https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Ambasadorima koje Vučić masno plaća našim parama, poručimo

Marš iz Srbije

***

Amerikanci i dalje pljačkaju male države i narode, kao ludi, nemilosrdno. Prvo nametnu diktatora, pa ga neguju, zalivaju, promovišu, prete građanima da moraju da ga slušaju...

Srpski diktator Aleksandar Vučić ostaje na vlasti jer ga tetoše diplomatski predstavnici, jer je postao balast za državnike.

Američki ambasador Entoni Godfri je svinja koju Vučić neguje, a on Vučića.

U vreme izborne kampanje Godfri je sa ambasadorima Kvinte posetio Vučića, na ručku na kojem se jelo, pilo i čašćavalo. U kešu, malo u narkoticima i obostranim ''lepim rečima''.

Godfrija je u primanje mita uveo zamenik Gabrijel Eskobar, koga na vezi drže Beba Popović i Željko Mitrović. Gospodina Godfrija preporučio je smenjeni Trampov savetnik Džon Bolton, što je uvredilo Entonija. On priča o Trampu kao moronu, teško bolesnom čoveku, samo što nije umro. A Godfrija su oženili da bi došao u Beograd. Kćerka je odbila da komunicira sa njim, zbog ženidbe ''po potrebi službe'', jer se kosti njene majke još nisu bile ohladile, kada je počela potraga za njegovom novom ženom. Eskobar ga snabdeva ekstazijem.

Ovoj lopovskoj družini moramo poručiti - MARŠ iz Srbije. Koliko naš glas bude jak, toliko će se skratiti njihov boravak u Srbiji. Protuve će povući sa službe.

Na svakom okupljanju poručimo im da su ove svinje nepoželjne.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane