Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Intervju: Žika Gojković, predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije.

Migrante hitno vratiti odakle su došli

"Tražićemo da se Zakon o obaveznoj imunizaciji stavi van snage. Vakcinacija mora biti stvar izbora, kako Ustav i garantuje, a u Srbiju se ne može doseljavati ko kako hoće..."

V. Stanić

Napravljena je velika greška kada smo otvorili granice za prolaz migranata od kojih su neki bili i borci Islamske države, stav je stranke Pokret obnove kraljevine Srbije. Predsednik ove stranke Žika Gojković kaže da je ta stranka definitivno protiv doseljavanja migranata U Srbiju.

-Problem sa migrantima koji maltretiraju ljude u Šidu, Subotici ne bi postojao, da smo primenili Orbanov model zatvaranja granica - kaže Gojković i na pitanje da li bi to u monarhiji bilo drugačije kaže:

''Naravno, kralj Petar nikada ne bi dozvolio da u Srbiju koju smo mukom oslobodili od Turaka, slobodno ušeta više hiljada vojno sposobnih muškaraca koji se pretstavaljaju kao izbeglice.'

MT: Kosovo smo izgubili na sličan način. Iz Albanije su se pod izgovorom ekonomskih migracija doseljavali Šiptari, štitila ih je Komunistička partija, dok su Srbi maltretirani napuštali Kosovo. Danas migranti dolaze u Srbiju maltretiraju građane, štiti ih država, a sa zapada poručuju da će ih trajno naseliti u našoj zemlji?

ŽG: Kosovo nismo izgubili! Kosovo je pod vođstvom Kralja Petra oslobođeno 1912. godine i kao deo teritorije Kraljevine Srbije potvrđeno je međunarodnim ugovorom: "Londonski sporazum o miru".

Taj sporazum su prethodno tokom Londonske konferencije aminovale velike sile. Potpisale su ga Kraljevina Srbija, ali i Bugrska, Grčka, Turska. Taj međunarodni ugovor nije nikad stavljen van snage. To je sporazum na osnovu koga Srbija ima međunarodno pravo da vrati sada privremeno okupiranu teritoriju Kosova. Komunisti koje pominjete, i njihovi naslednici se prave da ne znaju za te istorijske činjenice.

Dakle naslednici onih koji su na Kosovo naseljavali Šiptare iz Albanije i organizovali iseljavanje Srba, danas se zalažu da se u Srbiju nasele migranti iz muslimanskih država. Levičari iz nevladinih organizacija upozoravaju na navodno "loš" tretman migranata u Srbiji, a ćute o nasilju migranata nad građanima Srbije. Taj nevladin sektor je nešto poput komunista koji su u SFRJ pomagali doseljavanje Šiptara iz Albanije, dok su istovremeno ćutali o progonu Srba. Kosovo je jedan od razloga zašto bi bilo dobro obnoviti monarhiju...

MT: Država sve agresivnije insistira da građani moraju biti prisilno vakcinisani, a deca oduzeta onima koji ih ne vakcinišu? Kakav je vaš stav po tom pitanju?

ŽG: Član 25 Ustava Republike Srbije jasno kaže:

"Niko ne može biti podvrgnut medicinskim ili naučnim ogledima bez svog slobodno datog pristanka" Stav POKS-a je da vakcinacija ne može biti prinudna, već da ona mora biti stvar izbora. Svaki pojedinac ima pravo da odluči da li će se vakcinisati i da li će vakcinisati svoju decu.

MT: Pored monarhije koje još promene predlažete?

ŽG: Mi insistiramo da se do kraja sprovede pravedna restitucija, decentralizacija Srbije, zalažemo se za šestočasovno radno vreme, otvaranje dosijea i bolju saradnju sa srpskom dijasporom. Moram da kažem da je od 1945. godine do danas svaka vlast bila gora od prethodne, a ova danas je najgora. Mi na delu imamo okoreli partokratski sistem, lopovsku, antidržavnu i antisrpsku politiku , koja se svodi na sjaši kurta da uzjaše murta. Zato mi nudimo demontiranje takvog političkog sistema i vraćanje srpskoj tradiciji.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane