bakljama na ulici u vreme policijskog časa. Navijači su pokazali dozovole za kretanje i službene legitimacije MUP-a. pušteni su bez daljeg postupanja.

Prema nepotvrđenim informacijama, vođa navijača VELJA NEVOLJA, tokom prošlog vikenda, dobio je batine na Senjaku, tokom jedne „akcije" agitovanja za SNS. Velja je bio sa svojom grupom navijača a pretukli su ih lokalni mladići, stanari zgrade u koju su na silu pokušali da uđu. I Velja je izvadio službenu legitimaciju ali kasno. Prema nepotrvđenim informacijama završio je u urgentnom centru.

Sve grupe navijača, snabdeveni protehničkim sredstvima kreću se u većim grupama. Za njih ne važi zabrana kretanja za više od 2 do 5 lica". Građani ih masovno slikaju i snimaju. Prema izjavama očevidaca, neki imaju i vatreno oružje za pojasom.

Direkcija policije se povodom sponatane akcije građana da bukom i lupanjem u šerpe izraze svoje nezadovoljstvo stanjem u državi oglasila unutrašnjim saopštenjem radnicima i starešinama MUP-a. Kaže se da nema osnova za postupanje policije, jer nema narušavanja JRM, jer građani prave buku na svojim terasama i van vremena predviđenog za odmor građana.

Međutim, partijska „tajna služba" SNS, ima zadatak da prikuplja podatke o svim građanima koji negoduju sa savojih terasa lupanjem i vikom. Angažovani aktivisti SNS na lokalu beleže aktivnosti svojih „nelojalnih" komšija. Na dnevnom nivou, u centralu „tajne službe SNS-a" stiže na desetine hiljada prijava revnosnih SNS „policajaca",

Svakodnevno se otkrivaju novi dokazi da je režim pristao da Srbiju pretvori u rezervat migranata koje ne želi Evropska Unija. Sporazum o statusu potpisan sa Fronteksom ne sadrži ni obavezu naše Skupštine da ga ratifikuje da bi stupio na snagu. Toliko se vlast, sa razlogom, plaši da ga prikaže javnosti.

Sve se više otkriva međunarodnih sporazuma koje naša vlast pokušava da sakrije od naroda, a isti se skoro isključivo odnose na migrante i migrantsku krizu. U prošlom broju smo pisali o sporazumu sa Austrijom o povratku lažnih izbeglica koje su preko naše teritorije dospeli u tu zemlju. Postojanje tog sporazuma zvanično naša vlast još uvek nije potvrdila, niti je javnosti objasnila zašto se njegovo postojanje krije.

U međuvremenu smo otkrili još jedan sporazum o kome niti je obaveštena javnost, niti uopšte postoji namera da o njemu raspravlja Skupština Srbije. Za razliku od Srbije, Evropska Unija ovakve dogovore ne krije, pa smo do postojanja ovog sporazuma došli upravo zahvaljujući njenoj arhivi.

Ovdašnja javnost je delimično, preko sredstava informisanja bila obaveštavana o početku saradnje Srbije sa Fronteksom, službom EU za obezbeđivanje granica. Poznato je da su u leto 2018. pripadnici Fronteksa zajedno sa pripadnicima MUP-a Srbije obilazili našu granicu sa Severnom Makedonijom, a i pričalo se tada o nekakvom sporazumu koji treba da bude zaključen. To bi, otprilike, bilo sve što znamo iz domaćih izvora.

Sveobuhvatni sporazum o saradnji potpisan je 19. novembra prošle godine. Kako u njemu stoji, potrebno je još da ga odobri Parlament Evropske Unije. O istom takvom odobrenju Skupštine Srbije u Sporazumu nema ni reči, ono nije predviđeno, niti neophodno (kako smatraju naši vlastodršci). Potpisnik i ovog Sporazuma u ime vlade Srbije bio je Nebojša Stefanović.

U Briselu postoje zapisnici sa brojnih sastanaka ministra Stefanovića i raznih predstavnika kako Komesarijata EU za izbeglice, unutrašnje poslove i državljanstva, tako isto i nadležnog Saveta ministara unutrašnjih poslova zrmalja članica EU. Pregovori su po tim informacijama trajali do avgusta 2018. Predlog Sporazuma o statusu (kako je zvaničan naziv) ministar Stefanović i nadležni komesar Dimitris Avramopulos potpisali su 20. septembra 2018, bez da je o tome obaveštena Skupština Srbije.

Nekoliko meseci kasnije, tačnije 22. januara 2019, Savet EU je odobrio ovaj sporazum i on je, kao što je rečeno, konačno potpisan u novembru te godine.

svim ovim mnogobrojnim pregovorima naša vlada je ćutala.

Razlog ta ovakvo ponašanje naših vlasti možda leži u delu Sporazuma koji predviđa angažovanje snaga Fronteksa na terenu, jer logistička i savetodavna pomoć našoj policiji pri obezbeđivanju granica i zaustavljanju migranata ne deluje sporno.

U pomenutom delu je predviđeno stacioniranje snaga Ftonteksa isključivo na granicama Srbije sa nekom EU zemljom.

Ako se radi, navodno, o pomoći Srbiji da spreči dalji dolazak migranata, zašto je namerno izostavljena granica sa Severnom Makedonijom (odakle nam dolazi daleko najveći broj izbeglica) i to uprkos činjenici kako EU i sa tom zemljom ima sličan sporazum?

Odgovor leži u činjenici kako Fronteks ne treba da nam pomogne da sprečimo ulazak migranata u Srbiju, već njihov izlazak iz Srbije i to na teritoriju neke EU države (na prvom mestu Mađarske i Hrvatske).

Evropska Unija je odavno saglasna kako najezda migranata ne sme da se ponovi i da oni moraju da budu zaustavljeni najkasnije na njenim granicama. Fronteks je pružio nedavno pomoć Grčkoj da ih zaustavi na svojoj kopnenoj granici sa Turskom.

Osim toga, sam Avramopulos je pre nekoliko godina odao tajni plan Brisela da se nedostatak radne snage u EU ublaži dovođenjem stanovništva sa prostora Balkana, a da se, zauzvrat, tako depopulizovane teritorije nasele izbeglicama sa istoka (Magazin Tabloid je već pisao o tome).

Kako režim Aleksandra Vučića ne sme da prizna da je teritorija Srbije predviđena za rezervat izbeglica iz Azije i Afrike koje EU ne želi da prihvati, odlučio je da pomenuti Sporazum ne prezentira javnosti. Zato kao uslov za njegovo stupanje na snagu nije predviđeno da ga ratifikuje naša Skupština.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane