Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Uvodnik

(Pr)osudite sami

Smučić

Milovan Brkić

Razgovor Aleksandra Vučića sa ruskim ministrom spoljnih poslova Sergejom Lavrovim nije bio protokolaran, jer je Rus došao u posetu kolegi Ivici Dačiću, da mu prenese stavove predsednika Putina, koji se tiču odnosa Ruske Federacije prema Srbiji.

Ali, kako bi bilo moguće da sa tako visokim gostom ne razgovara i Vučić lično, jer on u svoj kabinet prima i poslanike afričkih država, nižerazredne biznismene i svetske prevarante, predstavljajući to građanima kao svoj istorijski uspeh.

Ministar Lavrov je sa sobom doneo sibirsku zimu, koja je zaledila osmeh ovog šizofrenog čoveka, inače i onako oronulog zdravlja.

Nikada niko nije rekao u lice Vučiću da, ako ne može da se u pregovorima o statusu Kosmeta nosi sa onima koji ga, navodno, pritiskaju da potpiše nezavisnsot, treba da podnese ostavku.

Ministar Lavrov zna sa kakvim ludakom ima posla. Znao je da je Hašimu Tačiju prodao Kosmet za 300 miliona evra. Pare ili život, poručuje mu Tači, jer je taj novac dala albanska narko mafija, prodajom praškastih proizvoda po belom svetu.

Vučić je na konferenciji rekao da je čuo od Lavrova teške reči i da sam ne zna kako je moguće izbeći neminovnost u pregovorima, kada ga čekaju teški razgovori u Beloj kući, pritisak Nemačke i Evropske Unije, koje imaju jasan stav po tom pitanju.

Istog dana se oglasio Ričard Grenel, Trampov pregovarač, koji je pozvao Vučića i Tačija na ''dijalog'' 27. juna u Beloj kući, da nikakvog potpisvanja niti ultimatuma nema, da će se prvo voditi ekonomski, a tek potom politički pregovori, koji nisu oročeni.

Pre izbora u SAD-u nema nikakog rešenja za Kosmet. To znaju iole upućeni poznavaoci prilika.

Uplašen, Vučić je pozvao mamu Merkel da priskoči u pomoć. Nemačka predlaže rezoluciju kojom će Srbi biti proglašeni genocidnim narodom! Pored još uvek živih Nemaca.

Rusija će staviti veto na tu rezoluciju, zna to i Vučić, ali želi da Srbiju dotuče svojom naduvenom glavom.

Nije lako ni gospođi Merkel. Jer...

Na redu je američka ''duboka država''

Na zvaničnom nalogu na Tviteru, grupe za podršku Trampu, navodi se da će "ta stvorenja biti izvučena iz močvare tokom sledećih 60 dana". "To će biti šokantno", piše u tvitu, a sam Donald Tramp je poručio "visoko precenjenom" Kolinu Pauelu šta ga čeka.

"Uskoro ću dobiti 300 saveznih i dvoje sudija Vrhovnog suda", tvrdi Tramp, najavljujući finalni obračun s "dubokom državom" i "stvorenjima iz močvare".

U naredna dva meseca u američkim zatvorima će se, po obećanju predsednika Trampa naći bračni par Klinton, Džo Bajden, Barak Husein Obama, Džordž i Aleksandar Soroš, Bil Gejts...

I gospođa Merkel strepi za svoju slobodu, jer je napunila sefove i račune u arapskim bankama, korupcijom i prljavim poslovima.

I Vučić strepi od posete Vašingtonu. Plaši se da mu g. Grenel ne postavi ultimatum da u roku od 10 dana mora da isporuči ubice braće Bitići, da omogući ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću da privede pravdi, po prošle godine dostavljenom spisku Vučićeve najbliže saradnike iz kartela, brata Andreja, Nenada Kovača, Nikolu Petrovića...

Te zahteve Vučić ne može ni da čuje, a ne i da realizuje. On je uvek svima obećavao, sve što su od njega tražili, ali tome je došao kraj.

Treba imati u vidu da će čuti i loše vesti koje će mu sigruno saopštiti ruski predsednik Putin, jer je i njega vulgarno obmanjivao.

Obruč oko Vučića se steže.

Na sceni se pojavljuju hijene, koje bi da oglođu kosti.

Izvesni Dušan Dunđer, pomognut ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarem, koje povezuju ubistva koja su izvršili, krenuli su, preko svojih botova, koje plaća Lončar i njegov pajtos iz BIA Zoran Stanić ZIS, da na društvenim mrežama blate opoziciju, a među prvima je moje ime.

Istraživač Magazina Tabloid je pre tri broja opisao život i delo pomentog Dunđera. Legendarni Petar Čelik je objasnio je da je zbog Dunđerovih intriga napustio građanske proteste.

Opisaćemo u sledećem broju krvnu vezu Dunđera i Lončara.

Holandski mediji sa nevericom posmatraju festival Egzit i upozoravaju Holanđane da ne idu u Srbiju, dok je Vlada Holandije označila Srbiju visoko rizičnom državom.

Na čelu zdravstvenog sistema je Zlatibor Lončar, zvani Doktor smrti.

Aleksandar Vučić se smučio samom sebi, tvrde njegovi prijatelji.

A građani ga zovu Smučić.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane