Kucni lijekovi za astmu elicea 10 mg Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za upalu grla ivermectin gdje kupiti Lijekovi za žgaravicu
Lijekovi za valunge Lijekovi za lijecenje oteklina. lexilium cijena Lijekovi za tinitus
lijekovi protiv raka. Lijekovi za trovanje hranom lorsilan cijena prirodni lijekovi za prehladu
prirodne tablete za spavanje lunata bez recepta Proizvodi za njegu masne kože
organizirati modafinil hrvatska Lijek za morsku bolest
lijek za suha usta normabel bez recepta lijek za artritis
lijekovi za zatvor Lijek za akne rivotril cijena sredstvo za zadržavanje vode
Lijekovi za rast kose. Sredstva za suhi kašalj xanax cijena Lijekovi za bolesti zuba.
lijek koji spašava život Lijecenje akni kod kuce. zaldiar bez recepta pojedinacni cvjetovi

  https://www.youtube.com/channel/UCh1byVR71-7NppEvZETaXCw

Natrag

Su(lu)dovanje

Koja mafija vlada u srpskom pravosuđu (188)

Ko će sprovesti Grenelova uputstva

Srpski sudovi još donose presude "U ime naroda". I, uglavnom, protiv naroda, odnosno običnih građana, koji ne pripadaju gornjoj strukturi društva, niti organizovanim kriminalnim grupama koje drže na vezi i apanaži veći broj sudija i državnih tužilaca. Za razliku od državnih tužilaca, koji svojim zamenicima mogu da izdaju obavezujuća uputstva, sudije su potpuno samostalne u svom radu i odlučivanju. Na žalost, najveći broj delilaca pravde tako se i ponaša - nasilno, priprosto, ne poštujući zakonitost ni javni moral. Za tužioce i delioce pravde u Srbiji birani su podobni i prepodobni, loši studenti i još lošiji ljudi. Zašto se nemo posmatra propadanje i sunovrat Srbije i pravosuđa? Zašto je za ministra postavljena Nela Kuburović, koja za svojih 36 godina života nije donela nijednu presudu, nije podigla nijednu optužnicu? O tome piše urednik Milan Glamočanin, bivši načelnik uprave u saveznoj policiji, u saradnji sa istraživačkim timom Magazina Tabloid

Milan Glamočanin

Na saslušanju koje će izvšiti izaslanik američkog predsednika Donalada Trampa Ričard Grenel, srpski diktator Aleksandar Vučić i kosovski kabadahija i ratni zločinac Hašim Tači, biće upoznati sa ''predmetom optužbi''.

Kratko će im biti saopšteno da se pregovori o statusu Kosmeta odlažu, sve dok se ne reše ''predhodna pitanja''.

Srpski diktator Aleksandar Vučić, koji je, na žalost, teško bolestan, što je i sam priznao i što se vidi iz njegovih nastupa, biće upoznat sa svim njegovim kriminalnim aktivnostima, koje po američkom a i međunardnom pravu, predstavljau teška i kažnjiva dela.

Od Vučića će se, najverovatnije, zahtevati da bez odlaganja, odmah po privremenom povratku u Beograd omogući srpskom ministru unutrašnjih poslova Nebojši Sefanoviću da privede zakonu srpske prestupnike, predvođene Andrejom Vučićem, a po spisku i dokazima koje su ministru uručile američke službe bezbednosti i istraživači Europola.

Imajući u vidu da mu je i ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov preporučio kao izlaz iz nevolja u kojima se nalazi da je najbolje i za njega i Srbiju da on podnese ostavku, Vučić neće moći da traži saveznike na drugoj strani.

Ali, da dozvoli hapšenje brata Andreja i njemu bliskih lica, to će biti nepojmljivo Vuči-

ćevoj glavi. Osim, znajući ga kao kukavicu, ako ne zatraži i dobije čvrste garancije da će njegovo dupe ostati na slobodi.

Da podsetimo, u Hrvatskoj je prošle godine započela akcija ''Firma'', u kojoj je uhapšeno oko 100 građana Hrvatske, zbog pranja para i fantomskih firmi koje su imali u Srbiji. Srpska policija je, preko Odeljenja Interpola pri MUP-u Srbije pokušala da privede na informativni razgovor Andreja Vučića i njegove saradniku u PU Novog Sada, ali je to ispitivanje zabranio direktor srpske policije Vladimir Rebić i Viši javni tužilac u Novom Sadu.

Vučić će u Vašingtonu 27. juna dobiti ''zahtev koji se ne odbija'' da odmah uhapsi odgovorne za smrt braće Bitići, da privede zakonu Andreja Vučića, Nenada Kovača, Nikolu Petrovića ...

Srpski dikator ima dve mogućnosti, ako se iz Vašingtona uopšte vrati. Prva je da odmah podnese ostavku, ili da je najavi i odugovlači ili da pohapsi one sa spiska, pa i svog brata.

Američki predsednik Donald Tramp je najavio da će do početka septembra očistiti ''močvarište'' u Sjedinjenim Državama, misleći na pripadnike duboke države.

Da li srpsko pravosuđe ima kapacitet da sprovede akciju privođenja pravdi nekoliko hiljada pripadnika bivše i sadašnje vlasti, koji se sumnjiiče da su u poslednje dve decenije opljačkali Srbiju za oko 200 milijardi evra?

Uveren da će još dugo svemoćno vladati, Aleksandar Vučić je srpsko pravosuđe pretvorio u opasnu kriminalnu organizaciju.

Na vrhu pravosudne hobotnice je predsednik Višeg suda u Beogradu Aleksandar Stepanović, koji je, inače sudija Vrhovnog kasacionog suda. On predsedava vanraspravnim krivičnim većem u Odeljenju za organizovani kriminal ovog suda.

U toj neraskidivoj vezi je i Duško Milenković, predsednik Apelacinog suda u Beogradu, odlazeći v.d. predsednika Vrhovnog kasacionog suda Dragomir Milojević, tužilac za organizovani kriminal Mladen Nenadić, viši javni tužilac u Beogradu Nataša Krivokapić republički javni tužilac Zagorka Dolovac, prvo osnovni tužilac u Beogradu Ljubivoje Đorđević, kum Nenada Kovača, zvanog Neša Roming i članovi Visokog saveta sudstva.

Veza sa organizovanim kriminalom ove grupe je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Magazin Tabloid je u poslednjih nekoliko godina opisao većinu kriminala i zločina ove opake kriminalne grupe u pravosuđu.

Ko će od tužilaca staviti zahtev za sprovođenjem istrage protiv Vuči-

ćevog kartela, čije zločinačke aktivnosti su zadokumentovale DEA, FBI-a, Agencija za sprečavanje pranja novca, CIA, Europol...?

Mafija u pravosuđu namerava da se narednih nedelja još bolje reorganizuje. Za predsednika Vrhovnog kasacionog suda biće postavljen Alekandar Stepanović! On je za sudiju ovog suda izabran sa mesta sudije Apelacionog suda u Beogradu, u kojem nije doneo nijednu presudu, A u Apelacioni sud u Beogradu je izabran sa mesta predsednika Višeg suda u Beogradu, u kojem nije doneo nijednu presudu!

Stepanović je, pod uticajem Zlatibora Lončara, potpuno privatiovao Viši sud u Beogradu, Apelacioni sud u Beogradu i Vrhovni kasacioni sud.

U Višem sudu u Beogradu Stepanović je, kao potpini vanknjižni vlasnik suda, izabrao po svom izboru za sudije takav ološ koji nema nikakvog morala. Treba pomenuti imena Zorane Trajković, Svetlane Aleksic, Mirjane Ilić, Jelene Škulić, Marine Anđelković, Nataše Albijanić, Ljudmile Miljković... Ove moralne prostitutke čim dobiju predmet idu kod Stepanovića po instrukcije, da im kaže koju odluku da donesu.

Pažljivo je svoje ljude Stepanović slao za sudije Apelacionog suda u Beogradu, a odatle u Vrhovni kasacioni sud, tako da će uspešno da ga izaberu za predsednika najvišeg suda u zemlji, mada nije u životu doneo nijednu presudu.

Stepanović je uspeo da se odlepi od Nikole Petrovića i njegovog upravljanja ovim sudom, ali za Nikolu poslove povremeno odradi Andrej Vučić.

Rešenje ovog problema je moguće ako Zagorka Dolovac pre podnošenja ostavke, ili i bez ostavke, ovlasti jednog svog zamenika da kao prvi zamenik odlučuje u njeno ime, te da on potom suspenduje više tužioce i tužioca za organizovani kriminal i onda može početi tužilačka istraga protiv svih za koje su strane istražne službe prikupile dovoljno dokaza da svi mogu biti osuđeni na maksimalne kazne zatvora.

Kada počne da se ruši piramida pravosudne hobotnice, Stepanović bi podneo ostavku, u zamenu za blažu kaznu. To će se srušiti za par dana.

U srpskim sudovima jul će biti radan mesec, jer sudije mogu koristiti godišnji odmor samo u avgustu, zbog izgubljenog vremena za vreme pandemije i vanrednog stanja.

Ljubisav Đokić zvani Džo Bagerista junak je 5. oktobra 2000. godine, kada je oboren režim Slobodana Miloševića.

On je bagerom ubacio demonstrante u tadašnju Saveznu skupštinu, preko prozora, a potom je sam, bagerom, napao zgradu RTS-a u Takovskoj (kasnije nazvanu Tenkovska) i omogućio demnostrantima da osvoje TV Bastilju.

U znak zahvalnosti, Karić banka (kasnije preimenovana u Astra banku) mu je dodelia 15.000 maraka, da popravi izrešetani bager. Istog dana dobio je i priznanicu da je kredit vratio.

Potom je Džo pao u nemilost novih vlasti.

Otišao je u Nemačku da traži azil.

Karić banka je otišla u stečaj, a Bogoljub u bežaniju. Sklonio se u Belorusiju.

Stečajni upravnik je odmah tužio Privrednom sudu u Beogradu Ljubisava Đokića, tražeči povraćaj novca. Džo nije bio u zemlji, niti je sačuvao priznanicu. I Privredni sud u Beogradu, kao stečajni sud, donosi rešenje kojim se Đokiću pleni dve trećine penzije.

Kada se vratio u zemlju, Džo zatiče rešenje koje je donela sudija Privrednog suda u Beogradu Jelena Kaluđerović kojim se okončava izvršni postupak, jer je Astra banka obavestila sud da je naplatila ceo dug od Džoa. Rešenje je potvrdilo i parnično veće i postalo je konačno.

Ali...

Stečajni upravnik podnosi sudu nov predlog za izvršenje, koji sud usvaja. Izvršenje počinje iznova.

Kada je podneo izvršnom sudiji dokaz da je rešenje pravosnažno okončano, sudija obustavlja izvršenje. Sudija Tijana Popović preinačuje rešenje i naređuje da se Đokiću nastavi sa plenidbom dve trećine imovine. Pleniće mu se do kraja života. Ona, potom, odlazi u Privredni apelacioni sud.

Ovih dana Džo dobija novo iznenađenje. Predsednik Privrednog suda u Beogradu odlučuje da se postupak izvršenja sada nastavi preko javnog izvršitelja. Džo će izvršitelju po treći put, da plati sudsku taksu, troškove izvršenja, nagradu, koju je već dva puta platio, pa kamatu...

Ovo skandalozno rešenje potpisao je predsednik Privrednog suda u Beogradu sudija Jovo Jovanović, koji funkcionalno nije nadležan da odlučuje o izvršenju, već je to u nadležnosti izvršnog sudije, koji je zadužen predmetom.

Astra banka je u stečaju, koji je davno okončan, a stečajni upravnik ubira novac od ''dužnika'' koji nisu sačuvali dokaze da su ovoj banci vratili kredite, ne znajući da će ona otići u stečaj.

Stečajna mafija, koju čine stečajni upravnik, stečajni sudija, stečajno veće i njihovi saradnici ubiraju milione evra od ''umrlih'' preduzeća, koje stavljaju sebi u džep.

Hoće li pljačkati i mrtvog Džoa? Koliko je stečajna mafija ljudi oterala u smrt, zadužujući ih lažnim nametima koje do kraja života ne mogu da vrate?

1

Partijske sudije

Viši sud u Beogradu je, postupajući po tužbi Dragana Đilasa, zabranio Informeru da "piše laži", odnosno da objavljuje "informacije kojima se krši pravo na dostojanstvo ličnosti i pretpostavka nevinosti". Između ostalog, Informeru je zabranjeno da za Đilasa piše da je tajkun i da je "u džepove strpao stotine miliona evra". - Ukoliko sudovi nastave da rade na ovaj način, Dragan J. Vučićević i ostali mediji uskoro neće imati šta da pišu, jer oni ne objavljuju ništa drugo osim neistina - rekao je Đilas.

Predsednik Stranke slobode i pravde ima razloga da bude zadovoljan radom sudija, ne samo u postupku koji je vodio protiv D. J. Vučićevića, koji je nekada bio glavni urednik njegovih novina Press. U pravosuđu još ima mnogo sudija koje su ostale verne moćnicima iz bivšeg režima, koji su ih i postavili na funkcije.

U Đilasovom interesu radi sudija Velibor Barović, koji na sporan način vodi proces po tužbi Igora Velimirovića protiv Kurira. Kad je preuzeo taj predmet, Barović je ročište zakazano za 1. jul pomerio na 15. jun, da ubrza postupak na zahtev Velimirovića, koji vodi Đilasov portal Direktno.rs.

Barović je preuzeo i predmet u kome Televizija N1 tuži Kurir. Ekspresno je presudio u korist N1, što i ne čudi, pošto se zna da ima specijalan odnos s tom medijskom kućom. Barović je bio rado viđen gost na proslavama N1, a sumnja se i da je novinarima te televizije davao informacije iz nekih postupaka, koji su vođeni pred Višim sudom.

2

Justicija u šprintu

Pod parolom „U ime naroda", srpske sudije drakonski kažnjavaju narod, a štite štetočine iz vlasti. Neke sudije to kriju, a predsednica Prekršajnog suda u Bečeju Snežana Bašić time se hvali.

U vreme vanrednog stanja, Bašić se hvalila kako kažnjava građane koji su kršili policijski čas, prosečno sa po 100.000 dinara. Ponosna na svoje postupke u vreme neustavno uvedenog vanrednog stanja, ona je čak tražila da građani „aplauzom pozdravljaju sudije kao lekare". „Ima ljudi koji su dobili dozvolu MUP-a za izlazak iz stana, za ostale nema opravdanja", tvrdila je Bašić.

Opravdanja je uvek pronalazila za predstavnike vlasti. Dragana Tošića, zvanog Toša Kondukter, predsednika opštine Bečej kaznila je s ukupno 35.000 dinara za nezakonito trošenje 37.425.858 dinara iz opštinskog budžeta.

Sudija Bašić je četiri Tošićeva prekršaja spojila u jedan i izrekla mu minimalnu kaznu. Za štetu od 22 miliona dinara, nastalu u poslu s preduzećem „Eko dez", iako je zakonom propisana kazna od 10.000 do 2.000.000 dinara, Bašić je izrekla - opomenu.

Za takav način suđenja, Snežana Bašić je zaslužila aplauz Toše Konobara, a prezir od građana, kojima je izricala drakonske kazne.

A 3

Živi li se od dvopeka?

Uredniku, gospodinu Milovanu Brkiću,

Poštovani Gospodine Brkiću obraćam Vam se kao jednom od mojih zaštitnika za pravdu. Kao što ste upoznati o mom slučaju osuđen sam na kaznu zatvora od 13 godina za krivično delo ubistvo iz Čl.113 R.S. nedužan. A znate, a i javnost zna da sam prvo bio prvostepenom presudom 10.05.2012.-te na 25 godina zatvora od strane sudije Višeg suda u Novom Pazaru od strane sudije Miroljuba Vujovića.

Za par meseci biće 10 godina od kako sam u zatvoru, u pritvoru sam bio od 29.10.2010. do 03.12.2015. kada sam prebačen u K.P.Z - Niš i istog dana po dolasku u isti smešten sam u izolaciju, i samo zahvaljujući upornosti moje advokatice iz Čačka Spomenke Miščević tamo sam proveo samo 30 dana.

Vi dobro znate koliko sam puta zatvaran u izolaciju u K.P.Z.-u Niš jer ste i Vi sami više puta reagovali, da bi ipak bio i pušten u poluotvoreno odeljenje i raspoređen na rad na Niškoj tvrđavi gde sam trebao da budem likvidiran od strane plaćenih ubica iz Bugarske, i samo zahvaljujući svom prijatelju sam izbegao svoju likvidaciju. Poštovani gospodine Brkiću sve Vam ovo pišem jer smatram da je moja bezbednost još uvek ugrožena od strane tužioca Stanislava Dukića i njegovih jataka koji su me osudili nedužnog.

Naime, 15.11.2019. sam prebačen iz K.P.Z. Niš zbog navodne pretrpanosti u K.P.Z. -Zabelu u isti K.P.Z Zabela u kom su malo pre toga srušena tri paviljona i prave se novi na mesto njih i pretrpanost ne može biti veća, između ostalog ljudi spavaju u takozvanim bračnim krevetima tj.spojenim i na tri sprata.

Posle prolaska kroz Karantin od 30 dana raspoređen sam u V-Paviljon, od samog početka mog boravka u V-om Paviljonu primetio sam da nešto nije u redu u ponašanju Nadzornika petog paviljona Marka Aleksića prema meni, čekao sam svaki dan kada će me zatvoriti u sedmi (Kazneni) paviljon. 29.04.2020.-te posle večere nekoliko osuđenika mi je prišlo i zamolilo da im pomognem da se pošalje tekst u vezi amnestije u više štampanih izdanja između ostalih i pre svega i vašim novinama, pre svega znajući da ste mi i ranije pomagali i da ste već objavljivali moje tekstove, na šta sam ja odgovorio da ću naravno pomoći i da samo sastave tekst.

Odmah sutradan 30.04.2020. u prepodnevnim časovima zatvoren sam u sedmi kazneni paviljon zbog toga. Do dana današnjeg nisam imao raport niti bilo kakvu disciplinsku kaznu pa samim tim za razliku od svih ostalih ovde kojima je iz ovog ili onog razloga određen O.P.N. (Odeljenje pojačanog nadzora) i koji na isti imaju pravo žalbe Višem sudu u Požarevcu, ja nemam nikakvo pravo žalbe nikome, jer sam ovde tj. u VII-om paviljonu potpuno nezakonito. ž

Ja sam za njih navodno opasan kriminalac, i ako za svojih pedeset i dve godine nikada nisam bio u nikakvom kriminalu, čudan sam im što ne pijem nikakvu terapiju i vodim sportski život, zdravo se hranim, ali isto tako nemam dlake na jeziku. Da li zbog svega toga ili je ovo mnogo dublje ja ne znam ali znam da su moja ljudska prava ugrožena i pogažena i upravo iz tog razloga sam ovim putem hteo da se obratim zaštitniku građana i nevladinim organizacijama da me obiđu u K.P.Z. Zabela.

Želim da naglasim da u dosadašnjem toku mog boravka u VIII- om Paviljonu nemam nikakvih primedbi niti bih mogao da se požalim na rad i ponašanje komandira i nadzornika, ali isto tako za ovih skoro dva meseca vaspitača nisam video i da mi drugi nisu rekli nebi znao ni da postoji, iako sam mu pisao molbe da me pozove na razgovor. Upravniku zavoda sam se takođe više puta obraćao u vidu pismene forme ali za ovih osam meseci još uvek nisam dobio odgovor.

Gospodin Dukić dok je vršio funkciju J.V.T. u Novom Pazaru izvršio je više krivičnih dela i ne da nije procesuiran i zakonski kažnjen već je još i nagrađen imenovanjem u Veće državnih tužioca. Opšti je utisak da je nedodirljiv jer za određene ljude obavlja prljave poslove .

Njegova kumica je bila ministarka pravde Snežana Malović.

S poštovanjem,

Hamzić Rešad

M.B. 467/19

K.P.Z. Zabela-Požarevac

Dvopek kao terapija

Poštovani Gospodine Brkiću!

Ja bolujem od hronične neizlečive bolesti - hronična upala debelog creva - ULCEROZNI GOLITIS, koja da bi se držala pod kontrolom pored specifične terapije zahteva i upotrebu odgovarajuće ishrane - dijetetski režim, po uputstvu za prehranu i tablici koju mi je odredio specijalista interne medicine KBC „Zvezdara" u Beogradu Dr. Srđan Marković, čiju kopiju vam sa mojom dijagnozom i izveštajem dr. Markovića dostavljam.

Po čl.82 st.2 Zakona o izvršenju krivičnih sankcija Kazneno popravni zavod u Nišu je dužan da mi obezbedi tu ishranu u cilju očuvanja mog dobrog zdravlja i snage, kojom je predviđeno između ostalog i da mi umesto običnog hleba daju dvopek ili dobro pečen hleb.

U nameri da me suprotno članu 76 i čl.6 Zakona o izvršenju krivičnih sankcija dodatno nezakonito kazne i da mi sistematski i organizovano ugrožavaju zdravlje i život uskraćivanjem prava na ishranu koju mi je odredio doktor -lekar, stalnim nutritivnim i metaboličkim stresovima, ne samo da mi uskraćuju i ne daju hranu po uputstvu lekar već mi umesto dvopeka ili dobro pečenog hleba daju - izgoreo hleb koji smrdi na pregorelo i ne može da se jede - čija dva primerka vam dostavljam sa molbom da moju dijagnozu uputstvo za ishranu predate nekim organizacijama iz inostranstva koje prate stanje u srpskim zatvorima, da bi videli kakav hleb zatvorske vlasti u Srbiji daju starim i bolesnim zatvorenicima u životinjskim farmama u 21 veku u cilju sprovođenja njegove odgovorne kaznene politike kojom sistematski uništava zdravlje starim i bolesnim u cilju nezvaničnog izvršenja smrtne kazne nad njima i proizvodi povratnike poput Milana Brankovića i Petra Stojanovića -Pece koji su pucali u Kijevu na Radoja Zvicera, a proizvedeni su u vođinom radnom logoru u Nišu, pa izbačeni na ulicu bez bilo kakve pomoći i podrške zajednice, silom primorani da se bave međunarodnim kriminalom.

Ovaj izgoreli hleb dana 10.06.2020. godine pokazao sam u vreme doručka u kameru u trpezariji zatvora, upisao sam primedbu na strani 29 u knjizi primedbi u trpezariji i obavestio nadzornika „B" paviljona Aleksandra Vukovića (proveriti). Međutim, sve to ne pomaže jer ovakvu torturu već četiri godine trpim pod pokroviteljstvom Upravnika ZATVORA Dejana Panića načelnika službe za zdravstvenu zaštitu dr Save Dimitrijevića koji je po mom nezvaničnom saznanju na tu funkciju doveden iz duševne bolnice u Gornjoj Toponici, gde je prethodno radio pre dolaska u zatvor i glavnog zatvorskog kuvara Dejana Miloševića, koji za ovakva zverstva nikome ne odgovaraju.

Pozdrav i čuvajte se,

Dragutin Vidosavjević

KPZ u Nišu

podeli ovaj članak:

Natrag
Na vrh strane