Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Prokleta je Amerika

Milovan Brkić

Kod bogatog na glas, kod siromaha na čast, stara je srpska izreka. Kada dobiju agreman da zastupaju Belu kuću u siromašnoj državi, njeni predstavnici protrljaju ruke. Biće para.

Decenijama se američki ambasadori u Beogradu ponašaju kao prokonzuli. Oni koji su u vrhovima vlasti kada bace oko na neku državu, onda joj nema spasa. Pokoriće je, opljačkati, zgaziti... Uzeće je kao ratni plen još iz vremena Džingis kana.

Nakon surovog bombardovanja Srbije i okupacije Kosmeta, američki vlastodršci oteli su svu srpsku imovinu. Tadašnja državna sekretarka Madlen Olbrajt je preko svog ljubavnika Hašima Tačija postala vlasnik banaka, pošte, general Vesli Klark je dobio rudnike, a predsednik Klinton je uzeo keš, zarađen prodajom praškastih proizvoda albanske mafije...

A ''brigu'' za Kosovom nastavio je i Džozef Bajden, Obamin potpredsednik. Albanci su ga darivali vrećama novca. Autoput je dobio ime njegovog pokojnog sina, Klinton spomenik u Prištini, u prirodnoj veličini...

Pljačkanje Srbije započeo je ambasador Majkl Polt, uzimajući za svoju podršku srpskim političarima po stotinu hiljada dolara. Doduše, iz fondova i linija pomoći koje su stizale iz Brisela.

Predsednik Tramp je dobio izbore obećavši da će stati na put i korupciji američke diplomatije. Ali...

Državni sekretar Majk Pompeo, kao stari lobista, zaboravio je da je u administraciji predsednika Trampa koji ne dozvoljava svojim ministrima da pljačkaju s pozicja na kojima su.

Pompea je u kriminal uvukao Metju Palmer, diplomata koji radi za kriminalne krugove u CIA. Palmer je u dva mandata službovao i u Beogradu, a ruska obaveštajna služba platila je njegovo napredovanje u Stejt Departmentu. Svojevremeno je platila njegov povratak u spoljnu službu iz koje je bio izbačen, zbog afere krvavih dijamanata. Preko njega su ugradili odašljač u stolici u kabinetu državne sekretarke Olbrajt.

Prošle godine Palmer je Pompea spojio sa Vučićem i njegovim savetnikom Toni Blerom. Vučić je tražio podršku da prizna Kosovo, jer je od Tačija primio 300 miliona evra. Pompeu je nudio 200 miliona dolara, koje je ranije uplatio u jednoj londonskoj banci njegov brat Andrej.

Pomepo je odmah unapredio Palmera za glavnog pregovarača između ratnog zločinca Tačija i ratnog huškača Vučića. Predsednik Tramp im je pomrsio račune, imenujući svog pregovarača.

Naduvani žabar Pomepo je sada pod Palmerovom ucenom. Njih dvojica drže na vlasti balkanske diktatore. Uzimaju im ogromne pare za zaštitu.

I dok američke obaveštajne službe pomno istražuju zločine balkanskih diktatora, šverc narkotika, migranata, lažnih pasoša i islamista, oružja, belog roblja i troše stotine miliona novca američkih poreznika, ključni ljudi u CIA i diplomatiji izvode svoje krvave pirove, pružajući podršku onima koje američke bezbednosne službe označavaju kao opasne kriminalce koji ugrožavaju svetski poredak, ogromnim količinama prljavog novca.

U ovom broju Predrag Popović opisuje kako su ambasadori Kvinte ugošćeni kod zločinca Vučića u vreme tzv izbornog ciklusa. Sastanak je organizovao Toni Bler.

Desetine evropskih komesara plaćao je Vučić, pljačkajući srpske banke, fondove, javna preduzeća, budžet...

Bivši komesar Johanes Han je dobio, osim para, seksualnog partnera Marka Čadeža, predsednika Privredne komore Srbije, koji je doveden sa pozicije portparola nemačke ambasade u kojoj je bio ljubavnik ambasadoru Masu.

Komesarka Federika Mogerini je dobila vilu na jednom od rajskih ostrva, potpuno opremljenu.

U igru je ponovo uveden ovejani kriminalac Miroslav Lajčak. On je od Rusa dobio pet miliona u kešu da razdruži Crnu Goru od Srbije, da Rusi dobiju izlaz na toplo more.

Ko je ovu bitangu ponovo vratio da mrvi Srbiju?

Ostaje nam da ustanemo. Da pokažemo zube ovim svinjama. Pozivam građane da nakon protesta krenu ka Američkoj i Nemačkoj ambasadi i zgradi misije EU. Šef misije Fabrici je napunjen u Beogradu i parama i spermom. Kao poslednji igrač Federike Mogerini. Vučić je za njegovu podršku dao ''humanitarnu pomoć'' Italiji u respiratorima.

Pozivam sve građane da pišu pisma američkom predsedniku Trampu, koja počinju rečima "Prokleta je Amerika... Zašto dozvoljavate da nas Vaši momci pljačkaju i terorišu?''

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane