Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Stav

OSVAJANJE SLOBODE

Branko Dragaš

Sloboda se osvaja. To su reči urednika ovog lista Milovana Brkića. Slažem se. Slobodu okupiranom narodu Srbije moramo sami da donesemo. Podvlačim - SAMI! Sami moramo da se izborimo. Niko nam u tome ne treba. Niko.

Zabluda je da će nam neko da pomogne zato što nas navodno voli. U odnosima između država nema ljubavi. Samo interesi. Surovi interesi, koji se uvek prikrivaju nekim višem, geostrateškim interesima.Otuda moramo da širimo našu ideju o samooslobađanju naroda. Ako budemo, opet, čekali da nas neko spolja spasi, to će biti, gospodo drugovi, zapamtite dobro, naši novi gospodari. Zašto bi nas neko oslobađao, ako nema interese da nas on porobi?

Uopšte nije bitno kakvo će to porobljavanje da bude, meko ili tvrdo, važno je da smo ponovo porobljeni. Suština naše današnje borbe za Slobodu sastoji se u tome da nas više nikada niko ne sme da porobi, jer će snaga narodne energije i narodnog bunta biti toliko jaka i velika da niko neće smeti, dobro organizovanu i pravednu zajednicu, da pokuša da nas porobi. Srbi hiljadama godina nose taj, genetski ugrađen, slobodarski duh u sebi.

Predivna osobina našeg naroda, koja nas je koštala velikog žrtvovanja i biološkog nestanka, sadržana je baš u toj borbi za Slobodu. Istorija nam je najbolji dokaz.

Srbi ne mogu da žive u okupaciji i vekovima sanjaju, pripremaju se i podižu se na ustanak protiv okupatora. Srbi su jedan od retkih naroda na svetu koji ima svoje vladare i svoju dinastiju. Srbi su jedan od retkih naroda na svetu koji su brzo primili, usvojili i razvili nove, moderne političke ideje.

Srbi ne znaju i neće da budu robovi.Vekovno osmanlijsko ropstvo je bilo posledica izdaje hrišćanske Evrope. Koja je hiljadu godina ljubomorna i zavidi Srbima na našoj drevnoj i slavnoj istoriji.

Koja ne može da podnese srpsko osećanje slobode, pravde, poštenja i duhovne vertikale. To je jedini razlog zašto nas toliko dugo mrze i zašto hoće da nas unište. Mi smo za njih neprijatni svedoci njihove pokvarenosti, prevare, genocida, krvavih zločina i nemilosrdne pljačke. Zato su nas NATO zlikovci bombardovali raketama sa osiromašenim uranijumum, jer im je monstruozna namere bila da zatru i unište taj neuništivi srpski gen.

Zato su nam nametnuli unutrašnju okupaciju, koju sprovode ucenjeni i potplaćeni domaći izdajnici,jer ta unutrašnja okupacija je gora od bilo kakve strane okupacije. Strani okupator dobro zna, negde sakriveno duboko u svojoj podsvesti, bez obzira koliko trenutno moćan bio, da je došao na svetu zemlju prve evropske civilizacije i da mu tu nije mesto. Moraće da ode, pre ili kasnije, jer će ga stići Božija kazna za greh koji je učinio prema Srbima.

Tako su se na našoj zemlju sukobljavali razni osvajači i moćne imperije, pa su svi propali i nestali. Srbija i Srbi su, uprkos svim nevoljama i stradanjima, ipak, opstali.

Problem kod domaćeg okupatora je u tome, kako bi mudri Njegoš napisao, što je poturica bio gori od Turčina. Naš današnji Uzurpator je bio plaćeni radikalni šovinista, čiji je zadatak bio da prikaže Srbe kao koljače, divljake, primitivce i genocidan narod, da bi, dve decenije kasnije, postao kriminalni naprednjači autošovinista, čiji je zadatak da uništi Srbiju i biološki istrebi Srbe.

Mnogo je teže boriti se sa domaćim izrodima i skotovima, nego sa spoljnim osvajačem, jer naši konvertiti zloupotrebljavaju dve najgore osobine Srba: povodljivost i sprdanje. Sve što smo doživeli od 1990. godine do danas, ne želim da idem u ranije istorijske epohe tragičnog za Srbe XX veka, bila je posledica naše krivice.

Ko je kriv što smo propali? Mi.

Ko je kriv što smo dozvolili da te barabe, razbojnici, nitkovi, šibicari i propaliteti, koji nemaju jedan dan rada u struci i koji nemaju jednu mrvu moralnog dostojanstva, vladaju nad nama i koji nam uništavaju državu i naciju? Mi.

Glavni krivci smo što je Republika pretvorena u Tiraniju i Demokratija u vladavinu ološa. Krivi smo što smo dozvolili da nam jedan, kako sam za sebe priznaje, hronično bolestan čovek, upravlja sudbinom države i nacije. Neznalica, pokvarenjak i lažov upravlja sudbinom naše dece i unuka.

Da li vi svi, što ćutite, što saginjete glave, što ste kao apolitični, koje politika ne zanima i koji nećete da se zamerate, jer se plašite da izgubite bedne plate i penzije sa kojima ne možete da preživite, da li vi, braćo i sestre, građani Srbije, volite svoju decu i unuke? Ako volite svoju decu i unuke, zašto ćutite? Ako ćutite, to je dokaz da ste sebični i da gledate samo sebe i svoj usrani, sjebani život.

Nećete to da priznate. Sramota vas je vašeg podaničkog života, koga ste protraćili na potpune besmislice. Zašto sada, na kraju života, u poslednjoj četvrtini, kada vam niko više ništa ne može, kada sumirate svoj život i spremate se na poslednji ispit pred Svevišnjim, ne učinite nešto da promenite svoj dosadašnji kukavički život i preokrenete rezulat u svoju korist?

Ovo vam je poslednja prilika. Poslednja šansa za generaciju rođenu u pedesetim godinama da se uzdigne iznad svakodnevne banalnosti. Mi moramo da stanemo u prve redove za spas naše dece i unuka. Našeg pokolenja. Mi i niko drugi.

Moramo da spasimo Srbiju dalje propasti. To je istorijska obaveza naše generacije. Ne okrećite se da vidite ima li neko da vas zameni u toj vašoj istorijskoj borbi za spas pokolenja. Nema nikoga iza vas!

Vi ste danas na potezu da odigrate finalnu utakmicu svoga života i da grešnu dušu ispunite blaženim mirom. Ne trebaju nam stranci da odlučuju ko će da upravlja Srbijom. Samo građani Srbije mogu da izaberu i odluče. Niko drugi. To je suština direktne demokratije za koju se zalažem.

Geostrateška pozicija Srbije danas u svetu je idelalna, jer su se svi zabavili sopstvenim jadima, svetska ekonomska kriza se eksponencijalnom brzinom razvija, pa smo ostavljeni da sami rešavamo svoje nagomilane probleme. To je dobro. Ali to ne razume politička kvazielita u Srbiji.

Oni imaju podanički mentalitet i naučili su da služe okupatoru. Čekaju da im strani gospodari narede šta da rade. Sve što danas radi Kurta, radio bi isto i Murta, ali, možda, malo kulturnije. Na alternativnim medijima na društvenim mrežama u toku je prirodno čišćenje od onih koji rade samo u svom ličnom intersu i koji koriste pandemiju da bi se promovisali pričanjem opštih mesta.

Niko od njih nema nikakva konkretna rešenja, osim da se nekako, novom prevarom naroda, dokopaju vlasti i da rade sve ono što bi, inače, radili Kurta i Murta.

U ovim prelomnim istorijskim vremenima, kada se lomi civilizacija, kada se vodi bespoštedni rat između suverenista i globalista za opstanak čovečanstva, Srbija nema, moramo to da priznamo, nacionalne institucije koje razumeju duh novog doba. SANU se ne oglašava, Univerzitet podmuklo ćuti, Ustavni sud se pravi kao da ništa ne vidi i Sinod SPC trgovački kalkuliše.

Srpska patriJotska, estradna kvazielita se uplašila pandemije i ne sme da progovori da je pogažen Ustav, da Uzurpator vodi Srbiju u propast i da je narod okupiran.

Izuzev ovog lista i njegovih hrabrih saradnika, ostali mediji rade za globaliste i čekaju novog namesnika Srbije. Narod je ostao potpuno sam. Uz narod smo ostali samo mi, stručnjaci iz zemlje i rasejanja, koji smo pokrenuli novu ideju pametne države Srbije - Kripto država Srbija, političku ideju - Direktne demokratije, koju šire Pokret SVETLO, TV SVETLO, Program za spas Srbije i Ekonomski pokret.

Suština naše političke ideje je da se sruši totalitarni politički i ekonomski sistem i da se iz temelja napravi novi politički sistem neposredne ili direktne demokratije i novi ekonomski sistem, koji se zasniva na oslanjanju na sosptevene resurse, pokretanju domaće proizvodnje i dvocifrene stope rasta, zapošljavanju svih ljudi, povratku naših ljudi iz rasejanja, razvoju sela i pravljenju socijalno uravnoteženog društva po meri svakog čoveka.

Jedini način da se prevaziđe sadašnja teška politička kriza je da se lažni i namešteni izbori BOJKOTUJU i da građani Srbije masovno izađu na proteste protiv sadašnje veleizdajničke vlasti.

Potpuno je jasno da oni koji izađu na nameštene izbore, daju legitimitet Uzurpatoru i pokazuju da su pristali da mu služe. Politički diletanti su pre četri godine, na sve načine, uz pomoć američkog ambasadora, ugurani u Skupštinu, gde su bili, tačno ono što sam napisao, obične Ikebane tog izdajničkog režima.

Kasnije su izašli iz Skupštine, ali su svoje plate zadržali. Nema spasa Srbije dok su lični interesi političara postavljeni iznad nacionalnih interesa. Zato je narodu ostalo jedino da se izbori za svoju Slobodu masovnim protestima na ulici.

Demokratija je nastala na Agori i moramo ponovo na ulicu da bismo odbranili Republiku od poludelog Uzurpatora. Većini građana Srbije je jasno da će država i nacija da propadne, ako nesposobni i kriminalni režim Uzurpatora ostane na vlasti.

Profesor Komazec je u poslednjem intervju na TV SVETLO, istorijski intervju našeg najboljeg ekonomiste, rekao da će do kraja godine doći do potpunog finansijskog sloma i da neće biti novca u budžetu za isplatu penzija i plata.

Ako hoćemo da sprečimo opštu propast i anarhiju u državi, ako hoćemo da sprečimo obračune kriminalnih bandi, puštenih namerno iz zatvora, da se sukobe sa sopstvenim narodom, potrebno je da izađe milion ljudi na ulice i da potpuno blokiraju, generalnim štrajkom, sve institucije dok se ne ispune svi zahtevi naroda.

Na osnovu alata KDS, koga smo stavili narodu na upravljanje, preko 20.000 ljudi do sada je glasalo u aplikaciji da se izađe na proteste i potvrdili su svoje prisustvo protestima.

Kakvu državu hoćemo da izgradimo? Glasali su građani za to da: Srbija bude nezavisna i suverena država, Kosovo i Metohija da se primeni Rezolucija 1244, Referendum o ulasku u EU, Referendum o Evro-azijskim integracijama, Raferendum o tužbi NATO država za plaćanje odštete od 400 milijardi evra, Zakon o zabrani GMO hrane, Zakon o zabrani 5G mreže, Zakon o slobodi izbora vakcinisanja, Zakon o migrantima, Zakon o Direktnoj demokratiji, Zakon o dobijanju držvljanstva svim građanima u rasejanju, Novi ekonomski Program za spas Srbije, Nova socijalna politika u društvu, Zakon o lustraciji političara i Zakon o poreklu kapitala 1990-2020 godina.

Koji su ciljevi protesta?

Građani su kroz aplikaciju izglasali sledeće ciljeve protesta:

OSTAVKA predsednika države, ostalim državnim funkcionerima je istekao mandat, 2. USTAVOTVORNA SKUPŠTINA - biranje poslanika iz zemlje i rasejanja direktnom demokratijom, 3. VLADA NARODNOG SPASA - sastavljena od iskusnih stručnjaka iz zemlje i rasejanja,izabrana na 12 meseci direktnom demokratijom, 4. PROGRAM ZA SPAS SRBIJE - predložen od Vlade narodnog spasa i izglasan od građana direktnom demokratijom, 5. SLOBODA MEDIJA - oslobađanje svih medija od političke cenzure, 6. NOVI IZBORNI ZAKON - koji omogućava uvođenje direktne demokratije, 7. SLOBODNI I POŠTENI IZBORI - koji se održavaju 12 meseci nakon uspostvaljanja Ustavotvorne Skupštine. Ko će govoriti na protestima? Nema monopolizacije protesta.

Nema lidera i vođa. Građani su glasali i tražili da na protestima govori preko 200 javnih ličnosti, desetine pokreta, udruženja i grupa građana, pojedinaca iz naroda, da govore svi oni koji prihvataju kakvu državu hoćemo da izgradimo i koji prihvataju postavljene ciljeve protesta.

Na ovaj način protesti pripadaju svim građanima koji izađu na ulice i svi građani će glasati o daljoj sudbini protesta. To je, istovremeno, odgovor na pitanje - KO organizuje proteste? Narod organizuje proteste i narod odlučuje. Koja je moja uloga i našeg stručnog tima u svemu ovome?

Kako bih dokazao da nemam nikakve političke ambicije, nisam ih imao ni osamdesetih godina, niti ranih devedesetih godina, niti uoči Petog oktobra, napisao sam Izjavu, vidim da su izjave danas u modi, koja ima samo moralnu obavezu, sve izjave nemaju nikakvo pravno utemeljenje, da nisam zainteresovan da budem državni funkcioner i da neću vršiti nikakvu vlast u državi, jer želim da pomognem Srbiji tamo gde sam stručan i gde sam kompetentan da predlažem najbolja rešenja za državu i naciju.

Izjavu mi notari nisu hteli da overe. Naš stručni tim je ponudio aplikaciju KDS kao alat, koji omogućava građanima da glasaju i da odlučuju. Živimo u elektronskom dobu, za 36 sati je preko 3,5 miliona građana se upisalo da dobije 100 evra, što je najbolji dokaz naše tvrdnje da su građani Srbije spremni za inteligentnu revoluciju i za direktnu demokratiju.

Veliki istorijski preokret je pred nama. Narod mora da uzme sudbinu države i nacije u svoje ruke. Narod će 5 i 6. juna da otpočne proces OSVAJANJA SLOBODE. Ništa ne može preko noći da se dogodi. Strpljivo i mirno moramo da se izborimo za izglasane ciljeve. Nema euforije i ostrašćenosti.

Naši neprijatelji nastoje da nas gurnu u građanski rat. Narod Srbije neće sukobe na ulicama. Ideja Slobode je veća i jača od svakog Uzurpatora. Nema nove prevare. Nema novih podvala.

Mirnim protestima građana do konačnog oslobođenja. Narod traži ostavku Uzurpatora. NAROD protiv UZURPATORA! Novo doba traži novi oblik Demokratije.

Naša Sloboda je sa životom države i nacije skopčana. ZA SPAS SRBIJE!

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane