Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Druga strana

Poslednji izbori u re§iji Aleksandra VuŸi†a

æizofrenik je izabrao koga je hteo

U eksperiment dr§avi VuŸi† je prvo zakazao republiŸke izbore, potom ih odlo§io zbog uvoÐenja vanrednog stanja zbog korona virusa, onda je nastavio izbore promenivçi izborni zakon... Imao je nesebiŸnu pomo† diplomata iz Evropske Unije, nemaŸke kancelarke Anglele Merkel, ameriŸkog ambasadora Entoni Godfrija i njegovog zamenika Gabrijela Eskobara. Nadao se da †e mo†i da odmah po izboru potpiçe priznanje Kosova, da pokrade joç neku milijardu... Deo opozicije je bojkotovao izbore, ostatak je VuŸi† pokupovao za sitne pare. Onda je sve poçlo naopako...

Mersiha Had§i†

U nedelju uveŸe, 21. juna, VuŸi† i njegova kamarila proslavljali su pobedu koja ih vodi u smrt.

¬inilo mu se, kao i njegovim mentorima, Angeli Merkel, evropskim komesarima i pristalicama duboke dr§ave u SAD-u, da †e mo†i da dave graÐane u eksperiment dr§avi zvanoj Srbija.

Onda je sve poçlo naopako. AmeriŸki predsednik Donald Tramp je 16. juna najavio da †e u narednih 60 dana oŸistiti moŸvariçte i uz pomo† ameriŸkih graÐana privesti pravdi sve one koji su radili protiv ŸoveŸnosti i interesa ameriŸkih graÐana i drugih naroda u svetu.

Odmah se oglasio njegov izaslanik RiŸard Grenel pozivom VuŸi†u i TaŸiju da doÐu na razgovor u Belu ku†u 27. juna.

Vladimir Putin je odbio da primi VuŸi†a 18. juna, ali je u Beograd poslao ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova, koji je na adekvatan naŸin razgovao sa ovim usranim i upiçanim diktatorom. Ministar Lavrov uruŸio je 20 pitanja na koja mora da odgovori ruskom predsedniku Putinu, uruŸivçi mu poziv za razgovor za 24. jun. Tom prilikom sneveslio je, skoro do plaŸa, VuŸi†a rekavçi mu da ''ako se na njega vrçi toliki pritisak da prizna nezavisnost Kosova ''da odmah podnese ostavklu i spasi i sebe i Srbiju.

Napomenuo je da †e Rusija spreŸiti i incijativu NemaŸke da se u Savetu Bezbednosti usvoji rezolucija da su Srbi genocidan narod, koja bi omogu†ila da VuŸi† lakçe prizna Kosovo, jer je ve† primio od TaŸija 300 miliona evra, kao i da †e staviti veto na promenu rezolucije UN 1244.

VuŸi†a ve† nekoliko meseci u §ivotu odr§ava ruski lekar Petrov!

U skladu sa izjavom ministra Lavrova, g. Grenel se oglasio tvrdnjom da VuŸi† i TaŸi 27. juna ne†e razgovarati o priznanju Kosova, ve† o ekonomskim pitanjima, pa †e tek potom uslediti politiŸki pregovori. Tako je pokopao VuŸi†eve nade da †e ga, navodno, pritisnuti Miroslav LajŸak, da to uradi, pa je potom i on otkazao razgovore sa njim za 22. jun, dok to Vaçington i Moskva ne odobre.

VuŸi† je Srbiji naneo ogromno zlo, ali zahvaljuju†i njemu u parlamentu ne†e biti Vojislava æeçelja, Borisa Tadi†a, Nenada ¬anka, ¬ede Jovanovi†a, Gordane ¬omi†, Sergeja Trifunovi†a i Zorana ¦ivkovi†a. Ako niçta drugo, ovi izbori su oterali na deponiju mnoge mraŸne simbole proçlosti.

VuŸi† je uŸinio sve çto je mogao da bi ispod cenzusa gurnuo æeçelja i Srpsku radikalnu stranku. Kao çto je pisano u Magazinu Tabloid, VuŸi† je æeçelju zamazao oŸi tako çto mu je dozvolio pristup re§imskim medijima, ali, dok je vojvoda priŸao besmislice kod Sarape i Mari†a, njegov bivçi potrŸko razbijao je SRS. Gde god su radikali imali jaŸu podrçku, VuŸi† ih je cepao pritiscima ili podmi†ivanjem. Tako je u PanŸevu stimulisao Smiljanu GlamoŸanin Vargu da napusti SRS i osnuje udru§enje graÐana. TakoÐe, VuŸi† je omogu†io brojnim konkurentima SRS-a da se naÐu na glasaŸkom listi†u. Naprednjaci su skupili potpise za liste Zavetnika, Metle, Levijatana i POKS-a, koji su, svako po malo ali dovoljno, uzimali od radikalskog biraŸkog tela.

æeçelju je pozlilo u izbornoj no†i, nije mogao da se pojavi pred novinarima. Pred njim je sad odluka ho†e li da se vrati u politiku i postane ozbiljan kritiŸar naprednjaŸke vlasti ili †e se pomiriti sa sudbinom analitiŸara deçavanja u Zadruzi i Parovima.

VuŸi† je najve†u prevaru izvrçio na çtetu najve†eg protivnika - Nebojçe Stefanovi†a.

Po nalogu voÐe, naprednjaci su imali dva zadatka. Prvo da izlaznost dignu do 50 odsto, i drugo da SNS osvoji iznad 50 odsto. Da bi obavili taj posao, primenili su sve nezakonite radnje, od bugarskih vozova do falsifikovanja rezultata. Na druçtvenim mre§ama objavljene su hiljade dokaza kriviŸnih dela funkcionera i aktivista SNS-a. Objavljene su fotografije i snimci kupovine glasova, glasanja po ku†ama, prepakivanja glasaŸkih listi†a u gepeku automobila na parkinzima tokom no†i. Na taj naŸin, izlaznost je podignuta skoro do §eljenog nivoa.

Pravo stanje stvari videlo se u Beogradu, gde je izaçlo svega 35,2 odsto biraŸa.

Ako se uzme u obzir da su naprednjaci i u glavnom gradu navukli desetak procenata viçe nego çto je realno, jasno je da je bojkot uspeo, da na glasaŸka mesta nije izaçlo viçe od 25 odsto glasaŸa. MeÐutim, VuŸi† je dozvolio da se samo u Beogradu prizna mala izlaznost. U odnosu na proçle izbore, 2016. godine, kad je glasalo 51,7 upisanih biraŸa, za ovaj pad bi†e odgovoran predsednik Gradskog odbora SNS-a Nebojça Stefanovi†. VuŸi† †e to iskoristiti protiv Stefanovi†a, kako bi ga eliminisao iz vlasti. æta se sprema videlo se i po tome çto Stefanovi† nije bio prisutan na proslavi u centrali SNS-a.

Dragana Ñilasa i Vuka Jeremi†a izbori nisu zanimali. Nisu vodili kampanju za bojkot, a tokom izbornog dana nisu se potrudili ni da na druçtvenim mre§ama objavljuju stavove i informacije s biraŸkih mesta. Anestezirali su nezadovoljstvo graÐana i na taj naŸin presudno pomogli VuŸi†u da obavi prljavi posao.

Interese graÐana ozbiljnije i iskrenije je zastupao SrÐan Nogo.. On je uspeo da na dan izbora dovede ispred Narodne skupçtine 10.000 graÐana koji su, potom izabrali 250 poslanika, aklamacijom. U potpunoj medijskoj blokadi, koju je podr§ala i TV N1, Nogo je pokazao koliko je ranjiv VuŸi†ev re§im. Ipak, Dejan Petar Zlatanovi†, urednik TV Srbin info i Miodrag Kojovi†, urednik TV Balkanske tarabe, koji su satima direktno prenosili dogaÐaje ispred Skupçtine, pokazali su da nezavisno novinarstvo joç nije umrlo u Srbiji.

VuŸi†ev problem nije çto je ukrao, ve† çto je previçe ukrao. Da je bar malo normalan, ukrao bi MANJE, a ovako je toliko oŸigledno da se vidi iz aviona. To sve govori o njegovoj bolesti - çizofreniji i sarkomu male karlice.

Sve ankete na internetu imaju identiŸan rezultat izmeÐu 83% i 86% za bojkot! Bojkot je uspeo. Re§im je nelegitiman, jer viçe od 50% graÐana nema svoje predstavnike u Skupçtini. La§na opozicija je propala.

SNS je "dobio" procenat koji je najjasniji indikator da je ovo diktatura. Njihov je problem çto su previçe ukrali, da je ukrao manje (kao çto su uradili u Albaniji) i da je priznao malu izlaznost, opozicija bi bila u problemu.

Preterali su i sad ceo svet zna ono çto smo mi znali i pre glasanja, da je ovo farsa i da su svi brojevi obrnuti i la§ni, baç kao i cifre oko korona virusa.

Dok budu slavili ulazak u poslaniŸke klupe i ministarske fotelje, VuŸi†ev kartel †e se okretati, Ÿekaju†i da ih ulove lovci na ucenjene glave. VuŸi†ev kartel je na poternicama ameriŸkih slu§bi bezbednosti, Interpola, Eurpola....

Mnogi od njih za§ali†e çto ih je VuŸi† izbarao u ovoj podeli uloga.

podeli ovaj èlanak:

Natrag
Na vrh strane