Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Vakcinacija

Vučićeva mafija krši Ustav Srbije i uvodi obavezno vakcinisanje

Kažnjavaće roditelje, oduzimati im decu, sve zbog zarade

Aleksandar Vučić je iskoristio pandemiju da prekrši Ustav, legalizuje diktaturu, pogazi ljudska prava, pritvori ceo narod i prisvoji državni budžet. Kad su građani pomislili da je prošla najveća opasnost, Vučić ih je iznajmio Kinezima za testiranje vakcine protiv korona virusa. Svi građani su, po sili zakona, obavezni da učestvuju u eksperimentima kineskih naučnika i lekara. Ko preživi moraće da skupo plati vakcinu, na kojoj će zaraditi Kinezi i njihov čelični brat Vučić.

Predrag Popović

Pandemija korona virusa promenila je način života u celom svetu. Svaku državu je pogodilo po neko zlo, samo su se na Srbiju sručila sva.

Politička tragedija personifikovana je u liku Aleksandra Vučića, diktatora koji je zaustavio demokratizaciju društva. Privreda je na izdisaju.

U prvom naletu recesije bez posla je ostalo oko 200.000 radnika, a iz inostranstva je stiglo oko 400.000 gastarbajtera, koji će ovde morati da se bore za golu egzistenciju. Privatizacijom državnog budžeta, Vučić je opljačkao građane, da bi ih, na kraju, iskoristio za trgovinu sa Kinezima. Sve prevare je ozvaničio zakonima i propisima, čime je ministire i poslanike iz vladajuće većine pretvorio u saučesnike u zločinu.

Na Đurđevdan, 6. maja, u Službenom glasniku objavljen je Pravilnik o Programu obavezne i preporučene imunizacije stanovništva protiv određenih zaraznih bolesti. Pravilnikom, koji je potpisao ministar zdravlja Zlatibor Lončar, pozivajući se na Zakon o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, određena je obavezna aktivna imunizacija protiv tuberkuloze, diferije, tetanusa, dečije paralize, velikog kašlja, malih boginja, rubele, zaušaka, hepatitisa B, oboljenja izazvanih hemofilusom influence tip 6 i oboljenja izazvanih streptokokom pnemonije. Na toj listi naći će se i vakcina protiv Covid 19, čim bude spremna.

Pravilnik predviđa i kazne od 50.000 do 150.000 dinara za onoga ko ne bude poštovao odredbe. Za upis dece u školu, između ostalog biće neophodna i potvrda o vakcinaciji. Škole ne smeju da prime nevakcinisanu decu, a moraju da roditelje prijave centrima za socijalni rad. Po propisanoj proceduri, socijalni radnici upozoravaju roditelje da odmah i bez odlaganja vakcinišu decu. Ako se to ne desi, roditelji mogu da budu proglašeni nesavesnim. Decu preuzima centar za socijalni rad, kao organ staretaljstva, koji će ih vakcinisati i dati u hraniteljske porodice.

Vlada Srbije je taj Pravilnik ubacila u skupštinsku proceduru po hitnom postupku, u paketu sa zakonom kojim su potvrđene uredbe donete u vreme vanrednog stanja i odlukom o ukiranju vanrednog stanja. Žurba je motivisana namerom da se što pre stvore zakonski uslovi koje će Vučić zloupotrebiti kako bi omogućio upotrebu ljudi za eksperimente.

Ustav Republike Srbije u članu 25 definiše fizički i psihički integritet kao nepovrediv: "Niko ne može biti izložen mučenju, nečovečnom ili ponižavajućem postupanju ili kažnjavanju, niti podvrgnut medicinskim ili naučnim ogledima bez svog slobodno datog pristanka". Tako piše u Ustavu, ali za Vučića to je samo mrtvo slovo na papiru.

Ustav, zakoni, moral i slične tričarije uopšte ne zanimaju predsednika Srpske napredne stranke. Vučić je dobro razumeo suštinu političkih i ekonomskih podela u svetu po pravnom i medicinskom tretmanu. Za to mu je bila dovoljna skromna inteligencija i mapa Evrope.

S jedne, zapadne, strane nalaze se države u kojima vakcinacija nije obavezna. Tu su Nemačka, Velika Britanija, Italija, Španija, Danska, Irska, Grčka, Portugalija, Finska, Norveška, Švedska, Švajcarska, Letonija, Litvanija i Estonija. Vakcinacija je obavezna u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Poljskoj, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Srbiji. Ako se izuzme Francuska, gde je takođe obavezna vakcinacija protiv 11 zaraznih bolesti, jasno se vidi politička linija, koja deli "civilizovani Zapad" od "primitivnog Istoka".

Drugu, takođe značajnu, podelu Sjedinjene Američke Države definisale su zakonom. Vakcinacija je obavezna za decu u državnim, ali ne i za decu u privatnim školama. Sirotinja mora da primi vakcine, pa neka joj bude šta joj Bog da. Bogataši mogu da biraju da li će i šta će da špricaju u svoje naslednike.

Vučić je primenio oba modela. Nametnuo je zakone koji građane obavezuju da se bespogovorno vakcinišu, ali to ne važi za njega, njegovu porodicu i pripadnike povlašćene kaste iz vrha naprednjačkog kartela.

Ličnim primerom je pokazao kako to izgleda u praksi. Iako na sva usta hvali srpski zdravstveni sistem, Vučić se od fizičkih oboljenja leči u Moskvi, Pekingu, Tel Avivu i Londonu. Na Vojno-medicinskoj akademiji samo mu povremeno ukazuju hitnu pomoć, regulišu mu pritisak i pune ga infuzijom.

Sina Danila je od narkomanije i alkoholizma lečio, ne baš uspešno, u Minsku i Čikagu. Ćerku Milicu je vodio u Nemačku i Ujedinjene Arapske Emirate na terapije koje su joj, navodno, pomogle da sanira određene mentalne poremećaje. Bivšu suprugu Kesniju slao je na operaciju u Pariz.

Kako Vučić, tako i Lončar. Aktuelni ministar zdravlja je dokazao da nije naivan kad je svoje dete vodio na lečenje u Beč. Iako njegovi poznanici tvrde da je Lončar neopevana cicija, pre je pristao da plati 90.000 evra austrijskim lekarima, nego da rizikuje sa kolegama iz Srbije.

Što je za bogove, nije za volove. U skladu s tom devizom, Vučić je odlučio da Srbe iznajmi testiranje kineskih vakcina. U normalnijem delu sveta, testovi se, u prvoj fazi, vrše na miševima, tvorovima i majmunima. U Kini to rade nad ljudima. Američke obaveštajne službe su dokumentovale slučajeve brutalnog kršenja ljudskih prava u Kini. Istrage, koje su nedavno okončane tužbama protiv kineske vlade i Komunističke partije, dokazale su da tamo postoje koncentracioni logori u kojima se vrše eksperimenti na ljudima. Prema tim informacijama, u Kini svake godine od posledica medicinskih testova umre između 80.000 i 100.000 ljudi.

Tek će da se vidi koliki će danak u testiranim Srbima uzeti Kinezi, kojima je Vučić na raspolaganje dao sve građane Srbije. Prve posledice, izazvane pandemijom straha, već su podelile srpsko društvo. Vučićev zločinački plan podržali su nesrećnici iz njegovog kartela, politikantski sateliti i abonenti, kao i reprezentativni primerci korumpirane "struke". Ne zna se ko je gori.

Belgijska premijerka Sofi Vilems, pre neki dan, posetila je briselsku bolnicu "Sveti Petar". Lekari i zdravstveni radnici dočekali su je u špaliru. Kad je stigla kolona s vozilom u kome se nalazila premijerka, lekari su demonstrativno okrenuli leđa, protestujući zbog mera koje je vlada primenila u borbi protiv pandemije korone.

Nažalost, u Srbiji lekari sa osmehom slučaju Vučića, dok ih obučava kako se koriste respiratori. Svi veseli, kao da su na bazenu u Šilerovoj, a ne pred bolnicom, dočekuju ministra, poznatog po nadimku Doktor Smrt, pa se čak i ozoniranom nadrilekaru Željku Mitroviću zahvaljuju na vizirima i prilozima na Pinku. S obzirom na takvo stanje duha, ne čudi što "struka" podržava Vučićevu nameru da Srbiju pretvori u ogledno dobro kineskih stručnjaka.

Korumpirana napredna "struka" zdušno će podržati svaku Vučićevu odluku, nebitno koliko ona ugrožava javno zdravlje. Lekari iz tzv. Kriznog štaba, kao i mnogi drugi, svesno služe poremećenom diktatoru, lažu građane i dobrovoljno učestvuju u zločinačkom projektu.

Najistaknutiji svetski virusolozi i ostali naučnici priznaju da se vakcina protiv Covid 19 može očekivati tek za 14 do 18 meseci. Četrdesetak kompanija i univerziteta radi na vakcini.

U nekima se testiranje vrši na životinjama, a ponegde je već počelo i na ljudima. U Rusiji se vrši testiranje na životinjama. Posle ohrabrujućih rezultata istraživanja na laboratorijskim miševima, naučnici sa londonskog Imperijal Koledža pripremaju se da u junu, kad obezbede finansijska sredstva, počnu kliničko testiranje na ljudima. Dalje od njih odmakli su naučnici u Americi i Kini.

Nekoliko američkih kompanija već je uputilo javni poziv dobrovoljcima, koji žele da učestvuju u testiranju vakcine, uz nadoknadu od 1.100 dolara. Kina je takav projekat počela u Vuhanu odmah po izbijanju epidemije.

U prvoj turi angažovano je 108 dobrovoljaca od 18 do 60 godina. Vakcine su primili u decembru, a njihovo zdravstveno stanje pratiće se do sredine juna. Preliminarni rezultati nisu objavljeni.

Naučnici se suočavaju s brojnim preprekama i komplikovanim pitanjima o dugoročnom uticaju vakcina na imunitet, kontraindikacije i smrtonosne reakcije inače zdravih ljudi.

Na globalnom nivou ostvarena je saradnja između naučnih institucija i farmaceutke industrije, političari su usvojili fleksibilniju regulativu, što je ubrzalo proceduru za eksperimentisanje na ljudima uz upotrebu prethodno neproverene tehnologije.

- Razvoj vakcine je uvek obiman i dug proces, jer mora da se vakciniše veliki broj ljudi, zato je bezbednost vrlo važna - upozorio je Pol Stofels, direktor farmaceutskog giganta "Džonson i Džonson"

Istorija medicine je pokazala da razvoj svake vakcine traje od 10 do 15 godina, a u nekim komplikovanijim slučajevima i mnogo duže. Retrovirus HIV pojavio se početkom osamdesetih godina prošlog veka, a još ne postoji licencirana vakcina. Posle suočavanja s nekoliko virusa iz porodice korona - SARS, MERS i zika - ubrzan je razvoj vakcina, pa može da se očekuje i brži put do vakcine protiv SARS-CoV-2.

Ipak, u praksi to nije jednostavno. Od tri eksperimentalna leka, jedan ne prođe prvu fazu ispitivanja. Drugi se eliminiše u sledećoj fazi, koja uključuje testiranje na stotinama pojedinaca i traje nekoliko meseci. Posle toga, primenjuje se na većem broju ispitanika, a takva istraživanja traju i po nekoliko godina. U raznim nivoima razvoja trenutno se nalazi oko 150 vrsta vakcine protiv Covid 19. Naravno, nije moguće u velika klinička ispitivanja i proizvodnju uključiti svih 150 verzija vakcine. Izbor mora da se izvrši na temelju odgovarajućih naučnih dokaza i na profilu ciljanog proizvoda.

Dok se najznačajniji svetski naučni autoriteti bave takvim pitanjima, predstavnici srpske "struke" nemaju dileme, oni šetaju s jedne na drugu televiziju, od Pinka do Hepija, i podržavaju eksperimente Aleksandra Vučića. Niko od njih nije reagovao ni kad je Zlatibor Lončar, mesec i po dana pre uvođenja vanrednog stanja, rekao da će Srbija napraviti vakcinu za Covid 19.

- Mi, ako bude potrebe, možemo da uradimo vakcinu i za korona virus, a možemo da pomognemo, ako to bude interes Kine ili nekog drugog, da se to uradi, jer imamo ljude koji to stvarno znaju - tvrdio je ministar zdravlja 1. februara na Televiziji Prva, uz napomenu da su "svi raspoloživi resursi angažovani na sprečavanju širenja tog virusa".

Vučić i Lončar nisu napravili vakcinu, jedva su uspeli da organizuju proizvodnju običnog kvasca. Na njihove politikantske laži nisu reagovali srpski naučnici i lekari. Niko nije upozorio na činjenicu da ni Institut "Batut" nema laboratoriju u kojoj mogu da se kontrolišu uvezene vakcine, a kamoli da proizvede vlastite. Srbija nema propisane stručne kriterijume za registraciju vakcina i imunobioloških preparata.

Građani Srbije se pelcuju "na poverenje" vakcinama koje, njihovim novcem, vlast kupuje od podobnih farmaceutskih kuća. Pritom, zanemaruje se osnovna činjenica da farmaceutskoj industriji primarni interes nije zdravlje, nego profit. Baš kao i srpskim političarima i njihovim saučesnicima iz "struke".

Obaveznu vakcinaciju podržava premijerka Ana Brnabić, koja se, takođe, leči u inostranstvu. Iz inostranstva je dobila i bebu, koje predstavlja kao svoje dete, iako nije ni majka, ni otac, a ni usvojitelj. Iste stavove zastupa i ministar prosvete Mladen Šarčević, koji javno preti da će svi "koji odbiju vakcinaciju biti najstrožije kažnjeni i izopšteni iz društva". Vođi Vučiću u tikvu, ili u nešto drugo, duva i njegov bivši šef Vojislav Šešelj.

- Ko god se protivi vakcinaciji mora da bude drakonski kažnjen, protiv takvih moraju da budu upotrebljena sva sredstva. Nismo u srednjem veku. Vakcine su korisne. Ja se redovno vakcinišem. I kad sam bio u haškom pritvoru, prvi sam se prijavljivao za sve vakcine. Uvek sam se vakcinisao i šta mi fali - kaže Šešelj, mučenik oboleo od svih mogućih bolesti.

Šešeljevi stavovi imaju cenu, ali ne i uticaj u javnosti. Od njega, mnogo opasniji su predstavnici "struke". Među njima je najangažovaniji dr Zoran Radovanović, epidemiolog u penziji, koji predvodi nevladinu organizaciju "Liga za imunizaciju". Radovanović vrlo dosledno kritikuje politiku aktuelne vlasti, naročito Aleksandra Vučića, za koga tačno tvrdi da je uništio sve državne institucije.

Po Radovanoviću, ceo sistem je propao, funkcioniše samo zdravstvo. Sve političare i javne ličnosti koje se usude da pitaju šta sadrže vakcine, koje moraju da ubrizgaju u sebe i svoju decu, Radovanović etiketira kao antivaksere, opasne po celo društvo.

To i ne čudi, s obzirom da je radio kao savetnik Svetske zdravstvene organizacije, a njegovu NVO finansijski pomažu farmaceutske kompanije Glaxo Smith Kline i Sanoffi Pasteur.

Ko misli drugačije, taj mora da bude kažnjen i izopšten. Na udaru se našao i Novak Đoković, koji se usprotivio obaveznoj vakcinaciji kao uslovu da dobije dozvolu za nastupe na teniskim turnirima.

- Nisam stručnjak, ali želim da imam opciju da izaberem ono što je najbolje za moje telo. Otvorenog sam uma i nastaviću da istražujem ovu temu, pošto je važna i uticaće na sve nas - naveo je Đoković u saopštenju, koje je objavio Njujork Tajms.

Po Vučićevom nalogu, naprednjački botovi su osuli paljbu na Đokovića na društvenim mrežama. U to se uključio i epidemiolog Predrag Kon, koji ga je posavetovao da "izbegava direktne odgovore na pitanja u vezi sa vakcinacijom jer ima veliki uticaj na javno mnjenje". Veliki uticaj ima i Kon, koji se istakao još pre desetak godina u aferi oko nabavke vakcina protiv svinjskog gripa.

Tada je na veštački način, uz političku i medijsku podršku, raširena pandemija straha sa ciljem da se iskoristi prilika za brzu i laku zaradu farmaceutskih kuća i njihovih manekena.

Dr Kon se zalagao za vakcinaciju kompletne populacije u Srbiji. Predlog je delimično usvojen, kupljeno je više od milion vakcina, a ni trećina nije upotrebljena.

Tužilaštvo za organizovani kriminal 2012. godine podnelo je krivičnu prijavu protiv Smiljke Mileusnić Adžić, bivše direktorke preuzeća Jugohemija, Gradimira Gravara, direktora Jugohemije Farmacije, Ljubomira Pavićevića, direktora Detapa i Svetlane Vukajlović, bivše direktorke Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje. Smiljka Mileusnić Adžić, sestra Milke Forcan, tadašnje zamenice predsednika Holdinga Delta, osumnjičena je za nezakonit uticaj na Vukajlovićevu, kojim je obezbedila da posao nabavke vakcina protiv svinjskog gripa dobije Jugohemija Farmacija, iako to preduzeće nije ispunjavalo uslove, pošto nije bilo ni proizvođač, ni ovlašćeni distributer vakcine kupljene od švajcarske farmaceutske kuće Novartis. Utvrđeno je da je budžet Srbije oštećen za 1,2 miliona evra, ali posle četiri godine suđenja postupak je obustavljen jer "ne postoji krivično delo".

Niko nikad nije odgovarao ni za nabavku oralne polio vakcine Sanoffi Pasteura. Ta vakcina nije registrovana i nema dozvolu za prometovanje, a distribuirana je zbog propusta u pravnoj proceduri. Propalo je i 22,6 odsto DT vakcina, koje su imale kraći rok trajanja od predviđenog ugovorima. Sa istim objašnjenjem uništeno je 32 odsto MMR vakcina i 13,4 Hib vakcina. Naneta je šteta budžetu i građanima, zaradile su farmaceutske kuće i njihovi manekeni iz "struke", kao i političari, koji su im pružili zaštitu od sudskih sankcija.

Političkom, medijskom i pravosudnom progonu izloženi su "antivakseri". Sud u Zrenjaninu je, krajem 2018. godine, osudio na novčanu kaznu od 75.000 dinara dr Jovanu Stojković zbog "uvrede". Stojković je kažnjena jer je zagovornika obavezne vakcinacije uvredila tvrdnjom da prisilna vakcinacija potire osnovna ljudska prava, suprotna je Ustavu i zakonima i predstavlja ozbiljnu pretnju po zdravlje dece. Lekarska komora je pokrenula disciplinski postupak protiv dr Stojković.

Grupa roditelja podnela je krivičnu prijavu protiv Jelene Karleuše zbog širenja straha i panike od vakcine protiv morbila. Karleuša je na društvenim mrežama pozivala ljude da ne vakcinišu decu MMR vakcinom, tvrdeći da ona izaziva određene nuspojave, među kojima je i autizam.

Na medijskom udaru se nalazi i kompozitor Vlado Georgiev, koji optužuje multimilijardera Bila Gejtsa, vlasnika Majkrosofa, da je izazvao pandemiju korona virusa kako bi obezbedio "diktatorsku kontrolu nad globalnom zdravstvenom politikom". Zbog sličnih stavova, hrvatski pop pevač Toni Cetinski je već izopšten. Politička inkvizicija je zabranila emitovanje njegovih pesama na većini hrvatskih radio stanica.

Najtežim kaznama su izloženi roditelji kojima sudovi već dve godine izriču novčane kazne zbog nevakcinisanja dece, a bilo je i primera oduzimanja dece i prepuštanja starateljstva centrima za socijalni rad.

Na srpskoj političkoj sceni malo ko se usuđuje da kritikuje obaveznu vakcinaciju. Pored Saše Radulovića i Srđana Noga, nedavno je to počela da radi Marinika Tepić, narodna poslanica i potpredsednica Stranke slobode i pravde.

- Nisam antivakcinaš, ali ne može se kršiti član 25 Ustava ni zbog jedne vakcine. Obećanje Kinezima da eksperimentišu na nama, Vučić neka okači mačku na rep. Mnoge bolnice liče na štale, zdravstvo se raspada kao Lončareva pomoćna kuća u Šilerovoj, dok od Srbije prave kinesku četvrt. Podržiš prava gejeva, lezbejki, da dete partnerke u istopolnoj zajednici objavljuješ svojim, iako mimo zakona. Podržiš pravo da ukloniš fetus, jer "naše telo je naša stvar", ali ne i da biraš hoćeš li biti vakcinisan i upotrebljen na kineskoj probi. Tada telo nije naše - smatra Marinika Tepić.

Potpredsednica SSP upozorava i na Vučićevu stratešku grešku u odluci da se prikloni globalistima.

- Zašto Vučić, uprkos svim parama za lobiranje, ne može do Trampa? Neće ga! Zalud pare kuma Nikole Petrovića i drugi prljavi novac. Nije dobrodošao jer je na pogrešnoj strani, neprihvatljivoj i za Trampa i za nas - tvrdi Tepić.

Vučić je nedavno, po ko zna koji put, na najkonkretniji način dokazao da Srbiju usmerava ka provaliji. U organizaciji Ujedinjenih nacija, početkom maja, održana je donatorska konferencija "Globalni odgovor na koronu", sa ciljem da se prikupi 7,5 milijardi evra, koliko je dovoljno za finansiranje početka posla oko pronalaženja vakcine i ostalih alata u borbi protiv Covid 19.

Generalni sekretar Antonio Gutereš je naveo da je potreban pet puta veći iznos, ali morao se zadovoljiti s obećanih 5,4 milijardi evra. Japan je obećao 800 miliona dolara, Nemačka 525 miliona evra, Francuska 500 miliona evra, a Italija i Španija nešto više od 100 miliona evra. Aleksandar Vučić je ponudio dva miliona evra Svetskoj zdravstvenoj organizaciji. Ne zna se zašto je obećao novac SZO-u, kad se već dogovorio s Kinezima da od njih kupi vakcinu. Još je važnije pitanje zašto se, ovim postupkom, suprotstavio politici koju zastupaju Sjedinjene Američke Države i Rusija, koje nisu ni učestvovale na video-konferenciji.

Pored toga, Donald Tramp je nedavno doneo odluku da Amerika obustavi finansiranje SZO-a. S uverenjem da je najpametniji na svetu, Vučić je ponovio grešku od pre četiri godine, kad je, takođe sa dva miliona evra, podržao kampanju Hilari Klinton protiv Trampa. Opet je stao na stranu gubitnika. To bi bio njegov privatni problem, kad se s posledicama ne bi suočili i normalni građani Srbije.

U Kliničkom centru Srbije već je otvorena kineska laboratorija "Vatreno oko", a u Nišu je počela izgranja još jednog takvog objekta. Uz 3.000 testova na korona virus, koliko će moći da se obavi svakog dana, Kinezi uskoro nameravaju da krenu sa testiranjem na antitela, kako bi se utvrdila otpornost populacije u Srbiji.

Kineski stučnjaci su naveli da naziv laboratorije "Vatreno oko" potiče iz kineskog mita o oku koje može da vidi svakog duha, anđela i đavola. Njihovo "vatreno oko" je u Vučiću videlo idealnog partnera, koji će im, za šaku novca, prodati građane Srbije za eksperimentalne svrhe.

Vučić je izvršio svoje obaveze prema Kinezima. Prekršio je Ustav i doneo zakone, kojima je prisilio sve građane da se vakcinišu. Ostaje samo da se vidi kako će to da se sprovede u praksi. Kao što kaže mudri profesor Čedomir Čupić - ne treba poštovati sve, nego samo dobre zakone.

I nemački nacisti su imali zakone, na osnovu kojih su sprovodili genocidne radnje. Tako i Vučić može da zakonom obaveže sve stanovnike Srbije da se stave na raspolaganje kineskim naučnicima, ali to ne znači da će uspeti u naumu.

Ako ne pristanu da mirno nestanu, građani će morati da se pobune, da ustanu i suprotstave se poludelom diktatoru.

M. MILANKOVIĆ / RAS SRBIJA

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane