Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (187)

Ološ iz pravosuđa strahuje zbog zlodela

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid

Milan Glamočanin

Američke istražne službe sprovele su detaljnu istragu o trgovini narkoticima, posebno na Balkanu, od kojih su održavani režimi balkanskih država. Više od 75 tona kokaina zaplenila je američka DEA, u saradnji sa Interpolom i Europolom, kao i policijama evropskih država.

Zaplenom kokaina, marihuane, heroina i drugih opijata, balkanski režimi su finansijski uzdrmani. U velikom su problemu sa narko kartelima koji od njih potražuju milijarde evra i dolara.

I FBI-a i Agencija za sprečavanje pranja novca i finansijska policija Ministarstva finansija SAD-a ušle su u trag stotinama milijardi opranog novca od trgovine oružjem, prljavim tehnologijama, akciznim markicama, trgovinom migrantima, poverljivim informacijama, pljačkanjem kreditnih linija, budžeta, rasprodajom državne imovine.

Akcija privođenja pravdi osumnjičenih za pranje novca, započeta u Hrvatskoj, prekinuta je u slučaju Srbije, jer ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović nije mogao da uspostavi saradnju sa tužilaštvom, bez čijeg delovanja prestupnike nije moguće izvesti na sud.

Velike probleme američkim istražnim službama zadala je i glavni tužilac Evrospke unije, Rumunka Laura Koveši. Ona se proslavila u Rumuniji, hapšenjem više od 2.600 nosilaca javnih funkcija, zbog korupcije. Ovu rumunsku ''sablju'' tužiteljka je sprovela pod direktnim uticajem američke duboke države, koja je htela da opljačka Rumuniju i primora je na ustupanje teritorije za američke baze.

Međutim, gospođa Koveši je u aktivnom sabotiranju istraga Europol policije. Komesari i službenici Evropske komisije sumnjiče se da su u prethodnom mandatu EK korupcijom oštetili budžet za nekoliko milijardi evra, da su učestvovali u pljačkanju pomoći koja je dodeljivana članicama i kandidatima za pristup u EU, da su kreditne linije trošene van namene, odnosno da je novac završio na privatnim računima balkanskih diktatora i službenika i evropskih komesara.

Iako su sprovedene istrage Europola, glavna tužiteljka je odlučila da ne ''talasa''. Sa njom se u borbu protiv organizovanog kriminala neće moći. Na to upućuje i njena otvorena ''neslaganja'' sa politikom britanskog premijera Borisa Džonsona i američkog predsednika Donalda Trampa. Tužiteljka Evropske unije bi morala da proganja prestupnike koji su se ogrešili o zakon, a njeno bavljenje politikom je njena privatna stvar. Glavna tužiteljka EU imala je srdačne odnose i podršku gospođe Hilari Klinton, dok je bila državni sekretar u Obaminoj administraciji.

Rumunske službe poseduju dokaze da je gospođa Koveši bila bogato nagrađivana od Soroševe mafije.

Ipak, saradnja američkih istražnih službi, koja je okončana, ostvariće se uz pomoć Interpola i tužilaštava evropskih država, koja će pokretati krivične postupke i izručivati SAD-u osumnjičene za najteža krivična dela.

Iako je u Srbiji pravosuđe među najkorumpiranijim u Evropi, a danas se sve otvorenije piše u najuticajnjim medijima u Evropi da je Srbija ''hibridna država'', Vučićev kartel je čelnim ljudima u pravosuđu obezbeđivao najprestižnija međunarodna odličja.

Zvuči uvredljivo, ali nevidljiva republička javna tužiteljka Zagorka Dolovac, koja ne daje glasa od sebe, ni u povodima koji bi morali da je primoraju da reaguje, dobila je najvše francusko odlikovanje. Za ćutanje! Kakva uvreda za građane Srbije.

Zagorki Dolovac uručen je prošle godine orden Legije časti.

Ambasador Francuske u Srbiji Žan Luj Falkoni uručio je republičkoj javnoj tužiteljki Srbije Zagorki Dolovac orden nacionalnog reda Legije časti u rangu viteza, najvišeg francuskog nacionalnog odlikovanja, u znak ''zahvalnosti za njen izuzetan doprinos razvoju krivično-pravne francusko-srpske saradnje''.

Iz francuske ambasade saopšteno je tada da je ambasador Falkoni i zamenici republičkog javnog tužioca Gordani Janićijević uručio orden Nacionalnog reda za zasluge u rangu viteza, za njenu veliku ličnu angažovanost, predanost i reaktivnost na brzom izvršenju francuskih zamolnica za pravnu pomoć.

Falkoni je srpskim tužiocima ordene uručio 30. septembra prilikom ceremonije organizovane u rezidenciji Francuske, u prisustvu više visokih državnih službenika i članova porodica dobitnica odlikovanja.

Ko je platio i zašto odlikovanje za gospođu Dolovac, nemuštog državnog tužioca?

I dok američke obaveštajne službe troše novac poreskih obveznika na istrage zlodela balkanskih diktatora, banda iz Ambasade Sjedinjenih Američkih Država šalje ''umirujuće'' izveštaje u Stejt Departmen o slučaju braće Bitići i paljenja Ambasade u Beogradu, u kojima se Vučić označava kao ''čovekom koji je kooperativan i obećava razrešenje ovih slučajeva''.

Korupcija službenika Amasade SAD-a u Beogradu podstiče se iz Stejt departmenta, a vođa te zločinačke aktivnosti je Metju Palmer, pomoćnik zamenika državnog sekretara Majka Pompea.

Optužnice za čelne ljude Vučićevog kartela su pripremljene. I optužnice za mafiju iz Demokratske stranke koja je od 2001. godine opelješila Srbiju za više od 100 milijardi dolara, koji je iznet iz Srbije.

Aleksandru Vučiću je saopšteno da je on, njegov brat i otac na spisku onih koji će biti uhapšeni u nastupajućem periodu.

Koliko je tužilačka organizacija devastirana, govori i delovanje Udruženja sudija i javnih tužilaca, koje deluje kao političko krilo Vučićeve mafije. U članstvu ovog paramafijaškog udruženja je 617 sudija i tužilaca! Oni odrađuju najprljavije poslove za Vučićevu mafiju.

Visoki savet sudstva i Državno veće tužilaca, u kojima ima i poštenih sudija i tužilaca, nažalost, bira za sudije i tužioce i njihove zamenike proverene SNS kadrove. Oni imaju preporuke predsednika sudova i javnih tužilaca, ocenjuju se sa - naročito se ističu, znaju unapred pitanja koja će im biti postavljena prilikom razgovora sa komisijom Visokog saveta sudstva.

Privatizacija sudstva i tužilačke organizaije nanela je ogromnu štetu građanima Srbije, koji ne mogu da ostvare svoja zakonska prava.

Vučićev kartel se ponaša kao vlasnik sudova i tužilaštava.

tome svedoči i ponašanje Nikole Petrovića, bivšeg dvostrukog Vučićevog kuma. Nikola Petrović je bio postavljen za v.d. a potom i za direktora Elektromreže Srbije. Nije ispunjavao nikakve uslove za ovu funkciju, nije imao završen fakultet. U sudskim postupcima koje je pokrenuo protiv Magazina Tabloid, glavnog urednika Milovana Brkića i njegovog zamenika Predraga Popovića, Nikola je na suđenju davao protivurečne podatke o zavšenom fakultetu, a suprotno onome koje je naveo u prijavu za izbor za direktora EMS-a, podnetoj Vladi Srbije. I nikom ništa.

Sudije Višeg suda u Beogradu i Prvog osnovnog suda u Beogradu slepo su postupali po tužbama Nikole Petrovića. A nema koga nije tužio. I sve sporove je dobio.

Prošle godine, 6. maja, na Đurđevdan, izvršitelj Jelena Aleksić ja ušla u prostorije Privrednog društva Slobodna štampa, koje je izdavač Magazina Tabloid, da bi naplatila iznos zbog ''povrede časti i ugleda'' dosuđen presudom Višeg suda u Beogradu, protiv Privrednog društva za izdavanje novina i Magazina Tabloid press. Policija je u većem broju asistirala ovom kriminalnom otimanju tuđe imovine. Iz redakcije su odneti personalni računari zaposlenih, nameštaj, sve što se našlo u tri prostorije u kojima zaposleni rade i prave Magazin Tabloid. Srećom, ovu kriminalnu akciju snimao je vlasnik Youtube televizije Dragan Filipović. Snimak možete videti na ovom linku https://www.youtube.com/watch?v=rb57N3s6w-0

Nakon godinu dana ista izvršiteljka Jelena Aleksić opet pokušava da pleni nepostojeću imovinu bivšeg privrednog društva! Verujemo da će opet asistirati policija!

Glavnom uredniku Magazina Tabloid Milovanu Brkiću sudija Višeg suda u Beogradu Ivan Ilić, tadašnji zamenik predsednika Višeg suda, zabranio je svako pominjanje imena Nikole Petrovića, privremenom merom, potiv koje nije dozvoljena žalba.

Sudija Ivan Ilić je odmah potom unapređen u sudiju Apelacionog suda u Beogradu!

Sudija Ivan Ilić je zaključio da Nikola Petrović, aktuelni potpredsednik privredne komore Srbije, sa diplomatskim pasošem, nije javna ličnost, te je potpuno zaštićen od kritike!

Suprotno pravnosnažnoj presudi Višeg suda u Beogradu, koji je po tužbi Nikole Petrovića, osudio Boška Obradovića na plaćanje iznosa od 50.000 dinara, zbog ''povrede časti i ugleda''. Ovaj sud je potvrdio presudu Prvog osnovnog suda u Beogradu, koju je donela sudija Marina Brkić, mada su veštaci utvrdili da je tužba podneta na osnovu falsifikovanog potpisa Nikole Petrovića, što je utvrdio i grafolog. Ona je unapređena za sudiju Višeg suda u Beogradu.

I ''specijalac'' Prvog osnovnog suda u Beogradu Milenija Petričević unapređena je u Viši sud u Beogradu, a njoj su uručeni svi predmeti po tužbama Nikole Petrovića. Zahtev za ukidanje privremene mere, koji se zasniva na stavovima ovog suda donetim u pravnosnažnoj presudi, kojom se utvrđuje da je Petrović javna ličnost, te da podleže kritici javnosti, nekoliko meseci ignoriše sudija Milenija Petričević.

Posebnu zaštitu Nikola Petrović uživa kod Prvog osnovnog javnog tužilaštva na čijem je čelu Ljubivoje Đorđevič, kum Nenada Kovača, zvanog Neša Roming, kod koga je Petrović, navodno, zaposlen kao direktor kompanije. Isticala se i Nataša Krivokapić, viši tužilac u Beogradu. Ona je pokušala da uhapsi Milovana Brkića, zbog navodnog ugrožavanja sigurnosti Nikole Petrovića, ali se to nije dogodilo intervencijom srpskog predsednika, pa je Krivokapićka podnela Višem sudu u Beogradu izmišljeni optužni predlog protiv Brkića, a postupak se odlaže pred sudijom Ljudmilom Miljković, koja nije odbacila lažni optužni predlog, jer zamenik tužioca nije došao na nekoliko pretresa, izlažući Brkića troškovima zbog angažovanja advokata.

Istovrmeno, novinari Krika su prošle godine dobili nagradu za istraživačko novinarstvo, koju im je uručio tadašnji američki ambasador Kajl Skot, a koja se odnosi na istraživanje Petrovićevih ''stambenih jedinica'', čija vednost prelazi pet miliona evra!

Izvršni sudija Prvog osnovnog suda u Beogradu Vukašin Sarajlić doneo je rešenje o plendibi ''celokupne imovine Milovana Brkića, zato što je prekršio zabranu objavljivanja Petrovićeve fotografije (prekrivenom glavom)!

Banda iz pravosuđa je nemilosrdna.

Istina, zbog interesovanja evropskih institucija, većina sudija je stavila na ''led'' tužbe Nikole Petrovića. Samo je u Srbiji moguće da čovek sa lažnom diplomom, samo zato što je bio Vučićev kum, zaradi samo za kupovinu stambenog prostora pet miliona evra, da dobija sve sporove protiv onih koji ukazuju na način na koji je stekao bogatsvo.

Petović je promenio pet advokatskih kancelarija, a danas ga zastupa advokat Igor Isailović, advokat Ane Brnabić!

Dolazi vreme velike naplate. Neka se pripreme...

U zatvoru radi umiranja o Redakciji se telefonom obratio osuđenik Bojan Draganović iz Kazneno popravnog zavoda u Nišu kao, kako kaže, poslednjoj instanci. Pisao je svima, ali nije dobijao odgovore, ili mu je rečeno kako je proverom utvrđeno da je sve u redu i po zakonu. o Draganović je već dugo vremena na izdržavanju kazne zatvora. Bio je i u posebnom zatvoru zvanom „Pentagon" u Padinskoj Skeli kod Beograda, kao i u Zabeli u zloglasnom Sedmom paviljonu. Kaže da ovako nešto, kao sada u Nišu, nigde nije doživeo. o Teško je oboleo, ima hepatitis i dobija povremeno epi-napade. Uprkos tome smešten je na gornji krevet u bolničkoj sobi. U bolnicama ne smeju da budu kreveti na sprat, ali se to u KPZ Nišu ne poštuje. Možemo samo da zamislimo šta bi se desilo kada bi usled epi-napada bolesnik ispao iz gornjeg kreveta i pao na betonski pod. Osim toga, kako pružiti lekarsku pomoć nekome ko je na gornjem krevetu?

ovome uprava zatvora na čelu sa upravnikom Dejanom Panićem ne brine, jer su smrtni slučajevi ovde redovna pojava. Najmanje jedan osuđenik u proseku umre svakog meseca, a da se o razlozima smrti ćuti. Ostali osuđenici mogu samo da nagađaju. o Ovo je dobar prosek, tvrdi Draganović, kada se uzme u obzir kakvi su uslovi, posebno u bolnici. On tvrdi kako čak tri nedelje nije primao nikakav lek protiv epilepsije, a i kada ga dobije dobije manju dozu od propisane. Takođe dugo vremena nije dobijao ni lek protiv hepatitisa. Lekova u KPZ Niš nema i to svi znaju. Dešava se da na sve osuđenike bude odobrena jedna tabla brufena, a samo oni koji imaju izuzetno snažne bolove dobiju polovinu jedne tablete.

Osuđena lica sa kojima smo razgovarali tvrde kako se zatvor bezobzirno puni novim ljudima, jer ova država ne radi ništa drugo nego hapsi ljude i šalje ih na izdržavanje kazne i za najmanju sitnicu. Onaj ko ima para, taj uspe svoju slobodu da otkupi, ostali moraju da robijaju. U paviljonima u KPZ Niš, u pojedinim spavaonama postoje kreveti na tri nivoa, što je apsolutno zabranjeno.

Upravnik Panić sleže ramenima i tvrdi da tako mora da bude, jer on ne određuje koliko će ljudi doći na izdržavanje kazne, a zatvorski kapaciteti su popunjeni još odavno. Smrt osuđenika tako, na žalost, postaje mogućnost da se zatvor malo rastereti.

Možda je to razlog zašto se osuđenicima ne pruža adekvatna medicinska zaštita.

U nedelju 7. juna lica na izdražavanju kazne zatvora u KPZ Niš započeli su štrajk glađu. Razlog je taj što su prevareni za obećanih100 evra.

Početkomn juna svi osuđenici u ovom zatvoru su dobili formulare da popune, jer nisu drugačije mogli da se prijave za jednokratnu pomoć.

Pošto veliki broj njih nema lične karte, jer su im stare istekle, a uprava im ne omogućava da izvade nove, jer su na izdržavanju višegodišnje kazne zatvora i u zatvoru im taj dokument nije potreban, rečeno im je da se predajom ovog dokumenta prijavljuju da dobiju jednokratnu pomoć.

Novac im nije uplaćen, a umesto toga su čuli kako se pomenuti dokument tretira kao prijava za glasanje na predstojećim izborima.

Znači, nedostatak važeće lične karte je razlog da osđena lica ne dobiju obećanu pomoć, ali nije prepreka da glasaju na izborima.

Dijana u Izraelu

Zloglasna Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP-a Srbije, koja je otpuštena prošle godine, kao organizator kriminalne pljačke redakcije Magazina Tabloid, ispraćena je avionom za Tel Aviv. Ona je sa državne pozicije u MUP-u Srbije, bila član Kavačkog klana iz Crne Gore, a njoj se pripisuje u zaslugu što su u Beogradu ubijani samo pripadnici Škaljarskog klana, koje je ona privodila pred streljački stroj, uhodeći ih preko policije.

Ko čuva Dijanu u Izraelu?

Dijana je promenila ime u Nika Rina, ima diplomatski pasoš.

Ljudi sa fasciklom

Redakcija Magazina Tabloid dnevno dobija najmanje deset pritužbi koje očajni građani pišu pravosudnim institucijama i funkcionerima. Jedno od njih, necenzurisano, objavljujemo, kao dokaz da su građani izubili svaku nadu u svoju pravdu

VRHOVNOM KASACIONOM SUDU

Savetniku za evidenciju i obradu prestavki i pritužbi Irini Ristić

Da se nije rodilo jedno idiotsko Ijudsko stvorenje ti ne bi bila danas tu gde jesi! Kada budeš pročitala dopis pritužbu protiv predsednika Osnovnog suda Leskovac Miodraga Jankovića od 20.07.2018. godine, ako imaš i jednu zdravu vijugu u toj tvojoj izopačenoj glavi, dala bi ostavku na funkciju koju obavljaš. Svaka rečenica izgovorena protiv ovog sudskog kriminalca tvoje je delo, pa sve što je rečeno neću da ponavljam.

Svaki falsifikovani dokument na sudu tebi je poslat. Ja tebi o falsifikovanim dokumentima na sudu, ti meni sramna sudska idiotkinjo, o nezavisnom sudstvu po članu o uređenju sudova. Kada sam ti poslao šta je sve falsifikovano na sudu, sudski kriminalac trebao je biti po hitnom postupku smenjen i da krivično odgovara, umesto toga ti izopačena idiotska podanička huljo davala si mu instrukcije šta dalje treba činiti.

Ti dobro znaš da se radi o jednoj najopasnijoj sudskoj zaveri bivših kosovskih sudija koji danas rade u Osnovnom sudu Leskovac, pa da te podsetim, u 2009. godini predmet je zatečen u Okružnom sudu Priština u Nišu, predmetu se gubi svaki trag jer je Kosovski sud tada bio ugašen, predmet je bačen u kontejner za smeće.

U Beogradu u nadležhoj jedinici Ministarstva unutrašnjih poslova napravljena je službena zabeleška i upućuje me Višem Niškom tužilaštvu u Nišu. Više Niško tužilaštvo daje mi odgovor da nema krivične odgovornosti. Uzvratio sam im pritužbu da čine krivično delo, pa onda Apelaciono tužilaštvo u Nišu, Republičko tužilaštvo, Tužilaštvo za organizovani kriminal, Više tužilaštvo u Beogradu, koje me ponovo vraća Višem tužilaštvu u Nišu.

Nažalost Više tužilaštvo u Beogradu smešteno je u zgradi koja nosi ime „Palata pravde".

Sve sudske institucije prošao sam u državi Srbiji na kraju žalio sam se Ustavnom sudu Srbije, od ovog suda tražio sam zaštitu zakonitosti. Ovaj sud je istinski shvatio da se radi o neverovatnom sudskom kriminalu, ali posle dužeg vremena po naređenju iz vrha daje mi ovakav odgovor, vaša predstavka nije u našoj nadležnosti.

No, nemogu da preskočim, da bi dobili u vremenu sudskom idiotu Miodragu Jankoviću davali ste instrukcije da me uputi i Visokom savetu sudstva u Beogradu. Nažalost poniženje mi je bilo da se žalim ovoj instituciji! Ovo nije sudska 'institucija, ovo je društvo"ahšamlija'' koje služe da se sastanete dva ili tri puta godišnje; napravite neku zakusku pročavrljate i to je sve, ali zato primate dve plate mesečno na grbači građana Srbije.

Ne može u Visokom savetu sudstva biti član ministar pravde, onda ova „sudska institucija"služi po izreci „kadija te tuži kadija ti sudi".

Ti dobrpo znaš izopačena korumpirana podanička huljo, čemu služi Vrhovni sud u svakoj državi? Služi da nijedna nepravilna sudska odluka na sudu ne prođe u interesu građana svake države.

Posle veklikog broja pritužbi koje sam lično tebi uputio nije bilo efekta, onda sam pokušao objedinjenim pritužbama zajedno sa Ministrstvom pravde, gde sam upozoravao tebe i Nelu Kuburović da činite krivično delo štiteći najveći sudski kriminal, otimačine tuđe imovine, koristeći prezime Petković čija nije imovina.

Začudo od Nele Kuburović dobio sam jedan odgovor koji glasi nije u domenu Ministarstva pravde Srbije?-Ministarstvo pravde u okviru svoje nadležnosti, preko određenih tužilaštava Srbije, može izvršiti raciju u bilo kom sudu, u koliko se radi o kriminalu, zloupotrebi službenog položaja pri tom kršeći zakonske odredbe. U mom slučaju činite teško krivično delo.

Dana 06.04.2015. godine podneo sam zahtev za veštačenje falsifikovanog rešenja O.br. 159/69 Osnovnom sudu Leskovac sudske jedinice Vlasotince u celosti kompletan predmet u kome je sudija Sreten Buđić sagledao sve i usvaja zahtev za veštačenje rešenja od strane grafologa i okonča sudski slučaj.

Međutim sudski kriminalac Miodrag Janković povlači kompletan predmet u Osnovnom sudu Leskovac i drži ga u negde arhivi za koga samo on zna i niko drugi. Da bi kriminalac izbegao veštačenje falsifikovanog rešenja O.br.159/69 izvodi simulirano ročište od 01.07.2015. godine na koji to način čini sudski kriminalac, pročitaj pritužbu od 20.07.2018. godine jer je to tvoje delo.

I na kraju korumpirana podanička lopužo, ne sudski, ali gade ljudski pročitaj svoju istinu, koliko se dugo poigravaš mojom familijom, osmi put sam se preselio kao podstanar u Beogradu od 1992. godine kada sam napustio Sarajevo.

U pritužbi od 22.05.2017. godine strogo sam ti naglasio veštačenje falsifikovanog rešenja O.br.159/69 je preteča svih zakonskih odredbi na sudu, prekid sudskog postupka radi smrti Ristić Branislava iz Čačka je krivično delo, sudska farsa, sudska intriga, zloupotreba službenog položaja, kršenje zakonskih odredbi na sudu. Tek si tada shvatila svoju ulogu, da su svi tvoji dotadašnji odgovori zloupotreba službenog položaja. Koliko sam ti ja pritužbi posle ovoga idiotkinjo poslao, nema odgovora. Prođe 2017. pa i 2018. godina nema odgovora, ljudska izopačena gaduljo, čekala si da potpresednik Lazarević ode u penziju, pa da mi na mesec dana pre nego što ode u penziju da odgovor, prekida se sudski postupak zbog smrti stranke Ristić Branislava iz Čačka svesno čini krivično delo, jer prekida radni odnos u sudstvu.

Na žalost moram tebi ljudski gade više puta ponoviti, postoji zakon gde se može prekinuti sudski postupak zbog smrti stranke, ali samo za kratko, dok se imenuje drugi naslednik, ali to traje veoma kratko i sudija je dužan po službenoj dužnosti da to učini. Postoji ali ne u mom slučaju. Sudija Sreten Buđić zna da falsifikovano rešenje 0.brl59/69 preteča svih zakonskih odredbi na sudu. Jer treba ovo ljudski gade da ti još koji put ponovim?

Zbog ovoga rekao sam u vrhu, ko štiti ovog sudskog kriminalca mora da pročita predmet, da ti ponovim još jednom, mora da pročita predmet! Ti sudska gaduljo imaš kompletan predmet i svu falsifikovanu dokumentaciju. I sudski kriminalac Miodrag Janković ima predmet, ali skriven od svih sudija Osnovnog suda u Leskovcu. Tako ti sudski korumpirani gade bio dug život kao što je neko od sudija Osnovnog suda Leskovac video predmet. Predmet takođe ima ljudski smrad kriminalac Dragan Jocić predsednik Apelacionog suda Niš, predmet mu je poslat uz pritužbu u isto vreme kada sam i tebi poslao kompletan predmet 2017. godine. Nema odgovora na pritužbu.

I kada bi dvoličnik-podanik doktor Vojislav Šešelj pročitao predmet i ako bi se radilo o njegovom interesu evo šta bi on rekao: onaj ko te postavio na to radno mesto, bolje da se posrao u tu fotelju, pa da bude prazna, građani Srbije imali bi velike koristi. Fotokopiraj kompletan predmet u tri primerka, jedan daj Ivici Dačiću, drugi Mhajlovićevoj i treći onom ko te postavio na to radno mesto.

Ovo sve govori da se u tom sudu nalazi troje sudskih kriminalaca, čini mi se da je nedavno bio pohvaljen predsednik tog suda, ali zašto je pohvaljen? Ne samo u tom sudu, u vrhu svih sudskih institucija sede poslušnici okoreli kriminalci. „Sudski kriminalci ne mogu se obračunati mafijom jer su oni opasniji od mafije i nije čudo što se u Srbiji u proseku dnevno nastrada najmanje troje do petoro Ijudi.

E, da se ponovo vratimo na predmet, u predmetu jasno se vidi lista br.6 katastarske opštine Vrbeštica, da je 1947. godine podeljena imovina na nas dva polubrata po ocu Stojanović Vladimira i mene Borzanović Riste na dva jednaka dela od našeg oca Borzanović Kostadina posle njegove smrti 1944., godine. 1974. odnosno 1976. godine nakon usvajanja ekspoprijacije zemljišta na Kosovu, a na osnovu aviosnimanja 1969. ovog Kosovskog regiona, seoska komisija zajedno sa mojim polubratom po majci Ristić Miodragom upisuje imovinu na prezime Petković našeg očuha Petkovića Tase za koga se naša majka Denka preudala 1965. godine. A to čine na osnovu falsifikovanog rešenja O.br.159/69 za koje nisam znao sve do pokretanja sudskog spora, jer tada radio sam u Hadžićkom vojnom poligonu-Sarajevu.

Da li si ti ljudski smrade, da li si ti smrdljivo đubre, da li si ti korumpirani podanički gade, pročitala predmet? Ako jesi, imaš oči, ali zaslepljene, zarasle ti mrene na očima zbog tvoje podaničke prljave gadosti. Pročitaj, gade ljudski predmet, pa ćeš videti kakvu promenu izvršilo falsifikovano rešenje O.br.159/69, preteča svih ostalih odredbi na sudu. Da li zbog ovog sudski kriminalac Miodrag Janović krije predmet daleko od očiju sudija Leskovačkog Osnovnog suda?

Stupio sam u kontakt sa advokatom koji će mi dati potvrdu istine oko veštačenja falsifikovanog rešenja O.br.159/69 koji će me nadalje braniti. Nisam hteo da mu sve kažem o ostalim zbivanjima, ali sam mu rekao, da se danas radi o najopasnijoj sudskoj zaveri kosovskih bivših sudija na relaciji, Leskovac-Štrpce. Zašto sam izbegao da mu kažem neke činjenice?- pa biće izložen iz vrha strahovitim pretnjama, kao što ste to činili sa upravnikom pošte Savski venac br.6, koji mi je dao potvrdu istine. No on će kasnije saznati za sve ovo, u tom slučaju zamoliću ga da organizujemo peticiju advokata. Zašto sam čekao tako dugo, danas ti dobro znaš sudska gaduljo! Da ne bi došlo do dalje eskalacije zato pročitaj zaklučak. Može li klijent na sudu, opsovati majku sudiji, a da zato krivično ne odgovara? Može u Srbiji, jer je sudija kriminalac, sudska siledžija, radi pribavljanja materijalne koristi.

Vratili su se studenti na fakultete, dobro razmisli, nažalost jedno kratko vreme moram se skrivati!

Da imamo kriminalističku samostalnu nezavisnu policiju pred kojoj su svi građani isti, ti sudska gaduljo i još neki u vrhu trebali ste davno biti pohapšeni. Pročitaj sudska gaduljo zaključak.

Zaključak

Za desetak dana tražim da mi se da odgovor, koji je od sudija Leskovačkog osnovnog suda primio predmet i da se u najkraćem roku zakaže termin za veštačenje falsifikovanog rešenja 0.br.l59/69 od strane grafologa i okonča se sudski spor.

Na Kosovu u vrhu sudskih institucija doneli su odluku da će se svaka odluka srpskog suda prihvatiti u koliko je predmet pokrenut do 2008 godine. Bio sam u vrhu sudskih institucija u Prištini, a od samog tužilaštva za organizovani kriminal kada su videli rešenje 0.brl59/69 rekli su mi da ima krivične odgovornosti. Ovo zna sudski kriminalac Miodrag Janković da će Kosovo priznati odluku srpskog suda u Leskovcu, jer je sakrio premet, pod plaštom sudske intrige, prekida se sudski postupak zbog smrti stranke Ristić Branislava iz Čačka. Teško krivično delo zloupotrebe službenog položaja.

Dobro razmisli sudska gaduljo, o svemu ovome, desetak dana čekam tvoj odgovor, u suprotnom upotrebiću jedan ženski izraz koji oslikava jednu takvu podaničku osobu, uz posebnu psovku majke koja te je rodila, ali ne duže od šest rečenica. U tom sudu dali su mi tačne podatke, da imaš danas oko četrdesetak godina, što znači došla si podanička huljo, u vrh sudskih institucija, mlada i zelena, sa oko tridesetak godina.

Uz ovaj dopis-pritužbu pored svega ostalog, šaljem ti jedan prilog jednog dokumenta, koji ukazuje da sudija Suzana Arsić nikada njje videla a kamo li pročitala predmet. Tako ti živela dugo godina i tvoje najmilije, ukoliko Suzana Arsić videla predmet!

Rista Borzanović

Brezovica 38236 Štrpce-Kosovo

podeli ovaj članak:

Natrag