Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Povodom

Prolećna sezona lova na urednike Magazina Tabloid

Sudije u ulozi prostitutki

U proteklih mesec dana na meti Višeg suda u Beogradu ponovo su glavni i odgovorni urednik Magazina Tabloid Milovan Brkić i njegov zamenik Milan Malenović. Glavni urednik je osuđen na tri meseca zatvora zbog nepostojećeg teksta kojim se ''ugrožava sigurnost'' Vučićevog kuma Nikole Petrovića, a Malenović je opet stavljen u kućni pritvor, zbog navodnog napada na službena lica u vršenju dužnosti. Opisujemo te slučajeve koji pokazuju strašno lice ništavila srpskih sudova

Milovan Brkić

Viši sud u Beogradu, sudija Ljudmila Miljković, održala je glavni pretres po optužnom predlogu koji je protiv mene ovom sudu podnelo 22. maja 2019. godine Više javno tužilaštvo u Beogradu, u kojem je opisana moja krivica, zato što sam:

Dana 7. 9. 2018. godine u Beogradu u ulici Savski trg broj 9, u stanju uračunljivosti, svestan svog dela i da je ono zabranjeno, pri čemu je hteo njegovo izvršenje, ugrozio sigurnost oštećenog Nikole Petrovića i njemu bliskih lica, pretnjom da će napasti na njegov život i telo, na taj način što je na zvaničnoj prezentaciji lista „Magazin Tabloid: istine i zablude”, u broju 423 objavio tekst pod naslovom „Pomozite nam da ih se otarasimo” u kome se između ostalog navodi „Ne postoji tužbeni zahtev koji sudije ne usvajaju kad ih traži Nikola Petrović. Organizovana kriminalna grupa koju čine Viši javni tužilac u Beogradu Nataša Krivokapić, predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović i predsednik Apelacionog suda u Beogradu Duško Milenković uništila je sudbinu desetne hiljada ljudi. Oni jedino nisu otporni na metal. Na sve drugo jesu. Gospodin Petrović stanuje u vili koja je bila u vlasništvu DIPOS-a, u ulici..... ....... usled čega je oštećeni Nikola Petrović osetio strah za sopstvenu bezbednost i bezbednost članova svoje porodice - supruge i dvoje dece - čime je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 stav 1 Krivičnog zakonika.”

Tužlac je predložio dokaze i stavio predlog da se osudim po zakonu, na kaznu zatvora od šest meseci, uslovno na tri godine.

Predmetom je zadužena sudija Višeg suda u Beogradu Ljudmila Miljković.

Pre nego što je optužni predlog podignut, viši javni tužilac Nataša Krivokapić je na pritisak Nikole Petrovića, bivšeg kuma Aleksandra Vučića, pokušala da uhapsi potpisnika ovog teksta. Policija me je obavestila o nameri gospođe Krivokapić, pa sam snimak razgovora koji je predhodio određivanju pritvora poslao na prave adrese, te se od toga odustalo.

Čitaoci lako mogu utvrditi da je reč o potpuno lažnoj optužbi. Čak i da je tačna, ne postoji krivično delo, jer se Petroviću i ''njemu blsikim licima'' nigde ne preti.

U Magazinu Tabloid, broj 423 internet izdanja, pod naslovom ''Pomozite nam da ih se oslobodimo'' ne postoije rečenice kloje mi tužilac pripisuje. Svako se može uveriti, ako izađe na sajt www.magazin-tabloid.com i u arhivi pronađe broj 423 i uđe na tekst koji tužilac navodi.

Ipak, sudija Ljudmila Miljković je revnosno vodila postupak. Znajući da je podneo lažnu optužbu, tužilac je pokušao da me zaštiti, tražeći da se krivični postupak snima, dva puta je to odlagao, tri puta se nije pojavio na suđenju, ali je sudija Ljudmila Miljković čekala svoju priliku.

Suđenje je trajalo svega 12 minuta. Zaključila ga je na pretresu održanom dana 4. juna, a izricanje presude je odložila za 9. jun, suprotno odredbama Zakonika o krivičnom postupku.

Presuda glasi - kriv je i osuđuje se na tri meseca zatvora!

Koliko li nevini ljudi ode u zatvor, ili smrt, kojima ove kruve ''utvrđuju krivicu'', šalju ih u zatvor, ili im oduzimaju decu, imovinu, posao...?

Kaznu od tri meseca tražio je na suđenju advokat Nikole Petrovića, ističući da sam ''opasan čovek koji u rukama drži moćno oružje i uništava ljude''.

Ko je sudija Ljudmila Miljković?

Velika je nada srpskog sudstva. Ona je rođena u Loznici. Tu se obučila da ljudski život lako ugasi. U Loznici žive prvoklasne ubice. Mnogo ih je i osuđeno.

Ljudmila je umilna, poslušna. Treba joj samo reći i onaj na koga se upre prstom je gotov. Beogradski advokati nerado prihvataju da brane optužene kojima sudi sudija Ljudmila Miljković, jer dokazi za nju nemaju nikakav značaj.

Rođena je u Loznici 1977. godine, brzo je napredovala u karijeri. „Naročito se isticala”, kako je ocenjen njen učinak prilikom konkurisanja za sudiju Prvog osnovnog suda u Beogradu. Njene noge se nisu spuštale, takoreći. Podvođena je i „važnim drugovima”.

Treba biti toliko nemoralan pa osuditi nekog za nepostojeću krivicu. Prostim uvidom na priloženi izvod sa sajta videla bih da tih reči u tom tekstu nema, niti bi bile prikladne za sadržinu teksta, koji objavljujemo u celini. Ni rečenice navedene u optužnom predlogu ne predstavljaju biće krivičnog dela!

Kako to da se viši javni tužilac, predsednik Višeg suda i predsednika Apelacionog suda u Beogradu nisu uplašili? A njih tužilac ne štiti od ''ugrožavanja sigurnosti''.

Sudija za predhodni postupak Višg suda u Beogradu Darinka Šćepanović donela je 30. aprila ove godine rešenje kojim je zameniku glavnog i odgovornog urednika Milanu Malenoviću odredila kućni pritvor i zabranu korišćenja interneta, jer je Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo predkrivični postupak protiv njega zbog navodnog izvršenja krivičnog dela ''napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti'', kvalifikovani oblik!

Malenović je teško bolestan, jedva se kreće uz pomoć štapa. Ipak, dva dana ga je tužilac držao u pritvoru, a sudija Šćepanović je odbila tužiočev zahtev da ga pošalje u Okružni zatvor u Beogradu.

Malenović je optužen da je na svom fejsbuk profilu ugrozio bezbednost službenih lica, vojnika i policajaca, navodeći da ako oni na ulici počnu da pucaju u građane, treba ih pobiti.

Smešne su kvalifikacije državnog tužioca. Bolje reći, u strahu su velike oči.

Pet dana kasnije Zdravstvena komisija Fonda PIO utvrdila je potpunu nesposobnost za rad Malenovića, ali je čovek sa štapom, opasan po policiju, koja je naoružana.

Pre pet godina Malenović je, opet, zbog objave na fejsbuk profilu, poslat u Okružni zatvor, a nakon mesec dana premešten je u kućni pritvor, jer je bio životno ugrožen. Pritvor mu je ukinut nakon šest meseci, a potom ga je Više tužilaštvo u Beogradu optužilo da je, umesto Aleksandru Vučiću, zbog čega je i pritvoren, pretio ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanović, na svom fejsbuk profilu. Stefanović je potvrdio da se zbog te pretnje uplašio, da mu je pojačano obezbeđenje!

Sudija Višeg suda oslobdila je Malenovića od krivične odgovornosti, a presudu je potom potvrdio i Apelacioni sud u Beogradu.

Zahtev za naknadu štete zbog pola godine odsustva s posla i provedenih u pritvoru, odbio je, kao neosnovan, Prvi osnovni sud u Beogradu!

Žalbu koju je na odluku o kućnom pritvoru podneo advokat redakcije Magazina Tabloid Stevan Damnjanović, nakon 20 dana od podnošenja, odbilo je krivično veće Višeg suda u Beogradu kojim je predsedava sudija Tatjana Sretenović.

Gospođa Sretenović (tada se prezivala Petrović) izabrana je za sudiju preko kreveta. Kao sekretar suda bila je ljubavnica tadašnjem predsedniku Okružnog suda u Beogradu, a kada je njemu istekao manadat, kurvala se sa novim predsednikom suda koji je od nje bio stariji 35 godina.

Njen suprug je umro od alkohola i droge, a od njega se pred smrt razvela jer je uhvaćen da kao advokat u zatvoru svom klijentu unosi drogu u laptopu.

Drugi član veća je bila sudija Olivera Đurić.

Gospođa Olivera je došla sa mesta zamenice predsednika Prvog osnovnog suda u Beogradu. Rođena je 1968. godine. Studirala je 7 godina, prosečna ocena 7,7 a 11 godina je radila kao stručni saradnik. Kada je izabrana za sudiju Prvog osnovnog suda u Beogradu ocenjena je sa ocenom - naročito se ističe!

Ova sudija, oskudnog pravnog znanja, uspela je da postane prva zamenica predsednice suda. Dokazala se nameštanjem sudskih postupaka. Za srce je prirasla Vođi kada je oslobodila od krivične odgovornosti novinarku RTS-a Petru Cvijić, koja je na pešačkom prelazu u Žarkovu pogazila pešaka. Olivera je presudila - nije kriva. A Petra nije obična novinarka. Ne dolazi na posao u RTS-u godinama, a prima veliku platu. Petra je i Vučićeva miljenica, pa je Nikola Selaković unapredio sudiju Oliveru koja je donela sramnu oslobadjajuću presudu, prvo za zamenicu predsednika Prvog osnovnog suda, a potom za sudiju Višeg suda u Beogradu i zamenika predsednika prvostepenog krivičnog odeljenja.

Srpsko pravosuđe je dotaklo dno. Pravda se rasprodaje i pripada onima koji imaju novac i moć.

Nikola Petrović, bivši Vučićev kum, vodi više od 100 postupaka protiv svakog ko mu je izgovorio ime i doveo u pitanje njegove diplome, vilu na Dedinju, vilu DIPOS-a...

Većina sudija u Srbiji su spremni na svaki kriminal i zlo, samo da udovolje željama Vučićevog kartela. Magazin Tabloid je posebno na nišanu Petrovićevih advokata, koji su podneli do sada više od 50 tužbi protiv izdavača i urednika lista.

Dok Petrović zgrće novac, neke sudije iza njega stoje i svojim telom. U najuticajnijim američkim medijima Nikola Petrović je opisan kao član najopasnije kriminalne bande koja hara po Srbiji, američki kongresmeni zahtevaju da se istraži njegov kriminal i zlodela... Ali...

Dok se ne promeni sistem, ili barem stotinak delilaca pravde ne zakoprca na ulici, nema nam spasa.

O njihovim zlodelima u ovom broju piše i Milan Glamočanin u svom redovnom prilogu (Su)ludovanje.

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane