Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Banat

Predizborne SNS crveno - crne liste u Zrenjaninu: bivši žuti, šareni i zeleni

DOSTA JE BILO - ŠTA SE FOTELJAŠU SNILO

Siromaštvo duha, tela i novčanika, najgore je nasilje i u srednjem Banatu, koje, devetu godinu zaredom, uteruje u građane crveno-crna koalicija. Besprizorna demonstracija bezakonja i siledžijstva na svim nivoima, „otrgla se s lanca" na desetak dana pre, ko zna kojih po redu, „istorijskih" SNS izbora.

Zoltan Horvat

„Zatvoreni krug" sudske, zakonodavne i izvršne vlasti je monstruozan, „preki" sudovi otvoreno „navijaju" za stranačke elit gazde grada, šefovi policije progone nepodobne novinare koji se usuđuju da ih prozovu zbog sistemske „odbrane" kriminala ovdašnjih politikanata, u vrhu predizbornih stranačkih lista poznati kradljivci prošlosti, sadašnjosti i budućnosti građana...Predizborni odgovor odgovornih i razumnih, ide na adresu liste stranke Dosta je bilo, zatim Danijela Radića sa KTV-a...gde im je javno izražena hrabrost, na prvom, drugom i trećem mestu.

Palata (ne)pravde u Zrenjaninu, nakon kraćeg „opravdanog virusa", ponovo radi punom, mobing parom. Dolazak na suđenje je dnevna i noćna mora svih koji se usuđuju da pravnim putem, mesecima, godinama, decenijama...traže spas od režimskog sistema koji te laže, krade i uništava.

Poslednje ročište, tek jedno u nizu gde Dr Ivica Bojković tuži zrenjaninsku državnu bolnicu za mobing nad njim, uz nebulozan otkaz bez ikakvih materijalnih dokaza, pokazna je vežba iživljavanja nad poniženim građaninom.

U ponedeljak, 1. juna ove godine, u sudnici sudije višeg suda u Zrenjaninu Vojislave Veselinović, gde je javnost iz (ne)poznatih razloga morala biti isključena, potpisnik ovih redova je nepuna dva časa sedeo ispred vrata. Sve se veoma razgovetno čulo, dve dojučerašnje koleginice Dr Bojkovića sa oftamološkog odeljenja, načelnica Dr Milena Gvero (Helios - njena privatna ordinacija) i Dr Lidija Lučić - Čavić, ne birajući reči, iznele su salve uvreda na račun tužitelja.

Na sve ovo, gospođa sudija Veselinović, nije imala na sebi navijačka obeležja, čegtarljku, trubu i dres, ali je, tako revnosno dozvolila da se, gotovo bez prava prigovora i postavljenih pitanja od strane advokata tužioca, „prosipaju" vređanja.

Imate li bilo kakav materijalni dokaz za ove skandalozne reči u prisustvu ove i ovakve sudije, nekako je uspeo da u jednom trenutku priupita uvaženi veteran srpskih sudnica, advokat tužioca, Nebojša Milosavljević iz Beograda.

Ma jok, žene nastavile, ko navijene, dobro uigrane "...čak nam je i pretio, stalno, vitlao nožem pred nama...". Pa, za ovakve radnje se ide naglavačke u zatvor, zavapio je advokat tužioca, na šta se, gospođa sudija, nije ni osvrnula. Teraj dalje, ispljujmo čoveka koji do dana današnjeg nema ni jednu jedinu krivičnu prijavu, a kamo li da je osuđen.

Sve se veoma jasno čulo iza zatvorenih vrata, pa su, da je gđa sudija želela da se ozbiljnije meša u sopstveni posao, na ročištu mogle biti izrečene najmanje 3-4 prijave za javni mobing nad tužiocem u sudijskoj kancelariji, koji je tužio za mobing bolnicu, odnosno rukovodstvo, i tamo veličanstveno nesposobno da u okviru zakona odrađuje težak i odgovoran posao?!?

Laku noć pravdo, zbogom pameti, gđa Gvero je nakon 75 minuta temperamentno i radosno izletela iz sudnice namignuvši koleginici Lučić - Čavić (uvažena tužibaba pismenim putem svih koji nisu po volji rukovodstva bolnice), da može da uđe kao drugi svedok, da bi joj se lice zaledilo videvši novinara Magazina Tabloid.

Otkaz koji je Dr Bojković „popio" 12. februara, danas je logična posledica pokušaja normalnih da urade nešto konkretno i korisno za ustanovu u kojoj radi.

Podsetimo, Dr Bojković je želeo da svih 50 hiljada evra namenjenih opremanju oftamološkog odeljenja zrenjaninske državne bolnice od strane Ministarstva zdravlja, namenski upotrebi. Al', neće moći ove noći...Legalni i legitimni tokovi novca i opreme su najveći neprijatelji utreniranim zrenjaninskim belim mantilima u upravnoj zgradi, kojima je privatan biznis u privatnim ordinacijama, sa istim pacijentima, al' za njihove pare, „hipokratov biznis".

Da li je uopšte važno što kod načelnice dr Gvero dolaze pacijenti na pregled iz njene privatne ordinacije, da li sve doktorice sa odeljenja „valjaju" privatan biznis u svojim ordinacijama...?!? Ma, jok.

Ni oftamološko odeljenje državne bolnice nema adekvatnu opremu (?!?), al' je zato imaju privatne ordinacije istih lekara, dok u opštini Nova Crnja zahvaljujući IPA EU projektu još uvek teku „med i mleko", lepe pare za „sposobne bizmismenke"...

Oftamološko odeljenje Doma zdravlja u Srpskoj Crnji „zvanično radi", ali, ordinacija je zatvorena za pacijente!!! To ni malo ne smeta gospođi Danici Vučurević, direktorki Doma zdravlja (rođak joj predsednik opštine Žitište, njegova supruga načelnica Srednjobanatskog okruga), protiv nije ni Irena Živković, direktorka zrenjaninskog Centra za regionalni razvoj (mezimica gradskog šefa za finansije), tu je i obaveznoprisutna Dr Gvero sa pedantnim prebacivanjem dela para za ništa na sopstvenu hranilicu (čitaj: privatni račun), dok opština Nova Crnja svake godine, a istekao je i ovaj IPA projekat bez konkretnih rezultata, izdvaja 8 miliona dinara za odeljenje oftamologije koja ne radi..?!?

I, (ne)ćemo pogoditi, kome ide taj novac, pouzdano siguran na računima imenovanih, pride pola familije bivšeg predsednika opštine Pere Milankova, osuđenog lica, koji se u predizbornom vremenu sadašnjem, na SNS „mig", ponovo „aktivirao". Dodajmo tu i stranačkog poverenika Gajića iz Kikinde, pokrajinskog sekretara, gde se mora ovajditi i pokrajinski ministar za zdravstvo, gosn Gojković, legendarni pisac lažnih sudskih izveštaja, osuđeno lice koje se 2013. godine nagodilo sa državom da uplatu neku sumicu...

Nije prošlo mnogo vremena, „minuli krimos rad" mu je bio „odskočna daska" za ulazak u SNS, u fotelje, uvid u sve mrsne medicinske račune...Da bi građani naučili ceniti minute za koje uzimaju ogroman novac, stranačka gradska elita je eto, prisiljena baviti se teškim kriminalom i korupcijom, koju je uz natčovečanske napore, svela u legalne i legitimne tokove.

Nasuprot ovom nekažnjenom privatnom bogaćenju na račun građana, grad Zrenjanin ima ljude koji vraćaju nadu u bolje danas i sutra. Danijel Radić, novinar KTV-a, pokrajinski poslanik u tek isteklom mandatu, ponovo je bio žrtva policijskog progona.

Prošle nedelje je u centru Zrenjanina uhapšen, po drugi put za kratko vreme, i ekspresno odveden kod dežurnog prekršajnog sudije. Razlog je navodna poternica za njim, raspisana još prošle godine, da li nije imao ličnu kartu kod sebe...?!?

Danijel je tom prilikom pokazao vrhunsku pribranost, snimao je kamerom ceo tok hapšenja i sprovođenja, digla se velika prašina, javnost je obaveštena, ogorčenje i bes naroda proradilo, na kraju su morali da ga puste na slobodu.

Danijel, čiji tv prilozi poslednjih meseci razobličavaju krimogenu delatnost elit SNS-ovaca, nije zaboravio da dvojici policajaca ponovo uputi pitanje: „...da li vas je poslao načelnik zrenjaninske policije, gospodin Vojnović, jedna od osoba koja viri iz pantalona Gorana Kneževića...".

Drugi svetao primer je zrenjaninska opoziciona predizborna lista Dosta je bilo, najjače uporište ove stranke u Srbiji. Na predizbornoj listi su časna imena i prezimena grada: Aleksandar Korovoljev, diplomirani mašinski inženjer, Olgica Rakić, diplomirani inženjer elektrotehnike, Lazar Sekulić, IT stručnjak, Zorica Sinadinović, diplomirani politikolog, master ekologije i zaštite životne sredine i novinar, Svetlana Vukobratović - Novković, profesor engleskog jezika i književnosti...Respektabilno i renomirano društvo, tim koji znalački, hrabro i borbeno vodi stranku normalnih ljudi.

A na listama onih koji se „uguzuju" vlasti tražeći nastavak džabalebarenja po foteljama, stare face, ogrezle u politikastvo. Na jednoj od lista vojvođanskog fronta, LSV višedecenijska lica sa ružnih i tužnih špica, Bojan Kostreš, Dejan Čapo, Aleksandar Marton...Pojačanje je, pravo i niotkuda, Zelena stranka, sa Aleksandrom Jankovim na čelu, po zanimanju novinarem(?!?)...Sem druženja sa gradonačelnikom, ovdašnji „novinar" i njegovi zeleni SNS sejači, poznat je i po sađenju i ozelenjavanju koje obezbeđuje SNS funkcionerska mašinerija...

Zeleni u Zrenjaninu sadili nešto i oko mosta na suvom u naselju Mala Amerika, ali, sve je brzo uvenulo i osušilo se, na ruglo liči...K'o i njihova predizborna lista, gde na drugom mestu „dominira" Darko Bubnjević, master propasti pri stranačkom savetu naselja Mala Amerika...

Da se ne bi danima krstili nad zrenjaninskom propasti poznatih SNS izvođača i podizvođača, tekst odjavljujemo verskim dešavanjem. Naime, u Pravoslavnoj crkvi na naselju Bagljaš, pripadajući sveštenik je prošle nedelje pred vernicima koji su ispunili Hram, nekoliko minuta zahvaljivao SNS gradonačelniku Zrenjanina i nekolicini SNS saradnika, što su, eto, u trenutku kada „ginu" za grad nemilosrdno tamaneći gradsku kasu, eto, našli vremena i za crkvu.

Uprkos mučnoj atmosferi neprikladnog dodvoravanja sveštenstva dvojici trojici fabus - dibidus diplomaca, ovi su značajno, prepuni sebe (bukvalno), zahvaljivali svešteniku nekoliko minuta odmahanjem. Naravno da je time izražena velika zahvalnost neobičnim ljudima pred običnom rajom, koji su se obogatili i bogate se, teškim radom i životom. Obične raje.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane